תגובה: הגיע הזמן לעשות משהו עם עמוד ענן!
לצערי הצורה שבה עמוד ענן, החברה, מתנהלת, בשנים האחרונות, היא לא הדרך להצליח. היום הצרכן רגיל לתוכנות ברמה גבוהה עם שירות לקוחות טוב.
לכן יואב הייתי ממליץ לך לשקול את הצעדים העסקיים שאתה עושה, לא בטוח שתראה תמורה לעניין. ניהול חברת תוכנה היום, שבעלי המניות רוצים להרוויח, זה עסק למקצוענים.
מאכזבה מהתוכנה ומהאתר (שכן רכשתי בכסף מלא בעבר), אני מתכנן היום מסלול על כלים שונים ב PC, לעיתים כן בודק באתר עמוד ענן את המסלול ומנווט על Twonav. בדרך כלל בשיירה כן יהיה מכשיר שפתוח על עמוד ענן, אם ישנה נקודה שרוצים לעצור בה, זו הנקודה החזקה היחידה, בעלת ערך, שנשארה.
תודה על התגובות.
כרגע אני עסוק בכתיבת כל המערכת מחדש, כדי לספק חוויה ברמה הרבה הרבה יותר גבוהה גם באפליקציות וגם באתר. זה יעלה בשלבים כמו שכתבתי. כיוון שאני רואה את עמוד ענן ממשיך עוד שנים רבות אני יודע שצריך להשקיע כסף ועבודה. אני עובד כל הזמן, וגם לתוך הלילה (אפילו כשנפצעתי לפני חודש העליתי עדכון לשרת לפני ניתוח...), ומאמין שניתן יהיה לראות תוצאות.
בהצלחה, יואב.
Sent from my SAMSUNG-SGH-I537 using Tapatalk
בהצלחה יואב.
ממליץ לך לא להבטיח מה שאתה לא בטוח שתקיים וגם שקיפות ומענה יותר זמין כלפי המשתמשים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
יואב ר
תודה על התגובות.
כרגע אני עסוק בכתיבת כל המערכת מחדש, כדי לספק חוויה ברמה הרבה הרבה יותר גבוהה גם באפליקציות וגם באתר. זה יעלה בשלבים כמו שכתבתי. כיוון שאני רואה את עמוד ענן ממשיך עוד שנים רבות אני יודע שצריך להשקיע כסף ועבודה. אני עובד כל הזמן, וגם לתוך הלילה (אפילו כשנפצעתי לפני חודש העליתי עדכון לשרת לפני ניתוח...), ומאמין שניתן יהיה לראות תוצאות.
מחזיק אצבעות לגרסא החדשה! מקווה שהיא תענה על הציפיות שלך ושל המשתמשים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
im_ri
ואני מניח שגם לך אין אייפון. כי באייפון היא לא עובדת. פשוט ככה. לא עובדת..
אייפון.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
אייפון.
מעט מקנא. אצלי זה לא עובד.
יואב, תן לאנשים לעזור. יש פה מפתחים, יש תורמים. התמורה תהיה אפליקציה עובדת ויציבה. כולם ירוויחו מזה.
בהצלחה ובריאות!
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
חברים,
אני עוסק בתחום הפיתוח למובייל בשנים האחרונות וזאת דעתי:
צריך לקחת בחשבון שהמערכת הפעלה(אנדרואיד+iOS) מתעדכנות בקצבים גבוהים מאוד, ודורש המון התאמות שינויים ועדכונים.
בנוסף, הפיתוח לשתי מערכות הפעלה בנפרד כלומר פיתוח כפול בשפות תוכנה שונות(Java+Swift/objectiveC)
והכי חשוב, מהתשלום בגוגל פליי/אפסטור גוגל ואפל גוזרות 30%!
אני חושב שהמודל העסקי של אפליקציה מסוג כזה הוא בעייתי מבחינת גודל הקהל יעד שהוא בעצם מטיילים מכל הסוגים ורק ישראליים.
משזה נאמר, מחזק את ידי יואב שהקים מערכת מדהימה שמאפשרת שיתוף חכמת ההמונים...יישר כח!
ואם צריך סיוע מקצועי בהתנדבות שלח הודעה פרטית.
מיי 2 סנט
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
GodsFather
יואב, תן לאנשים לעזור. יש פה מפתחים, יש תורמים. התמורה תהיה אפליקציה עובדת ויציבה. כולם ירוויחו מזה.
בהצלחה ובריאות!
מסכים ב100%!
רק בריאות.
גם אני עוסק בפיתוח לאנדרואיד ו iOS מספר שנים, ויכול להעריך את מידת ההשקעה הנדרשת בפיתוח אפליקציה כזאת. זה פשוט מדהים שאדם אחד בלבד פיתח את כל זה - על כך יש להסיר את הכובע בפניו.
יחד עם זאת הצלחת המוצר היא גם המחסום כאשר מספר המשתמשים גדל: נדרשת תמיכה בהמון מכשירים, פתרון תקלות שקשה לשחזר, צוות QA וכו'. אני לא מכיר את יואב, אך למרות שברור שהוא מוכשר מאוד, יהיה לו קשה מאוד להביא את היציבות הנדרשת.
