חנן יפה שחזרתם אתה והבאגי רק אל תרגיל אותו לחניה , אני מגיע בסוף החודש ואני רוצה סיבוב :)
עידו
Printable View
חנן יפה שחזרתם אתה והבאגי רק אל תרגיל אותו לחניה , אני מגיע בסוף החודש ואני רוצה סיבוב :)
עידו
נראה מעולה, איפה הולכים ליהיות שאר המחוונים?
קודם כל תודה.
יש עוד המון מה לעשות ולמעשה מאז שהבאגי עלה צפונה ועד שחזר נוספו עוד ועוד משימות .
1. למתקן מטף
2. רגלית תמיכה לנווט ולנהג.
3. מערכת בלמים
4. צנרת קלאטש'
5. לסיים מערכת חשמל- מתקון פנסים, צופר וכ"ו
6. צנרת דלק
7. צנרת הגה ,מיכל שמן הגה וקולר שמן הגה
8. החלפת כל האומים לניילוק
9. הכנסת מושבים וחגורות בטיחות
10. לתקן אגזוזים
11. לחזק נאבות + אומי הבטחה
12. לגרז סיויז
13. להתקין ציריות
14. כבל גז
15. משאבות דלק
16. מצבר
17. לאטום מיגון גיר
18. גומיה לפילטר אוויר
19. סגירה סופית של האפ רייטס
20. כיוון גלגלים קדמיים
21. לחזק מערכת הגה
22. לכוון בולמים
23. צבע
24. לתקן מפלג
25. להחליף סליל הצתה
ובטוח ששכחתי עוד כמה דברים...
אז , עידו אם אתה רוצה סיבוב , תבוא מחר עם בגדי עבודה.:grin:
רני , אין יותר מחוונים. כפי שאתה רואה בתמונות, יש נורית לחץ שמן ונורית טעינה. ורק שעון אחד, שעון חום.
ואני דווקא רציתי לומר את ההפך, אצלנו ברכבי המירוץ לא מחברים כלום בהלחמות, הכל ב-Crimp
טוב ועם בידוד מתכווץ בחום.
ותחשוב על זה שברכבי OEM, מחברים תעופתיים ומה שבנוי ע"פ מפרט צבאי הכל מחובר ככה.
הנה דוגמא לכלי כמו זה שאנחנו עושים את החיבורים שלנו איתו, למרות שגם אחד כזה שעולה רבע יעשה את העבודה כמו שצריך.
מוטי
מוטי,
קודם כל תודה על ההערה וההארה.
שני, מה זאת ההצתה:) המאוחרת הזאת?
כבר שכחתי את מה שכתבתי...:cool:
ולגופו של ענין - כנראה שרוב העוסקים כאן בתחום וחשמלאי הרכב, מעדיפים הלחמות.
אני לא מתעסק בחשמל ביומיום, אבל רואה את מי שכן מכין צמות חשמל, כולל לרכבי ראלי וגם עבירות, ומשום מה כולם מלחימים.
אולי מכורים לריח של הבדיל....
בחשמל רכב אסור להלחים, רק ללחוץ, ויש הרבה סיבות, אבל באמת זה כבר מאחורינו והבאגי עוד מעט נוסע...
אסף.
אסף,
תוכל להרחיב קצת מדוע לא מומלץ להלחים סופיות בחשמל רכב?
הראל
יש כמה סיבות,
הראשונה היא איכות ההלחמה- שלעולם תהיה תלויה ברמת המלחים. לעומת זאת לחיצה לפי ההוראות עם קריפמר איכותי והתאמה בין סופית לעובי החוט- גם אהבל יעשה אותה באיכות טובה.
סיבה נוספת היא החום המתפתח בחיבורים - במיוחד חיבורים לא טובים - ויש מקרים בהם הלחמות מתחילות "לזוז" מהחום הזה.
עוד סיבה היא הרצון להימנע ככל האפשר מנזקים היקפיים כתוצאה משימוש במלחם (חם!) בתוך רכב.
אסף.
חנן, תן תמונה מאחורי הדשבורד, של ה"מרבה רגליים". רק לך יש כזה, אז תשוויץ, מה'כפת לך?
אסף.
חנן,
תניע את הקומקום!! אני בדרך אלייך....:p
אני שמח לשמוע על האיחוד שלך עם הבאגי.
ארי.
אתמול קפצתי לבקר את חנן (כדי להחזיר את מכופפת הצינורות, הגיע הזמן - תודה חנן) אבל בעיקר כדי לראות את ההתקדמות.
עידו יופי של עבודה !!, הצילומים לא ממש מעבירים את הפרטים הקטנים ואת ההשקעה בחיפויים , מישהו נתן פה את הלב בעבודה :eek:.
וחנן - מתחילות להגמר לך הסיבות אולי תזיז את התחת ותסיים כבר.... , כמו שאמרתי לך אתמול אותי באופן אישי מעניין מאוד לראות איך יחזיק מעמד הגיר?
טוב אחרי כל ההקלדות חסרות התוכלת שלך אולי אצליח גם להוציא ממך גם איזו שהיא הקלדה ששווה משהו. HOWE יצרני מערכת ההגה, אומרים שצריך להתקין את מיכל השמן / פילטר במרחק שאינו עולה על 24 אינץ מהמשאבה . לאחר קצת "לחץ" מצידי הם כתבו לי מקסימום 3 פיט שזה 36 אינץ . אני רוצה להתקין את המיכל במרחק של כ 67 אינץ שזה 170 ס"מ. מדובר על קו החזרה של שמן ההגה מהמסרק למיכל ומשם למשאבה. מה דעתך ? דעתכם ? עד כמה זה עקרוני ?
אני מצרף את השרטוט של המערכת.
אני הייתי שואל אותם מה הם אומרים לכל אלה שיש להם מנוע אחורי ומסרק הגה מקדימה, כמו כל הבאגיס. הרי טכנית אי אפשר לקרב את המנוע למסרק ולהיפך, ולכן המרחק בהכרח גדול יותר - או מהמיכל למשאבה או מהממסרק חזרה למיכל.
האם הפתרון הוא בקביעת המיכל באמצע הדרך? או אולי מה שחשוב הוא רק מרחק המיכל מהמשאבה אבל לא המרחק בין המסרק למיכל. אם זה נכון, אין לך ברירה אלא לקבוע את המיכל מאחור ולמתוח קוי לחץ וחזרה ארוכים.
מכל מקום, למדתי שהתשובות שלהם טובות, רק שצריך לדעת מה ואיך לשאול.
דבר ישירות עם ג'ף, הוא בחור חביב וסבלני, ואתה צריך להציג בפניו את הנתונים והאילוצים. אולי הוא יתן לך פתרון מתוך ידיעת נתוני המערכת שהוא תכנן.
ולמשל - אולי הוא יאמר לך שבמקרה שאתה חייב להאריך את הקו שבין המיכל למשאבה, אתה צריך להגדיל או להקטין את הקוטר של הצינור ההידראולי בין שניהם, בלי לגעת בשאר הצנרת. אולי.
אני גם חושב שאתה חייב לקבל את האישור/כיסוי שלו, על מנת שהאחריות תהיה בתוקף.
שבת שלום
מדובר אך ורק על הצינור שבין המיכל למשאבה.
אורך שאר הצינורות לא מעניין אותם. אבל אני לא מצליח להבין למה זה כל כך חשוב , הרי המיכל יושב בין המסרק למשאבה , אז מה זה משנה איפה בדרך הוא נמצא ?
כנראה שמדובר בספיקה הדרושה למשאבה - אם תשנה אורך צינור, תשפיע, ככל הנראה, על הספיקה, כלומר על כמות השמן שדרושה למשאבה, ועלול להיווצר חוסר שמן.
הצעתי לך היא לא להתחכם אלא ללכת בדיוק לפי המאושר ומומלץ על ידם. ממילא אתה צריך למשוך קווים למסרק וחזרה, אז מה הביג דיל? תעשה התאמות ותשנה קצת את התכנון.
אסף במיוחד בשבילך, גשר הפלוסים ...
http://www.jeepolog.com/forums/attac...1&d=1271432531
http://www.jeepolog.com/forums/attac...1&d=1271432531
טוב, הפור נפל ולבסוף החזרתי את המיכל למקומו המקורי כ חצי מטר מהמשאבה. עידו צר לי אבל נאלצתי לחתוך בבשר האלומניום החי. גם המאווררים חזרו למקומם לאחר צבע והם כבר מסתובבים :grin:.
http://www.jeepolog.com/forums/attac...1&d=1271432960
http://www.jeepolog.com/forums/attac...1&d=1271432960