התכוונתי דיגומים קטנים, לא פרויקטים מתמשכים.
בדיוק כדי לא ליפול לסוגיית התיעוד שלא נוחה לאנשים, ומובן למה.
יש שרשור כזה שאני עוקב אחריו ב-expedition portal, שיש בו רעיונות יפים לדיגומים קטנים שמשדרגים את הרכב והשימוש.
Printable View
אסף, אני חושב שהסיבות נימנו במהלך הדיון.
1. מהירות תגובה והציפיה של ה"פורום" שתעשה חיפוש, שבעיני חלק מהציבור נתפש כעלבון.
2. בעלי מקצוע שנעלבים שדעתם לא מתקבלת. ואולי גם חברים שלהם שנעלבים ביחד איתם
3. יציאה מנושא פתיחת השרשור ת"כ דיון .
4. ירידות, דעתנות יתר, עליהומים וכו'
5. קשיחות המנהלים.
שכחתי משהו?
What did you do to your overland vehicle today?
https://r.tapatalk.com/shareLink?sha.../&share_type=t
מההכרות שלי עם שני בעלי מקצוע רכב, הסיבה העיקרית שהם לא פעילים במדיות החברתיות הן שזו תחרות על כיסם.
כולם פה צריכים לבחור אם הם מטפלים, מתקנים ומשדרגים בעצמם או אצל בעל מקצוע. לתת פה עצות בחינם זה לעודד עבודה עצמית (חובבנית לשיטתם) ולאבד לקוחות - ככה פשוט.
ברור שאחרים יראו בזה פלטפורמה פירסומית, עניין של גישה.
אולי כדאי להזכיר מה טוב בפורום: הפוסטים בדרך כלל רהוטים ומועילים, האשכולות מוקדשים לנושא ברור והדחקות הן לא העיקר אלא התבלין. כל זה בניגוד חריף לפינג פונג ההיסטרי של הפייס והוואטסאפ שבו כל פוסט מועיל טובע תוך שעות בים של מלל במשקל נוצה.
ואולי זו סיבה נוספת לשקיעת הפורום מעבר לרשימה שלמעלה: הרדידות הופכת לנורמה. הרהיטות וההעמקה מאבדים את מעמדם.
זה קצת דבילי שמי שפעיל עונה את התשובות במקום אלו שלא נמצאים או אלו שרק קוראים.
אם באמת רוצים לדעת את התשובות אפשר לעשות סקר ולהפיץ אותו כאן, למיילים של מי שרשום לאתר ודרך החברים הפעילים לקבוצות במדיות השונות.
אני מניח שהתמונה תתבהר מהר מאוד.
אבל זה רק אם לבעלי האתר יש רצון לשינוי.
Jeep Grand Cherokee ZJ 98 V8
Honda TRX300EX
4Z7BOZ
האמת שזה רעיון לא רע.
להכין סקר אינטרנטי זה קלי קלות ואני בטוח שמערכת הפורומים מאפשרת למנהלים לשלוח הודעה לכל החברים הרשומים עם קישור לסקר.
אין לי בעיה להכין את הסקר ואפשר להעלות אותו לכאן לביקורת, תגובות ומקצה שיפורים לפני שמפיצים אותו במייל.
אפשר לתת עיצות בלי לאבד פרנסה.
לאיציק זה לא הפריע להשתתף ולתת עיצות מקצועיות וגם להגיד לגולש זה או אחר שזה כבר מעבר לעיצות באינטרנט.
בגי״ה לא נולד סתם.
יש כאן קהל מגוון שכולל אנשי מקצוע מתחומים רבים מאד, ו״קשה״ לערבב או להציג חצי אמת טכנית, כי מהר מאד יהיה מי שזה המקצוע שלו ויכול לשאול שאלות רלוונטיות.
אני יכול להבין שבעלי מקצוע שונים לא מתלהבים לעמוד מול קהל עם ידע ויכולת להעלות שאלות ולא לקבל כל דבר כאמת קדושה, כמו שקורה במקומות אחרים.
מצד אחד, זה מרתיע אנשים מסויימים מלהכנס לכאן, ומצד שני, זה מחזיק את תדמית הפורום כמקצועי.
צריך למצוא איזון בין הדברים.
לא הבנתי את התשובה שלך, אבל אני אחדד את שלי.
אני אומר לך שאני מוכן לשלם ולהיות בוא נגיד... סוג של "מנוי פרימיום" כי הגעתי למסקנה שזה מקום טוב שכדאי לשמר אותו.
אז שלח לי חולצה נחמדה בדואר, שים איזה כוכבית ליד המשתמש שלי, וקח את שאר הכסף ותמצא דרכים לשדרג את התוכן.
תהיה ספונסר של אחד (אולי כמה) הבונים שיזרימו לפה תוכן, תשדרג את הפרסים למעלי הכתבות... לא יודע...
שמנהלי האתר "ישברו את הראש" בנושא הזה, וזאת תהיה הרוח הגבית שלנו.
ולמה אני מציע את זה?
כי אני לא אהפוך בין לילה לאותם אנשים שהיום חסרים בפורום הבונים (בלי שמות) ואוכל לספק לך את התוכן המיוחד שהם יכולים לספק, אז לפחות אני יכול לתת תמיכה לזה.
אולי סקר אצלכם (פבריקטורים ובוני רכבים) יכול להגיד לך אם זה רעיון טוב או שרק לי זה נראה הגיוני.
אני מסכים איתך על הרוב, אבל...
אני כן חושב שיותר קשיחות וניהול הדוק יותר היה מונע מהרבה דיונים להתפזר לכיוונים לא רלוונטים, ומשאיר את הפורום הרבה יותר מקצועי.
לאו דווקא לתת באן לאנשים, אלא לשמור על דיונים מקצועיים, לערוך כותרות, או למזג שאלות שכבר נשאלו אלפי פעמים לשרשורים רלוונטיים.
לגבי אנשי מקצוע,
מי שכותב, משתף, תורם מהידע שלו, ופעיל בפורום, תוך גילוי נאות לפועלו ומקצועו, דווקא מרוויח לקוחות, ואת זה אני מכיר בוודאות מהפורום המקביל (פולגז).
רוצים דוגמא?
חפשו הודעות של בעל חנות כלבוטקס בפורום הנ"ל, ואת הדעות של הגולשים עליו. וזאת בעידן שמקובל להכתים בעלי עסקים מקומיים, ולגשת לקנות באינטרנט.
גם כאן לא חסרות דוגמאות כאלו.
מי שחושש שיאתגרו את המקצועיות שלו.... אולי יש לו סיבה טובה.
אסף.
לדעתי ומנסיוני עם מקומות שגובים כסף, לא נכון לעשות את זה . כסף מוביל לעוד הרבה דברים אחרים שכרגע אין בפורום.
לגבי בעלי מקצוע שחוששים לחלוק ידע - בחיים האמיתיים , בעל מקצוע שלא יכול/רוצה להסביר לי מה הוא עושה, אשתדל לא לחזור אליו.
מעטים בעלי המקצוע שמה שבאמת בא להם לעשות אחרי 14 שעות עבודה במוסך זה לשבת ולייעץ באותו העניין. מנסין עם הקבוצות גם אלה שמייעצים ומולם קמה דעה אחרת יוותרו מראש על הדיון כי פשוט אין להם כוח ל"עוד אובר חוכם". פייר... אפשר להבין אותם.
יש כאלו שפשוט לא בנויים להסביר מה הם חושבים, והמדיה הזו פשוט לא בשבילם, ובמקרים מסויימים זה גם תרוץ עצמי לכך שהם לא יכולים להסביר מה מוביל לאבחנה/עיצה.
אתה נתקל בזה במוסכים, כשאתה כלקוח שואל שאלה על נחיצות תיקון זה או אחר, כי זה מעניין או כי זה עולה הון קטן ומשהו לא מסתדר לך בלוגיקה.
יש את המוסכניק שמסביר, ויש את זה שבא ביציאה בסגנון של ״אני מוסכניק 20שנה אל תלמד אותי ואני לא צריך מד מומנט לסגור קייס אלומיניום כי היד שלי יותר טובה מכל מכשיר/לא צריך תרמוסטט בישראל/למרות שיש רק סדק בגומיה, תחליף את כל הצירייה קומפלט כי ככה וכו״..
