1 קבצים מצורפים
תגובה להודעה: הפרה הקדושה נשחטה היום - הדיסקו הופשט מפלסטיק.
זהו חיים, עברת את נק' האל-חזור, הרכב שלך כבר לא דיסקברי. הוא עדיין ל"ר בגלל מה שמתחת לקצת הפח שעוד נשאר שם, אבל נראה לי שהוא כבר יותר קרוב למשהו כזה: (ראה תמונה)
בקצב הזה תצטרך איש צוות נוסף שיבקר את כל השעונים.... :cool:
הדבר הבא שצריך, כדי לנצל את הזמן בשבתות גשומות ואמצע השבוע הוא סימולטור כדי להתאמן בנהיגה עם כל המחוונים האלו.... :cool:
מעבר להומור, הערכה רבה על הפרויקט, לא משנה לאיזה תוצאות תגיע ואם הוא יפה או לא זה לא העניין, אני בעד. ישר כח.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
סער
זהו חיים, עברת את נק' האל-חזור, הרכב שלך כבר לא דיסקברי. .
האמת שעכשיו הוא הכי קרוב להיקרא המעברות "דיסקברי II".
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
רכס חיים
היות ומתוכנן משהו לצפון שיכלול רכישת מיכל שמן זית,מוזמנים הצפוניים להמליץ על בית הבד עם השמן זית הטוב ביותר בגליל.
אין לי מושג לגבי הצפון, אבל אם אתה מעוניין בקניית שמן זית אכותי בדרכך דרומה, אתה מוזמן לקפוץ (מחיר ויחס מיוחד מובטח). אגב את השמן שלנו כובשים בבית הבד של ארז אברמוב....
ניראה לי שתחילת החורף הוא זמן מתאים לסילוק ריפוד הגג,ושאריות הפלסטיק שעדיין צמודות לו למעלה.
במפגש ,קיבלתי ייעוץ קטן מאסף ,כיצד לסלק את שארית הדש-בורד הפלסטית שעדיין מציקה לי.
כנראה שהחגים האלה יגרמו למכוער דיאטה ממשית נוספת.
ממתין שהביצים שלי יהיו מנחושת ,בכדי לעמוד בלחץ הציבורי שאצטרך לעמוד בפניו אחרי ההרס החדש.
מקווה שלא תתחילו עם זה כבר עכשו.
לגבי השמן זית - רק בעוד חודש יתחיל המסיק.
סיימתי היום לקצלח את ריפוד הגג,והתוצאה ממש נהדרת.באותה הזדמנות סילקתי כמה פלסטיקים שנשארו למעלה ליד חלונות השמש.לאורך קורות החזית, והדבר הזה שמעל הראש שעד עכשו לא ברור לי מה הוא עשה שם.
באותה הזדמנות סילקתי כל מיני פחיות שנועדו לתפיסת הגג המצ'וקמק שאמור לבודד מהחום ובעצם מקטין את החלל ב-15 ס''מ חשובים.
מחר יש לי יום פנוי יחסית, כך שנראה לי לחפש משהו נוסף לסלק מהדבר הזה - ,אולי יתרת הדש-בורד או חיפויי הבד שעל הדלתות שעושות את הפנים דומה לטפטים בבית מלון זול בלונדון.
הכי עצוב לי שעוד מעט לא ישאר הרבה להרוס ממה שבנו השיכורים באינגלנד,ואז אנא אני בא.
חשבתי אולי לסלק את הזכוכיות או לפחות את חלקן,בטח את האחורית שמונעת מעבר אוויר בארצנו הטרופית,אבל עוד לא ירד לי האסימון בנושא.
ניראה מה יוליד המחר.
חיים ידידי.
לאחר שהתעמקתי בשרשור ונחשפתי לתהליך שרכבך עובר (כולל הרעיון האחרון להסיר ממנו את הזגוגיות), לקחתי על עצמי את המשימה לבחון טכנולוגיית הדמייה חדשה ונסיונית אשר אמורה בעזרת מטריצות מתמטיות מורכבות (ושנויות במחלוקת), להציג כתמונה ריאליסטית ככל האפשר את כמיהותיו ורצונותיו הצפונים של כל אדם וג'יפאים בפרט.
בהסתמך על עובדות יבשות אשר הוזנו למערכת ואשר כוללות את מצב הכוכבים ביום לידתך, את מספר הליטרים של מים ובנזין אשר אתה סוחב עמך ביום חול לכל מקום ומספר החברים המפרגנים לכל מעשה וונדליזם אשר אתה מעביר את רכבך...
התהליך המתבקש:
בהסתמך על נקודת הפתיחה המצורפת כתמונות:
http://img91.imageshack.us/img91/161...25rk2thyc7.jpg
http://img393.imageshack.us/img393/783/49793655uq4.jpg
http://img219.imageshack.us/img219/2869/80790239ok4.jpg
ובהתאמה לכלל הפרמטרים.
התוצאה שתתקבל בסיום התהליך (עם מתן "שפיל" ריאלי לנתונים דינמיים כמו צבע וניקל):
http://img359.imageshack.us/img359/3...2186mp5.th.jpghttp://img359.imageshack.us/images/thpix.gif
עכשיו כשיש לך סקיצה לעבודה, אני מאמין שההתקדמות תהיה מהירה בהרבה ;).
כל זאת עם איחולים לבביים לשנה טובה ומאושרת לך, לבני ביתך ולכל רכב שיעבור תחת ידיך :p.
שמחתי לראות אותך במפגש.
במקום המגירה שעל הגיר בניתי שני מסעדי יד יפים שמתחתם לוח עץ עם כל מערכת הכפתורים של פתיחת החלונות.
עכשו אני מודאג ש - ל.ר. יעתיקו את הפתרון שלי.
עכשו אני מתכנן לצבוע בלבן את הגג מבפנים.
על לי רעיון בראש לבצע על הגג ריצוף של עץ כמו בפרקט אבל בהדבקה. זה גם לא תופס מקום בגובה, גם יבודד נגד חום וקור,וגם יראה מיוחד וחמים. הרי אין עוד אוטו עם חיפוי רצפה על הגג.
מה דעתכם על זה??
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
רכס חיים
על לי רעיון בראש לבצע על הגג ריצוף של עץ כמו בפרקט אבל בהדבקה. זה גם לא תופס מקום בגובה, גם יבודד נגד חום וקור,וגם יראה מיוחד וחמים. הרי אין עוד אוטו עם חיפוי רצפה על הגג.
מה דעתכם על זה??
דעתי, שזה יתפרק לך על הראש באמצע נסיעה מהירה על שביל קורדרוי.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
רכס חיים
מה דעתכם על זה??
די מקובל, בכלי רכב מסויימים..
http://www.vintagebus.com/gallery/subcat/image/1506.JPG
אסף.
אסף . התמונה שיכנעה אותי סופית.
נלך על זה.
במחשבה שניה ,נראה לי שחיפוי באלומיניום מלוטש מרוג,יעשה את העינין הרבה יותר עתידני ,כך שהמכוער באמת ייראה מבפנים כחללית ולא כספריה בריטית של ארמון עתיק. מה עוד שזה הרבה יותר קל לביצוע מעבודות עץ.
צריך לישון על זה יום או יומיים.( בין שתי שכבות האלומיניום מתוכנן להניח מזרון של צמר זכוכית)
היום חרשתי את ארץ הצימוקים שבדרום הר חברון.אפילו לא בישלתי כלום בשטח מרוב בליסה של ענבים,צימוקים וחרובים דבש שנושרים בכל מקום על הרצפה. פשוט תאסוף ותאכל.בתוספת של שני בקבוקי הייניקן קרים ,העולם ניראה הרבה יותר אופטימי.
