כמה אגורות לכל חבילה?
זה באמת ככה?
ועל כמה אגורות מדובר?
Printable View
כמה אגורות לכל חבילה?
זה באמת ככה?
ועל כמה אגורות מדובר?
לפי ההסכם של חברת הדואר עם מפעילי הסוכנויות, מדובר על סכומים שבין 0.586 - 0.732 ש"ח (בתוספת מע"מ)
יכול להיות שגם סעיף 5 רלוונטי לענייננו ואז מדובר כבר על 1.23 ש"ח :D.
אני מניח שההסכמים עם בתי העסק שמשמשים נקודות חלוקה, דומים.
קובץ מצורף 120122
באיזה סטטוס נמצא הדוור שהוא יכול לבוא בדרישות כאלו?
וואלה, אז זה ממש לא בהתנדבות ולא מחיר גלובאלי.
נבלות אלו, אצלי הם עושים טובה שהם נותנים את החבילה.
חצי שקל לחבילה זה יפה מאוד.
חצי שקל לחבילה זה משתלם ? מעל שקל זה יותר הגיוני ועדיין כשלעצמו זה לא משתלם -
צריך להקצות חלל גדול לאחסון (כי צריך גישה לכל חבילה וחבילה), צריך לסנג׳ר עובד שקולט, ממיין, מסדר על המדפים ומשחרר את החבילות. לוקח איזו דקה לפחות לאתר חבילה ולשחרר לקוח אחרי סריקה והקלדת ת.ז .
המוטיבציה היחידה להצטרף לשירות הזה היא להביא תעבורה של אנשים לחנות, בד״כ פיצוציה או חנות שמוכרת גם דברים קטנים או צעצועים, אם אחוז משמעותי לא היה מבצע רכישות קטנות על הדרך - הם לא היו ממשיכים לספק את השירות הזה.
אסף - תקנה את הדואר, הוא למכירה:
https://www.themarker.com/allnews/.premium-1.6220298
הורי אשתי עשו את הנסיון הזה בחנות שלהם. לא קונים על הדרך, ולא נעליים. רוב האנשים באים חדורי מטרה.
לטענתם כל הסיפור הזה רק מפריע לתפקוד של העסק, והם מפסיקים עם זה עכשיו.
עברו שמונה ימים מהתשובה של שבי שדואר שליחים ייצור איתי קשר למסירה.
כתבתי, הפעם לקח לה יום שלם לענות, סביר. יש הרבה פשלות שצריך לטפל בהן.
הפעם התשובה הייתה שהיום החבילה הועברה ליחידה שתעביר אותה למושב. לא שליח ולא שלוח.
בסיום שיחת צאט בנוגע לחבילה אחרת שדווחה כנמסרה ולא הגיע עדיין.
איחלתי (בנימוס) לכל עובדי הדואר לקבל שירות דומה מכל ספק או נותן שירות איתו יפגשו.
בחבילה הזו שנשלחה מאמזון uk דרך i percal , אמזון הרגישו שהשירות נפגם והחליטו לזכות בדמי המשלוח.
קיטור קיטור קיטור...
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
לא. העובדים הקיימים התעסקו גם עם זה.
משהו קצת מוזר-
מטען אלקטרוני די יקר שהזמנתי , הגיע ליחידת הדואר (ח.צעצועים) והמתין לי על המדף - קיבלתי על כך חיווי מהאפליקציה 17track אבל לא קיבלתי שום הודעה מהדואר לנייד.
״למזלי״ אני לא יכול ללכת ושלחתי את אמא שלי עם מספר המדף ... נאמר לה אחרי חיפשו שזו טעות ושאין שם חבילה עבורי, אבל היא התעקשה שאם אמרתי אז זה שם וסירבה לעזוב בלי החבילה (אני הייתי משער בשלב הזה שזו טעות כי לא קבלתי הודעה), ביקשו לראות את הודעת המסירה ולא הייתה לה כמובן. לבסוף החבילה נמצאה על המדף ונמסרה לה. לא קיבלתי שום הודעה על המסירה כמו שלא קבלתי על ההמתנה. זה עוד לא קרה.
גם אצלי קורה לפעמים שאפליקציות המעקב מקדימות את משלוח המסרון מהדואר. היו לי גם מקרים שאספתי חבילות על סמך האפליקציה מבלי לקבל מסרון.
(בקיצור, אין מה להתרגש, נפלאות דרכי דואר ישראל).
Sent from my LG-H850 using Tapatalk
זה מקום טוב להמלצה חמה על יישום בשם
Trackchecker mobile
יודע לחפש בכל אתרי המעקב לרבות 17track ומוצא גם חבילות ללא מספר מעקב בתוך סין...
Sent from my LG-H960 using Tapatalk
...https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...608e1826bc.jpg
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
גדול! :D
קיבלתי מהם סמס על חבילה בדואר רשום לפני יומיים. באתר עדיין לא קיים.
מעניין אם זה יגיע לפני שיופיע באתר.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
חבילה שהזמנתי מרוקאוטו.
החלטה שגויה שלי, נשלח לדואר ישראל.
הגיעה ב 19.6 למקום שמחלקים חבילות בקניון בצד השני של העיר. לא קיבלתי שום הודעה אבל באתר של הדואר כתוב שקיבלתי שתי הודעות עליתי על זה במקרה לפני כמה ימים כשנכנסתי למעקב חבילות של רוקאוטו כי החבילה לא הגיעה...
הלכתי לקניון ההוא - זה יפה לבריאות. הליכה של 40 דקות לכל כיוון בחום של יולי.
הברנש החביב קצת חיפש ובסוף מצא.
שאלתי אותו על ההודעות. הוא בדק במחשב ואמר שבאמת לא שלחו לי הודעות. שאלתי למה. כי במחשב אין את הפרטים שלך. אבל על החבילה יש, הקשיתי. נכון. אבל במחשב של הדואר אין. ולמה לא להשתמש בכתובת והטלפון שכתובים על החבילה...? על זה לא היתה לו תשובה.
ומה היה קורה אם לא הייתי בודק ורואה שיש חבילה? היו מחזירים לשולח כנראה. כי במחשב של המעקב חבילות כתוב ששלחו לך שתי הודעות למרות שבמחשב כתוב שלא שלחו לך הודעות. או שהיא היתה נשארת על המדף עוד כמה חודשים ואז מושמדת כי אין את הכתובת שלך במחשב למרות שעל החבילה יש את הכתובת שלך.
הגיוני לחלוטין. סתם משמיצים את דואר ישראל. הם חברה נהדרת. מתי ההפרטה?
אסף.