לא חסרות כאן באתר דוגמאות יפות מאד לדיאגנוזה של בעיות מכניות שהרצף הלוגי של מאבחן הבעיה מרשים מאד, ולא פחות דוגמאות של גולשים שהעלו שאלה לגבי אבחנה של מוסך, (בדכ כשרוצים מהלקוח הרבה מאד כסף), וכאן באתר ברצף שאלות מבינים שבמקרה הטוב יש בעיית חמדנות, ובמקרה הרע מקצועיות נמוכה שיכולה להוביל לכאב ראש וכיס כבדים ללקוח.
אתר כמו זה, לפני 20שנה, היה חוסך לי המון כסף וזמן.
מי שלא בנוי לזה אז הוא לא, פשוט אין לו יכולת להיתבטא או כל סיבה אחרת., אני מכיר גם כאלה, והם בעלי מקצוע מהשורה הראשונה.
לא חסרות דוגמאות לגבי תיקונים כאלה ואחרים שיכלו להיגמר בהרבה פחות כסף לבעל הרכב אבל גם הרבה פחות רווח לבעל המוסך, אני מכיר עשרות כאלה אישית ששילמו והחליפו סתם מכלולים שלמים כי זה יותר "קל".
בעידן של היום לא נישארו הרבה בעלי מקצוע טובים שלא לדבר על אמינים, פשוט מחפשים את הדרך הקלה להם, הלך ראש? נחליף מנוע קומפלט בתירוץ כזה או אחר שישכנע את בעל הרכב, וזו רק דוגמה אחת קטנה, עצוב מאוד שזה המצב.
אני גם בעד ההצעה שעלתה כאן, מי שמגיע לו "סימן היכר" כלשהו בפורום שהוא אחד שכשכותב משהו כדאי להקשיב לעיצה שלו, אולי גם מי שיחשוב להגיב יחשוב פעמיים אם חהגיב, או שילך להמשיך לחפור ברשת וילמד עוד קצת לפני שיגיב או יקטול את העיצה/תגובה של אותו אחד.
הוא באמת צריך מחשב כמו של הוקינס
Jeep Grand Cherokee ZJ 98 V8
Honda TRX300EX
4Z7BOZ
התפנה אחד לא מזמן.
אסף.
בראשית לא היה כלום.
ואז הופיע האינטרנט. ובהתחלה היו צ'אטים, ואז פורומים שדחקו את רגלי הצ'אטים, ואז הצ'אטים חזרו in a big fucking way וקוראים להם וואטסאפ. ונולד משהו חדש לגמרי שקוראים לו פייסבוק שאני כמו אסף לא יודע איך לאכל, אז אני מתעלם ןמחכה שזה יעבור. ומכיוון שבנותי בנות העשרה לא מתעניינות בשיט בפייסבוק "של זקנים" אז יש תקווה.
כל זה התחיל בסך הכל לפני 20 שנה בערך. בשנים הראשונות היה בום של תעבורה בפורומים כמו זה. ואחר כך המצב התייצב. מידע נוצר בקצב עצום במשך כמה שנים, והקצב ירד. זה בעצם די ברור - חיפוש באינטרנט מניב היום תשובות די טובות כמעט לכל דבר, מה שלא היה נכון בעשר השנים הראשונות של האינטרנט כמו שאנחנו מכירים אותו, היה צריך לשאול שאלות ולבנות את הידע הזה.
היום כשאני מחפש מידע בתחומים לא מקצועיים, אלא תחביביים - ו4X4 זה תחביב לגמרי - 95% מהמידע הטוב נמצא בפורומים אמריקאים ואוסטרלים כי אנגלית היא השפה שאני קורא ואלו הארצות דוברות האנגלית עם אוכלוסייה גדולה שמטיילת בשטח. אני קורא פסיבי לחלוטין בכמה וכמה פורומים טובים כאלו, מוצא ים של מידע, חלקו הגדול בן כמה שנים טובות ועדיין רלוונטי. קורא, נהנה, לא מייצר מילה של תוכן.
זה המצב גם בג'יפולוג - יש כמות עצומה של קריאה פסיבית שמגיעה לכאן ממנועי חיפוש, יש תשובות מצויינות להמון שאלות, זה המאגר הגדול ביותר של מידע בתחום רכב השטח והטיולים בשפה העברית. אבל התקופה "הטובה" שאתן מתגעגעים אליה שהתחילה ב2001 והגיע כנראה לאיזשהו שיא ב2010 בערך, נגמרה, כי רוב הנושאים הקבועים נטחנו. התעבורה שיש היום היא התזרים הקבוע של מידע חדש - בכל זאת יש רכבים חדשים (דאסטר כדוגמא קלאסית), טכנולוגיות חדשות, תקנות חדשות. לא סתם הדיונים הכי ארוכים הם על דברים חדשים - תקנות הגבהה, רכבים אוטונומיים, חשמליים, מצד שני למשל אין הרבה מסלולי טיול חדשים, כי הארץ היא מה שהיא. ויש נושאים כמו ספורט מוטורי ובניית רכבים שפרחו במשך כמה שנים, ודעכו משמעותית, אבל יכול מאד להיות שיחזרו בגדול.
ואז יש חלק נוסף של תעבורה, מה שנקרא החברתית, וזו ללא ספק עברה בחלקה הגדול לפלטפורמות מתאימות יותר. ברור שלארגן טיולים נוח יותר בקבוצת וואטסאפ! לא הגיוני לעשות את זה בפלטפורמת פורום.
בתור אחד ממקימי ג'יפולוג, אני לא מצטער על כלום, לא יודע להגיד לכם שום דבר חוץ מזה שאנחנו נשתדל לשמר אותו פעיל ונגיש ברשת האינטרנט ככל שיתאפשר.
אתם הגולשים יכולים לעזור בכל הדרכים הטובות שהצעתם:
1. להמשיך להיות פעילים. לא ברור מאליו. תודה!
2. ליזום תוכן כמו שגיא הציע ועושה, למשל בשרשור הדאסטר שלו.
3. למשוך לכאן גולשים נוספים (אם יש תשובה טובה בג'יפולוג לדיון שנתקלתם בו באחת המדיות האחרות, הפנו לכאן).
4. להתייחס בסבלנות רבה יותר לגולשים החדשים שכל הזמן צצים ומחליטים להיות אקטיביים. באמת שאין שום טעם בתשובה "תעשה חיפוש". הוא עשה חיפוש, הגיע לג'יפולוג דרך גוגל, והחליט לעשות מאמץ ולהרשם, שואל שאלה - ומה התשובה שהוא מקבל??? ברור שזה turn off! עדיף במקרה כזה להתעלם מאשר לתת תשובה מיותרת. ועדיף כמו שהציעו כאן, לעזור, על ידי הפנייה לדיון קודם, עם איזה תקציר של התשובה המקובלת.
לגבי Tapatalk -אפליקציה נהדרת. הופכת את הממשק של הפורום לקל ונוח ביותר לטלפון וטבלט, כולל העלאת תמונות קלילה. וחלק משמעותי מהטראפיק עובר דרכה. אממה... אם אתם גולשים פה בטפטוק, הפרסומות שאתם רואים של טפטוק, ג'יפולוג לא רואה מהם שקל. טפטוק זה סוג של טפיל על פורומים קטנים כמו שלנו. מקור ההכנסה היחיד של ג'יפולוג הוא פרסומות (גוגל אדסנס, אין לנו שום קשר למפרסמים עצמם וכל אחד רואה פרסומות אחרות) שאתם נחשפים עליהם בגלישה באתר עצמו ולא דרך אפליקצית טפטוק.
לסיכום - ג'יפולוג ישאר חינמי, פתוח לגמרי, בלי קבוצות משנה, בלי תארי כבוד לגולשים, ובלי גביית כסף. אני לא מאמין שפתרונות טכניים כאלו ואחרים הם מהותיים. הפורומים הכי מעניינים ואיכותיים שאני מכיר בנויים על פלטפורומות תוכנה "מיושנות" כמו של ג'יפולוג ואפילו יותר. הנייר שעליו כתוב הספר וריפוד עור לעטיפה לא משנים את התוכן.