לכן מצטרף להצעה שהועלתה קודם - שחרר את הקוד כקוד פתוח ב github ותן לאנשים לתרום לפרוייקט (אני אשמח). אפשר גישה לנקודות העניין. הצע שירותי פרימיום בתשלום כדי להחזיר את ההשקעה.
Sent from my SM-T713 using Tapatalk
לא חייב לשחרר כקוד פתוח. מספיק שיפתח את הדלת למפתחים מתנדבים ותחת חתימה על הסכם סודיות/זכויות כדי שלא יהיה חשש. ניכר שזה אחד הדברים העיקריים שמונעים ממנו פתיחות
תודה, חברים.
כרגע אני מחפש בעיקר מפתח JS שיעבוד באינטנסיביות לצדי (עדיף פיסית) כדי להתקדם במהירות. אני מנסה לגייס אחד כזה. אשמח גם לקבל עצות ולהטמיע את ההצעות ברגע שתצא גרסת אלפא.
ממליץ לך לעדכן את זה גם בעמוד שלך בפייס. שידעו שאתה מחפש
נביגייד Naviguide !!!
פשוט ולעניין, בלי נקודות עניין, לעולם לא קורסת, מפות סמ"ש נטו !!
תוכנה אמיתית ולא אפליקציה .
היה לי עמוד ענן, רצינו להסתמך עליה בגרוטראלי האחרון בתור גיבוי לאופרואד שמשמשת כאפליקציית המסע בגלל שיתוף המיקום.
התקדמנו מאז עשור לפחות.
הנאוויגייד מעודכנת ורלבנטית כמו המפות סימון שבילים של החברה להגנת הטבע שהיא מציגה.
מוצג ארכיוני לצד משחק טלביזיה של אטארי
מאחר שזה כבר מזמן הפך לשישור כללי...
בועז,
למרות שהשימוש בטכנולוגיות דיגיטליות הולך ונהיה פשוט, נראה לי שאף מפת offline לא ממש מעודכנת (ולא רק המפות של הגנת הטבע).
קניתי שבילנט, רק בגלל התקווה שזו תהיה offline מעודכנת.
דברים גדולים וחדשים (כמו כביש 6 למשל, ומחלפים), ברור שהיא יותר מעודכנת מאשר סמ"ש בנות עשר, אבל שיורדים לשטח, יש המון מידע, שעדיין אין תחליף לסמ"ש הישנות.
לגבי Naviguide , אני ממש לא מבין את ההערה.
עם סמ"ש או ישראל היקינג, או כל מפה אחרת (שאפשר) אורוקס היא התוכנה ללא תחליף
אני משתמש מאז 2006 בנווטן מיו ישן עם עמוד ענן (שיואב באופן אישי התאים למכשיר שלי....) - בתכלס רק בתור מפה נעה ולא באמת לניווט. אני לא בטוח שאני יודע איך מעדכנים נקודות עניין במכשיר והאמת היא שבגלל שאין בו עברית מותקנת ממילא אין בזה תועלת. לצורך הזה אורוקס או כל אפילקציית מפות אופליין אחרת יהיו טובות באותה מידה (כשהיה לי גלקסי היו מותקנים עליו במקביל אורוקס ועמוד ענן... עכשיו אין לי שום אפליקציה על הטלפון).. אבל הגדולה של עמוד ענן וזה מה שיואב הצליח לעשות ולשנות את הדרך שבה אנחנו מתכננים יציאה לשטח ומטיילים - היא בנקודות העניין. הם גם המענה האמיתי לעדכונים בשטח, גם אם למפה לוקח זמן להתעדכן, הרי שנקודת עניין שאומרת "כאן חסום" או "זהירות מחצבה" היא בדיוק מה שצריך עד שהמפה תתעדכן.
כך שעמוד ענן כאן כדי להישאר - כיוון שיש בה את הדבר הנוסף הזה, שאני אישית משתמש בו רק לפני יציאה לשטח אבל אני יכול לראות את התועלת האדירה של השימוש בנקודות העניין בזמן אמת כמו שרובכם עושים, כנראה.
אז אל תמהרו לזרוק אותה כל כך מהר לפח הזבל של ההיסטוריה, סבלנות...
אסף.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zivo
מאחר שזה כבר מזמן הפך לשישור כללי...
בועז,
למרות שהשימוש בטכנולוגיות דיגיטליות הולך ונהיה פשוט, נראה לי שאף מפת offline לא ממש מעודכנת (ולא רק המפות של הגנת הטבע).
קניתי שבילנט, רק בגלל התקווה שזו תהיה offline מעודכנת.
דברים גדולים וחדשים (כמו כביש 6 למשל, ומחלפים), ברור שהיא יותר מעודכנת מאשר סמ"ש בנות עשר, אבל שיורדים לשטח, יש המון מידע, שעדיין אין תחליף לסמ"ש הישנות.
לגבי Naviguide , אני ממש לא מבין את ההערה.
עם סמ"ש או ישראל היקינג, או כל מפה אחרת (שאפשר) אורוקס היא התוכנה ללא תחליף
זיו, בוא נהיה ראליים...
גם תצאות שא מעדכנים ברמה היומית.
אין ספק ששבילנט היא המפה המעודכנת והמדוייקת שיש בישראל.
במחיר שרכשת אותה גם אין ספק שהיא התמורה הטובה ביותר לכסף [emoji4]