תגובה: הדיון על ה-גראנאדייר - לנד רובר דיפנדר החדש לא לטעמכם? קבלו הצצה ליורש אפשרי אמיתי
אנטישמיים
טוב כנראה שלא אוכל לקנות בקרוב.....[emoji1787][emoji1787][emoji1787]https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...64a2f5df93.jpg
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
תגובה: הדיון על ה-גראנאדייר - לנד רובר דיפנדר החדש לא לטעמכם? קבלו הצצה ליורש אפשרי אמיתי
https://youtu.be/RiezAQ8u_24
היידה טנדר
Sent from my SM-A530F using Tapatalk
שפכנו כבר הרבה מילים.
מישהו יודע אם זה הולך להגיע לארץ מתישהו בקרוב?
או במילים אחרות,
יש כתבי רכב בקהל?
ועכשיו בחשמלי?
הצבא הבריטי החליט: התחליף היחיד ללנד רובר דיפנדר הוא דיפנדר חשמלי
https://r.tapatalk.com/shareLink/top...ink_source=app
והסרטון שבסוף הקישור של זיו:
https://www.youtube.com/watch?v=5xXQcmsWWPY
יכול להיות שזה פלופ,
יכול להיות שהרכב בסוף יתברר כפח אשפה,
אבל מישהו שם בשיווק הרים את המקל שלנדרובר זרקו, וממשיך את המסורת.
יושב בבית כרגע וירוק מקנאה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
VQ40DE
שץת ץךשךם ך,ל
Sent from my Pixel 6 using Tapatalk
חמוד מאוד, בא לי.
אבל אני רואה בעיה אחת גדולה, יותר מידי מגיע מוכן מהיצרן: מסילות מתקונים, סולם, מקום למיכל מים, שולחן אחורי, הכנת תאורות, כננת, וכו.... לא נשאר מקום לאלתורים מקומיים, ממש לא בסדר! [emoji1787]
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
הבעיה הגדולה שלו תהיה umi
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מוטי ג.
חמוד מאוד, בא לי.
אבל אני רואה בעיה אחת גדולה, יותר מידי מגיע מוכן מהיצרן: מסילות מתקונים, סולם, מקום למיכל מים, שולחן אחורי, הכנת תאורות, כננת, וכו.... לא נשאר מקום לאלתורים מקומיים, ממש לא בסדר! [emoji1787]
מה הבעיה,
תראה כמה מקומות יש לחבר אליהם חוט קש ואיתו לקשור דברים...
וכמה פח חשוף לפחפחים. תענוג.
אסף.
במחיר של 72 אלף דולר לדגם הכי בסיסי, ו80 לדגמים המאובזרים יותר (אני מניח שהדבר היחיד שבאמת מעניין שמקבלים בעוד 8 אלף דולר זה הנעילות, ואולי מערכת מצבר הצרכנים לחלק מאיתנו),
אני מפחד לחשוב כמה זה יעלה בארץ....
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איל מ
במחיר של 72 אלף דולר לדגם הכי בסיסי, ו80 לדגמים המאובזרים יותר (אני מניח שהדבר היחיד שבאמת מעניין שמקבלים בעוד 8 אלף דולר זה הנעילות, ואולי מערכת מצבר הצרכנים לחלק מאיתנו),
אני מפחד לחשוב כמה זה יעלה בארץ....
כרגיל .. בנוהל
תוסיף 0 בסוף.
Sent from my DN2103 using Tapatalk
מנוע ב. מ. וו לא?
זה אומר טיפולים ומחרים של דלק מוטורס?
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Dozer
מנוע ב. מ. וו לא?
זה אומר טיפולים ומחרים של דלק מוטורס?
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
מי שקיבל את היבוא זה UMI ......מחירי שברולט +++
Sent from my SM-A530F using Tapatalk
זכיתי לבקר בסוכנות שלהם בשבדיה לפני שבוע ולראות הרכב מקרוב.
לא נסעתי אז אין לי מושג על הביצועים אבל הגימור הפנימי והנדסת האנוש נראים מזכירים את הדיפנדר ולא לטובה.
מבחינת הכנה לשטח - נראה מצוין, סרנים בריאים, צמיגים קשוחים ומגוון מתקונים.
אבל! ברכב שעולה סכומים כאלה הייתי מצפה לחומרי גמר הרבה יותר טובים, כל החיפויים הפנימיים מרגישים זולים, כסאות עם הזזה ידנית, אינספור מתגים מכל הכיוונים, דלת תא מטען מפוצלת הזויה - צריך לפתוח את הדלת הקטנה כדי לפתוח את הדלת הגדולה ועוד ועוד.
נראה טוב מאד כרכב שטח, לא נראה לי שרמת הרכב עומדת בפועל ברמת המחיר שלו.
הפיצול בדלתות דווקא נשמע פיצר נחמד, ככה אתה יכול לפתוח מעט ולא יפלו דברים החוצה.
לגבי האבזור, תראה, גם המפלצת של עידו יצאה ערומה מהמפעל.
חומרי גימור בעייתים אכן יכולה להיות בעיה. השאלה היא האם מפריע לך שזה מרגיש זול (לא רואה כאן בעיה) או שמא אתה יודע להגיד שאלו פלסטיקים שעוד חמש עשר שנים יתחילו להתפורר? ואז זאת בעיה.
ודבר נוסף,
ממתי הזזת כסא ידנית זה דבר רע? כסאות חשמליים זה בדיוק הסימפטום של רכבי השטח החדשים שמיועדים לככב בעיקר באולמי המכירה(בעיני כמובן).
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איל מ
חומרי גימור בעייתים אכן יכולה להיות בעיה. השאלה היא האם מפריע לך שזה מרגיש זול (לא רואה כאן בעיה) או שמא אתה יודע להגיד שאלו פלסטיקים שעוד חמש עשר שנים יתחילו להתפורר? ואז זאת בעיה.
ודבר נוסף,
ממתי הזזת כסא ידנית זה דבר רע? כסאות חשמליים זה בדיוק הסימפטום של רכבי השטח החדשים שמיועדים לככב בעיקר באולמי המכירה(בעיני כמובן).
אף אחד לא יודע להגיד איך החומרים יתנהגו עוד X שנים, יודע להגיד שמרגיש זול כשנוגעים ביד.
דלת אחורית - עם כל הכבוד, בדכ אתה צריך את הדלת הגדולה, לא רק שאתה צריך לפתוח את הקטנה קודם גם למצוא את הידית של הגדולה זה לא מובן מאליו - כל מה שניסיתי בלי להסתכל פנימה לא היה נכון, רק כשהסתכלתי לתוך תא המטען ראיתי את הידית הפנימית.
הזזת כסא ידנית - אחרי שמתרגלים לגיזמואים האלקטרונים באוטו היומיומי קשה לוותר עליהם.
לראייתי, בניגוד לדיפנדר בו ה"סקס אפיל" גרם לנו לוותר על פיצ'רים ופינוקים, ברכב חדש משולחן השרטוט הייתי מצפה להיות up to date מבחינת רמת גימור וטכנולוגיה.