מכיר את הפטנט הזה של המיטה, מגניב לאללה, לא ידעתי שזה השם שלו...
חבר מהעבודה השתמש במנגנון של ספפת נוער ישנה בשביל לבנות משהו יותר פשוט לטרנספורטר.
אתה מגיע עם הרכב למפגש בדצמבר? אני מאוד רוצה לראות את הרכב בגלל שאני מתכנן פרוייקט דומה.
Printable View
בינתיים בעקבות פיצוץ של צמיג בטיול קיבלתי תרוץ לנעליים חדשות בחתך מתאים יותר.
קובץ מצורף 117533
חביבי הוא מתחיל להיות חתיך
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
הוד״ש?
אז מה התכנון לעתיד (נכון לעכשיו)?
תקרה, מגירות, חשמל, צבע פנים, צבע חוץ, שינוי כיסאות. הסדר לא ממש משנה, אני מאמין שאעשה קודם את מה ש"ידגדג" יותר ומה שאצליח מבחינת זמן ולוגיסטיקה.
מבחינת צבע (פנים וחוץ), מצאתי כמה דוגמאות מהן הוצאתי (ליתר דיוק ביקשתי מאחותי שתוציא) סכימה של 4 הצבעים בהם אני רוצה להשתמש.
הרעיון הוא לשחק על הצבעוניות הזאת גם בדש בורד (בקרוב!), בעתיד להחליף את הריפודים וכו' וכמובן גם מבחוץ. לא סגור עדיין האם תהיה דוגמא כלשהי או רק כמה גוונים.
קובץ מצורף 117550
חוץ מזה, הגיעו כמה תופינים וכמה לקחים:
תאורת לד שתותקן מעל השמשה הקדמית, כדי שאראה טוב יותר בשטח - קניתי קומבו שכלל גם 2 פרוג'קטורים. בדיעבד חבל שלא הזמנתי אחד מעוקל שיכול להאיר שטח גדול יותר וכם היה מלווה טוב יותר את הקווים של האוטו (המחיר דומה), אבל לא אסון.
קופסת מתגים כדי להחליף את ערימת המפסקים האקלקטית-משהו שיש כיום באוטו, קופסת פיוזים ועוד.
האמת שזה החלק שהכי מדגדג לי לסדר כבר כי הוא הכי מצ'וקמק היום.
הלקח הכי משמעותי הוא: אמאזון מגיע במהירות והביתה, איביי זה הימור. הזמנתי קופסת מתגים גם באיביי, זה היה מזמן. לא יודע אם עוד אקבל אותה. ברגע של עצבים הזמנתי אחת גם באמאזון, תוך בערך שבוע וחצי היא נחתה בביתי (זה בסדר, התכנון הוא אחת בדש והשניה מאחורה: למשאבת מים, פרוג'קטורים וכל מיני כאלה.
קובץ מצורף 117549
זהו בינתיים. מקווה לעדכן בקרוב כשאסמן איזה וי או שניים.
רון יא מלך!!
כיף לקרוא ולראות את התמונות.
תמשיך לעדכן.
יש אחת מדוגמת בגני עם בהוד"ש, נראית כאילו לא נסעה הרבה זמן..
כל פעם שאני עובר שם אני עוצר להסתכל לדקה 2
גם הסוונה 4X4 שלי למכירה אחרי שירדתי מהרצון לבנות קרוואן 4X4.
כמובן רק אחרי השקעה מכנית רצינית.
אז מי שרוצה להמשיך מוזמן.
קובץ מצורף 118349
מהלך מתלה מרשים.
ובכן, בוצע פרויקט חד-יומי (בערך) של צביעה חיצונית.
ממש רציתי לעשות פוסט מפורט עם וידאו - וצילמתי הכל - אבל אני לא מצליח למצוא תכנה נורמלית לערוך איתה. מבטיח להמשיך לחפש עד שתהיה תוצאה נורמלית.
לפני:
קובץ מצורף 120274קובץ מצורף 120275
בינתיים - תקציר:
ממיר חלודה, טלאים רק איפה שיש חורים, מעט מאוד קאר קיט, ליטוש, מיסוך מיסוך מיסוך, פריימר וצבע. ועוד מיסוך ועוד צבע. ועוד.
האמצעים:
פיסטולט, קומפרסור נייר עם 2 בוכנות מחבר + הקופמרסור הצנוע שלי, מלטשות ולא פחות חשוב: אשתי היתה בתורנות כל השבת, הבן היה אצל סבתא, וחברים תותחים שבלעדיהם לא היה מצב לסיים בזמן.
והרי התוצאות:
קובץ מצורף 120276קובץ מצורף 120277קובץ מצורף 120279קובץ מצורף 120280
קובץ מצורף 120281
שמח לבשר שלפני שבוע וחצי גם ברישיון הצבע שונה ל"רב גווני".
אתה מוכשר, בעל טעם אישי, וחסר פחד.
שאפו.
שאפו על העבודה.
מניסיון של רכב הרבה יותר קטן וכמה אופנועים, עבודה לא קלה בכלל ונראה שיצא לך רכב פצצה ומיוחד בהתאם להשקעה.
סכמת צבעים מגניבה לאללה נראה שייך לשנות השמונים ולא לימינו, תהנה ממנו
יפה מאוד.
חסר פחד? ממה יש לפחד?
יפה מאוד .
עידו
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
יש לי זוג סרנים ותיבת העברה... הצביעה האיומה הזו עושה חשק לקחת ונדורה ישנה להסב ל 4x4 ולצבוע בצביעות שנות ה80... לטייל בסטייל.
אבל המחשבה על צריכת הדלק טיפה מלחיצה...
מה המצב בנושא הזה? הכצעקתה?
אסף.
עם הסבה לגז העלות צונחת משמעותית, אבל לא נחטוף את השרשור...
רון - שאפו !