"תקנה רכב שוב" אני לא עשוי מכסף. יש לי ילדה וארנב להאכיל...
Printable View
"תקנה רכב שוב" אני לא עשוי מכסף. יש לי ילדה וארנב להאכיל...
את הארנב אתה יכול לתת לדורון. זה יקל עליך
בדיוק ישבנו עכשיו ודיברנו על העניין.
אנחנו לגמרי בפנים (רכב אחד), לדעתי כדי לפתוח שרשור חדש בנושא ולסגור תאריך, כי יש מה לארגן.
ולדעת שיש מספיק חברה רציניים בעניין כי לצאת רכב או שניים זה....
ניתן היה גם להעלות תמונות ולדווח על ההתקדמות של כל אחד ואחד.
כדי לתכנן תאריך עם צפי למזג אוויר טוב, כי סביר שמזגנים לא היו לנו ומערכת הקירור של הרכבים לא היו במצב "כמו חדש".
מבחינתנו מינימום עלות רכב, לא שומרים ולא מוכרים כלום (מקסימום לברזל),במקרה הכי גרוע חזרה באוטובוס.
פלג
בזמן שיקח לי להעמיד רכב חדש... לחפש, לבדוק, לפרק ולהרכיב מכלולים בהכנה. זה שזה רק נמדד בשעות לא אומר שזה לא שווה כסף.
זה לא דיל ברייקר... אבל אני כן רוצה את האפצייה של לשמור את הזיכרון המתגלגל הזה אצלי.
אני לא מקבל ביקורת ממישהו שהוא עד כדי כך מנותק מהמציאות שהוא חושב שיש אוטוביאנקי בפחות מ5 אלף... באקסל הישראלי יש חזקה לעומת אצלך ואני לא עורך דין צמרת. :-)
אף אחד לא באמת מתכוון לקנות ממך את הרכב, אבל עצם הידיעה שאפשר תמנע ממך לבנות רכב בשווי 10000.
אישתי תמנע ממני לבנות רכב ב-10 הרבה לפני הידיעה.
ושאר המשתתפים?
אני כבר התחלתי להתעניין.
אם אתה רוצה כבר יש פה אחת מוכנה:http://www.yad2.co.il/Cars/CarGaller...&GalleryView=1
אם כי מבחינתי זה לפספס חלק גדול מכייף
אנחנו מתקשקשים על שטיות... גם מבחינתי לפחות 50 אחוז מהחוויה זה הבנייה. בערב אפתח שרשור מסודר (אלא אם כן מישהו יקדים אותי) ונתחיל להפוך את זה למשהו בעל היתכנות.
מי חשב שאוטוביאנקי תגיעה להיות איזה מושא חלומות של אספני רכב?[emoji52] [emoji52] [emoji52]
אני בחיים לא הייתי חושב על זה.
ואם קוראים לה מנותק מהמציאות - מודה באשמה.
ולי אין אקסל בכלל.. לא ישראלי ולא בכלל.
מה זה משנה כמה הוצאת? משנה כמה יש (או אין) בחשבון הבנק.. ככה אני חושב.
וחבל שאתה לא עורך דין צמרת.. אני שומע שהם מרוויחים לא רע.. היה מאפשר לבנות לטיול הזה, אוטו בלפחות 6000 ש"ח.. ולשדרג את האקסל[emoji6]
Sent from my GT-N5110 using Tapatalk
רוצים משהו מקורי? מסע קטנועים עד 3000 ש"ח או משאיות עד 3000 ש"ח. אם כבר, הכי קטן והכי גדול.
עלאק "רוצים משהו מקורי" בא לך? תגיד... ותתחיל למצוא שותפים
נו בחייך, משאית מושבתת עולה יותר מ3000...
אל תוציא לו אוויר מהמיכל בלמים.
הי, חדש באתר אבל אשמח להצטרף למסע שכזה, אפילו כבר בפסח הקרוב.
זה חלום שלי כבר כמה שנים טובות אבל לא היו לי שותפים להוצאה לפועל והתבאסתי לגלות כל פעם בגרוטראלי והגרוטאשטח שהאירוע התפרסם לאחר שכבר נסגרה ההרשמה..
רעיון מבורך...כל הכבוד...והקטע עם האפליקציה נשמע מגניב :*