ראיתי שיש אוהלי גג שנמכרים -ACE,
האם מישהו ניסה אותם ושרד לספר על זה?
Printable View
ראיתי שיש אוהלי גג שנמכרים -ACE,
האם מישהו ניסה אותם ושרד לספר על זה?
יש יבואן שמתחיל עכשיו לייבא אוהלי גג מתורכיה במחירים תחרותיים.
הם אמורים להיות באיכות טובה יחסית.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
יש קישור/שם לאתר או למוצר?
תודה
https://www.ace.co.il/8301790
נראה מעניין
אחרי הפרשה העגומה שהיתה לי עם אייס אוטודיפו, לא ממליץ לרכוש מהם באונליין שום דבר בטח לא בכזה סכום.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
נושא קצת ישן.
אבל לפני שבועיים טיילתי לבד בהר הנגב. בעת ארוחת הערב גיליתי שאני בעצם ארוחת הערב.
בערך מליון קרציות (בלי להגזים כמובן) יצאו מחוריהן והחלו את מסען (ארוך ומפותל) לעבר דמי.
מכיוון שאני מאוד אוהב את מאיר אריאל, אך לא עד כדי להצטרף אליו בקרוב, סיימתי את הערב בלינה על הגגון, עליו נזרקו מזרון והותקנה כילה. מה אומר. התלהבתי.
כלומר,
אני עדיין חושב שהסתובבות עם אוהל גג ייעודי שמעמיס על הרכב ומעלה את מרכז הכובד שלו, הוא מיותר. אבל פתאום הרעיון של לישון על הגג בקיץ, או אפילו עם אוהל איגלו ליחיד/זוג שנפרש על הגגון בעת הצורך, הוא לא רעיון רע. עיגון הפינות לגגון גם הרבה יותר טוב מהיתדות העלובות שמגיעות בד"כ, וגם יותר קל להגיע משטח שינה ישר (מי שיש לו דיסקברי עם xlifter בכלל הרוויח).
רק בעיה אחת.
אני צריך עכשיו לבנות גגון גדול יותר, כי אני מטר ואסימון, ואפילו אני ישנתי באלכסון ועם רגליים בחוץ ...
נ.ב.
הרוח אכן הורגשה הרבה יותר על הגג.
מתעלק על השרשור: מישהו התנסה עם אוהלי גג סיניים חסרי מותג? איך אפשר לדעת אם אוכל הוא איכותי או לא?
מצד אחד מחיר מפתה ובכל מקרה כל האוהלים מיוצרים בסין.
מצד שני, מה שבזול עולה ביוקר וכל זה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
אתה יכול להפנות למוצרים שראית?
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
כמו כל מוצר אחר בעלי אקספרס - תתחיל בציון ( ביקורת) שקיבל המוכר, כמות המכירות של המוצר הספציפי, קרא את הביקורות הפחות טובות (1-2 כוכבים ואולי גם 3).
מדובר על מוצר יקר עם משלוח יקר. נסה ליצור קשר עם המוכר ולשאול כמה שאלות כדי להתרשם מהשירותיות ואם יהיה עם מי לדבר לאחר המכירה.
אישית הייתי נמנע מלקנות מוצר כזה בעלי אקספרס גם אם יש חיסכון של 200 דולר. חשוב שיהיה לך שירות טוב גם לאחר שנה שנתיים.
נשלח מהנייד
לא יודע למה אבל כשמדברים על אוהל גג זה מה שעולה לי בראש....
אסף. https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...d8fb12415f.jpg
האוהל גג שלי הוא סיני מקורי 😁, נמכר בזמנו בארץ, אני קניתי אותו מיד 2.
יש בלאי מואץ לרצועות מסוימות, שפשוט מתפוררות. באורח פלא החלקים החשובים דווקא בנויים טוב
אני מאד מבסוט ממנו. השלד מסיבי והוא נוח מאד, וגם איכות הבד טובה ושום דבר לא נקרע (למעט רצועות הידוק מסוימות כאמור) בקיצור עושה את העבודה מבחינתי.
גם לי יש אוהל גג סיני שקניתי בזמנו באמזון.
בסהכ, יחסית למחיר, קניה טובה.
2 בעיות בזה שאני קניתי:
מזרון דק מדי - הוכנס במקומו מזרן מתנפח מעצמו.
מחברי הסולם דרשו החלפה.
לביא
Sent from my SM-S921B using Tapatalk
אצלי אוהל של smittybilt. נקנה באמזון.
שום דבר לא קרוע והוא מרגיש איכותי אבל החלק הפנימי הפך לדביק בכמה מקומות. נראה שחומר האיטום של היריעה לא מזדקן יפה.
Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
יש מגוון צורות לאוהל גג ולכן היתרונות והחסרונות משתנים.
לדעתי החסרון הגדול ביותר הוא כשרוצים פיפי באמצע הלילה ורובנו כבר בגיל שלרוב קמים כמעט כל לילה לפיפי.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
היה לי אוהל גג סיני צדפה מותג סיני עלום במשך שנה שנרכש כיד 2.https://www.jeepolog.com/forums/show...83#post1055883
האיכות בסדר גמור והאוהל היה מצויין למעט המזרון הדק מדיי.
לעניי הפיפי בלילה - אז גם אני בגיל המתאים להתעורר לפיפי - זה לא ממש בעייתי כי אני הייתי "משתין על העולם מלמעלה" - יעני יורד שתיים שלוש מדרגות ומשתין...
בתכלס כבר כתבתי בתחילת השרשור לי אישית השינה האיכותית ביותר הייתה באוהל הגג. בתוספת קלות ההקמה והקיפול של אוהל הגג הצדפה ובתוספת העובדה שהמצעים וציוד השינה נשארים באוהל זה פתרון די מושלם ללינת שטח. המשקל של האוהל שלי היה כ- 70 ק"ג וגם אם הורגש במידת מה מבחינת הניהוג וזווית הגילגול זה לא היה משמעותי.
דיי מצטער על מכירת אוהל הגג יחד עם הרכב הקודם כעסקת חבילה. אם כי הנוכחי + אוהל גג לא היה נכנס לחניה אחרי תריס הגלילה שהתקנתי - אבל שקלתי ועדיין שוקל להתקין אוהל גג שיורכב על הרכב רק לטיולים ובשאר הזמן יישאר צמוד לתקרה במבואה שלפני החניה.
בינתיים חזרתי לשינה ברכב...גם סבבה אבל אוהל גג יותר סבבה
הצדפה נחשבים למבודדים טובים יותר, נוחים יותר לפתיחה וסגירה מהאוהלי ספר.
הם גם לרוב יהיו מעט כבדים יותר, עם צללית נמוכה יותר ויתפסו שטח גג רחב יותר.
לרוב אך לא תמיד, יש יוצאים מן הכלל כמו צדפה גבוהים במיוחד או צרים במיוחד (כמו שיצא לא מזמן לגימני) או קלים במיוחד, אבל הם לרוב חריגים ויגיעו עם תג מחיר גבוה או לחילופין שטח מחייה מצומצם.
הדבר שהייתי שם לב אליו זה ביקורות מצולמות ברשת.
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
מה שכתב סולי ובנוסף בגלל המבנה, במזג אויר סוער עם רוחות יש לשים לב שהחלק הצר יהיה נגד כיוון הרוח ואז אוהל הצדפה יהיה מבודד ועמיד יותר לרוח מכל אוהלי הגג האחרים.
יתרון נוסף לאוהלי הצדפה, לרוב הם עשויים מאלומיניום= קשיחות מבנית ועמידות טובה יותר לאורך זמן.
חסרונות נוספים לאוהל הצדפה בהשוואה לאחרים - בגלל הפרופיל הצר במצב סגור לא ניתן להשאיר באוהל מצעים רבים ועבי נפח.
בנוסף, אוהל הצדפה יכול שלא להתאים לאנשים גבוהים - אני 187 ס"מ והייתי צריך לישון באלכסון קל או עם רגליים מקופלות אחרת כף הרגל (מידה 45 ) לא נכנסת/ נוגעת בחלק הצר.
לגבי המחיר - דווקא לא בשמיים - מותגים סיניים נמכרים היום חדשים בכ- 6,000 ש"ח את שלי קניתי כמשומש במצב חדש ב- 4,000 ש"ח והעמדתי למכירה ב- 3,500 ש"ח
לדעתי מבין הסגנונות השונים של אוהלי גג הצדפה הוא הטוב ביותר לבודד או זוג. יש בחו"ל אוהלי צדפה שגם החלק הצר נפתח ומתרומם קצת ואז זה בכלל מושלם.
יש גם אוהלים בצורת z.
ניתן להשתמש עם פתיחה אחת כמו באוהל צדפה, או לפתוח את החלק הנוסף והאוהל הופך למלבני.
https://www.chremaco.com/rct0101f-z-...-tent-product/