-
תגובה: הפלואנס החשמליות - סוף עגום
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
בינתיים, תקפוץ לי... מי אתה חושב צילם אותו? [emoji6]
Sent from my GT-I9301I using Tapatalk
בגילי, לקפוץ?
השתגעת?
ועוד עם איך שאני עף על עצמי? אני לא אנחת בכלל...
וגם אתה ברחת?
הנה, בריחת המוחות מישראל, בזמן אמת - מה בכלל יש לעשות בהונגריה? מלא הונגרים שם.
ולמה הכל כתוב בעברית, שם מאחור - אתהה בטוח שאתם בהונגריה ולא בהרצליה?
ואם כבר ענית (יש תקשורת בעולם השלישי, שם, אה?) - קדימה. תרום לדיון.
אלא אם אתה חושב שתתקע לעצמך גול...
ודרור.
זו לא הנחה לגילדה.
אסף גורס, שחלק מהיתרון הכל כך מוחלט של הפלואנס, הוא שאפשר פשוט לזרוק/לנטוש אותה אחרי השימוש ועדיין זה יהיה כדאי כלכלית - אני זורם איתו.
מאחר שאף אחד לא גילה פה, בכמה היבואן קונה את הרכב בחזרה (אם משלם יותר מ-40K, אפשר בכלל לעשות עסק - לאסוף נטושים מהרחוב, כאלה שתואמי אסף נטשו אחרי השימוש, ולמכור ליבואן.. או לקנות ב-40 ולמכור ב-41.. זה גם נחמד..), נשווה את התנאים - לקנות ולזרוק.
תתאפק. בוא נתחיל בזה.
אח"כ אפשר יהיה לדחוף להם בחזרה את "שמירת הערך".
ותפסיק לדחוף את הקורולה - הם מתוחכמים אלה, חברי הגילדה... עוד ישתמשו בהפסד המינורי פה (משום שמי באמת חושב שהפלואנס כדאית.. בכלל), על מנת להשתמש בכל מיני אמירות (שברור שיוצאו מהקשרן), ל"הוכיח" את טענתם בויכוח (הקטטוני/קטנוני) על הטויוטה..
אל תשכח.. יש פה עוד חבר בגילדה, שיושב ואורב לכל טעות/מעידה שלנו... לך תדע מה הוא זומם לו שם ואילו ציטוטים הוא אוסף..
- - - Updated - - -
ואני חייב עוד משהו.. לא יכול להתאפק.
נראה שאתם מתרשלים שם וחושפים פרטים חסויים, בלי כוונה, בצילום...
מה זה בכיס מאחור?
כזה עדיין לא ראיתי.
פטנט בשלבי ניסויי שטח?
נראה כמו משהו מוסווה לבקבוק קולה הפוך...
למה הפוך ולאן הצד האחר מחובר ומה הוא עושה ואיך משתמשים?
אני בטוח שזה לא במקרה, כל הגישפט הזה.. כולל הצילום.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
בינתיים, תקפוץ לי... מי אתה חושב צילם אותו? [emoji6]
Sent from my GT-I9301I using Tapatalk
כבר עידכנו אותך שבנתיים, בזמן שברחת להונגריה, הקבוצה שלך ביזרעראלי הפסידה לקבוצה של לוריה...?
-
בועז, מדובר בתחרות קשה.
ולא, אני לא מדבר על התחרות בין לוריה לנמרוד...
מסתבר שהפעם נמרוד בחר לתמוך בדור העתיד הקרוב יותר. השקעה קצרת טווח שכזו, בדומה לאותה רנו.
אם היה נשאר בארץ ותומך בצוות הילדים עוד היה קוטף את הפירות עוד 10 שנים כשהיה מנחה אותם שוב כצוות בטכניון.
נו שויין, כי לפי המידע שיש בידי נראה כי הוא הולך להפסיד את כל הקופה ללוריה, ולא רק את הניצחון ביזרע-ראלי...
-
יהונתן לא הייתה ברירה, כבר הייתי בארופה...[emoji3]
חוץ מזה, רסמי, הילדים בכפר טובים יותר. הגיל רק מדרדר את היכולות. ותן עדכון וכמה תמונות, בשרשור נפרד (שאפשר להפוך בצ'יק לכתבה).
