זה לא אומר כלום.
גם למוסכניק שלי יש סיטרואן c5 לא עלינו.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Printable View
זה לא אומר כלום.
גם למוסכניק שלי יש סיטרואן c5 לא עלינו.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
האקספלורר שלי 2006 לימיטד V8 4.6. נקנה בטורטנטו, והיגר איתי לניו יורק.
רכב זריז מאוד על הכביש, אבל בשטח הוא טיפה נמוך. 4 מתלים נפרדים אז הנסיעה בו מאוד נוחה, אבל עבירות קשה לא בשבילו.
זה הרבה יותר פשוט בשבילי, כי הרכב שווה 5000$ אז זה לא מאוד כואב מה שלא יקרה לו.
היה הרכב הצמוד של אשתי כמה שנים, והיא מאוד אוהבת את הרכב, לפעמים יותר מאת ה 2014 שהחליף אותו (היא לא הסכימה לשום דבר חוץ מאקספלורר חדש יותר)
2017 עם כ 50k, משמש את אשתי ביום יום.
זה השני שלה והיא לא מוכנה להחליף בשום רכב אחר. הקודם הוחזר לאחר 4 שנים עם 0 תקלות ועם כ 100k וגם הנוכחי כנראה יעמוד בציפיות.
מבחינת מקום מרווח ל 6 אנשים ועוד יש מקום לאחסון.
חייב לציין שזה לא רכב שמתקרב ליכולת השטח של הדיסקואים השונים (2, 3 או 4).
Sent from my iPhone using Tapatalk
תודה על האינפורמציה!
לא מחפש רכב לעבודת שטח מאומצת או לעיסת סלעים.
גר בניו יורק כרגע ויש מצב שהשנה נעבור לגור באחד הפרברים אז אצטרך רכב כדי להגיע לרכבת ולחזור ממנה ולא בא לי על
סדאן קטנה. בעיקר עניין אותי נושא האמינות של הרכב, כי כמו שיקיר אמר אפשר למצוא פה כאלה בני עשר באיזור ה-4K או 5K.
כשזה יהיה רלוונטי אולי אפתח שרשור להתייעצות בין מועמדים שונים.
תודה וערב טוב.
מחזיר את הדיון רגע לדיסקברי 4.
שאלת מחירון ומחירים.
יודע את כל הבעיות של לוי יצחק ובכל זאת... דוגמה מייצגת.
דיסקו 4, שנת 2011, 150,000 ק"מ, HSE1.
מבקשים 210K.
אצל לויצחק - 119K.
אסמפלר שני - 2009, 315,000 ק"מ, HSE1.
מבקשים 130K.
אצל לויצחק - 73K.
זה חוזר על עצמו כמעט עם כל הרכבים שמוצעים ביד 2 - הפרשים עצומים, המחירון תמיד זול יותר.
גם במו"מ מול המוכר לא רואה איך מורידים 40%-50%.
הרכבים אלה באמת מקבלים הרבה מעל המחירון או שאנשים לא רוצים למכור? מחכים לפראייר?
הצעת לאנשים מחירון? איך הגיבו?
עוד לא הגעתי להציע.
מעדיף להבין קודם את השוק - ידע הזה כוח.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
ואללאק הסכומים שאני ביקשתי ביד 2 ומה שבסוף קיבלתי על מכוניות שמכרתי במהלך השנים... [emoji16]
תתקשר לאחד / שניים לנשנש קצת .. תבין את השוק יותר טוב .. מקריאה בג'יפולוג ואלפי ידעניו ודעותיהם / נו .. לא בטוח תלמד מה חושב / רוצה אדם שמוכר אוטו ולא נמנה על גולשי האתר.
יש כאלו שרק התחילו למכור ועוד לא הפנימו את המציאות .. יש כאלו שיודעים בדיוק איזה יהלום יש להם ומחכים לקונה שיבין את זה גם ..
יש כאלו שהם סוחרים מוסווים .. ויש כאלו שלא בוער להם למכור .. ויש כאלו שאם תבוא להם עם מרשרשים ביד יורידו חצי מחיר רק בשביל לקחת ממך את המרשרשים ..
אם כבר הזכרת אז אני יענה לך ממה שאני יודע.
חבר קרוב חיפש וקנה דיסקו 4, הייתי נוכח.
2 אקזמפלרים, הראשון 2010 , 230.000 קמ , רמת אבזור הכי גבוהה, אממה הגענו לבדוק את הרכב לא נראה משהו, מוזנח קצת, מכנית יש ליקויים, גגות סאן רוף סדוקים. ביקש 130 אלף.
השני 2009, 180k קמ, רמת איבזור בינונית, אין סאן רוף(יותר טוב שאין),
יד ראשונה, נראה פגז, מטופל עם היסטוריה, קיבל 130 באותו יום.
יש הרבה ביקוש ומעט היצע לרכבים האלה, ורובם אם שמורים ומטופלים מקבלים מה שמבקשים, ככה אני מבין.
הסבלנות משתלמת, יש לא מעט נבלות בשוק, המחיר של הרכבים יורד אבל התחזוקה יקרה והרוב מחפשים איך לחסוך, כדאי מאוד לחפור ולהבין מה לבדוק ואיפה לבדוק, החבר חיפש וחיכה בסבלנות עד שמצא מה שרצה.
מוציא את השרשור הזה לחיים חדשים...
בפעם הקודמת שזה העסיק אותנו זה נגמר עם רכב משפחתי הגיוני במקום ה- 4X4. קורה.
עכשיו הנושא עולה לדיון מחודש.
שתי שאלות מפוקסות -
איך לנדקרוזר 100 מהשנתונים שהגיעו לארץ (סביב 2004-2002~)?
ואיך ג'יפ קומנדר?
תזכורת למטרה - רכב לטיולים, עם מספיק מקום להרבה בני נוער על מטענם.
שניהם רכבי שטח ראויים, אבל לא ליותר מ 4 בני נוער ונהג על ציודם.
הרכבים היחידים בהם תוכל להכניס יותר (+ ציוד) הם האמריקאים הגדולים (ואז לקחת בחשבון שחייבים להגביה ועדין מרחק סרנים ארוך), דיפנדר או סופה ...
תלוי גם בסוג השטח - אפשר לטייל עם נגרר מתאים..
מה המצב JUV.
ראשית גילוי נאות: אני יכול לחוות דעה רק על רכבים שעליהם נסעתי. את הדעות שיש לי על רכבים שלא יצא לי לנסוע אני אשמור לעצמי, כי על סמך "שמעתי על חבר של חבר שהיה לו כזה" או "ראיתי באינטרנט", אי אפשר לתת לבן אדם עצה.
מבין כל הרכבים שאמרת- יש רכב אחד שאני בעצמי שקלתי לרכוש ולכן עשיתי סיבוב על מספר (יחסית) גדול של כלים. מדובר בג'יפ קומנדר, שלפני הקורונה היה לי איזה חלום קטן לקחת אחד כזה ולבנות, כי הג'יפ שלי מקסים אבל קטן. אתה מתייחס לשורת מושבים שלישית, שאצלי בכל מקרה היתה עפה לטובת ציוד- אבל אני יכול לומר מהתרשמות שלי שאלה מושבים לילדים, לא יותר. אם אתה רוצה להכניס שם ציוד- זה עיניין אחר. יש מלא מקום. איכות הגימור הכללית והנדסת האנוש, כמו של רכב מהאייטיז, עם תוספות כרום.
רכב נוסף שאם תמצא אז אשריך: טויוטה סקויה. היתה לי אחת כזו לפני שנתיים במשך שבועיים-לא בישראל-וזה הרכב היחיד שנסעתי בו שיש לו שורה שלישית אמיתית. כמובן- מהחברה הרכב הזה יכול פחות או יותר לנסוע על מצע של עלי סתיו ולהיתקע (אגב, נתקענו , ארה"ב) אבל יש מלא קיטים שמטפלים בזה. וכמובן- מן הסתם בישראל מדובר ברכב שמשויך בעיקר לערסים.
ל-HADTOMER - סקויה דווקא יכול להיות אחלה אופציה. יש נסיון בארץ עם להגביה אותו ולהתאים לטיולים סבירים? (סבירים - שבילי נגב +המעלות הידועים, אין לי כוונה להיכנס לאתגרי עבירות לצורך האתגר). גם בהנחה שטכנית אפשר להזמין מארה"ב, לא רוצה להיות זה שמתגלח על לנסות להעביר בטסט הגבהה וצמיגים גדולים...
נמרוד - מכיר את ה-V8, אבל יש דווקא מדי פעם 100 "אמיתי" למכירה. כרגע אפילו יש אחד ביד2. ונכון, המחירים לא קשורים לכלום.
גם לי יצא לעשות סיבוב בסקוייה.
לא מיועדת אפילו להתקרב למעלות ״הידועים״
Sent from my iPhone using Tapatalk
7 מקומות אמיתיים - לדעתי רק הדיסקברי 3/4 מתקרב להגדרה.
ומניסיון, יכולות השטח שלו גבוהות מאוד
Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk