-
תגובה: מהיר והרסני...הערסיאדה של חיים8 מכה שוב. בכולנו
לגבי הבעיות ההתנהגותיות שציינת, אני איתך דרור, ונותן הזדמנות לאירוע הבא כפי שציינת גם אתה.
לגבי הסעיף השני - אני לא חושב שהבעיה היא ה"ערסים", כי כאלה היו גם בקהל באירועים של מארגנים אחרים. אני חושב שמה שהתרחש מסביב וכמובן מה שנשאר מהסביבה, הוא שהפריע. לכלוך, נזקים לטבע וכד'.
במקרה הנוכחי כאמור אני לא יודע להעיד, אבל תמונות מאירועים קודמים ועדויות מאנשים שהיו במקומות הקודמים ושנחשבים לאנשי אמת, הן שרודפות את שמו של חיים במקרה הנוכחי ולכן מאד קל להשתלח.
אני לא אומר שהוא צדיק (או שלא), אני מנסה להיות נייטרלי כאן ולהתייחס למקרה הנוכחי לגופו, חרף המוניטין השלילי שיש לאירוע על מארגנו... ומקווה שאולי אירוע הבא יהיה יותר מוצלח מקודמיו.
-
מסכים לגמרי.
אין לי שום ספקות בכנות דבריהם של מי שהיו באירועים וסיפרו מה ראו.
דעתי היא שאחרי הרעש שהתעורר והעליהום המתוקשר, ב"דרך השטח" עושים מאמץ כדי שהאירועים יהיו מסודרים יחסית.
כשהסתיימו מפגשי ג'יפולוג בתל חדיד ובבן שמן, לפחות שעה-שעתיים כולנו עסקנו בסריקה, איסוף ניירות, קרטונים ובקבוקים/פחיות ופינוי האשפה. זה ללא ספק קצת מבאס, במיוחד אחרי יום שלם שבו אתה כמארגן ו"מארח" נמצא על הרגליים ומזיע ומתרוצץ כל הזמן בין אלפי המבקרים, אבל אין ברירה. הנקיון שאחרי זה חלק מהמשחק.
"נזק לטבע" ייגרם תמיד. ברגע שג'יפ יזוז ממקומו חצי מטר ויעשה קוליס, מיד יקפצו כל מיני ירוקים/מחבקי עצים/"סביבתנים" ושאר נשמות טובות עם נפש מסוכסכת שמעדיפים קוצים ואבנים על פני בני אדם, והם יעשו רעש בתקשורת גם אם האירוע יתקיים במחצבה או בשטח שמיועד לבנייה - ובכל זאת חשוב לבחור מראש לוקיישן שאינו שמורה ובכל מקרה באמת לעשות מאמץ עילאי לנקות אחרי האירוע. גם אם מלכתחילה "קיבלתם את השטח מלוכלך" ואני יודע שבהרבה מקרים זה אכן כך!! תתעדו את זה לטובת הויכוחים שאחר כך, ובכל זאת תנקו אותו אחריכם היטב-היטב. אני מבטיח לכם שתצאו גדולים.
אני יודע שחיים קורא כאן הכל, מילה במילה.
ולכן אני פונה אליו ישירות - חיים, ביום ששתי פינות חשובות - בטיחות במהלך האירוע ונקיון בסוף האירוע יהיו סגורות ומתוקתקות - אתה ניצחת והאירועים שלך יהפכו ללגיטימיים לגמרי.
-
אילו "טיפוסים" רואים בדיונה? רבאק, תפסיקו עם ההכללות והתיוגים.....ראיתי בסירטון הפנינג יפיפה עם הרבה אנשים נחמדים ושמחים.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
אני יודע שחיים קורא כאן הכל, מילה במילה.
ולכן אני פונה אליו ישירות - חיים, ביום ששתי פינות חשובות - בטיחות במהלך האירוע ונקיון בסוף האירוע יהיו סגורות ומתוקתקות - אתה ניצחת והאירועים שלך יהפכו ללגיטימיים לגמרי.
+1 - זה מהות כל העניין.
ובאופן כללי- לא צריך להיות כל-כך רגישים למה כותבים בעיתון....
-
עמית, אין מה לעשות, ה"נותנים בגז" מתוייגים כטיפוסים פחות אהובים על ידי האליטות. בצדק או לא, זה כבר כל אחד והראיה שלו את העולם.
