ברנרד,
אני מסכים עם בועז,
נסחפת בגישת ההתפלפלות המשפטית לכיוונים לא מועילים.
לא כל דבר צריך להכין על מגש למישהו אחר.
Printable View
ברנרד,
אני מסכים עם בועז,
נסחפת בגישת ההתפלפלות המשפטית לכיוונים לא מועילים.
לא כל דבר צריך להכין על מגש למישהו אחר.
בועז עם כבר בור חופרים , מנהרה / מכרה כורים.
ממש אבשלום קור ... גם סוג של כ/קורה[emoji12]
עידו
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
אדון אבשלום חום לוריה ...
אתה באופן שיטתי טועה בין האותיות "א" ו "ע" במילים אם או עם .
אם - התניה למצב שיקרה , דוגמה - אם לא תאכל, יבוא שוטר ....
עם - שילוב של עוד משהו , דוגמה - אני עם בעז באותה דעה שיש לנו באתר פרשן משפטי לחומרא של משרד התחבורע שלא מונה ע"י אף אחד ....
נא לתרגל ...
רענן
ברנרד אדם יקר ואהוב, עם כישרון כתיבה משובח. תרגיעו בבקשה לפני שהוא יעלב ברצינות.
לוריה אומר לו הרבה זמן שישקיע במילקי יותר והוא לא מקשיב. נגרר לשרשור המחורבן הזה ששום דבר טוב לא יצא ממנו...
גניסלב- חזק!
המקור של זה לדעתי הוא ילקוט הכזבים של דן בן אמוץ וחים חפר-
קובץ מצורף 104073
מעייף הדיון הזה.
אני מבין שאין מה לומר, אז למה לומר את זה בכל כך הרבה מילים?
אסף.
רק אני מדלק על הפוסטים הארוכים מנשוא!?!?
התעייפתי...
Sent from my iPhone using Tapatalk
מדלג...
Sent from my iPhone using Tapatalk
ובאמת... אף אחד לא מכריח לקרוא.
ולא חייבים - במיוחד כשיש שם דברים שלא "נוחים".
כמו... לא יכולתי שלא לשים לב על שינויי מגמה, לאחר שהעלתי את הנושא "למה מועדון המליון לא זכה לחסד, כמו אותו מסכן שגמר להתנדב ושוטר נתן לו דו"ח".
ברור שלא נעים לשמוע משהו/שאלה מחוץ לקונצנזוס של "מועדון המליון = חרא של אנשים שדואגים רק לעצמם".. אם פתאום עולה הנושא שהם גם עוזרים, הזכות שלהם לעבור על החוק (כמו של מתנדבים אחרים) לא... קיימת.
זה לא משתלב עם האג'נדה הכללית של "הכל בגללם" בגלל שהם רק דיונות והתהפכויות..
זה גם לא נעים להאיר משהו שהרבה שמים "בצד" שדרור, אחרי כל ההשמצות והביטול המוחלט של דבריו והמידע שהביא - צדק.
ועדיין לא שמעתי "סליחה דרור" - לא שהוא זקוק לזה... אבל אני חושב שאלה שצעקו נגדו זקוקים לזה... שישמעו את עצמם אומרים "וואללה. טעיתי. דרור אתה צודק/צדקת. מצטער ומתנצל שהשמצתי וביטלתי"... זה יביא אותם לקצת יותר פרופורציות ו... צניעות.
אבל למה להתייחס לזה אם אפשר להתנפל על ברנרד (המסכן) ולהתלונן על יותר מידי מלל - כאילו שמישהו מכריח לקרוא. יש את השם בצד ימין וניתן לדלג... כמו סביון וגלעד וכל היתר שמדלגים בלי לפרסם "דילגתי.
אח"כ (כשאכתוב בקיצור:rolleyes:?)יהיה גם קל יותר לבטל ולזלזל ולהתעלם מהדברים שהעלתי ו.. קרו/קורים..
אבל להיעלב, בועז?
בחייאת! למה שאעלב?
להגיד לכולם להיזהר, אחרת אעלב באמת זה קצת... מעליב.:).
הכל טוב.
כל אחד זכאי לדעה משלו - אפילו לדעה המטופשת... שאני מדבר שטויות.
אני, הרבה פעמים, אומר דברים רציניים לגמרי בצורה צינית ומגוכחת ועם המון דוגמאות "מעייפות"... תנוחו, תשתו משהו, לכו לישון ואחרי שתתעוררו, אם תרצו, תקראו שוב מה שאני אומר...
ותמיד אפשר גם "לחכות" למשפט הפולני "אמרתי לכם"... :).
