דוקא לצפרדע ניטפלת?אדם עם ידע ומעש טכנולוגי
שהלואי על כולנו.
חיים 8 זה זן אחר,לא שייך.
Printable View
דוקא לצפרדע ניטפלת?אדם עם ידע ומעש טכנולוגי
שהלואי על כולנו.
חיים 8 זה זן אחר,לא שייך.
לא רק בעלי הרנגלים אינם כאן, לכל סוגי הרכבים מזמן יש קבוצות בעלות עשרות ומאות חברים, כמעט כולם לא נכנסים לכאן, יצא לי לשאול מספר פעמים מדוע ולא נעים לי לומר מה היתה תשובתם, והאמת אני מבין זאת.. האתר היה בגדולתו בתקופה מסויימת, תקופת הבור בימי שישי, טיולי מטיבי לסת של אבו שפם, הם היו הבונדד לגרעין הקשה שנמצא כאן עד היום, אנשים שמכירים את הפרצופים מאחורי הכינוי, מטיילים ונהנים ביחד.
לצערי היום חבר חדש לא פעם נתקל בהתנשאות, ובמעיין קליקה של קומץ עונים שיודעים הכל מכל ולמעשה בתשובות שלהם שלפעמים משולבות בסרקיזם מבריחים את השואל, לא נעים לומר אבל זו המציאות.
Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk
הזמנים הישתנו... האנשים עצמם משתנים....
התנאים הישתנו... מצב שוק הרכבים הישתנה...
האתגרים שבאחזקת רכב שטח קשוח הישתנו...
אבו שפם כבר לא מטייל כמו פעם למרות ההזמנות שהוא מקבל דרך קבע...
לדעתי מעטים כאן הם מ"הגרעין הקשה" שלא ויתר/מוותר, ממשיך וימשיך בתחביב הזה, טיולים, אחזקת רכב שטח קשוח, אהבת הארץ, וטיולים טיולים טיולים...
ולגבי הקבוצות במדיה, קבוצות באות, קבוצות הולכות, מכיר את זה כבר שנים, הרוב שם זה בלבולי ביצים מאשר טיולים או מידע אמיתי, לא פעם ניתקלתי בבעלי אינטרסים בקבוצות האלו אז...
מי שויתר על פורום/אתר שהמידע בו נישאר ונישמר חבל, גם אם הוא חושב שאותו אתר עושה רק רע וגורם נזק לתחביב, ויש כאלה שזאת מחשבתם, כל הסירטונים שרצים במדיה על כל מיני עארסים וטיפשים שמתגרים בגורל ועושים שטויות מגיעים גם הם לאותם מקומות(רשויות וכו') וגורמים לא פחות נזק לתחביב הזה, ועוד אכיפה ועוד המצאת חוקים וכו'.
שטויות רמי, חפש ברשת ג׳יפ WK ברשת.
מוכר לך המשפט הזה?
הסיבות לכך אולי גם התנשאות אבל לבטח לא רק.
האתר הזה היה מתנשא ומיומו הראשון הבריח מכאן סגנון מסויים של גולשים שבעליו לא אהבו באתר ממנו הגיעו לכאן.
שתי סיבות נוספות הן-
1. קבוצות הווטסאפ/פייסבוק
2. חברים מכאן שפתחו אתרי נישה וגנבו מכאן גולשים באופן מכוער.
אפשר גם להבין למה ווטסאפ עובד להם טוב.
אפשר לדבר שם על דברים שלא מדברים בפורום פומבי
כאחד שהיה למיטב הבנתי למהלך כזה זה נשמע לי קצת צבוע התגובה שלך.
אבל היי, שטויות. מה אני מבין
נ.ב.
זה מתנשא אבל סטיגמטית כנראה שבאמת לא מתאים לי להיות חבר בפורום יחד עם בעל הגיפ שהתהפך. ככה מרגיש לי...
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
מר אברהמי, אני לא פתחתי שום אתר מתחרה, אתה בטח מתכוון לאילן שבמקרה חבר שלי, כמו שסער במקרה חבר שלי ובבעלותו כמה אתרי גורו לצ'רוקי פג'רו ואולי שכחתי כמה.. זה לא מנע ממנו וגם ממני לשוטט באתר להגיב ולשתף נושאים שהרגשנו שאנו יכולים לתרום בהם.
בניגוד לאחרים כאן שבטוחים שמבינים בכל מה שיש וקיים בעולם אני מגיב מאז ומתמיד למה שאני יודע שאני מבין בו, אם זה גרנד צ'רוקי או טוארג היום או מחשבים.
זה מתקשר לסיפור מלקוח שבמקרה נכנס אלי לחנות, חמד של בחור שהחליט להתעסק כתחביב בריתוך, בשיטוט ברשת הגיע לג'יפולוג, נרשם ושאל שאלה הנוגעת לרתכות, לאחר יום יומיים ברח מכאן, נשאיר לכם לדמיין מדוע ובגלל מי.
Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk
דיון ארוך ומשעמם. לא שאין לי מה לומר אבל זה לא יקח לשום מקום חוץ מאוד מתיחות מיותרת.
יש לי גם חבר אחד יקר , שכועס עלי מאוד מאז איזה תקרית שהיתה באתר שבעטיה הורחק מפה וחסר תגלס לא רק לי אבל את בעלי הבית הוא מעצבן.
אם ג׳יפולוג היה רוצה לגדול ולהיות מסחרי יותר בעליו האינטיליגנטיים היו פועלים שונה.
נדמה לי שככה הם רוצים אותו ואפילו נושאים בנטל מכיסם הלגמרי פרטי פלוס אי אלו מתנדבים...
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
בקרוב, 20.12? יערך מפגש ג'יפולוג השנתי.
זאת הזדמנות מצויינת להפגש ולנסות גם להביא את החדשים יותר והמעורבים פחות למפגש. לראות, להכיר, לשמוע, לאכול טוב ולטייל...
הייתי בכמה מפגשי גיפולוג... תראה... זה לא קל לבוא מבחוץ ו"להשתלב". תמיד היה נראה לי מוזר שגם במפגש גיפולוג מתחלקים לקבוצות קבוצות...
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
אני מסכים. אבל מכיר אחד שהגיע למפגש עם הילדים שלו, לא מצאו את עצמם שייכים ועזבו לצערי (מפגש בבקעה). להבדיל מקהילות פייסבוק/ווצאפ ומיצובישי בפרט שגם אם לא תרצה יעשו ממך משפחה. ואין דבר כזה שבמפגש (שהוא לרוב גדול יותר ממפגש גיפולוג) יהיה קבוצות או מחנות "סגורים". בועז אולי קורא להם "ערסים" במילים יפות אבל כאשכנזי "מת" שלא ממש מחבב בני אדם אלה חלק מהאנשים הכי חמים וכפיים שפגשתי בחיי, חלקם מחזיקים ידע עצום - לדוגמא חיים (שם בדוי) שמופיע בחלק מהסרטונים שהעלתי במדריך. הוא אולי לא עובר וועדת קבלה פה אבל הוא גוש של זהב גרוזיני. (מוזמנים לשלוח לו בקבוצה זבובי הקיר שפה)
ואני באמת לא מתלונן, שוב, אם היה לי רע פה - לא הייתי פה...
כשאני מגיע, אני בד"כ בצד עם הילדים. או עם חבר שניים שמגיעים איתי. וזה טוב לי ונחמד. והאמת ירגיש לי קצת מוזר להצטרף למעגל של אנשים שאני לא מכיר.
אז לקחת בחשבון שכל אחד והעדפותיו הוא.
מי שמגיע למפגש שבו הוא לא מכיר אף אחד, ואחכ נעלב מזה שהוא בצד, צריך לתאם ציפיות עם עצמו קצת יותר. (לדעתי).
OPL, תתפלא אבל מסכים איתך לחלוטין שהסגנון הבדלני במפגש ג׳יפולוג הוא שגוי.
זה קורה גם בטיולים יותר קטנים וזה לא לרוחי אבל ככה אנשים נוהגים מבחירה וקשה לשנות.
אפילו בטיולילה ( ואירגנתי אי אלו), למרות שכיוונתי אחרת ככה בסוף יצא.
נכון, לי אישית לא קורה שאני לבד כי יש לי חברים ומכרים רבים מבין באי האתר אבל זה בהחלט תמיד מעציב אותי לראות את אלו שפתאום בבוקר אני רואה שנשארו בצד והרגישו לא נעים להתערבב עם אחת הקבוצות.
לפחות במסלולים לשבת תמיד יש איזה מנהל שנותן הזמנה לכולם להצטרף אליו וקצת מקהה את העלבון לאותם בישנים
אגב, דווקא המפגש בבקעה ( עם הבירה הכי טעימה שיצאה לך) היה מאוד אינטימי והתפצל למיטב זכרוני רק לשתי קבוצות גדולות
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
גם חושב שבדלנות מפספסת בסופו של דבר את מטרת המפגש.
מה כן אפשר לעשות:
1. הרצאות בסגנון היידפארק (מתלים, צמיגים, חילוץ, שמנים, השפעת קרני השמש על קרני התייש וכו׳)
2. קנייה מרוכזת של אוכל???
3. תחרויות (כבבים, שקשוקה, טחול ממולא, גפילטה פיש)
4. שוק תן וקח
5. דוכנים (למרות המסחור)?
Sent from my iPhone using Tapatalk
הרעיון של משהו מרכזי יכול מאד לתרום.
החוויה המעניינת של המפגש עם מארק הפקח אחדה את הרוב למקום מרכזי שאחכ הפך לארוחה ענקית משותפת להרבה אנשים.