אם זה לא טיול רגלי או כגיבוי, לא חוזר לבנזיניה..
מה גם שאנחנו מבשלים די הרבה.
לא רואה איך הבלון 750 המקורי מספיק לי לכמה ימים, וממש לא בא לי על בקבוקי דלק באוטו/ארגז.
Printable View
אם זה לא טיול רגלי או כגיבוי, לא חוזר לבנזיניה..
מה גם שאנחנו מבשלים די הרבה.
לא רואה איך הבלון 750 המקורי מספיק לי לכמה ימים, וממש לא בא לי על בקבוקי דלק באוטו/ארגז.
המיכל הפנימי שמתקפל בקולמן ועוד חצי ליטר בבקבוק מכסים אותי עד מעל הראש ובחתימה יותר נמוכה.
הגזיה הזו חמודה אבל השמיציק של הגז בולט מחוץ למזוודה ונראה פגיע
יש עוד חתימה גדולה לבלון גז.
עכשיו כשיש לי את שתיהן אני חושב שהקולמן תמשיך לשרת אותי לפחות עד שתתקלקל
הסיבה היחידה שקניתי היא שלא מצאתי בנזניה במחיר שפוי. יש לי אחת קטנה בערכת קפה.
כן בועז..
אבל המשלוח.. אוי המשלוח.
תודה בועז, חבל שלא שאלתי לפני. כבר קניתי את הכיריים גז האלו. לא צריך יותר לבנתיים. אני גם טיפה חושש מקניה של מוצר שישב על מדף 30 שנה. אני לא יודע מה המצב הפנימי שלו.
ביי טו
בזמנו עלה לי לא יקר בכלל
אני רכשתי ניו אולד סטוק
עובד פצצה כבר 5 שנים לפחות
מה משמעות הערך של ה ק'ג/שעה ?
ווסת 30 / 1.5 ק'ג לשעה זה 70 ₪ .. ומתכוונן זה 120₪
האם ההבדל משמעותי דיו בשביל להצדיק ?
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
מהברור שעשיתי לא מזמן-
היתרון של המתכוונן הוא הורסטיליות בעתיד לעוד מכשירים וכשהבלון מתרוקן אפשר למצוץ אותו עד הסוף
למצוץ זה טוב !
המומחויי פה טוען שהתקן לראש בישול זה 300 גרם לשעה ...
לקחתי .. נראה מה יהיה.
סער
אני מדביק כאן את איור החלפים של הבנזיניה.
אני מעדיף שיהיה לי על המדף החלפים שמנסיונך מתבלים.
אודה אם תוכל לציין מה כדאי להזמין
http://www.colemanaustralia.com.au/D...0Stove%20Parts
אגב, אתה נוהג לשחרר מהמיכל ומהמשאבה לחץ בגמר השימוש על ידי פריקת פתח המילוי וברז העוצמה?
תודה
בועז
הרכבתי הכל היום והדלקתי ... הכנתי חביתה ... וחשבתי על זה שלא ברור לי למה בכלל הזמנתי את זה ...
יש לי גזיה 5 ק'ג, יש את הגזיה של הקפה .. יש לי בדרך בנזיניה .. ועכשיו את השטות הזאת ...
רעיונות ?
אם תשאיר את הכירים בצד, אז תצטער על כמה זה עלה ונשאר ללא שימוש.
חבר את הכירים לבלון 5ק"ג ושים את הראש הגזיה של הקפה בצד, לפחות תרגיש שלא בזבזת הרבה כסף :-)
בסופו של יום אתה עם רכב קטן ומעט מקום, לבנזניה יש יתרון גדול ביחס של מקום לכמות אנרגיה.
MSR עם ליטר בנזין נותן למעלה מ 3 שעות (והרתחה של למעלה מ 50 ליטר בקצב של בערך 3.5 דקות לליטר)
https://www.tiredofit.ca/2011/05/23/...ti-fuel-stove/
MSR שוקל כמו גזיה קטנה של ערכת קפה ומייצר חום יותר חזק מהכיריים החדשים, פשוט מוצר מנצח.
יש לי בנזיניה בדרך .. אני לא אקנה עוד אחת ...
בועז,
החלק היחיד שדרש החלפה היה הגומיה של המשאבה, אולי אפשר היה למצוא בארץ (אצל קולמן או אפילו בחנויות חלפים לרכב/שיפוץ משאבות ברקס וכו'), אבל היה יותר פשוט להביא מחו"ל...
זה מגיע כ"קיט" שיפוץ שבו מחליפים את כל הידית (אפשר גם רק את הגומיה, אבל לא מוכרים אותה בנפרד...)
אני פורק את הלחץ רק אם אני מאחסן אותה לתקופה ממושכת - בסוף טיול.
ד"א, אם הדגם שלך ישן יותר, ובמקום גומיה יש פיסת עור, לא צריך להחליף, מספיק לטבול בשמן מנוע והעור חוזר לחיים.
אם במקרה אתה מגיע לארה"ב, יש את הקיט הזה בוולמרט (10$)...