רייר=RE-ER
(פונטית)
וויל= בשר עגל
ואל תזמין המבורגר רייר, אלא אם יש לך משאלת מוות. בשר טחון חייב להיות בטמפ 160 מעלות פנימית כדי שיהיה בטוח לאכילה.
Printable View
I meat well like well done
אנחנו בסן פרנסיסקו עכשיו, נהיה כאן כמה ימים במזח הדייגים הודות ל hotwire נקודה קום ונראה שמאד כיף כאן, מלא תיירים ומלכודות תיירים. הדלק כאן עולה 3.6$ לגאלון לעומת 2-2.3$ במדינות הדרום מרכז, חנייה כאן זה גם משהו שרצוי מאד לוותר עליו, אבל המחיר של האוכל המאד איכותי דווקא מפתיע לטובה בהתחשב במיקום.
״הסתבכנו״ קצת עם המכונות האוטומטיות לרכבת BART משדה התעופה. לא ניתן להשתמש בכרטיסיה אחת למספר אנשים, צריך לקחת את הזמן ולשים לב על איזה כפתורים לוחצים.
בכל אופן, אחרי שבתחנת המוצא קיבלנו יחס של זבש״כם וצעקות מהנציגה במודיעין, אבל יחד עם זה אישור מעבר ידני. בתחנת היעד הנציגה (מאותו מוצא אגב) הייתה אדיבה ביותר, התנצלה והסבירה שזה קורה הרבה ובגלל זה הם מצויידים בפאסים הידניים, מילאה עבורנו טופס בקשת זיכוי על היתרה בכרטיס, היות שלא נזדקק לו יותר.
בקיצור - כרטיס עולה כ 9$ , היינו צריכים שלושה והכנסנו למכונה 40, נקבל חזרה 31. אמרתי לה שזה גבוה מדי ושמגיע לנו רק 13, היא השיבה - לא לדאוג, ככה זה, הם למעשה וויתרו לנו על עלות 2 כרטיסים בגלל טעות שלנו ... מדיניות החברה.
תוספת -
טיילתי כאן לפני שנה וחצי לאחרונה, אני משתמש בסים מקומי ובדיל של קישור מהארץ למספר המקומי של 012 גלובל , אבל יש עוד חברות וכדאי לבדוק מה עדיף.
מחירי הסלולר בארץ היום הם כנראה הזולים בעולם, לכן בניגוד לעבר , התקשורת כאן היא יקרה יותר משמעותית ולא מן הנמנע שחבילת שיחות בחו״ל מרשת ישראלית תהיה משתלמת ותחסוך את הצורך להתעסק בהפעלת סים מקומי למי שמאותגר.
אם זקוקים ליותר מטלפון אחד אז כמובן שרצוי מספר מקומי לתקשורת פנימית.
בכל אופן , Waze כבר עובד לא רע למרות מיעוט משתמשים יחסית לארץ, רצוי להתעדכן באמצעותו גם לגבי מחירי תחנות דלק כי יש הבדלים גדולים מתחנה לתחנה,
צריכת נתונים 1 ג׳יגה לחודש זה יותר ממספיק, אפשר להיכנס לסניף של רשת תקשורת שיש בכל פינה ולצאת עם מכשיר עובד, אפשר גם להיכנס לוולמארט ולמצוא חבילות יותר משתלמות לעיתים שייחודיות לוולמארט ולא ניתן לקבל אותן ברשת עצמה. רק להיכנס קודם ולבדוק איזורי כיסוי בהתאם למסלול, כי שימוש בשירותי נדידה מוגבל ביותר.
Hotwire מוכיח את עצמו כל פעם מחדש ואני מקווה שלא ירדו ברמה, למי שלא מכיר - בוחרים איזור על המפה ומקבלים אופציות למלונות בעילום שם, אבל הרמה, הדירוג והשירותים ידועים. את שם המלון(ומיקומו המדוייק) מקבלים רק אחרי התשלום. שמנו לב שמחירי הלינה עלו משמעותית ביחס לשנים קודמות והשימוש בהוטווייר מפצה על זה +++
השעה כעת 1:50 לפנות בוקר, קיווינו לקרוע את העיר אתמול היות שהגענו מוקדם בצהריים, אבל העיר קרעה אותנו וצנחנו לשינה ״קלה״ בסביבות 18:00 , שינה שרק אני התעוררתי ממנה לפני כשעה ולצערי אני כבר לא בגיל במראה ובסטטוס המתאים לקרחאנות שבוודאי חזקות כאן בהתחשב במצב ״הסחורה״ שראינו ברחובות.
