עינין ה''בשר'' ייבדק בזהירות הראויה ולאחר מכן יוחלט סופית על הפתרון. כרגע זה נראה נכון ובטוח.
Printable View
עינין ה''בשר'' ייבדק בזהירות הראויה ולאחר מכן יוחלט סופית על הפתרון. כרגע זה נראה נכון ובטוח.
בד"כ הנגד מהירויות הוא האחראי לאי תפקוד של המהירות מאוורר הגבוהה, בכל אופן הנגד מתוצרת סימנס ולא ניתן לקנות אותו בנפרד.
אבל ניתן לנקות את פסי הנחושת ע"מ לשפר את המגעים בתוך הנגד!
מצרף תמונות של הנגד מהירויות של הדיסקו שלי לשעבר בזמן שהחלפתי רדיאטור חימום ופירקתי את כל הדשבורד וניצלתי את ההזדמנות לנקות את הנגד הסורר.
אם תרצה עוד תמונות בגודל מלא שלח ה"פ עם כתובת מייל שלך.
ענבר, אתה מדבר על המפסק ... הוא מחובר לכמה נגדים שמחוברים בדרך כלל בתוך תעלת האויר לצורך קירור של הנגדים.
הנגדים האילה נראים כמו כמה סלילים, ובדרך כלל אחד מהם נקרע.
שמתם לב מה המשותף לכול מתכוני ה"לוף" ?
תכניס כמה שיותר מצרכים עם כמה שיותר טעם, כדי שיוכלו לטשטש במעט את טעם הלוף הנוראי!!!
בצל, ותבלנים חזקים מאוד (פלפל, כורכום, צילי ועוד)
יש לי רעיון לעוד מתכון לוף מנצח!
נקרא לו לוף עם וודקה (או אלכוהול 98% למי שממש רציני).
זה הולך ככה:
1. פתח את קופסת הלוף והוצא את הגועל נפש על צלחת.
2. פרק את הלוף לעיסה שניתן לאכול ללא לעיסה (חשוב ביותר אחרת עלולים להיחנק).
3. פתח את הוודקה ושתה לפחות חצי בקבוק (חצי ליטר אמור להספיק).
4. המתן כרבע שעה עד שאפקט האלכוהול ישפיע היטב.
5. כעת תוכל לאכול את עיסת הלוף ללא בעיות. לא תרגיש בכלל בטעם (אם תרגיש במשהו בכלל)
6. רצוי לאכול כאשר יש בסביבה חבר שלא אוכל מה"לוף עם וודקה" כך שיוכל להעיר אותך אם תתעלף בתהליך.
בתאבון !!!
אהלן ענבר. תודה על התמונות ,אנסה את השיטה שלך.
לכל מזמיני הלוף - נא לתאם טלפונית את האיסוף עבור עשרה קרטונים בלבד.(480 קופסאות).
מי יודע היכן ניתן להשיג אבקת חלב ואבקת ביצים.מוצרים שעבר זמנם אך נימצאים כנראה בחנויות נידחות. זה מעבה מאוד את המצרכים בג'יפ.
בינתיים יש בג'יפ מעל 50 בקבוקים עם כל מה שצריך למסע בין חודשיים. פירוט הרשימה יוכנס כאן בקרוב.
לאחרונה עשיתי בשטח סלט כרוב אדום עם מעט חומץ וגרגירי קימל ומעליהם שמן זית ומעט מלח. מעדן.ובשתי דקות עבודה.
אני עם מוני
כל עוד זה לא תלוי בהישרדות אישית קצונית )תקוע במדבר/קרחון בהימאליה(
אין סיבה לנגוע בלוף!!!!
אפילו הכלב שלי בזמנו ריחרח מסביב ולא אכל...
לאן אתה מתכנן טיול של חודשיים?
אני חולם על מסע כזה כבר מלא זמן וכל פעם לא יוצא.
לגבי הביצים, אם אתה לא באמת יוצא למסלול הארוך הזה, אז תברר כמעט בכל מסעדה או קייטרינג יש אריזות של ביצים בקרטון (כמו קופסא של חלב) אומנם זה צריך להישאר בקירור אבל זה לפחות לא נשבר בדרך גם לא אם עולים את חצרה ברוורס :):):).
לגבי אבקת חלב, למה הכוונה? אם אתה ממתכוון לתחליף חלב כמו לקפה, אז אפשר להשיג אותו כמעט בכל סופר. במיוחד כאלו של דתיים, או במסעדות כשרות שמוחרות נס קפה עם בשר :???:.
אבקת חלב בתערובת של מים חוזרת להיות חלב רגיל.זה עבור כל הנחנחים ששותים קפה הפוך. כנ''ל עם אבקת ביצים.
תודה לאלו שכבר תיאמו את חלוקת הלוף, והשאר מתבקשים להזדרז כי חצי כבר נגמר.
אין חלוקה ביום שישי מסיבות מובנות.
חיפוש קטן בגוגל:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-681908,00.html
חבר'ה לא תאמינו:
http://www.news1.co.il/Archive/001-D...l?tag=00-07-04
הוא לא היחיד!!!
חיים אתה לא מאמין איזה חיפושים קלים אלו באינטרנט:
http://www.mrcake.co.il/main/home/pr...ID=0&tpMID=755
לגבי אבקת בייצים, אני אל אלא אתכם יותר מדי אבל בגדול:
צ'אם היא חברה בת של תנובה והיא מונופול בתחום אבקות הבייצים ובכלל בתחום רכישת הבייצים שאינן מותרות למאכל!!!
זה אומר לכם משהו על אבקות הבייצים?
אבל מסתבר שזה מוצר לא רע בכלל, להיפך יש תקופות שבהן הוא מומלץ בגלל שמדובר בביצים שעברו פיסטור וניתנות לשמירה בתנאים קיצוניים יותר מביצים.
מוזר?!
לא יודע איפה משיגים אבל הנה קישור לאתר של צ'אם:
http://www.cham.co.il/default.asp?PageID=25
זה הלינק ליצירת קשר איתם, הם בטח יוכלו לעזור לך, ובגלל שהם היחידים בארץ, הם כנראה היחידים שיוכלו לעזור לך.
בהצלחה.
ניראה שעוד שתי בעיות נפתרו. מחר אני יוצר קשר עם היצרנים/ספקים האלה, ובשבוע הבא נעשה כבר חביתות בשטח.
לא ראיתי שיש נירשמים לבלוני הגז החדשים אחרי שנפתרו כל הבעיות. כשאעביר צילומים מהמערכת תשתדלו לא להתנפל על המוצר.
חיים,
לדעתי אתה היחידי שבטח עוד זוכר את אבקת הביצים מתקופת "הצנע".
אנחנו את בעיית סחיבת הביצים פתרנו בצורה אחרת,את הביצים הינו "שוברים" ואת תכולתן מכינסים לקופסת פלסטיק אטומה קטנה,וישר למקרר-בטיולים קצרים לא היתה בעייה,והן היו הופכות ליופי של שקשוקות או חביתות,בטיולים ארוכים יותר,הטילטולים גרמו לחלבון להקציף,מה שלא הפריע לטעם.
אבל אם באמת רוצים ללכת על משהו גרנדיוזי,צריך למצוא ספק של אוכל לאסטרונאוטים.
דרור הראל
לא תאמינו.
לפי הכתובת שקיבלתי כאן התקשרתי למפעל ''שם 2000'' במירון ודיברתי עם מנהל השיווק.
הם מיצרים באבקה את כל החלומות של ג'יפאים. אבקת לימון ,אבקת תפוזים, אבקת ביצים ,אבקת חלב, אבקת בננה....לא יודע בשביל מה ועוד דבר חשוב אבקת עגבניות במקום רסק עגבניות,ועם המון אלטרנטיבות של טעם ומרקם. בקיצור אוצרות אמיתיים עבורנו.
האיש מוכן לייצר עבורנו אריזות קטנות שיתאימו לאנשי שטח והכי חשוב ,הוא מוכן לקבל משלחת שלנו לסיור במפעל בתוך שבוע שבועיים משעה שתיים בצהריים ודרומה.
מי שמוכן לבוא לסיור כזה שירשם כאן היות ואני אסכם איתו שכל אחד יקבל חבילת מוצרים לניסוי ,שלאחריו הוא יהיה מוכן לארוז עבורנו את אותם מוצרים לרכישה מרוכזת.
