יש רעיון מ-UAZ להיכנס בארץ
2 קבצים מצורפים
תגובה: יש רעיון מ-UAZ להיכנס בארץ
אני יודע שתקפצו עליי, שכותב בלי שראיתי את האוטו אפילו אבל זהו שרשור שבו אנחנו מרשים לעצמנו לםנטז קצת במילא... אז...
קפיצי עלים מאחור, גלגל קטן ונמוך, שילוב חשמלי (יודע, זה הסטנדרט היום) לאבדיוק מה פינטזתי. חמור מכך, חלק מצינורות המים בתמונה של המנוע נראים דומים בצורה חשודה לכאלו מהסוג שמתייבש ונפרץ אחרי שנתיים, ולוקח איתו את המנוע.
עריכה,
בסרטון שבועז קישר נראה שמאחורה הולך לקבל קפיצי סליל. יופי, אבל מקדימה ifs... רע:
קובץ מצורף 130077
וגם, אם כבר שילוב חשמלי, אז שגם בלם היד יהיה כזה:
קובץ מצורף 130078
אבל לפחות יש פין פציל על האום של המוטות. שלא יברח הסרן כמו בל׳ר .....
ויש שני סרנים חיייייים.
מעניין אם יהיה אפשר להמיר חזרה לסרן מקדימה בולט און. בלי לרתך דברים על השלדה.
קח בחשבון שלפחות בהתחלה. לא יכירו את האוטו ולא יהיה ברור מה אמור באמת להיות שם.
Sent from my iPhone using Tapatalk
[QUOTE=גיא;901690]אבל לפחות יש פין פציל על האום של המוטות. שלא יברח הסרן כמו בל׳ר .....
?? זה בדיוק מה שיש בדיסקו 1 :) :)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Razdvakryak
מי שקונה רכב רוסי, זה כמו חתונה עם פולניה - צריך לדעת לאן אתה נכנס
אשתי משבטי הרומנים הפראיים של פתח תקווה. אבא שלה, יאנק הבלתי מנוצח, אדון הקומבינות של שבטי הקבבים, פעם הסתובב חודשיים באותה גופיה.
האמת? ב130 אלף שקל זה יכול להיות חלופה מעניינת לאבקן (דאסטר). אני לא אומר שזה רכב מושלם, אבל גם על דאסטר צחקו הרבה- והנה, הבוראט נוסע. כשהדאסטרים דור 1 הגיעו לארץ קיבלתי אחד- זה היה נדמה לי ב2016 והיה ינואר. עליתי לגולן, ירד שם שלג. אני זוכר שפגשתי שם במקרה את כפיר שפיר עם ה XJ שלו- שיושב על 33ים והפרצוף של הבן אדם שראה אותי מגיח משום מקום בשלג עמוק (......) עם דאסטר היה פרייסלס. ולמחרת- בגשם שוטף ירדתי לאילת. תכלס? ב130 אלף זה יכול להיות די משעשע.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
hadtomer
אשתי משבטי הרומנים הפראיים של פתח תקווה. אבא שלה, יאנק הבלתי מנוצח, אדון הקומבינות של שבטי הקבבים, פעם הסתובב חודשיים באותה גופיה.
האמת? ב130 אלף שקל זה יכול להיות חלופה מעניינת לאבקן (דאסטר). אני לא אומר שזה רכב מושלם, אבל גם על דאסטר צחקו הרבה- והנה, הבוראט נוסע. כשהדאסטרים דור 1 הגיעו לארץ קיבלתי אחד- זה היה נדמה לי ב2016 והיה ינואר. עליתי לגולן, ירד שם שלג. אני זוכר שפגשתי שם במקרה את כפיר שפיר עם ה XJ שלו- שיושב על 33ים והפרצוף של הבן אדם שראה אותי מגיח משום מקום בשלג עמוק (......) עם דאסטר היה פרייסלס. ולמחרת- בגשם שוטף ירדתי לאילת. תכלס? ב130 אלף זה יכול להיות די משעשע.
האוטו שלי הוא הראשון, עלה לכביש ב 25-12-2014
צודק. 2015
. רישוי של הרכב שקיבלתי-9564231
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
hadtomer
צודק. 2015
. רישוי של הרכב שקיבלתי-9564231
כמעט
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...2aadf16e27.jpg
מצטער על העדר תרגום :) אבל בחור קנה פטריוט 2020 פרמיום , הביא למוסך (בבעלותו) ופירקו ע׳׳מ לבדוק QA
https://www.youtube.com/watch?v=cWZTcBKas90
ומה המסקנות? (למי שלא דובר את השפה).
ובכלל, למי שיש קשר לגורם העלום שמעוניין להביא לארץ.
לרכב הזה יש פוטנציאל מכירות בתור רכב זול, אבל כזה שיודע לעשות שטח אמיתי. אם אחד מהשניים לא יתקיים, לדעתי הוא ייכשל. ולכן כדאי להשקיע בתקינה של הדגמים הפשוטים.
מהסרטונים נראה שמידת הגלגלים היא לא להיט, וזאת נקודה, שאם אפשר להשקיע בה, אז כדאי.
לא מבין רוסית חוץ מכמה מילים ...