כן אני מודע, קוראים לזה סטייק טרטר.
מי שרוצה לקחת את הסיכון שיבושם לו., לי אישית יש אלרגיה לסומונילה.
ניר- אל תשכח, ואשינגטון וואן נס 16:30, אל תאחר ותתלבש יפה.
המילקי ממשיך להיות יקר אבל אנחנו עדיין משוכנעים שישראל היא המדינה הכי טובה בעולם עבורנו.
מילקי טייק 1 בציר המצלעות.
https://vimeo.com/124757713
אני הייתי בטיולון לצפון (צפון ניו יורק - נייאגרה) עם החותנת... כייף גדול...:(.
בכל מקרה - שאפו על האומץ!!
גם שלך, עם המלקי, וגם של המכוון, שרק המחשבה אם הגראנד מתדרדר, כיווצה לי את כל השרירים הטבעתיים...
ולגבי "הכי טובה בעולם, עבורינו"... מסכים לגמרי... קינאה, בטיול - איזה כייף.
כבר הייתי אמור להיות בארץ, לכמה ימים (לראות את אמא, להגיד שלום לחברים (ולהביא "הזמנות") ולעשות שישבת במדבר..) אבל עיכובים בבית ההוא שאני משפץ דוחים לי את ההגעה (ועוד כמה דברים, כמו לשבת לכתוב)...
הצלחתי לגרור את ניר (היום) לאכול "קצת" בשר, נראה לי שנהנה יותר ממני.....(היה עסוק בלהשתזף בבריכהׂׂׂׂׂׂׂׂ)
למרות שלמען האמת הפריים ריב לא היה מטובל היטב, התאכזבתי. בכול מקרה זה היה שוה את מחיר הכניסה (פחות מעלות של מנת שווארמה)
ברנרד-אין לך מושג מה אתה מפסיד.
הגיפ של נמרוד כל כך גבוה שהייתי יכול להמשיך לשבת והוא היה עובר כנראה מעל...
ג׳ו, אתה בטוח שניר הסתכל על הבשר?
לפי התמונות הוא בעיקר היה בגארז׳ שלך
יש קצת הבדל בין הבשר שאני אוכל לבשר שאני מסתכל עליו כאן,
בכל מקרה, בעצת ג׳ו עלינו בלילה לרח׳ פרמונט, אני מאד נהניתי, המשתתפים האחרים לא מודים... בעיקר בגלל שכנראה היה איזה אירוע פלילי באחת הסמטאות שעברנו והרבה שוטרים חיפשו עם פנסים משהו על הכביש .
נכנסנו למסעדה אנדיאמו איטליינו בתוך מלון D , היה מפנק ביותר .
הגראז׳ של ג׳ו היה בקטנה, הילדה ביקשה להחזיק נשק אמיתי , לא נגיד לה לא :)
שאלה לחברים הבקיאים בהלכות נדל"ן שם באמריקה:
קולגה לשעבר עושה רילוקיישן לאזור שיקגו ומחפש מקום לגור בו בקרבת נמה"ת או'הייר. בחור רווק עם דרישות מינימליות, אבל עקב העדר קרדיט או היסטוריה בארה"ב הוא מעדיף דירה שתושכר ע"י חברת אחזקה ולא בעל בית פרטי. בינתיים מצא רק מתחמים מגודרים עם דירות שני חדרים קטנות באלף דולר לחודש, מה שאפשר להבין בהתחשב במיקום אך עדיין יקר למדי אובייקטיבית.
האם אתם מכירים פתרונות אחרים שיכולים לעבוד בשבילו בתקציב יותר שפוי? אין לו באמת צורך בבריכה, חדר כושר וכל השירותים הנוספים שמציעים במתחמים האלה, פשוט נראה שאלו היחידים שמוכנים להשכיר לו.
יכול לחפש דרך מתווך. ויכולצלהשכיר גם מאנשים פרטיים. אולי יצטרך לתת עירבון יותר גבוהה מ
http://chicago.craigslist.org/search/apa
ואין מה לפחד מבעל בית פרטי, למעשה בלי קרדיט הסיכוי שלו להשכיר גם ככה יותר טוב אצלהם. גם השרות יהיה יותר טוב.
מסכים. אנחנו התחלנו ככה גם כן.
תגיד, הבני דודים עוד לא שרפו לך את המועדון?
אתה מדבר אליי Tzagi?
אלא למי?
http://www.centerfiresystems.com/SG0009.aspx
תזמין לך אחד או שניים....ליתר ביטחון.