אני מזמין במכון רישוי בא.ת כפר סבא. ניגשים למשרד עם רשיון הרכב מזמינים, משלמים ואחרי יומיים מקבלים.
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
Printable View
אני מזמין במכון רישוי בא.ת כפר סבא. ניגשים למשרד עם רשיון הרכב מזמינים, משלמים ואחרי יומיים מקבלים.
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
יותר כמו אחרי שבוע אבל כן
Sent from my CPH2465 using Tapatalk
אני מתבייש לומר כי נראה לי שדפקו אותי עד העצם: 300ש"ח בבית שמש לזוג לוחיות.
אני זוכר סביב 100 לזוג
Sent from my CPH2465 using Tapatalk
ממה שאני מכיר משהו בסביבות 160₪ לזוג.
זה היה נשמע ממש מחיר מופרך, ולרגע חשבתי שזה מחיר מיוחד לאשכנזים, אבל אז ראיתי את המחירון על הקיר מאחורי הפקידה, וזה הופיע שם.
- - - Updated - - -
נראה שהם לא היחידים:
https://imageshack.com/i/pnIMOs7nj
אבל יש גם ב "הצב" ב80ש"ח. :confused:
אז מה שאני הכרתי זה באמת אצל ״הצב״ ב 80 לאחת, וגם מקבל אותה על המקום אז למה בכלל לעשות במכון רישוי?
ראשית, כי כבר הייתי שם, ולא השתלם לי להתחיל לחפור בזה ולהסתובב.
בדיעבד, יכולתי אולי להזמין מהצב, אבל צריך להחזיר להם לוחיות ישנות... בלאגן.
להגיע אליהם פיזית בשביל כמה שקלים? גם לא בחלומות הרעים שלי (: הזמן שלי יקר יותר.
הכול בסדר. חשבון הבנק שלי התאושש מאז.
בחברת ״הצב״ כדי לחסוך זמן אתה שולח להם רשיון רכב בווטסאפ ומשלם טלפונית באשראי ובינתיים הם כבר מכינים לך את הלוחיות וכשאתה מגיע לאסוף אותן אתה מקבל אותן על המקום מבלי להמתין דקה
גם בשדרות, הלכתי לקנות לוחיות.
נאמר לי חודש המתנה( מזמינים מירושלים) ו 320 שקל לזוג.
לא שילמתי, אני עבריין שנוסע בלי הכיתוב בנתיים
Sent from my SM-G988B using Tapatalk
מכון הדרום בא.ת. רחובות,
200 שקל לזוג, הנפקה במקום.
כאשר התחיל כל הנושא של רכב אספנות, היה צריך לקבוע פורמט. זה היה בשנת 1993 או 1994.
שמעון ולינסקי ז"ל שהיה המון שנים סגן מנהל אגף הרכב, עיצב את הלוחית והטמיע אותה ב"אוגדן לבחינת רכב", או בעגה "ספר הבוחן" שהוא התנ"ך על פי אמורים לפעול במכוני הרישוי.
אני לקחתי את העבודה של ןלינסקי והטמעתי אותה בתקן בעת החידוש שלו. חידוש התקן עסק בתחומים רבים נוספים.