באיזה שעה?
Printable View
TC או נעילה או כל פטנט אחר, לא מייצרים לצמיגים אחיזה יש מאין. הם רק מטפלים במצב שבו גלגל אחד מסתחרר ובן-זוגו אוחז, כדי להעביר מומנט לגלגל שאוחז ולייצר מזה התקדמות. אבל אם הגלגלים לא מצליחים לייצר אחיזה, הרכב לא יתקדם. ראית במפורש בסרטון איזה הבדל מטורף באחיזה באותם נקודות בין צמיגי MT בלחץ אויר נמוך שאוחזים, לבין צמיגי AT (בעלי נטיית כביש מובהקת) בלחץ אויר גבוה שלא אוחזים.
הצליחו לשמר בדיפנדר החדש את הדוושות מוסטות לעומת ההגה?
כי אם לא זה באמת שבירה של המסורת וזה עוד סיבה למה זה לא דיפנדר.
בשורה התחתונה, מגראד צירוקי דרך טוארג דאסטר ודיפנדר... כולם חיות כביש שביל ונסיון להכניס אותם למעלות כאלה או אחרים נראים כמו התעללות בגופה או לכל הפחות אונס ברוטלי בקטינה.
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
במציאות הוא נראה טוב הרבה יותר מאשר בתמונות. מלא אופי ונוכחות, יש לי תחושה שינגוס קשות במכירות הדיסקו 5. לא שזה חוכמה גדולה....
הייתי מגדיר אותו כדיסקו 6 המושלם. אחרי ה-5 בעל העיצוב הלא מוצלח.
אני מבין שהמעלה במצב רע במיוחד, אז לדעתי זו הזדמנות מצוינת לבדוק אותו, הערב ב2100. עם קצת בשר לאחר מכן.
קובץ מצורף 129545
רעיון מבורך. (הבעיה היחידה היא - שזה שמורה)
קיבלתי. 1730.
זו שמורה. אם אתה לא יכול ב1730, תגיע לחורשה למטה, באיזו שעה שבא לך.
אז קודם כל, כדי ליישר קו,
אני עליתי את משלט 21 ברגל.
עכשיו כשאני נחשב אושיית שטח כי עליתי את המעלה,
אני מאתגר את הנהגים המהוללים ומכווני העל, לקחת רכב שאינו שלך, שהוא במקרה חדש, ועולה סכום שלרובנו לא יהיה בחיים, ולעלות קטע טכני בלי לעצור כל חצי שניה כי פוחדים לדפוק משהו. זה לא הרכב שלכם שאפשר לתת גז רצוף ומקסימום לדפוק איזה סף או טמבון. (ואין לי מה לכתוב על הנגיחה בסלע בסוף. בקטע שהוא לכאורה כבר אחרי המכשול. אולי מדובר בפדיחה של חוסר תשומת לב ושבירת מתח של "אחרי").
בנוסף,
כבר למדתי על בשרי, שתמונה אולי שווה אלף מילים, ושסרטון אולי שווה 30/60 תמונות בשניה, אבל עדיין הם יכולים להיןת מטעים. כל ביקורת על משהו שלא ראיתי בעיניים בלייב, צריכה להאמר עם הסתייגות ובדחילו. וברחימו.
ושלא ישתמע אחרת. כדלפון, גם אני נגעל משלל הטכנולוגיה והפלסטיקה ע"ח פשטות וחוסן.
דרור, אתה מתחיל להשמע כמו חייל שנגוע באחוות יחידה.
למה להוציא דיפנדר שידמה לדיסקו5,
הדיפנדר אמור להיות רכב השטח הקשוח של לנדרובר, זה שאמור להתחרות ברנגלר... ולא בגרנד צ'רוקי, בשביל זה יש דיסקברי, עם יד על הלב, עם מי היית מעדיף לטייל במדבר עם רנגלר או עם דיפנדר?.
ערבות אוסטרליה ואפריקה? אוי ואבוי לאותו דיפנדר שמתחיל להזדקן על כריות האוויר שעלולות להתפנצ'ר באמצע שום מקום.
עוד 10 - 15 שנה גם אותו נראה בשולי הדרך על גחונו המפונצ'ר ושלל מחשביו המתנפנפים מצדדיו כיוון שלא שווה לתקנו? להזכירך מה אמרת על הטוארג.
אז האם זה דיפנדר אמיתי?
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
זה כמו שכתב רכב יקח רכב ספורטיבי ידני למבחן כשבעצם הוא לא יודע לתפעל גיר ידני... או מפחד על הקלאץ..