מסעדי היד החדשים שבניתי עם לוח כפתורי ההפעלה של החלונות ,הוכיחו את יעילותם בנסיעה הזו. בכך מתקבל האומץ לסלק גם את יתרת הפלסטיק של הדש-בורד בחזית,מה שצפוי ככל הנראה ביום כיפור שמתוכנן אצלי לשהיה במפעל לצורך שידרוג המכוער בעוד שלב של הרס מתוכנן.
חיים,
ככל שאני קורא יותר מה אתה עושה למכוער, מתחדדת דעתי שמה שכתוב בהערה שלך נכון...
סתם,
שתהיה שנה טובה, שנת טיולים, הנאה, ובניה מחדש של רכב די בסדר במקור.
המלצה לתקרה: יריעות צמר סלעים עם אלומיניום, מבודד וייתן לך את המראה העתידני שלך:rolleyes:
המזרונים יהיו מצמר זכוכית,קלים יותר ומבודדים מעט יותר.
שנה טובה לכולנו.
דרך אגב - לא ראיתי את שימך כמתנדב ליחידת החילוץ. ניתן לתקן בקלות.
נו , מה היה לנו כאן
יצא הפלסטיק
יצא הגג
קרעת את האמא של הדשבורד,
ו..........
אני מבין שסביבת הנהג שלך מאוד בטיחותית לנהג ולנוסע ,:(
למה כבר לא להוריד משקל ולזרוק את שני המושבים הקידמיים לייצר משהוא קליל מאלומיניום??:-D
מה תעשה עכשיו? זהו נגמר לך מה לזרוק??
מה עם כנפיים קדמיות לא מיותרות??:-D
בטח מיותרות סתם עוצרות את הבוץ להגיע לשימשה בלי הווישרים:-D
ובכלל אני הייתי מוריד את כל השמשות וגם את הגג , הרי העיקר זה לחסוך משקל,:-D:-D:-D:-D
ועל הדרך את הדלתות גם
לפי חשבוני לשיטתי אתה חוסך לפחות בין 450עד 600 ק"ג בשקט אם לא יותר
מאיר, 600 ק''ג כבר חסכנו מזמן. עכשו מנסים להגיע לטון.
הזכוכיות שלו על הפרק כבר הרבה זמן. מה עוד שהן מאוד כבדות. המתן בסבלנות.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
רכס חיים
מאיר, 600 ק''ג כבר חסכנו מזמן. עכשו מנסים להגיע לטון.
הזכוכיות שלו על הפרק כבר הרבה זמן. מה עוד שהן מאוד כבדות. המתן בסבלנות.
מה שאני מציע זה לפחות עוד 600 ק"ג
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
רכס חיים
המזרונים יהיו מצמר זכוכית,קלים יותר ומבודדים מעט יותר.
שנה טובה לכולנו.
דרך אגב - לא ראיתי את שימך כמתנדב ליחידת החילוץ. ניתן לתקן בקלות.
מבחינת בידוד מפני חום- אוויר נטו מבודד הכי טוב. שתי שכבות אלומיניום יעשו את העבודה בלי שום דבר ביניהן. מעבר לכך אני ממליץ לשים את שכבת האלומיניום השניה מבחוץ, לא מבפנים, כך האוויר שזורם בין שתי השכבות בזמן נסיעה שומר על טמפרטורה נמוכה עוד יותר של השכבה הפנימית.
אבל רגע... כבר עשו את זה... :roll::roll:
http://www.4wdonline.com/LandRover/S....swbCanb96.jpg
אסף.
שקלתי גם את האפשרות הזו, והיא מאוד מעשית. מה עוד שהבעיה הינה הקרינה ולא החום הסביבתי, כך שהשכבה העליונה החדשה יכולה לתת תשובה מצוינת.זה גם הרבה יותר פשוט לביצוע.
אחשוב על זה לילה.