אני סומך על המתלם שהקיט יאושר.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Printable View
אני סומך על המתלם שהקיט יאושר.
כי "2.5 אינץ'" זה כותרת שיווקית בלבד.
לסיכום:
ארבעת הבולמים נשלחו לשיפוץ. בתכלס אחריי בדיקה באאוטבק הסתבר שרק אחד האחוריים היה צריך שיפוץ. בשביל לשמור על אחידות שיפצנו את הזוג האחורי. עלות שיפוץ בסיסי לבולם בודד 475 ש"ח לפני מע"מ, ואצלנו נדרש להחליף עוד חלק בעלות נוספת של 300 ש"ח.
אחריי 150 אלף קילומטר, אחד הבולמים (רק אחד!) היה צריך שיפוץ, וזה עלה פחות מכל בולם אפטר מרקט אחר.
לסיכום עלות מול תועלת, הפוקסים עולים כ30% יותר מבולמי מונוטיוב של חברות אחרות. אם אתה מתכוון להחזיק ברכב מסוים הרבה זמן, לנסוע הרבה קילומטרים בשטח, ולהנות מביצועים מעולים, הפוקס משתלם.
לתשומת לב מי שמשמש בפוקס.
אני מעלה את השירשור הזה בגלל הדיון על בולמי פוקס (כולל ההמלצה שלי #76).
בפסח האחרון נפתחו לי שני הבולמים הקידמיים :-(
מה שנפתח זה החיבור העליון של הבולם לגוף.
בצד אחד החיבור נפתח עד הסוף והבולם כולו יצא מהמקום ובצד השני, ההברגה נפתחה והייתה מאוד קרובה לצאת מהמקום.
מזל שגיליתי בזמן (התחילו דפיקות וישר עצרתי).
בפסח האחרון נסעתי הרבה, מהר, ורכב די כבד (4 אנשים מבוגרים וציוד), אני מאוד מרוצה מהשילוב של פוקס וכריות Air Lift (זה מאפשר לנסוע עם רכב כבד או כמו ברוב המקרים רכב ריק וקל (אם אפשר להגיד על טרופר קל).
אבל, וזה אבל גדול -
לבולמים במחיר כזה ושנה וחצי שימוש, אסור שזה יקרה!
לבולמים רגילים אין את הבעיה הזו, הם מגיעים אטומים ומולחמים מהמפעל, בפוקס- מרכיבים, פותחים, מכוונים.... יש הרבה "פינות" שצריך לשים לב.
אני מבין את הדילמה של סגירה חזקה מדי (היבואן לא יודע אם הלקוח יהיה מרוצה או שיצטרכו לפתוח עוד פעם) , אבל בולם שנפתח מהתושבת, לא מקובל.
קובץ מצורף 114563קובץ מצורף 114561
מעניין וצריך לעלות בשרשור נפרד עם כותרת רלוונטית. בבקשה.
זהו חברים כמו קודמי גם אני החלטתי לקחת סיכון וביצעתי הגבהה "2.5 רוביקון אקספרס אצל איתי במתלם.
הקיט הוא לא רק קפיצים ובולמים העלות אתם יודעים ואחריות לכל החיים , גם אני התקנתי ספייסרים בגלגלים.
בנוסף התקנתי ניתוק מוט מייצב קדמי מכני של רוביקון אקספרס הנקרא generation 2 עלות קצת יותר מ 1000 ש"ח קל לפירוק והרכבה.
תודה לכל החברים שענו וייעצו
טל