מספיק שאחד יעשה משהו בשביל לתייג את כולם, גם כאלה שסולדים ממנו אבל יש להם גם ג'יפ/אופנוע/טרקטורון/רייזר/חברה עם שיער מחומצן וחזה שופע.
-
למה אתם כל הזמן יורים בתוך הנגמש? במקרה שלנו הוא מאוד קטן.
האויב לדעתי הוא הרט"ג.
כתבה בידיעות אחרונות ? וואוו.
עיתון מאוד רציני, גם אתר האינטרנט...
לא להתרגש מכל פלוץ שמישהו מפליץ.
-
שולץ, ידיעה בעיתון מובילה ליוזמה בחקיקה והופס סוגרים לך עוד ועוד ועוד. צריך להזהר עם זה, לשמור על מה שעדיין יש לנו, ליצור באז חיובי או דממה ולא באז שלילי. שיווק חיובי, קיום אירוע בצורה שתתן תחושה חיובית, הזמנת עיתונות והתחברות עם התקשורת בצורה נעימה (לפעמים מלקקת, אין ברירה) ומשם גם דעת הקהל יכולה להשתנות או לפחות לא להחריף.
-
הייתי אתמול אחרה"צ בדיונה הגדולה.. לא יודע מה בדיוק ניקו שם, אבל בלוקיישן של ההזנקות יש המווןןןןן זבל.
-
איזו מכבסת מילים... תענוג.
עמית.
אנשים נחמדים ושמחים? אז מה?
יש אנשים שמחים ונחמדים ביום העצמאות, בגינת ארלוזורוב (לפני ש"הולאמה" (ככה כותבים את זה?) ע"י אנשים נחמדים אחרים) ויש אנשים נחמדים בגינת פלאטו שרון בסביון (לפחות היתה פעם גינה כזו).
לא תימצא אותי, לא שם ולא שם.
שתי "השמחות" חוקיות.
איזה קישוקשי PC.
גם אם יהיה סדר וגם אם יהיה נקי וגם אם יהיה חוקי, לא תמצא אותי (ואני מתאר שגם עוד כמה מפה, שמסתתרים מאחורי "חוקיותם של דברים") בהופעה של אייל גולן - ואני בטוח (בלי ציניות) שרובם שם אנשים נחמדים ולא "ערסים".
בדיוק כמו שלא תמצא אותי מתענג על איזו אריה, בקאמרי.
ובדיוק כמו שלא תמצא אותי בבלומפילד או בטדי (גם לא ביציע ליד ה"ל'הפמילייה").
חוקי?
נקי?
מארשלים?
הזנקה?
זמנים?
צבעוני?
עממי?
מעניין ת'תחת שלי - מה שראיתי זה בידור זול וחבורות של צ'וחים משתוללים, באיצטלה של "ספורט עממי" והמון סוחרים/"נותני חסות" מנסים לעשות קופה.
וכל הכבוד לחיים שעושה משהו, במקום סתם לקשקש ולבכות על ניסני, על מנת למלא צורך שקיים ובהעדר כל אלטרנטיבה אחרת, כולם (הרוב) מסתפקים בכנס וואחשיאדה המוני.
מזכיר לי את ה"יריד" שהיה מגיע פעם לרמלה, וכולם היו נוהרים לשם - כאילו... יש משהו טוב יותר?
וגם שם, ברמלה, יש אנשים שמחים ונחמדים, מה שלא שינה את האירוע ולא הפך אותו להיות משהו שהוא יותר מהתקבצות של המוני רמלאים וצ'וחים מכל הסביבה...
בנתיים זה מה יש וכל שכבות/"גווני" החברה נאלצים להגיע ולהתחכך - או להישאר בבית ולהצביע על כל הצ'חצ'חים שמלכלכים את החול.
וכל יפי הנפש, שדואגים "לסביבה"..
באמת, כאילו שהצבא משאיר אחריו שמורת טבע ומחילות ארנבוני החול נשארות שלמות אחרי כל אימון..
מכבסת מילים - מוקיעים את חיים (שאני בכלל לא מכיר, אבל נראה לי שיועיל לו קורס קצר בהבעה שבכתב (ואולי גם בע"פ - לא יודע..)) במקום להוקיע את הרשויות..
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
yoni_0000
הייתי אתמול אחרה"צ בדיונה הגדולה.. לא יודע מה בדיוק ניקו שם, אבל בלוקיישן של ההזנקות יש המווןןןןן זבל.
יאללה חיים.
קח איזה נותן חסות שהוא במקרה גם בעל חברת נקיון ותרביץ נקיון כמו שצריך - ותסתום אחת ולתמיד את פיות "שומרי הנקיון"...
מעניין מה יגידו אחרי האירוע הבא, אם יהיה נקי... בטח יגידו משהו על הרעש או הבלונדית המזניקה..
זה מה שיעשה את האירוע הבא "אטרקטיבי" לבועז או לנמרוד או לי - נקיון וחותמת של מפקד המחוז?
חארטה.
בועז אולי יבוא "להוכיח לעצמו שצדק" ואני... גם עם חותמת "כשר" לא אגיע.
יכול להיות שזה טעים מאוד אבל... "לא כוס התה שלי", גם אם כרגע יצאה מהמדיח.. יותר מידי "חזק" ויותר מידי "מתוק".
-
פעם, לפני הרבה (הרבה) שנים, היתה (אולי)*קבוצה מיוחדת, עלית, שנקראה גיפאים.
כולם היו מסוקסים, צרובים מהשמש ורכבו על רכב המסעות האולטימטיבי של המזרח התיכון (סיקס של תע"ר).
אלא שמאז המצב השתנה.
המוני יפאנים /קוראנים ואמריקאים "חצופים" הצטרפו לחגיגה והגיפ הפך נגיש, זמין ואפילו סמל סטאטוס (יעידו הקוסמטיקיות).
ומכאן בנימה קצת יותר רצינית, אין דבר כזה גיפאים!!!
יש המונים בעלי רכבי שטח מכל שכבות וגווני האוכלוסיה.
מה שטוב לך לא בהכרח טוב לאחר.
אין קוד התנהגות גיפאי כפי שחווים ומספרים חלק מהגולשים באתר.
אני בעד חייה ותן לחיות, אך לדעתי, אירועים רוויים בבעיות בטיחות (תאונה עם נפגעים היא רק עניין של זמן) + התחשבות מינימלית באוכלוסיה הסובבת + לכלוך,
גורמים לכתבות שליליות, שגורמות למחוקקים שחיים מדעת קהל לחוקק חוקים דרקונים.
ראו חוק ה- 100מטר....
-
לדעתי חוק ה100 מטר לא דרקוני ולא נעלים. כולה 100 מטר מקו החוף. לא שאתה צריך ללכת קילומטרים.
-
לא על זה הוא הצביע. אכיפת החוק התחילה בגלל יחסי ציבור רעים לציבור נהגי השטח ש״משתוללים בחוף ודורסים מתרחצים״.
החשש הוא שיחסי ציבור רעים כאלו יסגרו לנו מקומות נוספים.
אסף.
-
חברים
במקום לדבר כל הזמן, אולי ניקח יוזמה, ובשבת הקרובה 9\12 נגיע למקום וננקה את האזור מכל הזבל, אני מאמין שתוך שעה נסיים את הסגה הזאת.
נמרוד
-
מהיר והרסני...הערסיאדה של חיים8 מכה שוב. בכולנו
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד - מערד
חברים
במקום לדבר כל הזמן, אולי ניקח יוזמה, ובשבת הקרובה 9\12 נגיע למקום וננקה את האזור מכל הזבל, אני מאמין שתוך שעה נסיים את הסגה הזאת.
נמרוד
גם אחרי הופעות בפארק הירקון אתה מתנדב לנקות?
האדון מקיים ארוע מסחרי ומקבל רשיונות לכך.
אם יש לעיריה , משרד לאיכות הסביבה או כל גוף אחר איתו אז שינקו ויתבעו לו את התחת על אי עמידה בתנאי הרשיון.
מה זה עסק שלנו?
אבל אין כמוך שאתה תמיד מתנדב לעזור....
JEEP GC V8 98 IR 3.5
Honda 300ex
-
בועז
אם הטבע חשוב לנו אז ננקה, כל השאר לא חשוב, באים מנקים והולכים.
נמרוד
-
זה לא טבע יתום ואומלל ואני כבר מזמן לא בתפקיד המושיע הלאומי.
שטח ערוני של אשדוד, למיטב ידיעתי עתודת בניה.