תארתי לחבר, בוואטס-אפ (בקיצור.. קשה להקליד בטלפון.. אפילו ם הוא אנדרואיד גדול), סצנאריו ציני של ישיבת רשות ציבורית... צחקנו קצת - לא מצחיק בכלל. ככה זה מתנהל.. פחות או יותר.
ההבדל היום מיומיים, כמו שהסכמנו בוואטס-אפ, שעכשיו יש אנשים טובים וחכמים בשירות הציבורי... לא כמו פעם...(לא היה עדיף שהגאונים האלה ישארו... בצבא למשל... לא מחיר פעוט, לתת להםפנסיה תקציבית ו..שיעזבו אותנו בשקט, עם הכישרון והמוטיבציה שלהם... סתם מחשבה).
בפקידונים המפגרים, עם כוס התה, התחלפו לנו(בלי שנרגיש) בצעירים נמרצים ששותים אספרסו... ON THE GO... ולחלקם בטח יש גם חברים/מכרים עם ג'יפ...
חבל על העצבים.
כולנו מקווים שהכל יעבור בשקט ושלא יהיו מלחמות שאנחנו נשלם... לקוות לא עולה כסף.
יאללה.
הגיע הזמן להחליף דיסקים ורפידות וקפיצים ובולמים... לדיסקברי 2004...
ואם אתם חושבים לרגע, שלאידיוט שיש לו לנדרובר (עוד אחד:() יש את הרגישות להבין רמזים, כמו כל מיני משפטים מאנשים עם שם של רחוב (מישהו הזכיר את אבן גבירול, לא? היה אשכרה איש עם שם כזה? איזה הורים רעים)... תחשבו שוב.
שוב אתה חוזר על משהו עד שזה נשמע עובדה...
ברשותך, במה דרור צדק?
דרור דיבר על מה שיהיה מינואר 2016.
למיטב זכרוני התאריך הזה טרם הגיע. וגם מה שקורה עכשיו לא הוכח שהוא מעבר למשהו נקודתי...
כבר היינו בתקופות דומות בעשור האחרון.
גם התחזית האחרת שלו על מחירי הדלק לא התממשה עדיין.
לדבריו היינו אמורים לשלם היום 12 שקל לליטר והמחיר בפועל פחות מ 6.
כאילו שיש לי אינטרס שהדלק יעלה 10-12 שקל... הפוך גוטה, הפוך! גם אני נוסע על מנוע בנזין גדול!
אבל למה בדיוק אתה חושב שרוסיה מחממת את העניינים בגזרה עכשיו?..... קפיצת מחירי הנפט היא אינטרס ברור של רוסיה ובעלות בריתה באיזור (מי אמר איראן) שנפט הוא ענף ייצוא עיקרי שלהן וירידת המחירים פגעה קשה בכלכלותיהן.
אז... לגבי מחירי הדלקים - הלוואי שאני אהיה הטועה ושאתה לא תאכל את הכובע בעוד חודש-חודשיים, אם בגלל עוד איזה מלחמונת איזורית כאן או לפחות איומים במלחמונת שכזו, חס וחלילה הם יתחילו לטפס.
לגבי מה יקרה ב-1 לינואר... חכה ל-1 בינואר....
בשני המקרים התחזיות שלך עוד לא התממשו. ומשתיהן תסבול לכשיתממשו אם אולי וכאשר.
באיזשהו שלב הן כנראה יתממשו כמו ששעון עומד מדייק
זה מה שרץ בווצף הנחיה או תקנון חדש לא מובן
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net...4c&oe=56E7921D
תגיד 8, הטעות היא מקורית או שזה מסמך שמישהו שיכתב?
אתה רוצה לומר שבלשכת הסמנכ״ל כותבים שהוא סמנכל בחיר ולא בכיר?
יש לי דה ז׳ה וו עם רחוב פרוספר שור
מעבר לכך, את הטקסט הזה ראינו ממסמכים נשנה שעברה כבר
קשקוש מזויף
חיים, זה פחות או יותר זהה/דומה למה שכתוב בהוראת הנוהל 131 מדצמבר 2014.
בניירת רשמית של המדינה אין שגיאות כתיב כאלה, מה שמעלה את החשד שזהו אכן זיוף.
זה המסמך רענון נהלים שכבר דובר בו. מפנה להוראת נוהל 131.
במשרד התחבורה לא יודעים על מה אנחנו מדברים. יש מבצע אכיפה נקודתי שייגמר כשייגמר.
מכוני הרישוי מן הסתם פוחדים כשיש רעש, ולכן מכווצים את השרירים הטבעתיים כדי לא לחטוף. גם זה יעבור. כמה זמן אפשר להחזיק שריר? הם בעצמם לא באמת יודעים מה מוגבה ומה לא, מה מקורי ומה לא. אז הם הולכים על בטוח. הייתם נוהגים אחרת במקומם?
