-
תגובה להודעה: הפרה הקדושה נשחטה היום - הדיסקו הופשט מפלסטיק.
אני מסכים לגמרי עם מאיר - הלוף הוא אחת הסיבות העקריות שחברה מהדור שלי החליטו לא לחתום קבע... אחרי כל השיפורים והשידרוגים לרכבים, לא הגיע הזמן לשדרג את המזון? גם אם לשעת חירום - עדיף למות ברעב (בריאים)...
חיים - אתקשר אליך ביום יומיים הקרובים בקשר לכיסויי האלומיניום מרוג ששאלתי עליהם כאן.
-
יש כאלו שעוד זוכרים בשקיקה את הנסיעה על הגפ"ס !!!!
כנראה שאם אתה אוכל מספיק חרא, הכול נראה לך נהדר...
-
להזכיר לכולם - ההרשמה לקופסאות לוף החלה. החלוקה מוגבלת ל-10 קופסאות בלבד.
ההרשמה תסתיים בתאריך 17.12.08. ראו הוזהרתם.
-
מישהו יכול להדריך אותי כיצד להגיע למנוע של המגבים??
אני צריך לתקן אותם בגלל הטסט.
תודה.
-
1 קבצים מצורפים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
רכס חיים
מישהו יכול להדריך אותי כיצד להגיע למנוע של המגבים??
אני צריך לתקן אותם בגלל הטסט.
תודה.
אני מקווה שזה יעזור לך, למרות הרוח של הדברים שלך בפעם הקודמת שכתבתי הודעה בשרשור הזה.
whisky
בהצלחה,
-
בוא נרשום
מגבים כבר מחזיר בגלל הטסט
מזגן יש
רדיו יש
מה עם המושבים האחוריים אתה לא חושב שצריך אותם לטסט?
והשינוי מבנה על ההומו ?
הצחקת אותי עם המגבים:p:p:p:p
-
השרטוטים נותנים תמונה כללית ,אך אם הבנתי נכון הפירוק מתחיל מתא המנוע מתחת לשימשה ולא מבפנים??
איפה יש שם מקום למנוע של הוישר??
מישהו כבר פירק את זה ויודע לתת הנחיות מעשיות?
-
חיים , מה עלות קופסא ? תרשום לי 4.
-
חיים, לא עדיף ללכת על ביף ג'רקי (בשר מיובש) כמו באוסטרליה התור מזון חרום?
-
מזון חירום?!? :confused:
מה קורה איתכם... איפה אנחנו כבר נמצאים? שטר של 100 שקל במקום חבוי באוטו זה הכי הרבה חירום שצריך.
במחשבה שנייה, חיים-
במקומות שאתה נוסע, ועוד לבד, ייתכן מאד שארגז של לוף יהיה ההבדל שבין להזעיק את כל כוחות הבטחון לחילוץ של תמהוני רכוב ע"ג עב"ם שנחטף לשטחים, לבין שידול החוטפים לשחררך לאלתר תמורת המפתח לארגז האלומניום הסודי שבתוכו מסתתרים אותן קופסאות שימורים לא ברורות...
או במילים אחרות-
מי שלא חווה עשרות ילדים רודפים אחרי הג'יפ, יחפים ועם בגדים קרועים, תו"כ צעקות עזות של: "לוף, לוף!" (במבטא ערבי בדואי...), לא יודע למה באמת משמש המוצר הזה בצבא!!!
בתאבון!
(מאחד שמדי פעם עושה את הטעות הזאת וזולל קופסא שלמה תו"כ סיור כדי להפיג את השיעמום/רעב ואח"כ מצטער על זה עד יום השחרור מהמילואים...)
-
מחיר קופסא בערך 8 עד 10 שקלים ,אך זה לפי הערכה שלי.
בינתיים אתה רשום יחד עם הרשימה של ה''פ.
בכל מקרה הרשימה תיעצר ב-480 קופסאות - שזה 10 קרטונים,שקרוב לחצי בינתיים כבר רשומים.
פשוט ברכב שלי אין מקום ליותר.
לאחר מכן תקבלו את כתובת המחסן.
מה קורה עם המנוע לוישר, אף אחד לא פירק אותו??