מי שמעונין בסיור שיודיע כאן.
חיים, "את כל החלומות של הג'יפאים" מה הוא עושה לי דיפנדר באבקה ? :p
החלומות שלי הם פויקה ועל האש, וממש לא עגבניות מקופסא!!
אבל אני שמח שיכולתי לעזור, אולי כדאי לארגן איזה טיול ובסוף הטיול או בתחילתו להגיע למפעל שלו, יש המון מקומות לטייל בהם ליד הר מירון שאפשר לשלב בדרך למפעל.
לצערי בשבוע שבועיים הקרובים זה לא ילך איתי, ב16 לינואר אני עולה צפונה, אולי אני אשלב את המפעל בתוכניות.
מה קורה עם הטיול של החודשיים? לאן?
עכשו הוצאתי מהחרט את הבלונים עם חריטות קוניות בהתאמה לברזים הסטנדרטיים. זה יצא ממש אחלה ונשאר גם המון בשר.
מחר אני ארכיב את כל המערכת ,אצבע את הבלונים יפה יפה ,ואשלח למילוי ממוסד במשאבה.
הסיפור עולה מעל 800 שקל לבלון ,שהוא ממש קל מאוד,ולא תופס מקום בג'יפ.(עכשו הוא כבר ג'יפ ולא פרייבט לשטח.)
מעניין כמה זמן הוא יחזיק עד ההתרוקנות שלו.
נשאר קרטון אחרון של 48 קופסאות לוף. כל הקודם זוכה.
המחיר 15 ש''ח לקופסא - לצערי. אבל זה שווה כל גרוש.
מחר חוגגים על שתי קופסות לאיש.
אני יודע שאתם מחכים בקוצר רוח למתכון הלוף שעשיתי היום בשטח מתחת לעץ אשל על יד הישוב אשכולות,בדרום הר חברון.
1. שתי קופסאות לוף חתוכות פעם אחת לגובה ושלוש פעמים לרוחב.
2. שני בצלים ,10 שיני שום והכי חשוב - שומר אחד גדול -חתוכים באורך של שני סנטימטר.
3. חופן צימוקים וחופן אגוזי מלך.
4. חצי בקבוק בירה ותבלינים מעטים - מלח ופלפל שחור.
אופן ההכנה.
בסיר רחב ושטוח עם שמן תירס ושמן זית חצי-חצי, בכמות של כוס אחת - 200 גרם,מכניסים את כל החומרים בבת אחת ומחממים על אש גבוהה תוך כדי עירבול עדין בכף עץ למניעת התפוררות הלוף. רק את הבירה יש להוסיף לאחר שהכל מקבל צבע חום בהיר.לאחר הוספת הבירה יש להנמיך את האש ולאדות את הנוזלים עד לרמת רביכה דלילה.
לקרר מעט את האוכל לפני האכילה עם לחם שיפון טרי ויין לבן.
להזהר לא לאכול בטעות את האצבעות.
תגיד לי יההה רכס ,, לבקבוקים אצלך בדיסקו הערום יש מספרים ?? בקבוק 1 גרעיני תירס, בקבוק 2 גרעיני חומוס וכווו.....
באומץ ותבונה
שלך
איש האונימוג
רכס בשישי הבא צוות אונימוג עם 8 כלים יורד דרומה . נשמח לאכול ארוחת ערב בשטח ביחד ,(לא לוף ובלי חריף...)
◄
הבלונים החדשים מאלומיניום קיבלו את המגופים החדשים ,נצבעו ונשלחו היום למילוי ממוסד.
משבוע הבא הם יעברו ניסויי שטח ואת התוצאות תקראו כאן.
מבחינה טכנית אנחנו ערוכים לייצור ולמילוי של הבלונים האלה במקום הבטטות שיש לכולנו.
אם זה יצליח ,אעביר את הפתרון הזה תקינה במכון התקנים ,כך שזה יהיה מוצר נוסף ייחודי עבורנו.
עוד לא נירגעתי מארוחת השחיתות של הלוף בשבת...........
עכשו חזרתי משוק לוינסקי ומשוק הכרמל במטרה לאתר חנות שתספק לי אבקת ביצים אבקת חלב וקופסאות מפח של גבינה צהובה אמריקאית כמו שאני זוכר מפעם.