יש אבא ואמא ויש מי שיכול וצריך לקחת אחריות.
אני גם לא משוכנע שהדיון על הזבל במקומו ושזבל זו הבעיה.
מספיק לקרוא את נושא הדיוןבשביל להבין שזה אנחנו והם תרבותי.
זה שרשור סלידה או תמיכה בערסים שתחביבם כלי רכב
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
לא על זה הוא הצביע. אכיפת החוק התחילה בגלל יחסי ציבור רעים לציבור נהגי השטח ש״משתוללים בחוף ודורסים מתרחצים״.
החשש הוא שיחסי ציבור רעים כאלו יסגרו לנו מקומות נוספים.
אסף.
אני מבין אבל באמת היו נהגים שדרסו מתרחצים על החוף.
אני מתכוון לזה שזה מקרה של אין עשן בלי אש. אם, נניח, חיים הרים אירוע מדוגם למשעי, בסטנדרטים של אירועים אחרים ברחבי העולם, ובכל זאת יש כתבה עויינת אז זו עיתונאות רעה ואינטרסנטית. אבל אם, נניח שהאירוע היה REDNECK FEST אחד גדול שבנס לא נהרגו אנשים והשאירו הררי זבל, הכתבה מוצדקת ואני לא יכול לבוא בטענות שיהיה לובי נגד התופעה.
-
ההסטוריה מוכיחה שהאיש שם זין על כולם ועושה מה שבראש שלו.
התירוץ הנוכחי הוא מחאת המדוכאים נגד חוק הספורט המוטורי.
לפני שהיה חוק הוא סתם עשה את זה כדי לעצבן את מחבקי הכלניות.
לא קונה מילה אחת שהוא אומר. גם לאנשים שלו הוא משקר במצח נחושה.
אסף.
-
ברור שחייבים לקיים את החוק, להקפיד על הוראות הבטיחות ולשמור על הניקיון אבל כשאני בוחן בעיון את הסירטון אני רואה שם כמות מכובדת של כלים ומשתתפים ותמהיל נכון של תחרות עממית וכייף לטובת מי שאוהב את הזאנר הזה ...
דווקא אירועים כאלו יכולים לתרום לשמירה על הטבע ולרכז את כל השרוטים הדפוקים שנהנים לרדת ולעלות את הדיונה במקום אחד וגם להכניס יותר כסף לענף ה 4X4, בדומה למה שקורה במקום מושבו של ברנרד.
אל תתבלבלו, החבר'ה שאתם רואים בסירטון הם רוב רובו של עם ישראל....וחלקם הגדול, מתחת לתגית, חברה מצוינים.
מנגד לכל הגיפאים הערכיים, אני ממש לא מבין מדוע בטיולי אני תמיד מוצא זוהמה גם במקומות הנידחים ביותר, מקומות שמגיעים אליהם רק גיפאים ערכיים.....
ולאסף, מכיר את האמרה "המעז מנצח", חיים8 מעז וממה שאני רואה הוא גם מנצח ואם אנחנו רוצים לדאוג לשימור התחביב שלנו נעשה בשכל אם נתפקד כולנו למרכז הליכוד.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
התירוץ הנוכחי הוא מחאת המדוכאים נגד חוק הספורט המוטורי.
לפני שהיה חוק הוא סתם עשה את זה כדי לעצבן את מחבקי הכלניות.
אסף.
זה משהו אחר לגמרי ודיון אחר לגמרי...
היה נדמה לי שאנחנו מדברים על משהו ולא על המישהו שהפיק אותו..
-
הדיון הוא לא על "מה", הוא לא על האם להיפגש בשטח ולתת גז כמו שרוב האנשים כאן אוהבים לעשות. רבים מהמשתתפים באירוע הזה הם מגולשי האתר שאני, וכולנו, אוהבים ומכבדים.
הדיון הוא על "איך". והצורה שבה האירוע הזה נראה ומאורגן קשורה באופן ישיר למי שמארגן את הקרקס. ולכן הדיון מכותרתו הוא על האיש, שממש בקלות יכול לגרום לנזק אדיר לכל ציבור חובבי השטח.
הבעיה לדעתי היא שרבים ממי שכותבים כאן שכחו לא רק איך האירועים הקודמים נראו, אלא גם איך הוא התבטא כלפיהם וכליםי כל מי שהעז למתוח עליו ביקורת. גם בדברים שלו שהוא כתב לכאורה ברוח חיובית, הוא פותח בפסקה שקודם כל מבטלת ומקטינה את כל מי שלא חושב כמוהו ולא מסכים עם הדרך שלו.