זה הזמן לנוח קצת מתאוריות הקשר המורכבות, לפחות עד שיוכח אחרת.
וכן... מי שמורכבים אצלו סרנים לא מקוריים, שלדות מוארכות ולונג ארמס, יש לו סיבה טובה להתבאס.
זה לא משמח אף אחד אבל זה המצב.
אסף.
לא מבין למה אם מישהו אומר שהוא צופה/מעריך שמשהו רע יקרה, הוא מיד נחשב כאילו הוא "מאחל" את זה למישהו וכאילו הוא לא ייפגע מזה... בועז.
ובמה דרור צדק - צדק בזה שזה לא רק "הג'יפים הגדולים" ושכולם יסבלו ושיש החמרה בבדיקות.. לכולם - בכל זה הוא צדק, כשרובינו האשימו אותו הרעיית שחורות.
בקשר לאחד בינואר, נחכה לראות אם גם בזה הוא יהיה צודק.
זה בקשר ל"אם נחזור כמה פעמים, זה גם יהיה נכון" שבועז מנסה להאשים אותי בו... לא צריך לחזור כמה פעמים. מספיק ללכת אחורה ולקרוא... את השירשורים.
ובשום מקום לא ראיתי שדרור אומר "אתם תסבלו" או "מחיר הדלק שלכם יעלה" - הוא לא בידל עצמו מאיתנו ולא שמח כשצדק - אז למה בכלל לנסות להעלות את הדברים על מסלול כזה? לטשטש את זה שהוא צדק ו..אתה לא? בועז? כמה זמן צריך לחכות שהאבק ישקע ותוכל להסיק מי צדק? עד שה"משבר" יעבור... ויקח כמה שיקח... אחרי זה תקום ותגיד "רואים... הנה נגמר.. צדקתי"...
יאללה...
יש שינוי והשינוי הזה בא לידי ביטוי גם בהתייחסות של מנהלי האתר.
לא היה כזה דבר ולכן אתה לא יכול להגיד "כבר היינו שם"... "שם".. כמו שזה עכשיו, עדיין לא היינו.
"לא סוף העולם"? - נכון.
יש דברים גרועים יותר... ובכלל מה זה לעומת הנצח?
אני לא אומר שצריך להיכנס לפניקה (תמיד אסור להיכנס לפניקה) אבל אל תנסו לגמד לא את המצב ולא... שדרור צדק.
והדלק...
נו באמת.
היום הוא למטה ו.. דרור טעה.
מחרתיים הוא יעלה (מכל סיבה ולא משנה אם תאוריית הקונספירציה תתברר כנכונה/שוטות) ו.. דרור צדק.
וזה יכול לקרות עשר פעמים בשנה (פה זה קורה כל יום וכל יום דרור צודק ולמחרת הוא טועה)...
מה כל זה קשור לזה שטויוטה פראדו עם "2 מקובלים וללא כל עוול בכפם, שכבר עבר טסט עם אותו אוטו ואותם "2 כבר 10 שנים (או 6 או משהו כזה.. רק שלא תהפכו את זה לנושא... הדיוק שלי..) והיום..לא!!
וגם ההיילקס ההוא ובטח יש עוד שלא שמענו עליהם (מפחדים מהפירסום?).. אולי בכלל זה משהו נגד טויוטה.
יאללה.. מספיק עם מכבסת המילים - דרור צדק ואתם לא וכולם אוכלים אותה היום ומי שיש לו טסט בעוד חצי שנה, מקווה שעד אז הכל ירגע.
היום - לא רגוע.
בדיוק כמו שדרור אמר.
ואני מקווה שאמרתי את זה מספיק פעמים:rolleyes:.
ודרך אגב...
לזייף מסמך רשמי... זה חמור מאוד.
תשאלו את בועז... הרפז.
אז אם יש כזה חשד.. שיתנדב מישהו ויגש לתחנת המשטרה הקרובה וישים לזה סוף..
צ׳מע,
יש לי רעיון אדיר....
בוא נקבע לתזכורת ל 31 למרץ 2016.
מי שטועה רץ עם חוטיני במפגש גיפולוג שלאחר מכן...
עד אז, אם אין חדשות מרעישות נותנים לשרשור הזה לשקוע.
סגרנו?
הבעיה היא שגם עם סרנים מקוריים, מתלים בסט-אפ מקורי ושילדה סטנדרטית כבר לא מקבלים אותך לטסט.
השאלה עד מתי מכוני הרישוי יהיו בהיסטריה.
הטסט שלי בינואר. חזון לששון (עוד חודש וחצי, לא הרבה בעצם...)
אבל מה עם אלה שיש להם טסט מחר, מחרתיים? בעוד שבוע?....
מה אומר החוק? אי אפשר לחייב את מכוני הרישוי לקבל את הרכב לטסט?
