בתור מתנדב בידידים אני דיי בטוח שיגיעו אליך בהרבה יותר מהר מאשר דרך פרסום בקבוצה יחסית קטנה כמו גיפולוג (אם אתה גר בציביליזציה) בראשון בקשות עזרה נחטפות תוך דקות והרבה פעמים מצאתי עצמי מגיע למקום ופוגש מתנדבים נוספים שעל הדרך הגיעו. מדהים.
Printable View
בתור מתנדב בידידים אני דיי בטוח שיגיעו אליך בהרבה יותר מהר מאשר דרך פרסום בקבוצה יחסית קטנה כמו גיפולוג (אם אתה גר בציביליזציה) בראשון בקשות עזרה נחטפות תוך דקות והרבה פעמים מצאתי עצמי מגיע למקום ופוגש מתנדבים נוספים שעל הדרך הגיעו. מדהים.
טוב,
זו הייתה הרמה להנחתה..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...737f96a06d.jpg
איך פספסתי את שרשור..:confused:
אשמח להצטרף, אזור ניצנים - אשדוד
ציוד חילוץ בסיסי
05464694 שש
תודה
חברים.
קבוצת החילוץ פתוחה לכל חברי אתר ג'יפולוג באשר הם. נכון שחלקכם נוהגים ברכבים קלים יחסית. תמיד קיים סיכוי, שתעברו ליד רכב קל כמוכם שזקוק רק למשיכה קטנה.
אני חושב, שההגינות מחייבת, כל מי שחבר בקבוצה, שיהיה מצוייד לפחות ברצועת חילוץ אחת ושני שקלים.
לביא
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
זה נכון מאוד, ואנקדוטה קטנה...
בגרוטאשטח חילצתי טנדר טויוטה 2X4 ששקע בחולות חלוצה עם ה-פז'ו 206 שלי. נכון, חפרנו ופינינו חול עם הידיים ו2 הנווטים עזרו בדחיפה אבל בדברי הימים נכתב שה205 חילצה את הטויוטהhttp://www.jeepolog.com/forums/images/icons/icon7.png
הזכות להרשם לקבוצה, פתוחה לכולם. הזכות לחילוץ, כרגיל, לחברי הקבוצה, בני משפחה מדרגה ראשונה וכאלה שנמצאים בסכנה ממשית.
אישית, לא מצליח להבין למה לא כל חברי גיפולוג נרשמים לקבוצה.
לא לכולם יש וואטסאפ.
אסף.
שלומות
שלשום הבן שלי זכה ועבר טסט.
החלטנו בדרך הביתה מבית הספר לעבור דרך השטח.
מסתבר שהמדריך (אני) לא משהו.
ועכשיו התירוצים:
לא הורדנו אוויר כי תכננתי סיבוב קצר.
אני מכיר את השטח מצויין.
באמצע המעלה סלע גדול והצלבה, ביקשתי שיאט לפני, אבל הוא עצר.
אני נוסע עם מלא ציוד בתא מטען, אבל היתה לי נסיעה עם שבעה נוסעים אז פרקתי את הציוד.
הדבר היחיד שהיה ברכב היה הייליפט.
ההיליפט שחילץ אותי כבר בעבר שכנע אותי לקנות את הליפט מייט (שלא היה ברכב).
ניסיתי פעם אחת חילוץ עצמי, אבל בגלל הקרקע הרכה (בדרך כלל יש לי ברכב קרש), ההיליפט השתחרר מהמדרגה.
ולסיכום, תודה לכולם על הנכונות לסייע באמצע יום עבודה.
במיוחד לבעלים של הלנד רובר שחילץ, ובעלי הפאג'רו שהיגיע.
( מצטער, לא טוב בשמות)
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
ושוב, אני קורא לכל חברי גיפולוג באשר הם להרשם לקבוצת החילוץ. הודעה פרטית לארז גור, בועז אברהמי או אלי ואתם חברים אחרי שתחתמו שאתם מסכימים לתנאים. אפשר גם ווטסאפ אלי 0544382475.
מחייה סוגיה שנדונה בעבר בעקבות החילוץ (למעשה התייעצות) האחרון.
כשקיבלתי את ההתראה והצצטרפתי לקבוצה הייעודית, כבר היה דיון שלא יכולתי לראות, ולכן גם לא להציע עזרה, או לדעת האם בכלל רלוונטי. בין היתר (לדעתי) בגלל ריבוי הקבוצות והזמן הדרוש לסנכרון ביניהן (אם אתה לא בקבוצה בה נשלחה הבקשה המקורית).
בטלגרם ניתן ליצור קבוצות עד 100,000 איש וכן ניתן לראות את הסטוריית ההודעות אם הצטרפת באיחור.
וכן, ניתן לצרף אנשים באמצעות הזמנה בקישור.
הנה הסבר לדוגמה:
https://www.y4pc.co.il/05-18-guides/...ram-group.html
האם יש מצב לשקול מחדש?
אני חושב שהפשטות, הזמינות וקלות השימוש של הוואטאפס מנצחת למרות החסרונות אותם ציינת.
צריך כנראה להקפיד ששם הקבוצה ישתנה לאחר שסטטוס החילוץ הספציפי משתנה לסיומת כגון: לא נדרש.
את סיפור החילוץ ותמונות עדיף לשמור לכאן.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
טלגרם זהה לחלוטין לווטסאפ בכל הפרמטרים שציינת. אני עובד איתו יומיום.
אם יעלה הטיעון שהוא נשלט ע"י ממשלת רוסיה או שקרכלשהו אחר, אין לי מה לענות.
שם הקבוצה הוא רק הפינאלה. כשאתה מצטרף אחרי 5 דקות של דיון, אתה צריך להטריח את כולם לעדכן מחדש בהכל אולי אתה הכי יעיל אבל לא יכול להגיש סיוע כי אינך מעודכן? (ובתור אחד שהיה בצד של השטח, לפעמים הדבר האחרון שאתה רוצה לעשות הוא להצמד לטלפון כל שניה).
לגבי הנוהל הנוכחי, הצעתי גם פעם שעברה לעדכן תקציר ארוע בפרטי הקבוצה. זה זמין תמיד לכל מי שמתחבר.
זה קצת ניגוס וכמובן דורש תחזוקה שוטפת ע"י Back Office
Sent from my LG-H930 using Tapatalk
מסכים עם הבעייתיות שעלתה פה.
צריך לזכור, שמי ששקוע בארוע, אין לו זמן למנהלות של עידכונים למצטרפים.
אני גם מצטרף לאמירה של להשאר בוואטסאפ.
אני לא אתקין שום אפליקציה נוספת רק בשביל הצילומים.
נשאר פתרון נורא פשוט, שחררו את פאניקת הקבוצה השקטה.
תפסיקו עם המנהג של לפתוח קבוצה חדשה.
מי שזה מפריע לו, שישים את הקבוצה על שקט לשעה שעתיים.
אנשים מתלוננים על הבעיה שנוצרה (עי השיטה של קבוצה חדשה), כמה אנשים התלוננו על רעש בקבוצה?!
KIS
אני מכיר מקרה מתחום אחר שהמעבר לטלגרם פשוט סגר קבוצות, הגיוני או לא, אנשים לא עוברים לשם מווטסאפ.
לי אישית לא יפריע שהחילוץ יתנהל בקבוצה הגדולה.
מצד שני אני מניח שהרבה מצטרפים לקבוצה שנפתחת לחילוץ ספציפי ומגלים מהר שיש מישהו קרוב יותר או מתאים יותר, תשארו בקבוצה ותעזרו לעדכן את החדשים שמצטרפים.
ברוב המיקרים מדובר בסך הכל במשיכת רכב, לא בפלישה לנורמנדי...
מספיק לכתוב - יהושע זוכמיר במרחק חצי שעה עם ציוד מתאים, או: עדיין זקוקים לעוד רצועות...
אבל זיו, הבעיה העיקרית היא שיש כרגע שתי קבוצות. (וטלגרם איננה אפליקציית צילומים , יתכן ואתה מדבר על אינסטגרם? הטלגרם היא אפליקציה שבבסיסה די זהה לווטסאפ. היתרון שלה הוא שמי שמעוניין יכול לעשות בה המון דברים מאוד מתקדמים. זה לא רלוונטי לצרכים שלנו. מה שכן רלוונטי זה גודל הקבוצה האופציונלי.
ואגב,
גם לי אין שום בעיה שבמקרה חילוץ הכל יתנהל בקבוצה הגדולה.
אבל,
בסופו של דבר אני אקבל בהכנעה כל מה שיחליטו המנהלים.
ובל נשכח, השוק נפתח לתחרות. יש לנו את הקבוצה המתחרה של דרור. תמיד אפשר לעבור לשם ;) ;) ;)
דרור טלקום 😂
יש לטלגרם ייתרון מוחץ. בעצם 2
גודל הקבוצה. והיסטוריה.
וגם אני ראיתי קבוצות שעברו ומתו.
לי. אין טלגרם בטלפון. לא מתחבר.
Sent from my iPhone using Tapatalk
מתי הייתה בעיה של חוסר מקום בקבוצה ייעודית לחילוץ?
מישהו זוכר אירוע שהיו עשרות מחלצים בתור שנשארו מחוץ לקבוצה?
נכנסת מאוחר לקבוצה ואתה לא יודע מה מצב החילוץ?
שאל שאלה פשוטה, מה המצב, וזהו סגרת את פינת ההתעדכנות.
לדעתי פורמט הקבוצה כיום של הודעה ראשית והפנייה לקבוצת חילוץ ספציפי טובה מאד.
אין לי טלגרם ולא מתכוון להתקין.