אני הולך לצלם את התחלת המקצים הדינמיים.
-
חזרתי מהונגריה והבנתי שאתם צודקים.
פראייר מי שקנה פלואנס ב40K שקל לפני שלוש שנים, שילם על אנרגיה שליש מחיר לעומת רכב בנזין מקביל בכל התקופה, ומוכר את הנבלה שהמצבר שלה גמור לקרסו ב34K שקלים היום.
ציטוט:
קבוצת קרסו, יבואנית רנו, מציעה לבעלי רנו פלואנס חשמליות של בטר פלייס עסקאות רכישה חוזרת, שבמסגרתן משולם עבור המכונית מחיר מחירון מלא, כך נודע ל"כלכליסט". העסקה תקפה רק לבעלי מכוניות פלואנס ZE חשמליות שקיבולת הסוללה שלהן נמוכה מכ־70%.... לפי הצעת היבואנית, נכון למועד ההצעה יקבלו בעלי רנו פלואנס חשמלית מודל 2012 תגמול בגובה של כ־34 אלף שקל, בעלי מודל 2013 יקבלו 39 אלף שקל ואילו בעלי מודל 2014 יקבלו 48 אלף שקל. בטר פלייס הגישה במאי 2013 בקשת פירוק לאחר שצברה חובות כבדים. עם זאת, החברה הספיקה להעלות לכבישי ישראל כ־900 כלי רכב בשעתו - ומאות מכוניות נוספות נותרו בחזקתה. רכבים אלה נמכרו בין היתר לכמה חברות ליסינג, ואלה מכרו אותן הלאה ללקוחות.
ציטוט מתוך http://www.calcalist.co.il/local/art...693662,00.html. ותזהרו מלהעיר על אמינות המקור, אם יש מישהו שיכול לתת פייט רציני לברנרד באכילת ראשים, זה תומר הדר :rolleyes:
-
נמרוד, נמרוד...
לא לימדו אותך, שכשמתנצלים, צריך אשכרה להתכוון לזה?
אם רצית להיות ציני (שאם אני לא טועה, אני מזהה איזה נסיון להיות ציני...תמשיך להתאמן... אתה דווקא מגלה כישרון), אולי היית צריך לענות כך, כששאלתי כמה קרסו נותן עבור הרכב הישן.
אז התשובה שלך היתה רלוונטית.
בנתיים, מה שהמשיך את הדיון, הוא הרעיון של אסף "לקנות ולזרוק"..
כך, שאם אתה רוצה להיות ציני, זה צריך להיות מופנה לאסף.
לעניין התשובה שלך עצמה (בניגוד להתנצלות המזוייפת... כן "עליתי עליך").
אתה רואה - לענות לעניין לא היה כ"כ קשה, נכון?
הנתונים החדשים (שהוסתרו מאיתנו, משום מה.. ואני חושד שזה היה מתוך לויאליות לאסף.. שאפו) אכן מהווים משקל רב לכיוון "הפלואנס אכן = עיסקה טובה".
"השכרת" רכב ב-6K שקלים לכמה שנים + מחיר "דלק" זול.. קשה לנצח נוסחה שכזו.
אולי, להשלמת התמונה, תוכל להוסיף עוד כמה מספרים:
- מחיר קנייה.
- האם גם "יד שנייה"/שלישית וכו', נהנה מהתנאים של קרסו?
- מה זה אומר, סעיף ההסתייגות הזה, של הסוללה?
- כמה עולה ביטוח וטסט וכו'?
- כמה עולה עמדת טעינה (אם צריך כזו)?
ואז נצחונך יהיה מושלם.
ועם אסף, שהשתתק משום מה, "נסגור חשבון" אח"כ - הוציא את הגילדה.. לא משהו..
-
תגיד...
יכול להיות... אולי ככה... אפשרות תאורטית... שכל אלה שקנו פלואנס והחליפו (באחריות!!!) את הסוללה, למעשה... נדפקים מהדיל הזה?
סתם מחשבה... שאולי אפשר יהיה לבדוק אותה, אחרי שתענה על השאלות שהעלתי וניתן יהיה לבחון את כל הנתונים מול איזה סיריון (טוב.. לא סריון - תגיד אתה מי)...
