תגובה: הגיע הזמן לשקשק יחדיו - תחרות השקשוקה הארצית המקורית והאוט'נתית 17.03.2018
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אבנר ברוך
תפוח אדמה, או לימון
וואלה , הייתי בטוח שתענה לו שעם פטריות כמהין .
תגובה: הגיע הזמן לשקשק יחדיו - תחרות השקשוקה הארצית המקורית והאוט'נתית 17.03.2018
האמת שגם אני עם תפוח אדמה...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
talw
וואלה , הייתי בטוח שתענה לו שעם פטריות כמהין .
אפשר מברשת שערות זעפרן.
יש יתרון מסויים לתפוח אדמה על פני בצל?
Jeep Grand Cherokee ZJ 98 V8
Honda TRX300EX
4Z7BOZ
לא מתפרק לשכבות
Sent from my SM-T700 using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
יש יתרון מסויים לתפוח אדמה על פני בצל?
4Z7BOZ
בטח, הוא מכניס לאבנר עמילן לשקשוקה.
רק לא בצל!!!!
:p
אני מארגן מפגש משפחות בלב המכתש ב 1.4 -2.4.
מבחינתי אפשר לשחזר את הארוע לטובת בשלני- המקלדת שמעולם לא טעמו שקשוקה אוט'נתית ללא בצל.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אבנר ברוך
אפשר לשחזר את הארוע לטובת בשלני- המקלדת שמעולם לא טעמו שקשוקה אוט'נתית ללא בצל.
באמת סליחה על כך שכבשלן מקלדת מעולם לא טעמתי "שקשוקה אוט'נתית".
כן, אכלתי גם שקשוקות בלי בצל, אבל אוט'נתית כנראה לא טעמתי מעולם.
אתה רוצה להסביר אולי, לי וליתר בשלני המקלדת את פירוש המונח שאתה משתמש בו, ומי - חוץ ממך כמובן, קבע "שקשוקה אוט'נתית" מהי?
אני, אגב, הבאתי מינוח מילוני לשקשוקה שתומך בגרסתי, גם אם לדעת שלמה איכות המילון לא משהו.
אתה רוצה להביא מינוח מילוני לא פחות ממנו לתמיכה בהגדרותיך?
(שהרי אנחנו בג'יפולוג, וטענות ללא ביסוס ותימוכין עובדתיים מקובלים, אינן נחשבות למאום למעט "שמן נחשים")
שמיל, נדמה לי שאתה כועס ו/או לוקח דברי הומור בחוסר פרופורציה. אם אחת האפשרויות הנ"ל נכונות, אזי אני מציע שניפגש ונשלב יחדיו להילוך אחורי.
לא הבנתי שזה הומור, וסליחה אם כן.
לחצתי קלאץ, ושילבתי.
אתה מוזמן (ואפילו לקפה ללא בצל) :).
ממתין....
מזל שאתה לא נוהג באוטומט....אשמח לקפוץ אלייך בקרוב...אעבור לפרטי