-
מי שלא הבין זה המתכון של חיים לביצוע נפיחות ברמות על לייצירת טורבינת האלומיניום המותקנת באחורי הרכב לחיסכון בדלק
-
לאור העובדה שבשבת נשארתי ללא גז לבישול, רכשתי היום גיבוי למטבח באמצעות בלון פרופן קטן ומבער כלב קטן שיכול לתת תשובה מיידית בכל מקרה של גמר הגז. למתקן יש יתרון גדול גם בהבערת עצים למדורה במידת הצורך או לכל צורך של אש חזקה שיכולה לנוע לכל מקום נדרש.
העסק די יקר ,אבל מה לא עושים בכדי שהלוף יתבשל ויהפוך למעדן.
-
תודה, אמיר. ביקשתי העברה (*** הועבר. התגובות הקשורות נמחקו בהתאם. המערכת ***)
מישהו יודע אם היו אתמול שטפונות במדבר יהודה??
אני מכין את הג'יפ ליציאה מיידית במידה ויש ידיעות על שטפון צפוי.
כנראה שבשבוע הקרוב אין סיכוי לזה,אך אני מקווה שבהמשך החודש עוד נקבל מנה נוספת של גשם רציני.
למי שיש הצעות על מקומות טובים לצפייה מוזמן להציע אותם כאן.
כרגע אני מתכנן על נחל אוג באזור המזרחי מעט של מישור אדומים או בהמשך ,בכניסה לנבי-מוסא.
-
בורר המצברים שהרכבתי בג'יפ טרם חובר למצברים מחוסר זמן.
יש לי בורר של יאכטה עם ארבע אפשרויות. מצבר ימין, מצבר שמאל , שני המצברים יחד , ואף מצבר.
היות ואיבדתי את תרשים ההתקנה של הכבלים ,אשמח אם מישהו ידריך אותי ,אולי באמצעות שרטוט כיצד צריך להיות סדר ההרכבה.
והמסייע יבורך.
-
1 קבצים מצורפים
אם תזכיר שאני נתתי לך את השירטוט העלוב הזה שעשיתי בשנייה אני אכחיש....
אין לך כל כך הרבה דרכים להסתבך - מה גם שקל למדוד עם מולטיטסטר (או סתם חוט עם מנורה..)
http://www.jeepolog.com/forums/attac...3&d=1229027647
-
שחר ,העינין קצת יותר מסובך.
יש בכפתור 4 קטבים ולא שלושה.
1. מחבר את מצבר ימין.
2. מחבר את מצבר שמאל.
3. מחבר את שני המצברים.
4. מנתק את שני המצברים.
עכשו תוציא בבקשה תרשים.
חזרתי מטיול בנחל צידה ובנחל גרר ,הגעתי עד הכביש של מושב תפרח ומשם חזרתי מזרחה וצפונה עד משמר הנגב ורהט.
עקב עודף מים בשדות של תפוחי האדמה ,הלס הופך לחומר ללא כל אחיזה. בירידות הרכב מזגזג בפראות אפילו כשאתה רק נוגע בגז. היתה חוויה מיוחדת לנסוע שם מה שהזכיר את שמורת המסאי-מרה בקניה בעת הגשמים. אתה פשוט נוסע בערך בכיוון, ובדרך כלל על הצד הימני או השמאלי של האוטו בהתאם למיקריות של אחיזת הגלגלים ולהסטות ההגה. הכייף של נהיגה בחצי שליטה אפשרית רק במקומות נידחים כאלה.
השבוע אני מתכנן פתרון מעולה לבלוני גז גדולים עם מילוי ממוסד של איש מקצוע. אם זה יצליח אשתף אותכם בפתרון שיאפשר נסיעה של שנה ללא צורך במילוי גז.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
רכס חיים
שחר ,העינין קצת יותר מסובך.
יש בכפתור 4 קטבים ולא שלושה.
1. מחבר את מצבר ימין.
2. מחבר את מצבר שמאל.
3. מחבר את שני המצברים.
4. מנתק את שני המצברים.
עכשו תוציא בבקשה תרשים.
.
רכס,,זה פחות מסובך משחשבת.
התרשים נכון !!!!!!!
החיבור התחתון הנו החיבור ה + הראשי של הרכב כולל כל ה"נילווים".
את כל השאר המפסק עושה לבדו!!!!!
-
1 קבצים מצורפים
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
רכס חיים
שחר ,העינין קצת יותר מסובך. יש בכפתור 4 קטבים ולא שלושה.
1. מחבר את מצבר ימין. 2. מחבר את מצבר שמאל. 3. מחבר את שני המצברים. 4. מנתק את שני המצברים. עכשו תוציא בבקשה תרשים.
.
התכוונת יש בכפתור 4 מצבים,
עכשיו תוציא אותו מהקופסה ותגיד כמה קטבים יש לך.
-
להיות טמבל זו קאריירה.
אמנם 3 קטבים בלבד. הכל חובר והכל עובד- בינתיים,אולי עד שהטעות אם עשיתי תשרוף את הדבר הזה............
-
הריליי של המאוורר שבתוך הרכב האחראי לוויסות המהירויות עובד עכשו רק על המהירות הגבוהה. האם למישהו יש את החלק הזה למכירה??
לג'קי אין מושג ירוק מה זה.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
רכס חיים
הריליי של המאוורר שבתוך הרכב האחראי לוויסות המהירויות עובד עכשו רק על המהירות הגבוהה. האם למישהו יש את החלק הזה למכירה??
לג'קי אין מושג ירוק מה זה.
זה לא ריליי זה נגד מהירויות מאורר - אולי עכשיו ג'קי יבין...
-
תודה ערן, אבל הוא לא הבין עד עכשו למרות הסבר ממצה.
אנסה.
-
כזכור לכם ,רכשתי לפני חודש ומשהו שני בלוני חמצן מאלומיניום במטרה להסב אותם לבלוני גז. היות והם צרים וארוכים - קוטר 110 מ''מ וגובה 700 מ''מ-,הם ניכנסים כמו בהזמנה בשתי פינות הרכב האחוריות ובעצם לא תופסים שום מקום,חוץ מהעובדה שהם שוקלים כלום ורבע.
הבעיה היתה לשנות את הברזים שלהם לברזי גז סטנדרטיים ,כך שהמילוי יהיה סופר-פשוט.
אחרי שהפכתי את כל העולם ואשתו ולא מצאתי את הברזים ,כבר החלטתי לקנות שני בלונים 12 ק''ג ולפרק מהם את הברזים.ותאמינו לי שאני יודע לחפש ,ויש לי קשרים מכאן עד להודעה חדשה.
באתר יד שניה ,בחיפושי אחרי בלונים לפירוק ,שוחחתי במקרה עם טכנאי גז משהו מהסרטים. גם הוא קצת לא קונבנציונלי ,והיום הוא נחת במפעל עם שני ברזים חדשדשים לבלונים. למזלי הטוב היציאה כיום בבלונים קטנה מאוד עבור החמצן כך שניתן בקלות לחרוט תבריג חדש התואם לברזים החדשים, ואת זה אני אעשה בשבוע הבא.
אם התכנית תעבוד, הטכנאי שלי יקח את הבלונים למכונת מילוי גז אצל אהובינו הפלשתינים ,וימלא גז באופן מסודר ולא באופן פרטיזני כשם שאני עושה. שני בקבוקים כאלה יספיקו לי בטח לשנה בשטח.
אם העינין יצליח אתם מוזמנים להצטרף להצלחה במידה ואמצא מקור לבלוני חמצן מאלומיניום.הם ממש יקרים ,ושילמתי על כל אחד מהם קרוב ל-500 שקל בלי מ.ע.מ
רק בלי הטפות מוסר מתחסדות על כל הבלה בלה האופייני למעשים שעל יד החוק.
-
איזה הטפות מוסר?? מה לא חוקי??
חוקי לגמרי לפרנס את אחיך הפלשתיניים לחסוך שני גרוש כדי שיהיה להם מספיק כסף
לרכוש חומרי חבלה מוברחים,
אבל זה חוקי אתה יודע:(
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
רכס חיים
. למזלי הטוב היציאה כיום בבלונים קטנה מאוד עבור החמצן כך שניתן בקלות לחרוט תבריג חדש התואם לברזים החדשים, ואת זה אני אעשה בשבוע הבא.
.
חיים..
בלי להיכנס לחוקי או לא...
אתה בטוח ב-100% שישאר מספיק "בשר" אחרי החריטה והבלונים יעמדו בלחץ? ..הורדת חומר תחליש את האיזור וחיזוק "קצת" יותר מידי של הברז יכול לגרום סדק נימי בלתי נראה והבלון מתפוצץ ...במקרה הטוב בזמן המילוי ואז אני בעד מילוי אצל "אחינו"...
אבל מה אם חלילה זה קורה בנסיעה???
תבדוק את זה טוב טוב ...לטובתך..
עדיף שתנסה למצוא איזה בושינג מעבר אם הדבר אפשרי כדי שלא תצטרך לגעת בבלון עצמו..