נאדה. אין ממש כלום שאפילו קרוב לזה. אי-לכך השבוע אסע למפעל במירון להביא את כל האבקות שהם מייצרים.
בינתיים ניצלתי את הביקור בשווקים בכדי למלא את מחסן התבלינים והפיצוחים במוצרים שיכולים לעשות רק טוב ללוף.
עד עכשו אני עומד עם 65 בקבוקי חצי ליטר עם מצרכים מחוייבי המציאות לשטח.ניראה לי שמעבר לכך זו כבר התנהגות העלולה להתפתח למניה.....
חביבי, על זיוודומניה שמעת? כי זה מה שאתה פיתחת במהלך השנים והנה אתה פורס זאת לפנינו :)
יש עכשיו מסלול התמחות באגף לפסיכולוגיה בבר-אילן - רכסולוגיה, על אנשים עם דחף בלתי מובן לאכסון מוצרים בצנצנות מיונז תוך נסיעה בכרכרת אלומיניום מתוצרת עצמית...אתה נשוא המחקר הראשי שם:-D
עד עכשו אני עומד עם 65 בקבוקי חצי ליטר עם מצרכים מחוייבי המציאות לשטח.ניראה לי שמעבר לכך זו כבר התנהגות העלולה להתפתח למניה.....[/quote]
להתפתח למניה:-(:D:D:D
אתה בטוח במילה להתפתח, בלשון עתיד?
השימוש היחידי שאני יכול למצוא לאבקות האלה הם למי שמטייל רגלית וכל גרם/נפח קריטי והוא מוכן לוותר על איכות (וכנראה גם על תפקודי כבד).
בלוני הגז חזרו היום ממילוי,ועמדו בכל הכבוד הראוי במעט הלחצים שהופעלו עליהם.
אחד הבלונים דולף ונצטרך לפרק אותו ,ולהרכיב את הברז עם סיליקון אטימה סמיך, מה שלא עשיתי בהנחה שסרט טפלון יעשה את העבודה.
גם בגילי עוד עושים טעויות בסיסיות.
עכשו נותר לראות כמה זמן יקח עד להתרוקנות הבלון החדש.
הבלונים האלה משמשים גם כבלוני צלילה, אולי ניתן להשיג אותם כמשומשים במחיר סביר , היות וכחדשים הם עולים כאלף שקל.
צילומים של המערכת יהיו במצלמה שלי בסוף השבוע.
חסר לי סטארטר במחסן החלפים של הג'יפ. וזהו החלק שבאמת יכול לתקוע כל רכב אוטומטי.
למישהו יש אחד במצב עבודה למכירה ??
תודה מראש.
עכשו סיימתי להחליף את כל המגירות בדגם החדש 2009 כולל הגדלת המשטח העליון.הצלחתי להאריך אותן ב-10 ס''מ ל- 1.30 מטר כך שיש עכשו מקום לעוד 10 בקבוקי תבלינים.
באותה הזדמנות מיקמתי כבר את הבלונים החדשים,ומחר הם יעבדו כמו גדולים.
נראה כאילו הג'יפ גדל ,למרות שלא מתחתי אותו לשום צד.
חיים, תגיע לאירוע העבירות בשבת, אני אצלם את הרכב שלך ואעלה לפה תמונות.
איך מרוויחים 10 ס"מ נוספים כשהמיתקון הקודם ניצל את מלוא המקום ברכב... ?
אני בטוח מגיע, רק איפה זה??
השבת הייתי בנחל דישון במטרה לשכשך בנהר זורם, וקיבלתי לאכזבתי מרק בוץ בשפע. לפחות זו סיבה טובה לבקר בו אחרי גשם נוסף.
ניסיתי באותה הזדמנות את הבלון גז החדש ,שעבד כמו גדול ונתן הרגשה טובה של פתרון נכון.במיוחד כשהשקשוקה יצאה עשר.
גם הזיווד החדש עשה את שלו ,ומעל 60 בקבוקי מוצרים ניראים ממש כמו הפרעה נפשית מושלמת.גם לדעת מטיילים שראו את המגירות בשטח.
עכשו להמתין שבוע לשבת חדשה. ייאוש.