למפסלות עץ שלי קניתי מעיין גיג שמקבע את זווית ההשחזה של הלהב ביחס לאבן (טרם קניתי אבנים). איך אתם מכוונים את זווית ההשחזה של סכין שלא דרך גיג כמו בקישור ששמתי? לפי העין?
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Printable View
למפסלות עץ שלי קניתי מעיין גיג שמקבע את זווית ההשחזה של הלהב ביחס לאבן (טרם קניתי אבנים). איך אתם מכוונים את זווית ההשחזה של סכין שלא דרך גיג כמו בקישור ששמתי? לפי העין?
כן.
הצוקרברג דחף לי
איך להשתמש בסכין
https://www.facebook.com/18577410813...0289399685634/
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
כן גם אצלי הכל התמלא בפרסומות לסכינים בגלל השרשור הזה... אני מתחיל להתגעגע ל"גרושות באיזורך שמחפשות קצת אקשן"...
החלק על ההשחזה לא נכון.
יש הרבה דברים שקובעים את איכות הסכין. ויש הרבה הגדרות ל "טובה". כי השאלה טובה למי.
סכין מפלדת על חלל שעולה 2000 ש"ח בייצור קאסטום ששומרת חוד מדהים אבל מחלידה מאוד, לא תתאים לעקרת בית (או עקר) למשל. היא גם לא תתאים למטבח מוסדי שעובדים בו פועלים זרים בשכר מינימום.
לרוב המשתמשים הביתיים שמכינים אוכל כי צריך ולא כי זה איזה תחביב שלהם, עדיפה פלדת סטיינלס אירופאית, שמה לעשות, צריכה השחזה יותר תכופה, אבל גם קל להם לעשות אותה עם משחיז ביתי פשוט שלא דורש שמירה על זווית או ידע כלשהו.
אני חושב שתומר סיכם פה את הדברים מאוד ברור.
רק בשביל הידע, ואם נתקלים, ואני לא ממליץ...
יש סכינים עם להב מקרמיקה.
זו סכין מאוד רגישה לשימוש, שאמורה להשאר חדה כמעט לנצח.
כמעט בלתי ניתנת להשחזה באמצעים ביתיים.
כאמור, אני לא ממליץ ( ובניגוד לגישה של , אני לא מבין בזה, ולא יודע להשחיז ....אז נשקיע ונקנה סכין שלא צריך להשחיז, זו סכין באמת רק למשוגעים).
יאללה, חזרה לסכינים
Sent from my LON-L29 using Tapatalk
אני אמשיך להתעקש איתך, כי זה נוגע לתחום רגיש של סיבר, והרבה טועים ונופלים....וחבל. בסוף זה נגמר בנזק.
קודם כל, האפליקציה דורשת הרבה הרשאות (עד כדי כך, שצריך 3 מסכים, אבל סיכמתי לך).
דבר שני שאתה מפקשש, האפליקציה מתקשרת בשמך לג'יפולוג, כל מה שעובר בין הטלפון שלך לג'יפולוג, עובר דרך האפליקציה.
ולכן, גם אם ברמת הטלפון, אפליקציה לא קיבלה שום הרשאה, עדין, ברמת המידע שעובר דרכה, יש לה הכל.
ולכן, שאתה קורא!!! לא צריך לכתוב או לענות, מספיק שאתה קורא על סכינים, הם כבר מבינים שאתה בעניין של סכינים.
מה הם עושים עם זה? רק אלוהים יודע.
זה נכון להרבה אפליקציות, ואני לא אומר אוטמטית לא להתקין ולא להשתמש, אני רק מציע להיות מודעים.
אתה טועה ברמת הבסיס.
האפליקציה ביקשה הרשאות, לא קיבלה.
אייפון, קל יותר לשלוט בחסימה.
אני חזרתי לסכינים.
אז כמו שהמליצו כאן, שבוע הבא אלך לכמה חנויות להרגיש את הסכין ביד.
ואיך אפשר בלי איזה עוף בגרילhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...6f6caa514e.jpg
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
תומר,
מכיוון שיש רצון לסיע לעסקים בזמן הקורונה.
לא נראה לי שהמנהלים יתנגדו גם לכך שתרשום גם על העסק שלך.
בהצלחה.
1+ אולי גם איזה מבצע לחברי האתר לסכין +משלוח בתקציב של פותח השרשור. אני כנראה אהיה בפנים.
שווה להוסיף המלצה לשטול יהלום טוב בדרגת FINE (נגיד DMT).
לא צריך לדעת כלום בצורה שעובדים איתו (יש הוראות פשוטות, רק לעמוד בהם, לא לנפנף כמו שאתם רואים בטלויזיה) והוא יתחזק לכם חוד הרבה זמן במאמץ מאוד נמוך.
אני באופן אישי מעדיף בבית ממוצע עם יותר ממשתמש(ת) אחד, סכין בטווח מחיר הגיוני (200-300) ולהשקיע קצת בללמוד להשחיז.
אחרת עוגמת הנפש גדולה כשמישהו משתמש לא הכי נכון וחבל.
אם לומדים להשחיז ממישהו שיודע להסביר, ומתחילים ללמוד מסכין במצב טוב (לא במצב גמור כי זה מתיש למתחילים), אפשר להשחיז מהר מאוד ברמת ביתית גם על האבנים הכי פשוטות. לימדתי כבר כמה דבילים תנועתיים איך זה נעשה (זה הרבה יותר קל מלהשחיז מקדח למשל).
תצמדו למישהו כזה באזור מגוריכם.