הוא מצא שהכרטיס שלו ללב האנשים הוא פטריוטיות, והצגה של לוחם חופש ועל זה הוא מנגן. ואנשים קונים את זה. אבל זו לא פרסומת להארלי דיווידסון (מי שלא מכיר, חפשו Screw it, let's ride).
הוא גם בונה על הזכרון הקצר שלכם.
אנשים שוכחים איזה נזקים נגרמו באירועים הקודמים, נזקים שבמקום שחיים יתנצל ויתקן, הוא עשה יופי של ספין והסית באופן פעיל את הגרעין הקשה של החבורה שלו נגד האנשים שהציגו את הנזקים שלהם הוא גרם. זה לא קרה פעם אחת, זה קרה שוב ושוב ושוב, כאשר כל פעם הוא מבטל כל מי שהתבטא נגדו במקרה הטוב, ומסית נגדו במקרה הרע. מסית נגד האתר הזה, מסית נגד הכותבים והחברים בו, ומסית נגד אנשים ספציפיים. הסתה של ממש, שייתכן גרמה לחבלה חמורה שכמעט הובילה לתאונת דרכים ברכב של אדם שפרסם דעה נגדו (וכאן אני נזהר כי לא בטוח מי חיבל ברכב... רק שזה קרה מיד אחרי שבקבוצת הפייסבוק של חיים פורסמו פרטיו של אותו אדם.)
כשבעקבות אירוע שלו בבור היה פרסום שלילי בעיתונות היומית הזניחה לדעתם של הכותבים כאן, העירייה הציבה שלטים האוסרים כניסה לחוף. נכון שזה צעד בלי שיניים, אבל זה נזק ומי שלא מבין את זה טומן את הראש בחול. כאן מדובר בשטח של עיריית אשדוד שיכולה בדיוק באותה דרך כמו עיריית תל אביב לסגור את השטח. וגם לא על זה בדיון - כי זה לא משנה אם זה יקרה או לא, לא משנה אם יהיו לזה שיניים או לא... משנה רק שנגרם נזק תדמיתי, בתקופה שבה אנחנו גם ככה תחת מתקפה.
אז יאמר חיים שכשאתה תחת מתקפה, תקוף בחזרה, ותראה שאתה חזק. בסדר. לתקוע מזלג בעין של מי שמסתכל עליך עקום, ואז לסובב ולהגיד לו "תעשה פוקוס", לא יגרום לו לחבב אותך יותר.
ובסוף זה כן האיש. כי אירועים שאחרים אירגנו היו ויהיו. גם המוניים. ואף אחד לא ספג כזו ביקורת שלילית מכל הכיוונים. ואף אחד שספג ביקורת לא עמד והודיע שהוא שם קצוץ על הביקורת. אני באמת פוחד שיהיה האירוע האחד יותר מדי, זה שבעקבותיו יקרה משהו שייטה את שיווי המשקל העדין ומישהו שם למעלה יחליט לזיין אותנו סופית. חוקית יש המון דרכים לעשות את זה, אני לא אפרט כדי לא לתת לרשעים האמיתיים רעיונות. אבל תסמכו עליהם, כשיקרה משהו, כשמישהו יידרס, או כשסתם ידרכו למישהו על עצב חשוף אחד יותר מדי- כשהם לא ירצו לתת לנו לנסוע בשטח, אנחנו נראה את השטח רק בתמונות.
אנחנו - כלומר הציבור שומר החוק. העבריינים ימשיכו לעשות מה שהם רוצים, כרגיל.
אסף.
-
טוב... כנראה שאת כל הסיפור הזה, שכתבת, אני פיספסתי..
אני לא מכיר את ההיסטוריה הזו ואת ה"מאחורי הקלעים".
אני התייחסתי למה שעלה פה - בפוסט שבמקרה ראיתי לפני שנעלם וזה, הנוכחי.
-
רק לעדכן ששום דבר לא השתנה.
נאמר פה בשרשור שהשטח נשאר מצוחצח מאז האירוע המדובר. כנראה שלמצוחצח יש פירושים שונים ומגוונים.