לא יודע - אינטואיטיבית, נראה לי שאתה נכנס פה לאיזו פינה.. אחרי שדווקא בעטת יפה את אסף (לקנות ולזרוק) הצידה..:)
אבל אולי אני טועה.. כרגיל:rolleyes:
-
הפלואנס החשמליות - סוף עגום
נמרוד, אתם באמת עושים מעצמכם צחוק...
זה שהיום קרסו קונים את הרכבים אמנם מיטיב את המצב של בעלי הגרוטאה אבל אלו לא התנאים שהוצגו לבדיקת הכלכליות של העיסקה.
כל הדיון הינו על רכישה ב 40, גריטה באפס והשוואת עלות אנרגטית.
בשביל להגיע לכישורי הערבוב של ברנרד אתה צריך פי חמש מילים בתגובה
בלי קשר אציין שהסוללות שקרסו החליפו אינן סוללות חדשות כך שאין לצפות מהן ל 5 שנות פעילות
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
נמרוד, אתם באמת עושים מעצמכם צחוק...
זה שהיום קרסו קונים את הרכבים אמנם מיטיב את המצב של בעלי הגרוטאה אבל אלו לא התנאים שהוצגו לבדיקת הכלכליות של העיסקה.
בשביל להגיע לכישורי הערבוב של ברנרד אתה צריך פי חמש מילים בתגובה
בלי קשר אציין שהסוללות שקרסו החליפו אינן סוללות חדשות כך שאין לצפות מהן ל 5 שנות פעילות
בועז.
בפעם הבאה, תוותר קצת על אגו שלך ותצטט אותי - אתה לא חייב לחזור על דברי, במילים שלך...
ואתה מפספס.
אם קרסו החליף סוללות (באחריות!!!), כנראה שהעניין כבר לא רלוונטי לבעלים - הם בטח לא יהיו 70% קיבולת ומטה (אלא אם אלה סוללות דפוקות מראש..).
כך שמי שניצל את ה"אחריות", כנראה נדפק בקנייה חזרה.. ולהיפך.
אבל אלה הפרטים הקטנים, כשנראה לא מעניינים את ה..גילדה:rolleyes:.
ואם נחזור לנושא החשוב יותר (גניבה ספרותית)... אתה גם יכול להגיד "אני מסכים עם ברנרד שהתכוון.." וכאן אתה יכול לכתוב במילים שלך..
גם אפשרות :)
-
אוי כמה מילים......
עבור 30 קמ ביום, נאמר 7000 בשנה, על 5 שנים וירידת ערך של 40 אלף פלואנס חשמלית עלתה 45250 ש״ח.
עבור 60 קמ ביום, מעגל ל13500 בשנה - ושימו לב שגם עם סוללה במצב גרוע שהמתלוננים מהפייסבוק מתלוננים עליה, על 5 שנים וירידת ערך של 40 אלף בשנה החשמלית עלתה 50125 ש״ח.
לקחתי אוטו שקניתי באותו סכום וירידת הערך שלו 20000 על 5 שנים עם עלות קילומטר אנרגטית של 60 אגורות ועבור 7000 בשנה הוא עלה 41000 ועבור 13500 בשנה 60500.
זה לפני תיקונים ובלאי שאפילו החותנת של ברנרד לא פטורה מהם, ובלי להשוות את איכות החיים מבחינת איבזור ומרחב של פלואנס לעומת מכונית בסיסית כמו סיריון.
זה במספרים מעוגלים... אם לוקחים מספרים אמיתיים יותר זה משתנה בקצת. ונתון ירידת הערך... נראה אתכם מוכרים היום ב20 אוטו שקניתם לפני 5 שנים ב40. מנסיון, אם תקבלו 10 שיחקתם אותה.
ועוד דבר, אני בשביל פחות מ10000 קמ בשנה הייתי קונה (טוב, קניתי) אוטו ב7000 שקל. חבל לזרוק כל כך הרבה כסף.
אסף.
-
כמה מילים על אוטו חשמלי באתר שנודף מריח בנזין...
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
ההנחה של ערך גריטה אפס היא הנחה שלך, ושלך בלבד. היא משוללת כל יסוד - והדרישה שלך שאוכיח אחרת שקולה לדרישה להוכיח שאמא של שמעון פרס לא ערביה.
