זה דיון ארוך אבל מטריד,
התקן הישראלי מדבר על נסיעה ברכב 18 שעות בשבוע וזה מה שכן מכניס את האיוניק לתקן הישראלי
אני נוסע הרבה יותר מזה ואין לי כוונה לסכן את עצמי עם תקן כזה..
Printable View
אתה אומר שלא תסע, אבל לעומת זאת אדון חיים-שם-בדוי אומר שלמרות שהוא חשוף למידע מעל חצי שנה, הוא עדין נוסע ומסיע את ילדיו באוטו. { אצין שהאזנתי לענין הזה בזמן אמת , ומיד היה מוזר לי שהיחיד בעצם שאמור לרצות להחשף , הוא חושף המחדל. וחשוד מאד בעיני שדוקא הוא בחר להיות חסוי. היתי מצפה שדווקה הבודק קרינה { זה שדיבר ראשון } ירצה להיות חסוי על מנת לא לאבד לקוחות. עושה רושם שאדון חיים רוצה לדפוק את יונדאי מאיזושהי סיבה, לכן הוא לא נחשף ולכן הוא ממשיך להחזיק ברכב כי עמוק בפנים הוא יודע שהכל שטויות.
חוצמיזה - הרבה פיזיקה אין שם, הרבה בלבולי מח על בדיקות שלא ברור איך מבצעים אותן ואם בכלל יש טעם ולמה יש חוקים נגד קרינה אלקטרומגנטית אם אין שום הוכחה שזה עושה משהו.
מאחר ואינני מהנדס, אני מתיחס לנתון המדהים שבנורווגיה 50% מכלי הרכב הברידים. עכשיו אני חוזר למה שכתבתי קודם - אם זה היה מסרטן היו רואים שם עליה עצומה בתחלואה.
אז אם הקשבת לתוכנית הבעיה היא לא רכבים היברידיים בכללי הבעיה היא רק בדגם אחד שהוזכר שוב ושוב בתוכנית ..
מצחיק.
לא הוזכרו עוד דגמים אבל כן נבדקו וכולם היו לא מי יודע מה. אבל אתה יודע מה? זה בכלל לא משנה, כי אין תקן לבדיקה, ובגלל לא ברור אם המיכשור והמיקום שלו רלוונטי לעצם הבדיקה וכו' ועוד. אבל עזוב - אתה אל תקנה.
עוד כתבה על הנושא הלוהט של הקרינה ממכוניות היברידיות
https://www.youtube.com/watch?v=6lPkO5gGvfo
לי יש הרגשה שעוד כמה שנים זה יתברר כדיזלגייט של הרכבים ההברידיים
אין שום השוואה לרכב רגיל.. או מחשב שולחני שנמצאים לידו יותר שעות מאשר באוטו או מזגן בבית.. אז מה נקודת הייחוס?