נדב, דורון,
אתם יכולים לתת פרטים על הבקר שאתם משתמשים \ ממליצים.
Printable View
נדב, דורון,
אתם יכולים לתת פרטים על הבקר שאתם משתמשים \ ממליצים.
פעם הבאה תדליק אורות לכמה שניות ותמדוד.
זה יתן לך מושג כמה הפאנל יכול לספק ( ולא רק מה את צריך באותו רגע)
דורון,
לדעתי הבקר שלך הוא PWM ולא PMP (תחפש טוב ביוטיוב, יש סירטון שמוכיח את זה).
בשעות הטובות של היום, זה כנראה לא הבדל גדול, אבל ככל שהמערכת זזה מהנקודה האופטימלית, ההבדל גדול יותר (יכול להיות שההבדלים שראית בין ה 20A ל 10A נובעים בכלל מהתנאים של הבדיקה).
הכי פשוט זה לבדוק את המתח כניסה ויציאה של הבקר (תחת עומס). אם הם זהים, זה PWM ולא PMP.
(אם המתח זהה, כדי לחזור על הניסוי בתנאים טיפה שונים ע"מ להיות בטוח שזה לא PMP)
MPPT ?
נדב , כן MPPT (טעות שלי).
דורון,
אני חושש שאתה טועה בפרשנות (ולכן גם אמרתי שתדליק אורות כדי להגדיל את הצריכה בזמן הבדיקה).
יום שמש אידאלי, בהנחה שהצרכנים, צורכים יותר ממה שהפאנל מסוגל לספק, מה את המצפה שיהיו המתחי כניסה ויציאה של הבקר?
בד"כ (ובטוח שיש כל מני חריגים וכל מני בקרים מוזרים) זה יתנהג כך-
בקר MPPT, יוציא את המתח המדוייק שהוא אמור להוציא, אבל המתח כניסה (כמו שכתבת) יהיה גבוהה יותר (בד"כ, בסביבות ה 18V).
מאחר והפאנל, ללא עומס, מוציא מתח מעל 20V, והמתח הולך ויורד ככל שצורכים יותר זרם, הבקר MPPT, ימשוך כמות זרם כזו, שההספק (מתח כפול הזרם), יהיה מכסימלי (ובפאנלים האלו, זה כאמור בסביבות ה 18V).
לעומת זאת, בקר PMW יתנהג אחרת, הוא ימשוך את המקסימום זרם שהוא יכול, כל עוד המתח יציאה של הפאנל (כניסה לבקר) לא נופל מתחת למתח שהוא צריך להוציא לצרכנים. ולכן, ברגע שאתה מעמיס את הפאנל למכסימום שלו, מתח הכניסה והיציאה של הבקר ישתוו.
אם אתה לא מעמיס את הפאנל למקסימום, אז מתח הכניסה והיציאה של הבקר אכן יהיו שונים. המתח יציאה יהיה מה שהבקר מתוכנת, והמתח כניסה לבקר (יציאה מהפאנל), יהיה תלוי בפאנל, המתח יקבע לפי הזרם שיצרוך הבקר מהפאנל.
זיו,
טועה במה?
פרטתי את המדידות בפועל, אלו המספרים.
אתה יכול לפרש את משמעות התוצאות, אבל לא הבנתי מה הטעות.
אותו בקר נמכר כ-mppt, pwm
כדי להגדיל את הצריכה חיברתי גם מקרר וגם טלפון וגם טאבלט, נראה שאם אני מגרד בשלב הזה את ה-3אמפ מלמטה אני צריך להיות מאד מרוצה בשביל פאנל עם הספק מוצהר של 3.3.
to make a very long story short -
אני מאתגר אותכם - אפשר לקבל רשימת קניות קצרה ועניינית ?
שלושה פאנלים איכותיים של 40W לפחות (שטח הפאנל לא יהווה בעיה) + בקר איכותי
המטרה - טעינת מצבר צרכנים במשך היום כדי להזין מקרר ותאורת לילה מינימלית לשלוש שעות.
תודה!
אבנר,
אחרי 4 פאנלים מסוגים שונים, אלו של elfeland היו הכי קרובים להספק המוצהר.
ממה שראיתי, הפאנל של 40w הוא כפול באורך מהפאנל של 20, ולדעתי זה ארוך מידי ויקשה על אחסנה והעמדה בשטח.
הייתי הולך על 2 של w50 מאותו יצרן
https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?m...2F401504400921
בקר:
אני מרוצה מהדגם שהעלתי כאן בשרשור.
חיפשתי בקר mppt עם תצוגה שמראה את נתוני העבודה, ובקרי mppt שנראים אמיתיים יקרים מאד.
בצפייה וקריאה לא מעטה, לא חושב שבדרישות שלנו זה מצדיק.
הפאנלים מגיעים גולמי, כלומר בלי מסגרת.
המסגרת אצלי בנויה ממסגרת של לוח מחיק משומש שחתכתי למידות של הפאנל, וצירים פשוטים בינהם.
בלי מסגרת, קשה להעמיד אותם בשטח, אבל בנית אוהל גג.. אז מסגרת קטן עליך.
מחברים:
ממליץ לך להכין ביציאה מהפאנל מחבר, ולא להשאיר כבל ארוך מגולגל מחובר קבוע, זה מתקון לתלישה.
מה גם, שלמחבר אפשר לחבר כבלים שונים (תנינים, אנדרסן, מצית), או לשרשר כבל נוסף.
אבנר, תארגן רכישה קבוצתית.
זה ממילא מעל רף המכס ולדעתי יש פה אי אלו מתענינים
Jeep Grand Cherokee ZJ 98 V8
Honda TRX300EX
4Z7BOZ
בהודעה #88 כתבת -
--------
"כניסה מצד הפאנל?--------
לא יכול להיות זהה כי המתח משתנה עם כמות האור והזוית.
יכול להיות בשיא גם 21v בכניסה לבקר, ויותר נפוץ באזור 18-19v.
ביציאה למצבר יש בהתאם לעומס.
במצב טעינה מול דרישה זה באזור 13.8v.
במצב ציפה זה בסביבות 13v~."
שים לב להסבר שלי איך עובד בקר PWM, במקרה של עומס מכסימלי (אני מניח, שלאחר השימוש בלילה, אתה צריך להטעין את המצבר, ואז אתה כבר לא רק עם מקרר), הבקר יוציא מהפאנל את הזרם המכסימלי , עד שהמתח כניסה יגיע לערך של מתח היציאה ( באותם תנאי אור- ככל שצורכים מהפאנל יותר זרם, המתח שלו יורד).
כלומר, אם הפאנל מספיק עמוס, מתח הכניסה לבקר מצד הפאנל, לא יהיה בהתאם לכמות האור, אלא, קבוע כמו מתח היציאה.
שים לב להערה שלי על "עומס מכסימלי". עם אתה מתחת ליכולת המכסימלית של הפאנל (באותו רגע, לפי תנאי האור), אכן יהיו הבדלים בין המתח של הפאנל למתח היציאה מהבקר.
לכן אמרתי לך שע"מ לבדוק את הפאנל (ולא מה המקרר צריך) תדליק את האורות ברכב.
וזו בדיוק הבעיה של בקר PWM לעומת בקר MPPT. בפאנלים האלו, הנקודה האופטימלית, מבחינת הספק, היא באזור של 16.5-18.5V, הורדה שלהם לסביבות ה 12-13V פוגעת ביעילות של הפאנל.
עוד נקודות לסיבוך הדיון :-)
בד"כ היעילות \ אובדן האנרגיה , של בקר PWM אמורה להיות טובה יותר, אבל מצד שני, בקר MPPT מנצל את הפאנל טוב יותר, כך שיש איזה שהוא אלמנט של קיזוז. מה שאני מבין (לא הגעתי לרמה כזו של בדיקות בעצמי), בתנאים טובים, השורה התחתונה, לא שוני גדול. ככל שתנאי הסביבה \ אור יהיו פחות טובים, היתרון של ה MPPT יותר משמעותי.
לא פחות חשוב, ברגע שסוף, סוף (לקראת סוף היום), המצבר טעון, איך הבקר יודע להחזיק את המצבר במתח ציפה נכון?
מאחר ואני התחלתי את כל המסע הזה בכלל מהכיוון של שמירה על המצברים ביום יום....זה נתון שהיה לי מאוד חשוב.
בקרים זולים (PWM), לא מדייקים בנתון הזה.
לדעתי, בגלל שרובנו עם מגבלת מקום, ובגלל שאנחנו מדברים התקנה ופירוק של הפאנלים (כלומר, קטן יותר==פשוט יותר), שווה להשקיע בבקר MPPT טוב.
(תמיד תזכרו כמה עולה טיול עם הרכב. אם שבת אחת, במקום לטייל, התעסקתי עם התקנת ציוד, כל הוצאה מתחת 400-500ש"ח היא בעצם חיסכון. העברתי שבת בכייף, והוצאתי פחות כסף :-) ).
הבקר הזה עונה על הדרישות? -
Solar Charge Controller Sunware FOX-360
אם אצא מספיק לשטח, ההשקעה תחזיר את עצמה.
הפאנלים שלי מאותה סדרה כמו של דורון, אכן נראה שעומדים בהספק המוצהר בתנאים אופטימליים, וה- 40W מתחת לרף המכס.
וכמו שכבר כתבתי, הם פנויים להתנסות לפני קנייה ...
מזה תקופה אני מחבר את המצבר הראשי של הרכב בחנייה (לא רכב יומיומי), לפאנל 20w ובקר באופן קבוע בשעות היום.
המצבר עומד יפה על 12.7-8 בערב אחרי שהפאנל מזמן לא טוען.
במצב הזה, ללא שום צרכן למעט הזליגות של הרכב(רדיו ואזעקה), במשך היום, רואים על הבקר מתח 12.8-13v וערך האמפר על אפס, או מעט מעל.
קראתי הרבה על ההבדלים בין סגי הבקרים, ובסוף מסיק שההבדל לא משמעותי לשימוש שלי בשביל להצדיק מחיר של בקר mppt אמיתי שהמחיר שלו יותר מכפול ביחס לבקר PWM סביר+.
בקישור של אבנר חסר נקודותיים לאחר https
קישור מתוקן https://m.ebay.com/itm/Solar-Charge-...06&_mwBanner=1
Sent from my LG-H960 using Tapatalk
לא רק שהמחיר מוגזם, אני בכלל לא מבין מה הבקר הזה, MPPT? PWM?
מה הוא כל כך מיוחד?