האנטנה הזאת מתאימה ?
https://www.ebay.com/itm/New-Silver-...UAAOSwOVpXZOLX
Printable View
האנטנה הזאת מתאימה ?
https://www.ebay.com/itm/New-Silver-...UAAOSwOVpXZOLX
מחר אהיה ברעננה עם הקשר והאנטנה.
אם תרצה לקפוץ. אשמח לנסות לעזור.
Sent from my iPhone using Tapatalk
תודה חברים .
אבל אישתי משחררת את הרכב רק בסופש😓
אני זמין גם בערבים, בכפ"ס.
נדב תודה על הרצון לעזור
אבל גיליתי שיש לי בעבודה גם מכשירים לבדיקה .
בבדיקה הגענו לאותם ממצאים .
חבר מהעבודה הביא לי כמה אנטנות לבדיקה וכבל חדש .
עדיין ללא שינויי .
היום המוכר שלח לי מכשיר אחר ואני שלחתי לו את המכשיר שלי .
אעדכן בהמשך
בוא נתחיל מהסוף:
קנית מכשיר סיני זול. על כל מה שמשתמע מכך. יש כאלה שיצאו מפס היצור ועובדים טוב, ויש כאלה שלא. הימרת 50 50 שהמכשיר יעבור מכס ויגיע לארץ, וזה ההימור הנוסף. יעבוד או לא.
בנוסף אתה משתמש באנטנה צרת סרט. אנטנה שאינה מתאימה לכל תדרי הג'יפאים.
הרבה ג'יפאים משתמשים בה בארץ כי היא קטנה וסקסית, אבל לא מודעים לעובדה שהיא לא מתאימה. יקום מי שיקום ויאמר שאצלו היא עובדת פיקס. אחלה, יופי. היא לא מתאימה.
ניחא שלא שומעים אותך ואתה לא שומע אחרים, האנטנה הזו בסופו של דבר תשרוף לך את המגבר במכשיר ואתה יכול לנשק לשלום את ה-100 דולר שהשקעת. טווח של 100 מטר בוודאות זה עניין של אפס תקשורת בין המכשיר לאנטנה, אם בגלל האנטנה עצמה, או בגלל קיטוע בכבל היכן שהוא.
המלצה שלי, תשתמש באנטנות נכונות, תשתמש בכבל אנטנה נכון ותצרוב את המכשיר דרך תוכנה וכבל, לא דרך הקשה על המע"ד.
צחי.
צ.ר. התקנות קשר ואלחוט.
אז צחי.
תן לנו אנטנה מתאימה !!
קפוץ איזה ערב, נראה אם האנטנה סאמת מתאימה ...
😵 צחי אתה מלחיץ.
המכשיר נשלח לסין .
הוא שלח לי מכשיר חדש .
אני בטוח שגם השירות בארץ כזה .🤔
המכשיר נצרב במחשב ולא במעד כמו שחשבת .
המכשיר נבדק ישירות ככה שאין בעייה עם הכבל.
המכשיר עלה כולה 200₪ ולא 100דולר.
עכשיו אני רואה שאתה מהתחום אז אוליי באמת תמליץ לנו על אנטנה מתאימה ולא באורך של תחנת מוניות .
תודה
ליאור,
בגדול מסכים עם מה שכתבת (למרות שאני לא מבין למה הלכת על המכשיר הזה ולא על KT8900 ), אבל ההערה אחת על פיזיקה בסיסית.
שזה מגיע לפיזיקה, אין תחליף לגודל (בדיוק כמו בדיון על מצלמות, עדשות ואופטיקה).
אנטנה באמת טובה (6DB~) חייבת להיות בסביבות מטר אורך. האנטנות הקצרות יתקשו לחצות את ה 3DB, וזה מספר את כל הסיפור של הטווחים וההספקים שאתה מוציא לאוויר.
אני חוזר ומציע -
הסוג של הבסיס לא כל כך משנה (NMO או UHF\PL259), תבחר בסיס, ותקנה שתי אנטנות, אחת של מטר, ואחת קצרה (תחליט אם אתה רוצה כמו המוטורולה הקצרה, כ 30 ס"מ, או כמו האנטנה שקנית).
אין שום בעיה להחליף אנטנה, זה הברגה טובה, וזה לוקח בדיוק 3 דקות.
אני לא קונה את הסיפור של הדיוק באיכות השידור, ולא חושב שכל פעם שמפרקים ומרכיבים כל הכיוונון משתבש.
אני מוכן לאתגר כל מי שאומר שיש בעיות, ולבצע ניסוי \ בדיקות.
זה לא כיוונון שמשתבש. ההתאמה של אנטנה לתדר לא משתנה בגלל פירוק והרכבה.
הבעייה עם פירוק והרכבה היא בעיית מגעים כמו שיכולה להיות בכל קונקטור, אלא שהסימפטומים שונים.
אם תהייה בעיית מגע במחבר של פנס האור לא יידלק או שלא יהיה יציב ואתה תגיב לכך מייד.
אם תהייה בעיית מגע במחבר של האנטנה אתה לא תדע מזה, אולי גם אם תעשה בדיקת קשר מול מכשיר קרוב. בטווח קצר תוכל אולי לתקשר אבל את הנזק למכשיר אתה תגרום.
נדב,
זה כבר קצת תחושות בטן, לא עובדות מדויקות.
המכשירים החדשים זה לא מה שהיה פעם, יש להם הגנה נגד קצר \ עומס באנטנה.
נכון להיום, אני לא מכיר אפילו מקרה אחד שהמכשירים האלו (KT8900 ודומיהם), נשרף בגלל בעיות אנטנה.
המחבר, של האנטנה, מסיבי ונגיש.
אפשר לראות שמצטברת קורוזיה או בעיה אחרת. אין בעיה לנקות ולתקן.
וגם אם פעם בחמש שנים, יתקלקל לי בסיס שעלה $12 , אני אעמוד בזה.
הנוחות שלנסוע עם אנטנה קצרה, שווה את זה.
נגיד תאורטית שאפשר לפרוץ לממסר חיפה מאזור עתלית עם האנטה המגנטית הקטנה השמנה ...
זה נחשב טווח טוב ?
הבחור שענה ( תאורטית ) אמר שהוא שומע סביר. לא טוב אבל מובן בהחלט וניתן לקיים שיחה. ( תאורטית )
זיו, לי זה קרה פעמיים (שזיהיתי). מי שרוצה להמר על המכשיר שלו - לבריאות, זה רק מכשיר קשר, לא חיים של ילדים ...
קצת מעצבן יהיה לנסוע עם אנטנה של מטר קבוע .
הזמנתי גם כזאת עכשיו שיהיה .
https://he.aliexpress.com/item/1PC-O...311.0.0.L5JHNB
נקווה שיעבוד יותר טוב .
חחח
אם המכשיר יעבור חזרה
זו גם אנטנה עם חיבור uhf (כמו הראשונה שקנית), אז או שתחליף בסיס או שתוסיף מתאם ...