בסרטון ההדרכה הזה של היצרן, ניתן לראות שבמצב סטטי הכרית נלחצת ואין לה שום חופש.
https://www.youtube.com/watch?v=cST8bRXL5UM
Printable View
בסרטון ההדרכה הזה של היצרן, ניתן לראות שבמצב סטטי הכרית נלחצת ואין לה שום חופש.
https://www.youtube.com/watch?v=cST8bRXL5UM
איפה ראית את זה ?
כשהורידו את הרכב לא רואים את הצד העליון של הכרית וגם לא התרחבות שלה. זה שהיא צנחה למטה עד לתחתית, לא אומר שלא נשאר מרווח למעלה ...
לכריות יש טווח פעולה מוגבל, אתה לא יכול לנפח אותן כאוות נפשך (ולצפות שיחזיקו מעמד...).
גם לרכב (או לקראוון במקרה זה) יש טווח עומסים משתנה, וכדי להינות מטווח מקסימלי (ו/או פרוגרסיביות), הקפיצים צריכים להיות מותאמים בצורה טובה לפרופיל השימוש ה"קל" יותר גם בלי תמיכת הכריות. כך מתקבל טווח פעולה מיטבי של הכריות. אם אתה זקוק לחלק מטווח הפעולה של הכרית כדי לתמוך במצב הסטטי, אתה מאבד מטווח הפעולה שלה במצבי נסיעה או עומס מוגבר, וחבל.
הקשבתי.
הם אומרים שהכרית צריכה לגעת בתחתית מצד אחד ובמגן שלה מצד שני, הם לא אומרים שהיא צריכה להילחץ ביניהם, בטח לא במצב סטטי. גם לא רואים אותה נלחצת (היית רואה את הכרית מתרחבת לתוך הכריכות של הקפיץ).
ובלי קשר לסרטון, אני כותב את הדברים לאחר התכתבויות עם אנשים טכניים (לא אנשי המכירות) בחברה, איתם התייעצתי לפני שבחרתי את הכריות לויטארה.
אתה כמובן מוזמן להתנסות בעצמך, מקסימום תפוצץ כרית או שתיים וזה לא סוף העולם, 40 דולר לכרית ...
סבבה, תודה.
טוב...אז ההתקנה לא הצליחה. המידות פשוט לא נכונות. הכרית ארוכה מדיי ורחבה מדיי. הצלחתי להכניס אותה בכח לתוך הקפיץ אבל היא יושבת שם לא יפה ולא ממש מתפקדת.
איך אומרים ? תמדוד פעמים תזמין פעם אחת ? הפעם מדדתי פעם אחת ...........
העניין הוא שלספק אין כרית במידות שאני צריך שזה 2.5 אינץ קוטר ו 7 אינץ אורך. הוא בודק עם היצרן כבר כמה ימים ולא שמעתי ממנו אז נראה לי שאין כריות כאלו.
קיצר...דמי לימוד שולמו.
לא נורא . גמר חתימה טובה לכולם ושאלו יהיו הבעיות שלנו.
זה נראה בול המבנה האידיאלי להכניס שם כריות אוויר עצמאיות, ללא קפיץ. יש להם גם מנגנון שליטה חיצוני על רמת הניפוח. אתה צריך לוותר על הקפיץ ולהוריד את התושבות שלו.
ושאלה באמת יהיו הצרות שלנו. גמר חתימה טובה.
טל.
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
בארבעת הימים האחרונים חניתי לבד בחניון הלילה של פארן / ציחור.
3 בדואים עם 3 טנדרים,
שביליסט אחד שהולך כבר חודשיים ( מדהימים החברה האלו...)
צבאים, יעלים, שפני סלע, ציפורים, חגבים ושאר מעופפים למיניהם.
חוץ מזה הייתה עלטה בלילה, מליוני כוכבים ושקט ממכר.
אין על המדבר שלנו.
נהדר חנן. פשוט נהדר.
אסף.
איזה תענוג.
בהחלט אין על המדבר.
באמת כיף גדול.
שתי הערות:
א. עברו לידך הרבה יותר ג'יפים ממה ששמת לב. כנראה שלא היית ערני.
ב. מעניין אותי אם שמת את הדעת על הכבלים של הברקסים (נדמה לי שהנושא הוזכר, אבל בשרשור כ"כ ארוך לך תמצא.... הם במיקום קצת חשוף ופגיע, במידה ותכנס לשטח טכני, או אפילו בוץ.
איזה כיף.
מדהים
Grand vitara 07
Arctic dvx 08
תענוג!
תתחדש על הלנקרוזר, זכור לי בתמונות קודמות פראדו מסוף שנות ה-90.:)
אהלן חברים ותודה.
לעניין הכבלים של הברקסים אין לי ממש פיתרון לנושא הזה, הם חייבים להישאר ישרים ככל הניתן וגמישים אחרת לא יבצעו את פעולתם כנדרש, צריך לזכור שיש להם תפקיד נכבד בבלימת הקרוואן בירידות ולא רק כבלם חנייה.
באמת ראיתי גם ויטרה אחת ופראדו ירוק שעצר לכמה דקות והמשיך. אתה רוצה להגיד לי שעברתם ולא אמרתם שלום ??? לא יפה.
אריאל, אתה זוכר היטב, הפראדו היקר שימש אותי בנאמנות 11 שנה ומכרתי אותו לאחרונה באמת בצער גדול. פשוט לא היה לו מספיק כח בשביל הקרוואן. הפראדו הנוכחי זה כבר עולם אחר לגמרי, אין מה להשוות, הרבה מאד כח, נוחות ושקט.
ופה שיחקתי קצת עם המצלמה...
קטונתי לגבי הבניה המפוארת,
אבל האם הוספת סקיד-פלייטס שיגנו על הכבלים לא תעזור?
(נ.ב. נוסע בלנדרוברים, לא יכולנו לעצור....)
נראה חלומי לגמרי!
חנן - איך הציוד בתוך הקרוואן מחזיק מעמד בנסיעת שטח? האם לא "מתבלגן" הכל? אני מניח שאתה לוקח איתך כלי מטבח, פרודוקטים להכנת מזון, בגדים וכו' איך מאחסנים הכל כך שישאר במקומו במהלך הנסיעה?
תיהנה
גלעד