ברור שיש בזה הגיון, קוראים לו היצע וביקוש.
לפני עשור היה מגוון הרבה יותר גדול של רכבי שטח בני שמונה-עשר, היום יש לך בערך רנגלר, ל"ק וג׳ימני בגילאים האלו. הרבה ביקוש, מעט היצע ...
Printable View
ברור שיש בזה הגיון, קוראים לו היצע וביקוש.
לפני עשור היה מגוון הרבה יותר גדול של רכבי שטח בני שמונה-עשר, היום יש לך בערך רנגלר, ל"ק וג׳ימני בגילאים האלו. הרבה ביקוש, מעט היצע ...
אבל זה קורה גם בשוק מאד רווי.
Sent from my DN2103 using Tapatalk
מה קורה ?
תן דוגמאות ..
אתה מפספס את הנקודה שרציתי להעביר.
נכון או לא נכון בשבילך, עזוב אחרים. אל תחליט בשבילי מה נכון לי.
זה המצב, תתמודד איתו כמו שאתה מבין, עזוב אחרים.
אין בזה שום תועלת.
יש דירות פנטהאוס בתל אביב שלדעתי המחיר שלהם מטורף, אבל אין לי שום טענה כלפי מי שקנה, ואני לא חושב שזה לא נכון לקנות במחיר הזה, בשבילו. קטונתי.
+1 לאיל.
פריחה? אולי פריחה בגוף מלחשוב על לשלם על רכב ששווה x כפול 2 או יותר ממה שהוא שווה... כי.... זה מחיר השוק?
אז ב"שוק" כמו בכל שוק יש בסטה שמוכרת יקר ויש בסטה שמוכרת סביר, ויש אחד שמת למכור ולסגור הבסטה. סבלנות.
בחייאת יש גבול לכל תעלול, לדעתי.
וזה בכלל נושא על ג'ימיני 5 דלתות.
זה מזכיר לי מקרה מצחיק מפעם.
מכרתי בית שבניתי לבד, ובמהלך אחד המומ עם קונים פוטנציאלים, הם זרקו לאוויר כמה עולה לבנות בית כזה, לפי איזה חישוב למטר או משהו כזה….🤣
כאילו חלק מהטיעונים שלהם להורדת המחיר המבוקש היה כמה עלי לי לבנות…..לפני עשור.
זה הצחיק אותי מאוד.
הג'ימיני החדש הוצג השבוע בהודו.
https://youtu.be/EfMFa2n9QUw
העולם כבר השתגע.
והמעבר הכפוי לחשמליות אכן משגע את מחירי כל מכוניות ה-ICE - והכוונה היא לאלה שלא בשטנץ המשעמם, כלומר לא משפחתומטיות/קרוסאוברים 2X4. וזה כולל כל מה שבנישת רכבי הספורט, רכבי שטח, רכבי אספנות, כל דבר שחוץ מלנסוע לעבודה ולהוביל ילדים לחוגים, הוא גם מגניב וייחודי. אנשים מוכנים לשלם הרבה כדי לשים יד על המכוניות האמיתיות האחרונות, לפני שיורדת על כולנו סופית החשיכה החשמלית הגדולה והנוראה.
ג'ימני, כל עוד הוא מיוצר ונמכר, הוא נקודת אור באפילה הזו והדגם עם 5 דלתות הוא נקודת אור מנצנצת במיוחד.
ענייני תקינה וכו' - זה ייפתר. תהיו בטוחים - כי זה כדאי ליצרן. מנועי 1.4 טורבו זמינים לו על המדף והם אפשרות ריאלית ביותר כדי לעבור את משוכת התקינה האירופית יימח שמה וזכרה וגם כמו שהוא, תאמינו לי שאף אקזמפלר ממנו לא ימתין במחסן לקונים.
אם וכאשר יגיע - באופן אישי, ההימור שלי לתג מחיר הוא סביב 180,000 שקל. עדיין המון כסף, מוגזם לדעתי - אבל גם 150-165 אלף לג'ימני קצר זה מוגזם לחלוטין - כך שכל עוד "על הכביש" כולל רישוי וביטוח ואי אילו תוספות עדיין לא הוחלפה קידומת ל-2, פסיכולוגית זה איכשהו יכול לעבור בגרון.
שמתי לב כי רוחבו לא השתנה ועל כן, על אף ה5 דלתות וכניסה נוחה למושב האחורי, הוא עדיין נותר עם 2 מושבים מאחור.
עדיין קצת מגביל למשפחת ישראלי 5 נפשות.....
זה לא יהיה ״רכב משפחתי״ ולא מתיימר להיות.
נכון, הוסיפו עוד ספייס ומקומות ישיבה, אבל הוא יישאר רכב זעיר 😆 מימדים.
זה חלק מהקסם שלו.
אחלה רכב.
קראתי שהמחיר הצפוי: בין 42 ל-52 אשח.
בהודו כמובן
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
לדעתי המחיר יהיה:
199,900 ש"ח.
לא שקל פחות.
השאלה שלי - האם יביאו גם דגם ידני?
ומה עם טנדר?
https://www.topgear.com.ph/news/car-...a5100-20230123
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
אם כבר, אז טנדר ידני [emoji4]
טנדר ידני דאבל קבינה.
בקיצור לא כדאי לחכות, אפשר לקנות היילקס.
Sent from my SM-G991B using Tapatalk