כמובן, שאמו של שמעון פרס, שרה פרסקי לבית מלצר אינה ערביה, ובאותה קלות ברור שלמכוניות האלו יש ערך, ואפילו גבוה - היבואן עצמו שם עליהן תג מחיר מספרי, בכתב.
-
הפלואנס החשמליות - סוף עגום
ערך גריט אפס הוצג על ידי אסף ולא על ידי ועל בסיס זה החישוב.
אני מסכים עם אסף שאין למכונית ערך.
למיטב הבנתי הלא מקצועית, קרסו הסכימו לפדות את המכוניות בגלל הסכם האחריות על הסוללות . כנראה שזה יוצא להם יותר זול לשלם שלושים ומשהו אלף מאשר לתת אחריות...
הניתוח הזה מחזק לדעתי את ערך הגרט של אסף...
ואם כבר אז גם בנוסחה המעודכנת של אסף הכדאיות מוטלת בספק אבל אני אשאיר לברנרד לסיים את העבודה עם הרבה מילים [emoji23]
-
זה לא משנה. העיקר שמישהו מוכן לשלם.
-
מיכה, הם לא משלמים אלא פודים.
העובדה הזו היא הפתעה שלא היתה ידועה בזמן קבלת ההחלטה והיא בהחלט מטה את הכף למטי מעט שהרכב הזה עשוי להתאים להם.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
מיכה, הם לא משלמים אלא פודים.
העובדה הזו היא הפתעה שלא היתה ידועה בזמן קבלת ההחלטה
בדיוק. זה עצם העניין כאן.
הנתון הזה לא רק שלא היה ידוע בזמן רכישת הרכב, אלא היה דמיוני ובלתי סביר לחלוטין, אם לא בלתי אפשרי.
באותה מידה קרסו יכלו לזרוק את בעלי ה-ZE לכלבים. שייבאו בעצמם סוללות, שיתמודדו, שיתבעו את אגסי. השד יודע מה.
זה סוג של צעד נדיב לפנים משורת הדין, רצון טוב, פיצוי, למי שסבל עם מכונית שלא יכולה להרחיק יותר מ-30 ק"מ מהבית. ולפני שמהמרים על ההרפתקאה הבאה עם הנעה חשמלית/גרעינית/מימן/וואקום/אנרגיית מתיחת גומיה או השד יודע איזו טכנולוגיה חדשנית ולא בשלה אחרת שמבטיחה חסכון פנומנלי ובתכל'ס באה להתגלח על הזקן הפראיירי של פתאים ותמימים, אל תבנו בהכרח על פיצוי כזה בעתיד - לא אצל קרסו ולא אצל יבואנים נוספים.
אולי זו גם הסיבה שרואים את הגרוטאות האלה פחות ופחות...
אתמול ראיתי אחת לראשונה מזה זמן רב. נעה כמובן בחלונות פתוחים ולאט-לאט, בצהרי יום לוהט ודביק בגוש דן.... אפילו לא טרחתי לצלם.
-
לא בטוח שנדיב. כנראה חתחיבות חוזית.
אם הבנתי נכון, כחלק מעיסקת הפרוק הם למיטב ידיעתי התחיבו לתת האחריות ולכן היו כבולים.
הבנתי מהפייסבוק של הבעלים שהם לא היו שבעי רצון מקרסו.
קראו היטב את הידיעה הזו:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4833005,00.html
קרסו מודה בשם רנו שהמכוניות האלו כשלון טכנולוגי.
-
ההרגשה שלי היא, הרגשה כי אני באמת לא יכול לחוות דיעה אם הרכב הוא כישלון או לא, שאם הייתה סוללה טובה יותר אבל בעיקר אם בטר לפייס לא היו כאלו חמדנים, זה היה יכול להצליח מאוד. אהי חייב להודות שהבחירה ברנו פלואנס תמוהה בעיניי כי זאת מכונית גדולה וכבדה בעיני וסופר מיני הייתה לדעתי בחירה טובה יותר. נראה לי שכשלון הפרוייקט נבע בעיקר מהחמדנות ולא מהטכנולוגיה
-
לא הייתה בחירה, לא הייתה אופציה אחרת, הרכב המיני של רנו לא היה מוכן עדיין.
אגב, הראשונה הייתה מגאן
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מוטי ג.
לא הייתה בחירה, לא הייתה אופציה אחרת, הרכב המיני של רנו לא היה מוכן עדיין.
אגב, הראשונה הייתה מגאן
אם זה נכון, זה עוד יותר מחדד את תחושת הבצע של הפרויקט.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
...אבל אני אשאיר לברנרד לסיים את העבודה עם הרבה מילים [emoji23]
בשימחה:cool:
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
בדיוק. זה עצם העניין כאן.
הנתון הזה לא רק שלא היה ידוע בזמן רכישת הרכב, אלא היה דמיוני ובלתי סביר לחלוטין, אם לא בלתי אפשרי.
באותה מידה קרסו יכלו לזרוק את בעלי ה-ZE לכלבים. שייבאו בעצמם סוללות, שיתמודדו, שיתבעו את אגסי. השד יודע מה.
זה סוג של צעד נדיב לפנים משורת הדין, רצון טוב, פיצוי, למי שסבל עם מכונית שלא יכולה להרחיק יותר מ-30 ק"מ מהבית. ולפני שמהמרים על ההרפתקאה הבאה עם הנעה חשמלית/גרעינית/מימן/וואקום/אנרגיית מתיחת גומיה או השד יודע איזו טכנולוגיה חדשנית ולא בשלה אחרת שמבטיחה חסכון פנומנלי ובתכל'ס באה להתגלח על הזקן הפראיירי של פתאים ותמימים, אל תבנו בהכרח על פיצוי כזה בעתיד - לא אצל קרסו ולא אצל יבואנים נוספים.
אולי זו גם הסיבה שרואים את הגרוטאות האלה פחות ופחות...
אתמול ראיתי אחת לראשונה מזה זמן רב. נעה כמובן בחלונות פתוחים ולאט-לאט, בצהרי יום לוהט ודביק בגוש דן.... אפילו לא טרחתי לצלם.
אני דווקא לא מסכים איתך ועם בועז - מה זה משנה מה ידעו בהתחלה. אסף הציב את הנתונים/השוואה כך, שמדובר על מצב עכשווי.
מה היה ידוע או לא קודם, לא משנה בכלל.
הטענה היא שה"דיל" מתאים עכשיו, בשל התנאים שנוצרו ולזה אני, לפחות, מתייחס.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
אוי כמה מילים......
עבור 30 קמ ביום, נאמר 7000 בשנה, על 5 שנים וירידת ערך של 40 אלף פלואנס חשמלית עלתה 45250 ש״ח.
עבור 60 קמ ביום, מעגל ל13500 בשנה - ושימו לב שגם עם סוללה במצב גרוע שהמתלוננים מהפייסבוק מתלוננים עליה, על 5 שנים וירידת ערך של 40 אלף בשנה החשמלית עלתה 50125 ש״ח.
לקחתי אוטו שקניתי באותו סכום וירידת הערך שלו 20000 על 5 שנים עם עלות קילומטר אנרגטית של 60 אגורות ועבור 7000 בשנה הוא עלה 41000 ועבור 13500 בשנה 60500.
זה לפני תיקונים ובלאי שאפילו החותנת של ברנרד לא פטורה מהם, ובלי להשוות את איכות החיים מבחינת איבזור ומרחב של פלואנס לעומת מכונית בסיסית כמו סיריון.
זה במספרים מעוגלים... אם לוקחים מספרים אמיתיים יותר זה משתנה בקצת. ונתון ירידת הערך... נראה אתכם מוכרים היום ב20 אוטו שקניתם לפני 5 שנים ב40. מנסיון, אם תקבלו 10 שיחקתם אותה.
ועוד דבר, אני בשביל פחות מ10000 קמ בשנה הייתי קונה (טוב, קניתי) אוטו ב7000 שקל. חבל לזרוק כל כך הרבה כסף.
אסף.
וזו גם הסיבה שלא מעניין "איכות החיים" הטובה יותר ברכב משפחתי לעומת סופר מיני (אחרת גם צריך להכניס את המיזוג שלא מפעילים בחשמלית..).
מזגן + חלונות חשמל (שיהיה) + אוטומט + רדיו/חיבור לטלפון + נסיעה לעבודה וחזרה (בסיסי) - כל דבר בנוסף לזה, זה לא רלוונטי להשוואה.