תמונות מהיום שצולמו ופורסמו ללא קשר לאירוע (איזור הדיונה והלאה בקרוב עומד להפוך לשמורת טבע)
http://srv1.jpg.co.il/9/55ef683080c53.jpg
http://srv2.jpg.co.il/7/55ef683cc3009.jpg
-
מצ׳וחצ׳ח לא משאיר שטח מצוחצח.
אבל בואו נהיה אמיתיים כל אלו שהגיבו ומכירים את המקום.
מדובר באזור שבו בכל סוף שבוע המוני כלי רכב שטח נמצאים גם לחא ארוע ואז הברדק חוגג יותר והלכלוך שם דייר קבוע ולמרות יופי המקום הוא לא ממש מעניין אף גורם כנראה בשל כך שהוא עתודת בניה.
כפי שאסף כתב ואני מצטרף לדעתו, הנושא הוא חיים 8 ופוטנציאל הנזק שלו לכולנו.
תסתכלו בגדול ולא בקטן ועל שטויות
-
חיים יודע להביא אנשים לאירועים ועל זה כל הכבוד לו,
אם הוא היה יודע לקבל ביקורת ולהשתפר הוא היה יכול להרים פה אירועים מדהימים ולדעתי וכולנו היינו מרויחים מזה
אבל עם הכרות דרך הרשת בלבד אסף ניסח זאת בצורה מושלמת
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
אסף.
-
חצי חוקי, לא חוקי.... בסופו של דבר אם חס וחלילה משהו יקרה לצופה (ואם לשפוט לפי הסרטונים זה רק עניין של מי ומתי, כי בברדק שהלך שם זה יקרה) חיים ימצא את עצמו עד הצוואר שקוע בבעיות, עם עלויות משפטים תביעות וכו' שיגרמו לו להצטער שהרעיון הזה נולד.
ולעניין הכדור רגל.
כן. אם אני מארגן אירוע חברים של 1000 איש לשחק כדורגל בפארק השכונתי, גם לזה צריך לפי החוק אישורים, בטיחות, כיבוי אש, מד"א ועוד 100 דברים קטנים כגדולים כדי להיות מכוסה (ואם לחזור לעלויות האישיות שחיים ישא בהן האופן אישי ובלעדי כמארגן ה"מפגש" כשמישהו יתבע לו את התחת... מישהו אמר ביטוח??)
בקיצור, תרבות הערסייאדה יהיה בסדר לי זה לא יקרה ואני גבר אשכב על הגדר למען עתיד הספורט המוטורי בארץ...
חיים יהיה עסוק במשפטים והסדרי חובות ואנחנו נישאר ללא עדיד מוטורי חוקי נראה לעין.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
מצ׳וחצ׳ח לא משאיר שטח מצוחצח.
אבל בואו נהיה אמיתיים כל אלו שהגיבו ומכירים את המקום.
מדובר באזור שבו בכל סוף שבוע המוני כלי רכב שטח נמצאים גם לחא ארוע ואז הברדק חוגג יותר והלכלוך שם דייר קבוע ולמרות יופי המקום הוא לא ממש מעניין אף גורם כנראה בשל כך שהוא עתודת בניה.
בנושא הזה אני יכול להגיד לך בתור אחד שפקד ופוקד את האיזור לא מעט האיזור של הדיונה אף פעם לא מלוכלך כמו שאתה מתאר. כן תוכל להתקל בעטיפה של ביסלי לפעמים ליד העץ שלה אבל בגדול זהו. הלכלוך בתמונות רחוק מאוד מהמצב הרגיל של הדיונה.
-
אני רק מעלה את הנושא מהאוב כדי לעדכן שגם כאן בדיון חיים שיקר לנו כשסיפר שהאירוע היה מאושר על ידי המשטרה.
לפי הודעת משטרת לכיש הוא נעצר ויואשם בקיום האירוע ללא אישורים, כולל המון תת אישומים.
אסף.
-
http://ashdod10.co.il/201510016340/%...95%D7%A0%D7%94
ציטוט מתוך הידיעה:
מספר ימים לאחר קיום האירוע נתפס החשוד (מארגן האירוע) ע״י היחידה המרכזית של אגף התנועה ת״א כשהוא נוהג תחת פסילה באזור תל אביב. בגין אירוע זה הוגש נגדו כתב אישום ובימ״ש הורה על מעצרו עד לתום ההליכים נגדו.