תודה על הלינק.
יצאתי מתוך הנחה, אולי שגויה, שיש לי סיכוי גדול יותר לשלם מיסים בהזמנה מאיביי מאשר מאמזון...
Printable View
תודה על הלינק.
יצאתי מתוך הנחה, אולי שגויה, שיש לי סיכוי גדול יותר לשלם מיסים בהזמנה מאיביי מאשר מאמזון...
שים לב יש מיסים בלינק של איביי.
במשלוחים הרשמיים המיסים מחושבים בתהליך המכירה בשני האתרים. יש קצת הבדלים לטובת אמזון אבל הם פחות שולחים לישראל
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
https://www.ebay.com/itm/381806363422
אני מחכה לה כבר הרבה זמן.
מחכה שיהיה מחיר נמוך מ-75$ ואז גם לא משלמים את המיסים
Sent from my iPhone using Tapatalk
רק אם מחיר הפריט עבר 75 דולר.
אם בחשבונית המצורפת יש הפרדה בין מחיר פריט למחיר השילוח, אז אם מחיר הפריט מתחת לרף המס - פטור מתשלום גם אם השילוח יקר...
Sent from my LG-H960 using Tapatalk
בנתיים המחיר רק עולה.
כרגע המחירים הם סביב ה 145 דולר לעומת ה 78 דולר לפני כשלושה חודשים.
מתקשה להאמין שיגיע לפחות מ 75.
אם יש מישהו שמבקר בארה"ב ויכול להביא במזוודה זה עלול להיות הכי משתלם
אם אני רוכש חבילה שעולה כ1000 ש"ח את עלות השליחה אני רואה אבל איך אדע את גובה המיסים
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
מ 75$ עד 299$ אתה משלם רק מעמ 17% תוספת, מ300$ ומעלה גם מכס עוד כ 12% על כל הסכום. לפעמים דוחפים לך גם מס קניה תלוי איזה מוצר ומאיפה.
היכן אפשר לדעת מה הגודל חבילה והמשקל באיביי?
בד"כ לא כותבים, צריך לשאול את המוכר באופן פרטני ...
אם זה דרך אמזון אז אתה יכול לשים קישור באתר של יושופס ותוכל לראות מחיר משוער. בכל מקרה באמזון אתה קונה רק דרך שילוח אמזון והגחובל שיפינג פרוגרם שלהם אז אתה מראש משלם כל הכול ואם זה יוצא בפועל פחות אז מחזירים לך כסף
אם ה המחיר הנקוב במזון עםעלות שילוח והוא יקר בקצת מאיביי שמפרסמת ללא עלות שילוח אז הם זולים משמעותית בשיכלול
אתה משלם מיסים על העלות הכוללת, כלומר גם על עלות השילוח, רק אם עלות הפריט גבוהה מ 75 דולרים.
אם יש חשבונית על 74 דולר פריט ועוד 25 דולר משלוח, לא תשלם מס נוסף.
Sent from my LG-H960 using Tapatalk