שוטרים משתחררים בגיל 57 ולא 45,
וגם אלו שמהדור של הפנסיה התקציבית לא משתחררים לפני גיל חמישים (בלי להכנס למלכודת הדבש שהיא מהווה).
לא שזה משנה משהו בדיון העקר הזה אבל כשאתם חוטפים כל שרשור ומספימים אותו לפחות תדייקו.
Printable View
שוטרים משתחררים בגיל 57 ולא 45,
וגם אלו שמהדור של הפנסיה התקציבית לא משתחררים לפני גיל חמישים (בלי להכנס למלכודת הדבש שהיא מהווה).
לא שזה משנה משהו בדיון העקר הזה אבל כשאתם חוטפים כל שרשור ומספימים אותו לפחות תדייקו.
גם בצבא אין מזמן פנסיה תקציבית, כדי להשאר בקבע מובהק (מעבר לקבע ראשוני של עד סרן), צריך לעמוד בקריטריונים של קבוצות איכות לא פשוטה, ולא משתחררים בגיל 45.
אבל אל תיתנו לעובדות להפריע עם הטיעונים.
זהו,
אפשר להמשיך.
אני דווקא חשבתי שהשרשור מתפתח ולא נחטף ובטח לא מוספם..
במיוחד משום שאני חושב שהנושא הראשוני/המקורי טומן בחובו... אפשרויות הסתבכות לא מבוטלות.. אולי עדיפה הסטייה.
מה גם, שכמו שבועז ציין, הכותרת נשארת רלוונטית[emoji6].
אבל אם זו ההרגשה, חטיפה והספמה, אני אכבד זאת..
שיהיה חג שמח[emoji4]
Sent from my GT-N5110 using Tapatalk
בגלל שאני פתחתי את השרשור אני ארשה לעצמי לציין כמה נקודות בהקשר הפנסייה התקציבית ז"ל:
+אין היום מגויס לשירות ציבורי אשר מקבל הבטחה שבגיל 42/45 הוא יוצא עם 70% מהמשכורת האחרונה שלו,נקודה.
+כמו כל עובד במגזר הפרטי הוא נכנס למסלול אקוך ומתיש של פנסייה צוברת,ומי שלא מבין את משמעות המעורבות שלו בחיסכון ובמסלולי ההשקעה של כספו יכול למצוא עצמו בגיל 67 בלי שקל באמתחתו.
+אני רק 17 שנים במערכת, ויכול להעיד על ירידת הדורות ומבחינתי אחד הזרזים המובהקים לתפועה זו היא הפסקת נפנסייה התקציבית.
+ קשה למצוא היום אנשים שחוזרים לבית פעמיים בשבועיים, שאת ליל הסדר מעבירים בין בטונדות או מעבר להרי החושך ובסופו של יום לא מתוגמלים כראוי.
+מצד שני כנראה שבהקמת המדינה ועד לפני עשור הפרוסה הנל מהעוגה גדלה בקצב לא פורפרצונאלי דבר שהוביל לזה שבסוף גם אוכלוסיית החוד נפגעת מתהליכי ייעול וחיסכון.
חג חירות שמח
אין ספק שמדובר בנושא סבוך וטעון ואין בו אמת מוחלטת.
לא מדובר בשודדי הקופה אלא בעיוות מצטבר שרובץ היום על קופת המדינה בדמות חוב תקציבי של הרבה מאות מליארדי שקלים שהמדינה לא תעמוד בו.
יהיה לדעתי שינוי כפי שגם במגזר הצובר היה שינוי וגיל הפנסיה עלה.
פשוט אין דרך אחרת.