מוזר, אתה אומר שמתנ"א לא אמרו לאיש לנלחם נגדם שהם בודקים תכנולוגיה חדשה ... ממש מפתיע.
Printable View
ידידי- הלוואי וזה היה מסתכם בלשאול אותם ולקבל תשובה בסגנון "כן" או "לא". זה לא שבקולר של המים פוגשים שוטר ואומרים לו "אחי, יש טכנולוגיה חדשה?". כאן זה עובד אחרת ולקבל תשובות מהמשטרה לגבי הפרה החולבת זה קשה במיוחד -כאן מתנ"א מתנהלת לצערי לפעמים בצורה שהיא רואה לנכון. זה היה הופך את העבודה שלי להרבה יותר קלה והייתי שמח גם לקבל פה ושם שקר. אבל זה לא עובד כך. בנורמאל נהוג לפנות רשמית לדוברויות, אבל ספציפית העבודה מול מתנ"א לוקה בהמון חוסר שקיפות- לכן העבודה מול מתנ"א מתבצעת או באמצעות פניות שעושות שימוש בחוק חופש המידע כשמדובר בסטטיסטיקות או באמצעות עורכי דין כשמדובר באמצעי אכיפה.
הבאתם לי שחור , המוכר בeBay ביטל את המכירה למרות שהוא שולח במפורש לאירופה .
נחכה לארהב …לא ממש בא לי טוב היונידן .
Sent from my iPhone using Tapatalk
אולי תנסה משלוח לחברה כמו דיל טס?
במקרה כזה אקנה ישירות . עד לפני שבועיים היתה לי נסיעה מתוכננת . אני פחות אוהב לערב את דילטס idgu וחבריהם עם אייבי , נצפו בעיות בעבר , ואני קונה הרבה באיביי לפחות פעמיים בחודש …
Sent from my iPhone using Tapatalk
לבעיית התראות השווא ממיני מערכות, למיטב הבנתי ואשמח שתתקנו אותי אם אני טועה ניתן להגדיר סגמנטציה בדגמי Uniden R.
"Ka segmentation, 1-3 segments on", זה סוגר את הפינה .
לגבי GPS, דווקא עוזר מאוד נגד מצלמות קבועות כאשר אני בטלפון הוויז לא נשמע ברמקולי הרכב ואז מתריע לי הגלאי שיש מצלמה והאם אני מעל המהירות המותרת.
אני רכשתי את הR3 מאמזון ועדכנתי מצלמות מקובץ שניתן להוריד מכאן: https://www.rdforum.org/threads/104022/page-2
עובד מצוין.
לגבי המרחקים של הזיהוי, הR3 והR7 מוגדרים כExtreme Long Range בניגוד לR1 שמוגדר כSuper Long range אז מדוע עדיין לדעתך הR3 פחות טוב בהיבט הזה מול הR7?
אני עם R3
אפס התראות שווא אבל גם לייזר מעולם לא שמעתי למרות שעברתי כמה ניידות במצב מארב.
שלי נרכש בחול ועדכנתי FW עם התראת מצלמות. מאוד יעיל.
יש חדש "בגיזרה" ? (מכשיר חדש , תובנות חדשות)
מתלבט בין יונדין R7 לולנטיין 1 (דור 2) , עד כמה הולנטיין מצדיק הפרש המחיר ?
כמו כן, באתר החברה (ולנטיין) הוא למכירה ב $500 , באמזון $655 (לפני מס) הכי זול,
$155 ספסרות ?
תודה
רענן
אני לא בטוח שיש לך אפילו צורך ב R7.
בוודאי אם אתה לא נוסע הרבה בדרום.
תחקור את הנושא. יש המון חומר בקארס פורום ואפילו כאן.
אני עם R3 שהוא אובר קיל די גדול ועוד לא קיבלתי ממנו התראה אחת בשנה שהוא אצלי למעט מצלמות קבועות.
זה לא מצפצף על ליזר בכלל או אולי רק כשנתפסת.
לא הייתי מוציא על זה יותר מדי כסף בדיעבד
תודה בועז !
תומר,
מה אתה אומר על R4 החדש ?
מעולם לא נתקלתי בו. אני אישית - אם היתי כרגע זקוק לגלאי היתי הולך על הוולנטיין בלי לחשוב, זה מה שאני מכיר הכי טוב
הבעיה שיש יותר מידיי דיווחים של משתמשים על מצב שאינו מצליח "להתניע" (הבהוב תצוגה ונכבה) פתאום ביום בהיר.
התיקון / שיקום מתבצע רק ע"י היצרן.
מדובר רק על הדור ה 2 .
אין מושג אם זאת סידרת ייצור עם באג וכבר מה שיוצא חף מתקלות.
למיטב ידעתי ולנטיין לא שחררו מידע בנושא.
רענן
אני יכול להעיד שאת ה V1 האישי שלי (ישן) שלחתי לשני כיולים בארה"ב- והשרות היה מדהים.
ה R4 יצא והיתרון שלו על R3 בטווח קליטה ועוד כמה פיצ'רים כגון הצגת שם האקדח לייזר שתפס אותך ...
תוספת פילטרים לסינון התראות שווא מכל מערכות הרדאר והלייזר העצמאיים של מערכות הבטיחות ברכבים.
כרגע ה R4 במחיר של $425 (לפני מס) באמזון, דיי צמוד ל R7 במחיר $479 (לפני מס) באמזון.
לדעתי בקרוב ייצא R7 משודרג עם יכולות הקליטה של R4 .
רענן
אני כבר שבועיים עם 4 R שהגיע מארה"ב אחרי שקניתי ישר מיונידן. יבוא מזוודה. ה 4R מרשים בכל קנה מידה. בהתחלה רציתי 7 R אבל לא אכפת לי כל כך מהחיצים, אני לא בארה"ב, אין 18 שוטרים מסביבי. רק אחד והוא מקדימה או מתקרב מאחורי.
טווח הגילוי שלו מ-א-ו-ד מכובד. בבדיקה שעשיתי בכביש הערבה עם 1 R ברכב ועם 4 R ברכב-
כאשר ה 4 צפצף על דבורה איפסתי מד מרחק. הדבורה (נייח) התגלתה אחרי 3.1 ק"מ מכובדים. לעומת זאת כאשר ה 1 צפצף- נדרשו לו 2.4 ק"מ (מכובדים לא פחות).
בנוסף-באזור יוטבתה יש מקום בו יש "עמק" שבו ממתינים עם דבורה בגלל שקשה לגלות עם גלאי. ה 1R צפצף זמן קצר לפני הכניסה לעמק, גבולי מאוד אבל אפשר להאט בזמן. ה 4 R החל לתת צפצופי התראות כמעט קילומטר וחצי לפני העמק.
מאוד מרוצה.