אז אתם בעצם אומרים שלנד קרוזר זה תכשיט.
גם רולקס לא מראה את השעה יותר טוב מקסיו, אבל אתה רוצה רולקס.
הבנתי.
Printable View
אז אתם בעצם אומרים שלנד קרוזר זה תכשיט.
גם רולקס לא מראה את השעה יותר טוב מקסיו, אבל אתה רוצה רולקס.
הבנתי.
זה דיי משעשע ....לקרוא.
Sent from my iPhone using Tapatalk
כלומר, לנדקרוזר, טויוטה, זה בעצם...סמל סטאטוס?
https://memegenerator.net/img/instances/52499259.jpg
זה מה שאני אומר (כלומר, מבין מכם).
רק שבנגוד לסמלי סטטוס אחרים, אין בו, כיום, איזו איכות יתרה.
מוצר בסדר גמור, לא רע חלילה. שווה את הכסף? לדעתי לא.
במקרה הזה הרולקס מזוייף, החיקוי טוב ואפילו לא זול, ולא רק, היצרן גם משתמש ב reverse engineering לכל הדרך עד היום.
והינה מקרה מהשבוע, עוד דיפ' מפוצלח של טויוטה, אפילו לא קרה בטיול והבחור לא טייל עם הרכב כבר כמה חודשים, למי שטוען שזה קורה רק בלנדרובר...
בתמונה הראשונה הורכב סרן חדש בחברה בעלות של 12.500 אש"ח, כן קראתם נכון... יכל למצוא אחד בפירוק בחצי מחיר אבל בשביל מה להחליף חרא בחרא אחר...פדנטים אנחנו... ציינתי כבר.
קובץ מצורף 120096קובץ מצורף 120097
נדב, מה אתה מנסה להוכיח? שגם בטויוטה יש תקלות וכשלים לפני הזמן, ולא רק זה, אלא שהתיקונים יקרים?
זה מיותר. כולם יודעים את זה. זה ככה בכל רכב, אפילו בג׳י וואגן.
אני חושב שהוא מנסה להוריד את מחיר השוק של רכבי ה4x4 של טויוטה.
בהצלחה, הלוואי שלנכתב בג'יפולוג יכולה להיות השפעה כזאת. פיצוץ הבועה הזאת יפתח אפשרויות נוספות לחובבי שטח אמיתיים שלא יכולים להרשות לעצמם LC או היילקס נורמליים, ונאלצים להתפשר על אופציה ב'.
לא מנסה להוכיח כלום, זה ידוע לרובנו, כולם מתקלקלים, ההוכחות בשטח ואצל בעלי הרכבים, זה שחלק גדול מתכחש או שזה לא קרה אצלו עדיין בגלל אי אילו סיבות(החלפה של כלי בזמן קצר, כלי שעומד יותר מאשר נוסע, או שלא מטייל בכלל וכו') עדיין לא מצביע על יותר אמינות, בטח שלא מכלים אחרים שנוסעים ומטיילים פי כמה וכמה.
האמת, שעם המחירים של המשומשים - עדיף לקנות חדש.
טנדר חדש.
ב165 אפשר להביא פיאט פולבק עם 0 ק"מ ו5 שנים אחריות.
הוא אולי יהיה טיפה פחות נוח.
אבל אחרי דיגום והתאמה אישית, זה עדיין יהיה רחוק מהמחירים ההזויים שדורשים פה על משומשות שפשוט לא שוות את זה.
הטיעונים - אותם טיעונים....
טיעוני הנגד - גם....
לא נמאס לכם? מה איכפת לכם במה נוסע פלוני? וכמה הוא מוכן לשלם על זה?
כמו שנמרוד אמר - היכולת שלכם להשפיע, לא קיימת.
סעו לטייל - יותר כיף.
לא נמאס לכם לטחון מים??
אנשיי טויוטה נגד אנשי אנטי טויוטה
זה מחיר השוק אם שווה או לא זה לא ייגמר
מי שרוצה שיקנה מי שלא לא
Sent from my iPhone using Tapatalk
אני לא חושב שלמישהו יש ספק של"ק הוא רכב טוב וראוי, בהחלט אחד הטובים. אחרי כמה שיפורים לא גדולים הוא עשוי להיות הטוב מכולם.
עדיין רכב ברזל ופלסטיק, לא בדיוק מרכבת האלים. מתקלקל, מתבלה... אוטו.
אבל בואו נגיד, שאילו היתה עומדת על הפרק רכישה של כזה... אז בהחלט הייתי הולך על אופציה ב', משפר את הגרוטאה, רוכש קרוואן נגרר מפנק ובעודף לוקח את המשפחה לחופשה בחו"ל.
הפרש המחירים פשוט מוגזם עד מגוחך.
וזה, רבותי, נושא השרשור.
אני מבין שיש אנשים ש"רוצים לנדקרוזר" ומוכנים לשלם את המחיר ברכישה ובאחזקה.
לבריאות.
רק כשאתם עושים מזה אידיאולוגיה זה מצחיק.
כשמגיע פלוני פותח נושא ומתלונן על הנ"ל אז כל בעלי המותג מסבירים לו יפה שהוא משקיע במניה.... ברולקס... בתכשיט... ששווה לו לשלם כמעט מחיר של חדש על הכביש, שאחרי שיטייל וישקיע בתחזוקה וטיפולים יקרים הוא גם ימכור ככה, יש כאלה שזה עובד והולכים לרכוש, יש כאלה שקונים במחיר טוב נוסעים קצת ומוכרים במחיר עוד יותר טוב בלי הרבה כאב ראש באמצע, יש כאלה שהבועה מתפוצצת להם בפנים ומגלים לאן ניכנסו, ויש כאלה שזה לא עובד עליהם והולכים לכיוון אחר.
הכל טוב ויפה, כל אחד יעשה ויחליט מה טוב לו, אבל מכאן ועד לבוא וליטעון שזה הכלי מיספר אחת, אין הוצאות מלבד טיפולים וכו' וכו' ובגלל זה המחיר זו באמת בדיחה, ולא אחת טובה, ולא רק, זאת הטעייה.