ולכן, ברור לי לגמרי, מדוע אסף מדבר על קנייה של רכב מקביל, במחיר...
נוח מאוד להשוות רכב שעלה 40K ש"ח ואז להוסיף פחת, כשתה משווה לרכב שהיבואן קונה ממך בחזרה (ולא משנה למה).
נוח מאוד אבל ההשוואה צריכה להיות ל"קנה וזרוק" - כך לפי הטענה המקורית שלך.
אבל אני אזרום איתך (שלא תתבכיין, כמו נמרוד..).
נקנה חשמלית בארבעים ונשווה אותה ל"רגילה" שעלתה 7000 (אם זה מספיק טוב לך, לנסיעות לעבודה וחזרה, זה מספיק טוב בשבילי להשוואה).
עכשיו נא להתייחס - עלות הפעלה (כולל טסט וביטוח) ופחת (נגיד שהחשמלית הפסידה 6000, טוב? לפי "מחירון" היבואן).
ובוא נוסיף למשוואה את ההסוללה (שאם הוחלפה באחריות.. לא יקנו את הרכב.. אם הבנתי נכון) ואז...
תעלה את המספרים.. בהכי מעט מילים, שלא להכביד עליך..
הייתי בסדר, בועז?:rolleyes:
-
אם אני זוכר טוב, ממש לפני שהורידו את השאלטר הייתה צריכה להגיע הזואי של רנו,
והיה גם קנגו, הוא דווקא היה מגניב.
ראיתי כאלו בצרפת כרכב שירות של העיריה.
סליחה שאני מטבל בפרטים טכניים דיון כלכלי כ"כ עמוק
[emoji12]
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מוטי ג.
אם אני זוכר טוב, ממש לפני שהורידו את השאלטר הייתה צריכה להגיע הזואי של רנו,
והיה גם קנגו, הוא דווקא היה מגניב.
ראיתי כאלו בצרפת כרכב שירות של העיריה.
סליחה שאני מטבל בפרטים טכניים דיון כלכלי כ"כ עמוק
[emoji12]
ויש מלא בארה"ב, כולל שני BMW, אחד סופרספורט כזו...
הבעייה היתה הגרידיות של ה"יזם"...
-
נראה לי שהתערבבו לנו ההודעות, שלי נפלטה לפני הזמן
-
אני לא מדבר על חשמלית, אני מדבר על חשמלית עם סוללה מתחלפת!
זו הייתה הדרך לטפל בבעיה מגבלת הק"מ.
לגבי הגרידיות, אין לי דעה בנושא, אני מניח שאם החבילה הייתה יותר אטרקטיבית היו יותר לקוחות.
אני מסכים שהפלואנס ZE אינה רכב קטן, ובפועל אין לה תא מטען גדול מאף רכב מיני ממוצע, האבזור עשיר, והק"מ בעייתי.
פתרון התחנות צריך היה לטפל בבעיה זו, כנ"ל בבעיית נצילות הסוללה, כי הסוללה אינה חלק מהרכב, היא שייכת לבטר פלייס, ועקרונית הייתה יכולה לא לצאת ללקוח אלא ללכת למתקן מחזור / טיפול והחזרה לכשירות.
כמובן, שבעל רכב, שאינו נוסע יותר מ 100 ק"מ ביום( מצב אופטימי של סוללה חדשה ) יכול לטעון את הרכב במשך הלילה בבית, וכך לעולם לא להגיע לתחנת החלפה, והוא גם קיבל עמדה נוספת במקום העבודה.
יש גם חניונים ציבוריים עם עמדות טעינה.
כך שהרעיון, והפריסה הארצית, היו צריכים לתת מענה לבנייה טכנית שמקורה באנרגיה האגורה בסוללה.
אבל כל המערך שירות הזה עלה המון והלקוחות הגיעו מאוחר מידי.
פתרון נוסף היה הגבלת התנהגות הרכב, הגבלת ההאצה תעלה את ניצולת הסוללה לק"מ, אני חושב שהרכבים החדשים יותר היו מוגבלים, לא בטוח.
אבל, הרכב, לנהיגה היה מהנה מאוד!