דרור, במקרה הגרוע תקפיא רשיונות / סע קצת בלי טסט - עד חצי שנה זו עבירת קנס שולי בלבד...
ממילא זה רכב משני אצלך.
כרגע הוגבר פיקוח וגילו שהם עבדו באוף ליין כשנתים.
שנתים אף אחד לא הסתכל עליהם במצלמות או עקב אחרי העבודה שלהם.
עכשיו הם בלחץ כי תפסו אותם עם התחתונים למטה והם יודעים שהם יחטפו אז הם בכוננות ספיגה.
חודש אחרי שאחד/ שניים יסגרו מנהלתית העסק ירגע כי כולם שילמו מחיר ויודעים איפה הגבול ושיש בעל בית.
זו התחזית שלי.
אפשר לגזור ולשמור לסוף מרץ.
זה שלא מקבלים מישהו זה מתוך רצון טוב שלא יסתבך בהכשלה.
אתה רוצה לגמול להם בתביעה על הרצון הטוב?
השתגעת?!
אני חושב שאני או אתה רצים בחוטיני זה עונש, לא לנו, אלא לאלה שרואים/צופים... למה אתה כזה רע לכולם?
וזה בכלל לא העניין - לא מי צודק.
כבר יש צודק - רואה השחורות צדק. ודרך אגב.. תמיד, אבל תמיד, רואה השחורות צודק. טוב יותר, לא תמיד יהיה אבל רע יותר, זה רק עניין של זמן:rolleyes:.
ברגע שאמרת שיש פתרון (זמני/ביניים) שכולל, בן אדם שומר חוק (בד"כ) שצריך לעשות משהו לא חוקי, על מנת להמשיך בחייו...זה די קטסטרופלי.
וזה למעשה מה שכולנו מטיפים נגדו - "למה אדם שומר חוק, צריך להסתכל מעבר לכתף כל הזמן ולחיות בפחד ש..יתפסו אותו".
זה גם די סותר את גירסת ה-"חף מפשע" שלך.
אז נכון.
אפשר לצבוע בשחור ואפשר לשים משקולת של 1/2 טון במושב האחורי ואפשר ללכת למאכר ואפשר לחרוט מידת צמיגים עם מלחם ולהטביע מספר מנוע אחר.. אפשר הכל.
אבל אם מי שיש לו צמיג חוקי וקפיץ רגיל ואוטו תקין ועדיין צריך להתחנן שיכניסו אותו לטסט.. או שיעבור עבירה וייסע בלי..
זה, לפי המילון שלי, די קרוב לסוף העולם.
מי שבסדר לא צריך לעשות את כל הדברים האלה (ושלא ייחסו לי התנשאות או משהו - אני חלק מה"לא בסדר".. עבריין ולא צריך שיתפסו וירשיעו אותי על מנת להודות בזה בפני עצמי) - הוא צריך להיכנס עם ההיילקס הרגיל שלו לטסטס ולצאת עם רישוי בלי להתחיל להתרוצץ להשיג מסמך כזה או אחר או לצבוע בוורוד את הקפיץ.
ואני רוצה להגיד לך עוד משהו - בשביל אותו אלמוני (ותיק באתר) שהיה צריך להסתיר את זהותו (ובצדק) ולא עבר טסט וצריך להחליף את כל הקפיצים והוא לא ממועדון המליון... הגיע סוף העולם.
הוא אדם רגיל ושפוי ולא הגזים ו... "תפסו אותו"..
עולה לו כסף והאוטו שלו כבר לא יהיה "כמו שהוא רצה" ומסתיר את השם שלו (ולו רק לשירשור ההוא) ו...לא נחמד לו בכלל.
זה סוף העולם... משום שהו אומר שאולי נגמר לו ה-4X4 והוא צריך לעבור למיניואן...אולי לא סוף העולם אבל סוף ה-4X4 שלו.
נשמע לי די חמור.
ועוד לא הגענו לינואר.
ולא מקבלים לטסט מתוך רצון טוב...
גדול.
איך אני מקנא בכל אלה שבכל מצב הם רואים את החיובי... הלואי עלי:(
חודש וחצי לטסט? הלוואי עלי. שלי בעוד שבועיים...אשתי רוצה להרוג אותי
אתה יכול להכריח אותם לקבל אותך לטסט אבל לא להעביר אותך.
אם בוחן רוצה להכשיל הוא יכשיל גם רכב חדש שיצא מהחברה(טוב, הגזמתי קצת, אבל רק קצת) ובטח רכב בן עשר או יותר.
אני לא אכנס למכון שלא רוצה אותי גם אם אני יכול להכריח אותו לקבל אותי, אבל אני לא אכנס אליו גם אם הפרייבט של האישה.