כדי שה tc יעבוד צריך לשמור על גז קבוע....
לא אמרתי פול גז קבוע ולשבור את הרכב..
אני בכלל לא העניין.
נוח מאוד להעביר פה באתר ביקורת על רכבים... יצרנים... משטרה... משרד תבורה... פוליטיקאים וכו'...
אז פעם אחת מבקרים עבודה עיתונאית... אז הופכים את זה לתחרות הוכחות ושל מי יותר גדול...
לדעתי האישית נראה סרטון חובבני ולא של אנשי מקצוע..... לא מבחן רציני.. למרות שרעיונית הפוטנציאל האדיר.
היה עדיף לחתוך או לנסות על יבש בלי לצלם ולהלחיץ את הנהגים... אולי לתת להם להכיר את הרכב טרום הצילומים להוריד 2psi לנסות שוב... אולי אפילו להוסיף אבן ..העיקר לרדת לעומק העניין למה זה לא עובד.. על הנייר זה הרבה הרבה יותר מוצלח מהליסינג עם הצמיג 29"..
לא יודע מה לומר... פתחתי את הסרטון בציפייה גדולה...והתאכזבתי.
https://youtu.be/lXp1XCEYw6g
Sent from my SM-A530F using Tapatalk
רמי,
דווקא כריות האויר זו הצרה הקטנה שם לדעתי.
בד"כ קל להחליף אותן וברוב הרכבים הן עושות עבודה טובה.
הבעיות מתחילות כשאיזו גיזמו נרטב/מתייבש/לא מרגיש טוב ואז הוא מחליט להנמיך את הרכב למצב 0 ולהגביל אותו ל 30 קמ"ש.
(בסוף אתה מגלה שזה בגלל נורת בלם שרופה :) )
החשמל זה החלק המפחיד והבעייתי ברכבים האלו (גם ברנגלר...)
באופן כללי, מי שלא מכבד מעלה ובודק ברגליים את הנתיב המתוכנן, עלול להיות מופתע, בדר״כ לרעה.
כתבתי קודם, שביקרתי ב 21 בשבת האחרונה (עם הרוביקון). לא היו דרמות.
אגב, גם עם דיפנדר (האמיתי, לא הדיפקברי 6), לא חושב שהיו בעיות מיוחדות...
Sent from my iPhone using Tapatalk
נסעתי , או ליתר דיוק עשיתי עליו אתמול סיבוב גם כנוסע וגם כנהג. בשורה התחתונה עוד 6 שנים מתחיל לחפש אחד משומש שיחליף את ה 4 שיהיה אז כבר קשיש. שורה אחת לפני רכב מדהים בעל יכולות מרשימות בטח שביחס לכל כלי מקורי וכן, לדעתי פספסו בענק את הפואנטה בהשקה. זה רכב מסעות, אולי הכי טכנולוגי וטוב שקיים כיום שיכול לצלוח (כמעט) כל מכשול. זה לא רכב עבירות. מי שלא מבין את ההבדל כנראה מתעסק בשבירות ולא טיולים. וככזה הוא כנראה הטוב ביותר מסוגו כיום. מאמין שבקרוב יתחיל לפעול שוק האפטרמרקט עם תוספות ושינויים שיאפשרו למצות עוד מהיכולות שלו. בדיוק אותו תהליך שה 3/4 עברו. סתם אנקדותה, לפי 19 שנה שקניתי את ה 98 EDC שלי הפחידו אותי בדיוק כמו שהפחידו אותי על ה 4 וכנראה בדיוק כמו שיפחידו אותי על הדיפנדר.... הכול עניין של תאום ציפיות וצרכים.
https://youtu.be/3ZjfjVfvqpg
זאת בדיוק הבעיה
אף אחד לא טוען שאין מקום לרכב הזה. יש לו מקום תחת סדרת דיסקברי
דיפנדר אמור להיות משהו אחר - זו אפילו לא שאלה של עבירות כי לרכב הזה יש יכולות עבירות מצוינות (נשים בצד את הסרטון) .
זו שאלה של קשיחות בסיסית, חוסן מבני, אמון שאתה יכול לתת ברכב שיהיה מסוגל לצלוח יבשות ושכשהוא יתקלקל תתקן אותו בעזרת ארגז כלים ולא לפטופ. כשתחצה איתו נהר הרגליים שלך ירטבו אבל אף מחשב לא יקצר את עצמו ואת יתר הרכב לדעת
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk