תגובה: סיבוב קצר בפרארי עשה לי שוב חשק למכונת נהיגה כרכב דיילי...השאלה איזה?
בתור אחד שגדל בחיפה 300 מטר מהבית של אפרים אילין ובגיל של הבנים שלו, הכרתי את כל דגמי אלפא שהם הביאו.
בסוף הם פשטו רגל בגלל הנסיון הכושל להביא את דאצ'יה דלתא לארץ בסוף שנות השמונים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
הירשפלד יובל
דרור , זה היה הרכב הראשון שלי בשנת 85 , מודל 74 ועד שנת 87 שבה נפרדתי ממנו , היה לו פח במצב מעולה , לא לשכוח הוא הגיע ממילנו ולא מנאפולי .שלי היה עם 4 SOLEX .אחיזת כביש מעולה , גם בסיבוב/החלקה ב-180° בנסיעה על כביש רטוב , ( קרה לי )
קובץ מצורף 130749הוא נשאר/נצמד לכביש , הבעיה איתו היא הסינכרונים בגיר. שלי הלכה בתאונה עם הבלייזר של אהוד ברק כשהיה אלוף פיקוד מרכז , אבל אודה ואבוש שרציתי להיפרד ממנה כשהבנתי שבמגבלות החוק בארץ , אתה לא יכול למצות/להנות מיכולותיה.
לא בדיוק.
היתה לך חלודה ואפילו המון - אתה רק לא ראית ולא ידעת.
חלודה והתפרקות כללית היו מכה גורפת רוחבית של כלל תעשיית הרכב האיטלקית בתקופה הזו.
הפח של אלפא-צפון (מילאנו) לא היה יותר טוב מהפח של אלפא-דרום (נאפולי). עזוב כל מיני סיפורים של היסטוריונים על הפח של אלפא-סוד שהגיע מרוסיה וכו'. אז כן, הקומוניסטים ישבו אז בממשלה האיטלקית ודחפו אז קשרי-מסחר עם ברית המועצות ויצרני הרכב האיטלקיים קיבלו בזול פלדה סובייטית מחורבנת, אבל לך תדע מה הלך לאיפה ובסופו של דבר הכל היה אותו דרעק. ואת זה שמעתי מכמה אלפיסטים איטלקים שחיים ונושמים אלפא.
וזו לא היתה רק החלודה. הפועלים-הבטלנים במילאנו לא היו בעלי מוסר עבודה גבוה יותר ולא הרכיבו שום דבר ישר ומדויק יותר מהפועלים-הסטלנים של נאפולי.
ובשנים ההן כל המכוניות בעולם החלידו. מי מהר ומי לאט. וכל היצרנים האיטלקיים סבלו מאותן מחלות-איכות הכלליות של אלפא. לאלפא וללנצ'יה לפחות היה הרבה יותר סטייל, אופי וביצועים מאשר לסתם פיאט - ובטח הרבה יותר סטייל ואופי וביצועים מלמכוניות של יצרנים לא איטלקיים.
היו לנו שתי אלפות, מודל 82 אלפא סוד ומודל 85 אלפא 33 ..
שתיהן החלידו בדרך מהסוכנות הביתה ..
שלמה, במיוחד בשבילך :
https://www.ynet.co.il/articles/0,73...793178,00.html
גיא אין לי מנוי ולא יכול לראות תוכן הכתבה.
מתמונות הרכבים שבכותרת הכתבה - מרצדס C-180 הייתה לי, אחלה רכב באמת אבל זה ךא רכב שייתן לי את מה שאני מחפש כיום - יותר כוח, יותר אחיזת כביש יותר מעורבות בהנהיגה.
הייתי כפסע לסגור עסקת טרייד אין על אינפיניטי G37 אבל הם התעקשו לשחוט ממש את שווי ה-C1 בטרייד (כ- 60% ממחיר המחירון) אז ירדתי מזה ובכלל עם הסגר הבא עלינו לטובה והמצב הכלכלי העניין עבר להולד.
דיון מענין גם בשבילי בימים אלה.
הוולוו S60 T5 בגירסה המאובזרת יותר (R-DESIGN) משנת 2015 ומעלה לא מנקרת עיניים ונראית כמו רעיון לא רע.
מדי פעם אני משתעשע בגלישה לכיוון הדודג' צ'רג'ר/צ'לנג'ר שאני כל כך אוהב, אבל אז מגבלת התקציב שוב מגיעה לביקור, אולי יום אחד נמצא פתרון לזה..
אם וולוו באג'נדה שלך, הנה משהו לדעתי לא פחות מעניין:
https://r.tapatalk.com/shareLink/top...ink_source=app
Ford Mondeo Ecoboost 2012
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
דרור ואחרים -
יגואר XF , 3 ל' ת כמו זו למשל:
https://www.yad2.co.il/s/c/rpnxcq
תהיה מהנה לנהיגה בהיבט הספורטיבי? ניהוג ? מערבת הנהג? זוית גילגול?
על פי מבחני דרכים מחו"ל היא בהחלט מספקת הסחורה בהיבט הזה.
כן, היא אחלה.
עם כל עלויות התחזוקה של פרימיום.
עשרות אלפי משפחות ובודדים בקושי מחזיקים את הראש מעל המים. לא...........
[QUOTE=גיא;911609]היו לנו שתי אלפות, מודל 82 אלפא סוד ומודל 85 אלפא 33 ..
שתיהן החלידו בדרך
הוא שציינתי , נאפולי. 1 ג'וניור GT 74 ו-2 אלפטות 79+82 כולן ממילנו , ה-79 ירושלמית מלידה , היו נקיות יחסית כמעט לחלוטין מחלודה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
ת
ואני, כשתהיה לי שוב אלפא, היא תהיה משהו ישן. אספנות. הנעה אחורית וגיר ידני. הגה מעץ וארבעה מאיידים מגרגרים.
ג'וניור/ג'וליה GT/GTV או משהו בסגנון. כמובן באדום. גם כחול כהה או צהוב זה טוב. רק לא קרוסאובר, לא אוטומטי ולא לבן. כאלה.
קובץ מצורף 130747קובץ מצורף 130748
לך על זה!
אני ייבאתי אחת אחרי ייבוא חלום ראשון אלפאסוד, הג'וניור (הדגם כמו האדומה) היא הרכב הכי חתיך והנהניגה כיף "ילדותי", ספורטיבי, קלאסי...בעיקר נשמה טהורה של מוטוריקה
הקפצת שרשור בן כמעט 3 שנים בלי תמונה של הרכב שייבאת? [emoji16]
Sent from my HD1903 using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
GodsFather
הקפצת שרשור בן כמעט 3 שנים בלי תמונה של הרכב שייבאת? [emoji16]
Sent from my HD1903 using Tapatalk
עכשיו שמתי לב "משתמש חסום"