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור הראל
או שאתה צעיר מיד,או מבוגר מידי-ריכרד לוי מעולם לא ייצר לוף-ריכרד לוי יצר את ה"בולי ביף" ,בקופסא מלבנית בצבע אדום ושחור עם ראש של פרה.הבולי ביף בניגוד ללוף שמצא לו לא מעט מעריצים(אני חולה על זה-בעיקר ישר מהקופסא בסנביץ עם בצל ועגבנייה) הוא מעין עיסת בשר בעלת טעם נוראי,שהיה לה יתרון אחד חשוב בשטח,שני ביסים והרעב נעלם,גם לא צריך לחרבן כמה ימים.
אני התאהבתי בלוף עוד בילדות שאבא שלי הביא מהמילואים קופסא והכין לנו ארוחה ערב.
בצבא אני פיתחתי מתכון,שחברי ליחידה אהבו כ כך,שלפחות פעם בשבוע ביקשו שאכין למרות שבמקרר לא חסרו לנו אף פעם שניצלים.
לטובת חיים אני מצרף את המתכון-1 קופסא לוף,מקוצץ לקוביות קטנות,1 בצל גדול מקוצץ,2 עגבניות חתוכות לגודל של סלט.מתגנים את הבצל,כשהוא שחום מוסיפים את הלוף,משחימים אותו ואז מוסיפים את העגבנית.מוסיפים כף של כמון,כפית כרכום,כפית קארי,כפית פפריקה חריפה,מלח.ויש לכם מעדן ענק-ללא טעם לוואי של קופסאת שימורים.
דרור הראל
דרור
למתקון הצ'וקו הזה אתה קורא שדרוג?
זה עלבון ללוף
רוצה שדרוג אמיתי ? קבל
מתכון ללוף בבירה
אפילו החיילים הסדירים שהיו איתנו ביקשו עוד,
הם לא האמינו שזה לוף ...
לוקחים לוף וקוצצים אותו גס
לאחר מכן מכינים משרה של בירה חרדל וקטשופ ומשרים את הבשר לזמן מה
מתחילים כמו המתכון שלך עם בצל מטוגן ורצוי גם שום
מוסיפים עגבניות ורק בסוף את הלוף המושרה
כמו כן את המתכון שלך ניתן לשדרג על ידי ערימת ביצים בסגנון שקשוקה רצוי חריף מאד :D
ואגב
ריכרד לוי כן ייצר לוף ועד היום ניתן לקנות אותם אצלנו בסופר
ובולי ביף מטוגן עם בצל עגבניות בירה והרבה חריץ זה להיט ענק שמנצח את הפויקה של מאיר
-
מר סוזי המשתוללת-עם כל הכבוד למתכון השגעוני שלך בנוסח "פיוזן".אני מדבר על מתכון צבאי קלסי,הניתן להכינו בכל יחידה ובכל מצב-בכל שנות שירותי בסדיר לא נתקלתי בקטשופ ובטח לא בבירה מטעם הצבא.חוץ מיזה קטשופ זה לא משהו ששף שטח אמיתי ישתמש בו,קטשופ זה משהו שהחברה עם האקווריומים החדשים מגישים לילדים שלהם בהפסקה מתחת לעץ ביער קק"ל יחד עם התפוציפס,אצלי הדבר הזה לא נכנס הביתה(לפעמים באים ילדים,בעלי חינוך קלוקל לבקר-אז רוכשים עבורם אחד עומד על הראש-הרוטב האדום היחידי שהילדים שלי אוכלים זה סחוג).
חוץ מיזה,אם וכאשר אחזור לארץ במהרה בימינו אמן,ויהיו בידי המזומנים לקניית דיפנדר,שאוכל לדגמו לפחות ברמה של הקודם-אני מוכן לארגן תחרות מתכון הלוף המנצח,בתנאי שחיים יהיה יושב ראש ארגון השופטים.
דרור הראל
שתקוע בגאמייקה הרחוקה-ארץ נושבת בה אין כמעט ציפורים מאחר שרובן עפות לאחור
-
אני מתכבד לצרף את המתכון ללוף שהיה אצלנו:
1. בצל גדול, חתוך לחתיכות קטנות.
2. 2 כפות שמן זית.
3. קופסת לוף.
4. פטרוזיליה, נענע, זעתר, או כל צמח נותן טעם לפי הטעם :p
5. ביצה.
מרסקים את הלוף לתוך קערה מכניסים את כל המרכיבים ביחד, מערבבים ולשים לקציצות, צולים על האש, ואוכלים... המבורגר של חיילים :)