תגובה: טנדר כרכב יום-יום וטיולים?
פוזיציה = אותה חיבה ורגשי אהבה עזים של גיפאי אמיתי לרכב השטח העדכני שעכשיו איתו הוא מסייר, רגשות שלעיתים מסנוורים את עיניו ואולי גם את דעתו :)
ובהקשר של ההיילקס קשה שלא להיזכר בסופר מאיר שלו, אוהב שטח וההילקסאי מנוסה וגם אדם נהדר, שמתאר לדעתי את ההילקס באופן הטוב ביותר
https://www.ynet.co.il/articles/0,73...m_term=4706089
וכן, בוודאות ההיילקס החדש עם 204 כ"ס והנדסת אנוש משופרת עם ארגז אוסטרלי מצויד בדפנות אלומיניום הוא בהחלט פלטפורמת טיולים מועדפת למי שידו לא משגת 76 Wagon.
טוב דורון, נגמרו לי המילים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
DavidL
הקישור מוביל לעמוד שגוי.. יש קישור אחר?
ושים לב שמדברים על טנדרים כרכב טיולים ככלל, בלי קשר לדגם ספציפי.
למאיר יש היילקס ישן יחסית.
פות״ש רוצה חדש מודרני מהניילון.
גגל, הטנדר נוסע מאיר שלו
קטע משובח ....ספרות חובה לכל בעל היילקס בעבר, בהווה ובעתיד :)
אצלי הקישור עובד. מוליך לביקורת רכב מהנה של מאיר שלו על הדור האחרון של היילקס.
מכל הדיונים האחרונים, יש מי שהמקום בג'ימני מספיק לו די והותר ויש מי שארגז של טנדר קטן לו.
די מקנא בכם. אצלי המשפחה לא התחברה לטיולי ג'יפים בכלל ובדרך כלל אני מטייל לבד או מקסימום עם חבר.
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
assafy
די מקנא בכם. אצלי המשפחה לא התחברה לטיולי ג'יפים בכלל ובדרך כלל אני מטייל לבד או מקסימום עם חבר.
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
תנסה לשנות את הקונספט.
פחות נסיעה, חניונים ארוכים יותר.
לצאת עם עוד משפחה עם ילדים בגילאים מתאימים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
DavidL
פוזיציה = אותה חיבה ורגשי אהבה עזים של גיפאי אמיתי לרכב השטח העדכני שעכשיו איתו הוא מסייר, רגשות שלעיתים מסנוורים את עיניו ואולי גם את דעתו :)
ובהקשר של ההיילקס קשה שלא להיזכר בסופר מאיר שלו, אוהב שטח וההילקסאי מנוסה וגם אדם נהדר, שמתאר לדעתי את ההילקס באופן הטוב ביותר
https://www.ynet.co.il/articles/0,73...m_term=4706089
וכן, בוודאות ההיילקס החדש עם 204 כ"ס והנדסת אנוש משופרת עם ארגז אוסטרלי מצויד בדפנות אלומיניום הוא בהחלט פלטפורמת טיולים מועדפת למי שידו לא משגת 76 Wagon.
תודה על הקישור לסיפור של מאיר שלו.
מאיר בחוכמתו רגישותו ונקודת מבטו הוא "בוחן" הרכב שהייתי שמח לקרוא במבחן של הדיפנדר החדש, אבל זה כבר שייך למקום אחר...
Sent from my SM-A515F using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
סגירות יפות.
אהבתי את זו של הכלבנים, קלאסי ארגז אוסטרלי עם פתחים בצד, ותאים מתחת.
יש לוגו אחר, לא רסטה, אבל לא הייתי מספיק קרוב לפענח.
ויש גם את רכס שיידע לייצר לפי דרישה.
יש תמונות?
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
1 קבצים מצורפים
אני דיברתי על הסגירות שראסטה בנו להיילקסים של יס"מ.
Sent from my SM-A530F using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
amir_shai
יש תמונות?
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
אני רואה אותם בכביש.. בעיה לצלם.
טנדר כרכב יום-יום וטיולים?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
יש דיגום חדש יפה יותר.
נראה מאלומיניום ומאד דומה לארגזי טיולים אוסטרליים.
לא שזה רע.. זה הרבה יותר שמיש מזכירה רגילה.
ענה למכרז הנ"ל:
https://www.google.com/url?sa=t&sour...=1592136702745
טנדר כרכב יום-יום וטיולים?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
e-Pit@m
זו סגירה רגילה(תסתכל על בתי הגלגל).
בעוד אני דיברתי על סגירה רגילה (מאלומיניום סוף סוף ממה שהיה נפוץ בשוק המוסדי) עם פתחים בצדדים...
בדומה לalucab רק שנראה טוב ותוצרת כחול-לבן (ראסטה)...
את דיברתם על סגירות אוסטרליות מעין canopy..שמחליפות את הארגז לחלוטין.
כמו של הכלבנים שנמרוד העלה.
לדעתי הן יקרות יותר,כבדות יותר... וקצת יותר ממה שצריך באמת ל"רכב מסעות ארצישראלי".
לפי כמה ולוג שאני עוקב אחריהם, הטובים מאלומיניום קלים יותר מארגז מקורי מפח עם סגירה.
למדתי לא להתווכח איתך.
מודע לכך שמה שעומד לכתוב בכלל לא נכלל בשיקולים של מרבית החברים כאן. אבל למר ישראל ישראלי הממוצע זה בהחלט חשוב.
יש כאלו שעבורם זה אפילו דיי קריטי מבחינה מקצועית (כמוני למשל) וזה שיקולי ה"פוזה" או במילה יפה יותר התדמית.
בעיני רוב הציבור בארץ מי שנוסע ביום יום בטנדר הם אלו שזקוקים לטנדר לצורכי עבודתם - אם עניין התדמית והשיוך לאחד מהמקצועות המיוחסים לבעלי טנדר לא מפריע לפותח השירשור אז בכיף...אבל יש כאלו שרק משיקול זה לא ירכשו טנדר כרכב ליום יום וכרכב טיולים למרות בשיקולי עלות תועלת ותקציב (בשוק בארץ) זה כנראה הרכב המנצח ביחס ל- SUV גדול.
אני נוסע בטנדרים גם לצורכי עבודה וגם לטיולים(25,00 ק"מ בשנה), לפני כחצי שנה חשבתי להחליף את הנוכחי בחדש מהחנות ולאחר
בחינה של כמה שירשורי קנייה כאן באתר התמקדתי בנבארה ובהיילקס(טרייטון נפסל עקב התייעצות עם חבר באתר)
עשיתי נסיעות מבחן בשניהם אגב ארוכות יחסית וכולל קצת שבילים והאמת שההיילקס דיבר אליי יותר גם מבחינת נוחות
מושב נהג וגם התנהגות הכללית. הנבארה היה מאוד נוח אבל משהו במיכלול הכללי לא הרגיש טוב.
אגב המחיר של הנבארה נמוך ב10K מההיילקס.
סחירות קצת פחות מדברת אליי כי אני מחזיק רכבים לשנים ארוכות.
אני מחזיק כרגע בנבארה 2008 שאצלי מהחנות ולפחות אני לא מצליח להבין את השם שיצא לו(אבל זה עניין לשרשור אחר), אבל מבחינת אמינות
אני מאמין שהדגם החדש שומר על אותה רמה, כלומר טובה.
אגב דימקס נפסל לאחר נסיעת מבחן, קצת חלש לטעמי ופחות מתאים לי.
בסופו של יום וקורונה החלטתי להמתין קצת עד לדימקס החדש(ספטמבר) או להיילקס המעודכן.
אגב לנבארה יש כמה מוסכים שבהחלט יודעים לטפל בו
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
KOOKE
מודע לכך שמה שעומד לכתוב בכלל לא נכלל בשיקולים של מרבית החברים כאן. אבל למר ישראל ישראלי הממוצע זה בהחלט חשוב.
יש כאלו שעבורם זה אפילו דיי קריטי מבחינה מקצועית (כמוני למשל) וזה שיקולי ה"פוזה" או במילה יפה יותר התדמית.
בעיני רוב הציבור בארץ מי שנוסע ביום יום בטנדר הם אלו שזקוקים לטנדר לצורכי עבודתם - אם עניין התדמית והשיוך לאחד מהמקצועות המיוחסים לבעלי טנדר לא מפריע לפותח השירשור אז בכיף...אבל יש כאלו שרק משיקול זה לא ירכשו טנדר כרכב ליום יום וכרכב טיולים למרות בשיקולי עלות תועלת ותקציב (בשוק בארץ) זה כנראה הרכב המנצח ביחס ל- SUV גדול.
אתה צודק בהחלט.
יש בעיה - טנדר נתפס כרכב של בעלי מקצוע ולא כרכב לייפסטייל. אגב, הסגירת ברזנט נותנת לו סטייל אחר לחלוטין - כזה שפותח שערים בהרבה מתקנים ביטחוניים.....
אבל אנחנו כאן כדי לשנות את זה. ובתור התחלה להאיר את הדעות הקדומות שמיוצגות היטב על ידי כמה מהמגיבים בדיון הזה - לגבי הצדדים הפונקציונליים. אחר כך נטפל גם בתדמית.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk