תגובה: מחפש רכב טיולים "אולטימטיבי" ארוך
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב ש.
חבל מאוד שככה...
אני יכול להגיד לך שמכוון שאני יודע בדיוק מה קורה אצלי ברכב בוודאות אני סומך עליו ובכל רגע נתון מניע נוסע וחוזר לכל מקום שאני רוצה(רכב יומיומי) בלי ספק בכלל.
כל רכב שרכשתי עבר יישור קו ראשוני לכלל המערכות(קירור, שמנים, מכלולים), כל מכלול שדורש טיפול/החלפה מוחלף ע"י במכלול מקורי או הכי קרוב אליו כמובן שחדש ולא משומש בלי קיצורי דרך, אם אפשר וקיים חלק משופר אז עדיף.
התנהלות זהה לשלי. ההבדל היחיד הוא שאצלי הרכב לא משמש כרכב יומיומי וזה הבדל גדול ומשמעותי לדעתי ויכול שפה אולי קבור הכלב.
עדיין אני סומך על החמאס שיבנה גני שעשועים עם הכסף הקטארי יותר מאשר על הגרוטאה שלי שלא תתפגר לי בדרך... אם כי יש לי תוכניות מגירה כתגובה לרוב המקרים.
טל.
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
אל תשכחו,וכתבתי זאת גם במקום אחר, שזה שאתה מחזיק רכב 10 שנים אומר שקנית אותו כשהוא היה צעיר ויפה, ומאז הגעת איתו ליחסים הדדיים שמאפשרים סוג של שקט נפשי (גם אם הוא כולל רשימה מנטלית של מקרים ותגובות כי אתה מצפה לזה שמשהו יקרה).
כשאתה קונה כזה רכב עכשיו, הוא לא בסיס למערכת יחסים כזו. צריך להתחיל מהתחלה - אבל הבסיס הוא כבר נבלה מרוטה ברוב המקרים.
אסף.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
אל תשכחו,וכתבתי זאת גם במקום אחר, שזה שאתה מחזיק רכב 10 שנים אומר שקנית אותו כשהוא היה צעיר ויפה, ומאז הגעת איתו ליחסים הדדיים שמאפשרים סוג של שקט נפשי (גם אם הוא כולל רשימה מנטלית של מקרים ותגובות כי אתה מצפה לזה שמשהו יקרה).
כשאתה קונה כזה רכב עכשיו, הוא לא בסיס למערכת יחסים כזו. צריך להתחיל מהתחלה - אבל הבסיס הוא כבר נבלה מרוטה ברוב המקרים.
אסף.
אממממ....אצלי הוא היה נבלה כבר אז...[emoji1787][emoji1787]
אני חייב לציין שאני מרגיש כמו נדב,
אבל יש מצב שזאת בהחלט תסמונת סטוקהולם.
להמחשה.
בסופש האחרון הייתי צריך לנסוע לצפון לסוף השבוע. עם ילד קטן ותינוק. ובלי אמא שלהם (יעני, כל תרחיש בעייתי ואני לבד עם שני ילדים קטנים). ובכל זאת, העדפתי לנסוע עם הכרכרה מאשר עם המשפחטומטית שנת 2018 שחונה בחניה.
יש להבהיר, סוף השבוע לא תוכנן לשום טיול, רק רביצה אצל ההורים למשך השבת. הטיעון היה שהנסיעה יותר כייפית (במיוחד לילדים ברכב עם חלונות גדולים וכסאות גבוהים).
תכלס,
תסמונת סטוקהולם היא היחידה שיכולה להצדיק התנהגות כזאת.
גם אצלי רכב יומיומי, ובכל השנים שהיה אצלי מעולם לא הפתיע בתקלה משביתה. בשנים האחרונות הוא לא מקבל טיפול מפנק כמו בשנים הראשונות, כך שתיאורטית כן יכולה לבוא הפתעה.
אבל, כאמור, האמון כבר נבנה.
לא הצלחתי להבין את ההקשר לתסמונת...
כי כשאתה משכנע את עצמך שהרכב הוא התגלמות האמינות עלי אדמות, למרות שהוא בן 15, ונסע לא מעט בשטח, ומתוצרת מפוקפקת....
יש לזה רק הסבר אחד (למרות שאני באמת נשבע שהוא לא תקע אותי אף פעם ;) ).
איל, כנראה שבשנים הראשונות טיפלת בו יפה (כמו שרשמתי, חלקים מקוריים, מכלול שמוחלף אז בכזה חדש ולא משומש שעוד חודש ימות גם) ככה שהוא מודה לך לעוד שנים קדימה. ;)
ממליץ לך בחום על טויוטה פוראנר משודרגת ומחוזקת הרבה יותר אמינה מהדיסקו
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Pedro124
ממליץ לך בחום על טויוטה פוראנר משודרגת ומחוזקת הרבה יותר אמינה מהדיסקו
עזוב שהביאו לארץ רק 95-97 אאל"ט, מנוע אנמי עצלן, תצורת v בעייתי שכל פעם בעיות בראשים, הצתה וכו', קשה להשיג חלקים וכו' וכו'...
נכון שיש כאלה מושקעים ומתוחזקים(ועדיין...) אבל המחירים יהיו גם בהתאם ובלי קשר למציאות...
אין לי שום דבר טוב לכתוב עליו...