זה לא גיא מחפש
גיא ניסה לעזור לכמה חבר'ה .. וגילה שהם לא ממש רוצים עזרה.
Printable View
לא מבין מה הבעיה עם השאלה.
כאשר אדם רוצה שלביטוח לא תהיה אפשרות חוקית להתנער התוצאה היא שאלות, שלדעת שוכני אתר זה, מוגדרות כקיטבג.
והכעס על שאלות מעין אלה, "שהורסות לכולם" כהגדרת מי מבאי האתר, מעודדות את אותה תרבות ה"סמוך" והעלמת העין שמעצבנת את כולנו בכל הזדמנות אחרת.
(תיכף יבוא ברלי עם נבואות הזעם - הלא לגמרי מופרכות).
אז כדאי שנתרגל לזה.
אם נעשה זום אאוט לשניה נוכל גם לראות התרחבות של התחביב מעבר לשלדת סולם וסרנים חיים (נפרדים במקרה של דיסקו3/4).
בעלי ג'יפונים מתקינים הגבהות חוקיות, מחליפים צמיגים חוקיים ומטיילים.
וכל הזמן מחפשים עוד. פנסים, גגונים, צניגים קשוחים יותר, מתקני גלגל, כננות.
הלחץ הזה לבסוף, יצור משהו. פתרון חוקי שאף ביטוח לא יתנער ממנו.
ואלו חדשות טובות לכולנו.
גיא, לדעתי במידה והמתקן יראה סטוק לא תהיה שום בעיה.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
הביטוח יתנער לא משנה מה יקרה, הוא ימציא לך סיפורים, המצאות, ישקר ויסלף, ימציא חוקים מכאן עד אוסטרליה ורק כדי לא לשלם לך מה שמגיע לך או לשלם כמה שפחות, וזה מניסיון של "חצי חיים"(שלי) נקרא לזה בעדינות.
וכן, שאלה כזאת היא קיטבג, והינה הגדילו ראש והלכו ישירות לתחבורה שעכשיו ימציאו עוד תקנה מצוצה מהאצבע.
למה זה משנה? כי אני מכיר אנשים שבנו מתקן כזה בכל מיני רכבים, כי לי היה מתקן כזה באחד הרכבים הקודמים, כי אולי יהיה שוב כזה בעתיד.
אז מה? ניצטרך גם על זה לעבור "עינויי" משרדים ואישורים ולשפוך כספים לחינם כדי שאיזה פקיד או חברת ביטוח תהיה מרוצה ויכניסו כסף לכיס, המעאכר יכניס כסף לכיס, וכולם מרוצים.
זה לא קשור לכלום, יש כאלה שנוסעים איתו על הגג(מוסבים לגז)יש כאלה שזורקים בתא מטען ויש כאלה שמשאירים אותו בבית (ואני מודע למשמעויות של מיקום הגלגל, זה לא הנושא פה).
נכון.
הביטוח ינסה להתנער.
ומשרד התחבורה ימשיך להמציא תקנות עקומות והפקידים ימשיכו לייצר לעצמם עבודה.
עולם כמנהגו נוהג.
כמו שאמרתי, התחביב האהוב עלינו, מתרחב.
כשג'יפונים מצויינים כמו פורסטר/XV/דאסטר מציגים יכולת שטח לא רעה בכלל, וקיימים מועדונים מאוד םעילים שמטיילים עם הכלים האלו- יותר אנשים נכנסים הן לתחביב והן לשטח.
ומה לעשות שאותם אנשים לא מנויים לג'יפולוג ויודעים את רשימת השאלות האסורות?
כמו טירון שרק אחרי ששאל שאלה מיותרת מבין את משמעות המושג קיטבג וגם שמיכה במקרים מיוחדים, כך כאן.
עלינו לברך על כך ולהסתכל רחב יותר, במקום לצקצק בלשוננו ולהתלונן שהרסו לנו עוד קומבינה.
צודק בטח צודק.
כמו שכבר רשמתי לפני, ג׳יפולוג הוא לא היחיד בארץ, הקיטבג רץ בכל הרשת, והינה מתברר שאפילו מחוץ לה גם, פיזית פנים אל פנים מול הרשויות.
במדינת ה"הכל אסור" זה מה יש.
אי אפשר לעצור את זה ובטח שלא לישלוט בזה, אבל לא חייבים להצדיק את התקנות המגוחכות האלה ותירוץ של "ביטוח" וכו'.
++
נראה לי שאולי אי אפשר לעצור את הקיטבג, כי מטבעו הוא מפתיע בחשיבה השלילית ״מחוץ לקופסא״, אבל בהחלט אפשר לא לעודד ולתגבר אותו.
אני לא חושב שזה נסיון למנוע חסימת קומבינה כי אין כאן קומבינה, אלא פרשנות לא נכונה שנדחפת לפה ומושרשת בצורה לא טובה.
וכאן אפשר בדיון שיעלה גם בחיפוש של אנשים נוספים בעתיד, לעצור או לסייע בהבנה של שאלות כאלו.
העבר הוכיח ששאילתות כאלו גרמו לקיבוע כהנחיה שעד אותו הרגע לא עניינו אף אחד.
העבר מת. כמות הגיפאים שנכנסת לגיפולוג היא לדעתי זעומה... את התשובות אנשים יחפשו/ישאלו בקבוצות הפייסבוק והווצאפ...
אותן אלה שאתם סולדים מהן. מנחש שגם ההתארגנות הזו החלה שם.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
סולדים מהם ובצדק, כמות הג׳אנק ובילבולי השכל שרצים שם (ועוד מכאלה שכנראה לא מבינים כלום, לא יבינו כלום, ובחיים לא נגעו בבורג ברכב, אבל לתת עצות הם יודעים...) זה בילתי יאומן, והתוצאה הרי לפניכם.
בוא לא נטחן שוב את אותו נושא... התגובה שלי התייחסה לזה:
"
וכאן אפשר בדיון שיעלה גם בחיפוש של אנשים נוספים בעתיד, לעצור או לסייע בהבנה של שאלות כאלו.
"
אז נמצא מי שיבנה את המתקן?
איזה מתקן?
מתקן עינויים לשואלי שאלות קיטבג...
נראה לי
Jeep Grand Cherokee ZJ 98 V8
Honda TRX300EX
4Z7BOZ
אז חשוב לרגע כמה כאלה לא...אני מכיר לפחות שניים. בנושא לד בר.
לד בר שמותקן בגובה שמעל פנסי חזית לא חוקי, זה ידוע לכולם ואם לא יש חוק ברור לזה.
וגם לגבי זה יש איזה שהיא העלמת עין חלקית...
אבל זה לא מה שהם שאלו...
הם שאלו לגבי כמות הפנסים, פנס בודד וכו.
ושוב זה לא משנה מה שאלו אלא עצם הפניה.