בחירת נתיב מצויינת, נראה רציף יותר וכמו שכתבת מומנטום נשלט הוא המפתח ברגע שהחלטת על הנתיב
סחטיין
Printable View
בחירת נתיב מצויינת, נראה רציף יותר וכמו שכתבת מומנטום נשלט הוא המפתח ברגע שהחלטת על הנתיב
סחטיין
אני מול הפחדים שלי:
https://imagizer.imageshack.com/v2/8...923/jAfcsr.jpg
כ54 פעמים עליתי לתל.
51 פעמים הסתכלתי לטראסה הזו בלבן של העינייים, ומצמצתי. ברחתי למעקף השמאלי.
בשלוש הפעמים האחרונות שעליתי לתל עברתי דרך הטראסה הזו.
במבט לאחור? עשיתי בשכל כשעקפתי. בזמן הזה צברתי יכולות ובטחון.
זה עובר לי די חלק. האופנוע עולה לאוויר בסוף, אבל העסק בשליטה.
חושב שגם המעבר לגלגל שינים יותר גדול עזר.
כאשר אתה עולה, ברגע שהאופנוע מתחיל לטפס, תשנה משקל קדימה.
ממש קדימה, ברמה שאתה רואה את הכנף הקידמית במלואה.
זה יעזור מאוד למנוע מהאופנוע לעשות ווילי לא מתוכנן.
זה בדיוק העניין באופנוע שטח: מכונה לייצור אתגרים ונצחונות, זה רק אתה והאופנוע, טכניקה וביצים.
אפשר להגיד את זה מן הסתם על כל ספורט מוטורי, אבל באופנוע שטח כמות ומנעד האתגרים הזמינים ביחס לזמן רכיבה נתון הוא אדיר, ומחיר הטעות קטן פי אינסוף מבכביש.
לאחרונה עברתי לדו"פ 300 עצבני עם קלץ' ידני, אחרי אלפיים שנות עם מרובעי פעימות ורקלוס.
זה זרק אותי 20 שנה אחורה ברמת הרכיבה, מתחיל ללמוד מחדש, צעד צעד.
הולך קשה, ממש, אבל פה ושם כבר מתגנב חיוך של סיפוק..
אין על רכיבת שטח, נקודה.
לא מתיימר להיות איזה אופנוען על...אבל האמת,שזו טבילת אש מדהימה אחרי שנים עם אופנים וכמה חודשים טובים על כל מני כלים עושה עכשיו חודש בצפון בהודו על הימלאיין בדרכים לא דרכים גם טכני גם שבילים וגם כבישים שזה כשלעצמו כאן לא פשוט.
תענוג :)קובץ מצורף 147171קובץ מצורף 147172קובץ מצורף 147173
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
אם המודיעין שלי נכון אז מזל טוב לחנן. תמשיך כהרגלך להשתבח עם השנים ולשמש מקור השראה לכולנו.
Sent from my SM-F916B using Tapatalk
תודה.
יש מסקנות מהניסוי (: נתתי ללחצים להתדרדר באופן עצמוני כדי לראות כמה נמוך זה נמוך מדי. אתמול בדרך לטיול עם חברים מקבוצת הdr650 , כשאני עם משהו כמו 15 psi בגלגלים, על הכביש, קיבלתי התראה מחיישן לחץ האוויר על נפילה מהירה. טלי באה לקחת אותי הביתה עם הנגרר.
מסתבר שנועל הצמיג חורר את הפנימית. הוא חדש, כמובן, עם גומי טרי ותקין, אבל כשהפנימית משתפשפת על קצה הגומי שלו באופן מחזורי בסוף נוצר חור. החלפתי את הפנימית בפנימית מחוזקת של Tusk 3mm שחיכתה להדמנות להיכנס לגלגל.
אני אקפיד להבא לא לרדת מ20 בצמיג האחורי ומ17 בקדמי. בערך 5psi פחות מהמלצת היצרן. מניח שגם הפער בין הפנימית המחוזקת לרגילה ישפר את הסיכויים שלי להבא.
כמו בג׳יפים- ברכיבה ממושכת ממליץ להתגלגל בכביש בלחץ גבוה/ מומלץ . הכל שם עובד קשה יותר מבחינת חום וחיכוך. וזו לדעתי סיבת הכשל שתארת.
בכניסה לשטח אפשר לרוקן אוויר. אני מסתובב עם משאבה חשמלית קטנה בתיק הגב-למקרה שלא יקרה… משתמש גם בפנימיות 4 ממ של מישלין. בדגש על הקדמי.
רוכב בשטח 12 psi בקדמי ובאחורי. אצלך עם תוספת המשקל ,15 psi מריח לי כמו לחץ נכון .
למה אתה משתמש בנועלים על DR650?
ככה האופנוע מגיע.
האופנוע הזה לא מגיע עם נועלי צמיג, ככה"נ הבעלים הקודם שלו הוסיף אותם
במקומך הייתי מעיף אותם מהאופנוע, מיותרים לחלוטין וחוץ מהעלאת הסיכוי לפנצ'רים ותוספת משקולת גסה על הגלגל אין להם שום תועלת במקרה של הכלי הזה. אם תתעקש להשאיר את האחורי עוד מילא, לקדמי אין שום הצדקה.
יש אחד, מאחור.
הסתכלתי עכשיו על סכימות החלפים. נראה שאתה צודק וזה לא מקורי.
איזה סופ"ש. ימאמיה! ללקק את האצבעות.
רבעוש- יותר מדויק מסופ"ש.
נחל רמון, מעלה ערוד ( עכשיו הוא ממש מצדיק את השם "מעלה", עבר שינוי משמעותי. דרדרת רצינית ובורות שהחריפו. רכבתי בו לפני חודשיים וחצי והוא לא היווה אתגר כלשהו), כביש 171, הר גוונים, הר כיפה, רמת ברק, נחל צופר, נחל עשוש, מעבר חצרה, נחל צין, נחל אמציהו, נחל סדום, פרצים, ציר המעיינות מחצרה לצופר.
רביעי-חמישי לטיול/הדרכה מטעם יבואן ק.ט.מ. עם מדריך אורח, ג'וני אוברט, בוגר אי אלו מירוצי פאריז דאקאר, ארזברג, אנדורו ואחרים. גלמפינג בחאן הגבס.
שיירה מכובדת של כ24 רוכבים ושישה אנשי צוות. זה אומר הרבה אבק, נפילות, תקלות, גרירות ומאמצים אינטנסיבים משותפים להזיז קדימה את הכבודה. מעניין.
אוכל טוב לתוך הלילה. אנשים סבאבה. אחלה חווייה. חוץ מהק.ט.מ.ים היו שני אפריקה טווין, הימליאן והדוקטור.
הירידה מהר כיפה, היה מעניין ממש לראות אותנו מקרטעים למטה בנפילות במשך כ40 דקות, ואת ג'וני עולה את זה בעשר שניות, מילולית, ויורד בעוד עשר, ועושה את זה שלוש פעמים ברציפות, בשביל הצילומים. להשתחוות.
יום חמישי חניון לילה עם טל, שהצטרף עם wr450, יואב ונמרוד עם הJeepים שלהם, מפנקים אותנו באוכל טוב.
בשישי יצאתי עם טל לנחל צין, אמציהו וסדום. היה טוב, מהיר ולא משעמם לשנייה. היו גם נפילות, נזקים, כאבים והצלחות. מכל טוב.
שישי בערב, כמובן, מפגש ג'יפולוג. תענוג.
שבת, ציר המעיינות והביתה. ציר שב4x4 הוא לא נעים ולא סופר יפה, בגדול די מפרק אותך לשווא במשך שעות, באופנועים הוא ציר מרתק ומאמץ. אין שניה דלה.
טל הוא שותף מהאגדות. רוכב על. לא מציק כשאני איטי. זורם כשאני יותר מהיר. מרים לי את הדוקטור כשאני מתחתיו (; אין יותר טוב.
איף, כמה כיף שהאופנוע הזה הביא אתו.
עוד רגע אוסיף תמונות.
ג'וני אוברט בהר כיפה. כן, יכאב לכם הצוואר מלראות.
https://youtube.com/shorts/8Z3kQx3NT...1EYK0DvM3s8rgN
היה תענוג לרכב איתך חנן, אין כמו רכיבות נטולות אגו.
חבל שהסרטון שקדם לסרטון שהעלית לא יצא טוב, אפשר היה לראות את ההתרסקות שלי על הסלע שמימין , הוזמנה היום ידית מצערת חדשה במקום המרוסקת…
כיף גדול, דפקנו קילומטראג׳ רציני שלא היה מבייש צעירים בהרבה.