נראה שהוא מצביע הרבה על חלודות מהמפעל
Sent from my LG-H990 using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
המשוטט
לא מבין רוסית חוץ מכמה מילים ...
נראה שהוא מצביע הרבה על חלודות מהמפעל
הוא משווה את השנתון 2020 עם הישן שנסקר ב-2015... הוא כן מצא נקודות חלודה אבל הרבה פחות מהדגם הקודם , לטענתו זה גם בגלל רשלנות המפעל וגם בגלל שרכב ׳׳עמד׳׳ בשלג / גשם וכו כמה זמן טרם מכירתו.
בנוסף מציגים שיפור ברכיבים (חלקים אמריקאים, אירופאים, בוש ועוד) , שיפור בבידוד ועוד.
שוב :) רכב רחוק מהסטנדרט המערבי, אבל בהינתן תמחור נכון (גרסת פרמיום עם גיר אוטומטי ומידת צמיג נורמלית) עד 130 אש׳׳ח תהיה להיט בהעדר אלטרנטיבות
נ.ב. יש משהו שלא מוכר בתרבות מערבית, הכל מיוצר ב-2 תקני איכות , לשוק הפנימי (סוג א׳) וליצוא (סוג א׳+++) .
תודה קודם כל תודה על התרגום.
מהסרטון (בלי להבין) עולות כמה נקודות בעין.
מעבר לחלודות שרואים בתחתית הדלתות, ולמלכודות בוץ בחלק התחתון של הבודי, ניתן לראות חיווט רשלני וצמות שתפוסות באופן קצת חובבני (מצד שני גישה קלה אליהן). כמו כן, תושבות הבולם האחוריות (בצד השלדה) נראות כמו משהו שעלול להסדק/להיתלש אחרי כמה שנים של עבודה וחלודה. חיבור הקפיץ לצד השלדה, ולא מתחתיה, מעניין (אם כי - שוב, מעלה תהיות לגבי חוזק).
דיפרנציאל אחורי עם חוט חשמל שנכנס לתוכו- נקודה לחיוב.
ועוד משהו שעלה בשרשור של נדב על בידוד הרצפה. יש הדגמה יפה של מדבקות על הרצפה נגד רזוננציה.
מעבר להכל, יש משהו שתפס לי את העין. או שהגרסה המכונאית לארקדי דוכין הוא איש ענק, או שהרכב יחסית קטן.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איל מ
חיבור הקפיץ לצד השלדה, ולא מתחתיה, מעניין (אם כי - שוב, מעלה תהיות לגבי חוזק).
.
קיים בהרבה רכבי עבודה מערביים.
האוטו בגודל בערך כמו פגרו ישן לפני קינג
4 דלתות.
גם הוא מצא חלודות מתחת למיגון נגד חלודה. שמשלמים עליו בניפרד.. אבל חייבים לקנות.
וייתכן שהוא גם נותן פרסומת קצת סמוייה בתור ׳משפר׳ רכבי וואז.
המידות כמעט אחד לאחד פראדו.
החלודות.... בתור מי שפירק 'באלו הידיים' מכוניות חדשות שיצאו מאוהיו, קנטקי ומקסיקו.... גם שם מתחת לפנלים הצבועים יש חלקים לא צבועים, חלודים או חלודים בעתיד.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איל מ
תודה קודם כל תודה על התרגום.
מהסרטון (בלי להבין) עולות כמה נקודות בעין.
מעבר לחלודות שרואים בתחתית הדלתות, ולמלכודות בוץ בחלק התחתון של הבודי, ניתן לראות חיווט רשלני וצמות שתפוסות באופן קצת חובבני (מצד שני גישה קלה אליהן). כמו כן, תושבות הבולם האחוריות (בצד השלדה) נראות כמו משהו שעלול להסדק/להיתלש אחרי כמה שנים של עבודה וחלודה. חיבור הקפיץ לצד השלדה, ולא מתחתיה, מעניין (אם כי - שוב, מעלה תהיות לגבי חוזק).
דיפרנציאל אחורי עם חוט חשמל שנכנס לתוכו- נקודה לחיוב.
ועוד משהו שעלה בשרשור של נדב על בידוד הרצפה. יש הדגמה יפה של מדבקות על הרצפה נגד רזוננציה.
מעבר להכל, יש משהו שתפס לי את העין. או שהגרסה המכונאית לארקדי דוכין הוא איש ענק, או שהרכב יחסית קטן.
הבחור הרוסי 2 מ׳ גובה
דווקא אפשר ללמוד מהסרטון של 'ארקדי דוכין הרוסי' שהרכב בנוי טוב, ומורכב רע. הם לא חוסכים בחומרים ובחומרי חיבור - אין כל מיני ברגים חלולים ופטנטים מפלסטיק שנועדו רק לחסוך סנטים.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Razdvakryak
נ.ב. יש משהו שלא מוכר בתרבות מערבית, הכל מיוצר ב-2 תקני איכות , לשוק הפנימי (סוג א׳) וליצוא (סוג א׳+++) .
זה דווקא מוכר לי מחבר שעבד במפעל לטרקטורים.
היו לוקחים טרקטורים שנבנו לשוק המקומי (כחולים) ,מפרקים ומרכיבים כמו שצריך ואז צובעים באדום.