בשום פנים ואופן לא הייתי מסוגל לעבוד במקום כזה. מסודר ונקי להחריד. רק להסתכל לא לגעת. כבוד.
יש יונק אבק באיזשהו מקום? ומי לעזאזל זאת חלי?
Printable View
מכיר מישהו ממש ממש מקרוב שהיה ישן לבוש בחליפת צלילה עם כל שאר הציוד על המיטה, ורובה הדיג היה צמוד צמוד לידו.
היום אני לא מבין אבל כך זה היה, עובדה. אז, לא הייתה אישה.
אומר רק שאתה ממש בסדר,כי חבורת משוגעים כולנו.
כשאתה עובד בממ"ד בצורת ר בגודל 3*2 מ' + נישה קטנה של כ 1*1.5 מ' לערך (נטו) אתה חייב סדר. אחרת לא תמצא דבר (תובנה שקיבלתי אחרי זמן מה). אני נוגע, עובד מסדר ומעלים עקבות...
וכן, בגלל שאני עובד עם עץ, הרי שמסורים ראוטר\טרימר שמייצרים כמויות מטורפות של אבק ונסורת מחייבים אותי לשאוב. אם לא אשאב . . . הרומניה תשאב לי את שארית הנשמה שהקוביד עוד לא שאבה... חיסון נגד קוביד יש, נגד רומניה עצבנית שניקתה ת'בית עדיין אין. חוץ מזה, כשהחבר'ה מעזה מתעצבנים אנחנו נדחסים לממ"ד...לכן הוא חייב להשאר נקי .
חלי זו הרומניה. :cool: זוגתי לחיים... וזה היה חדר העבודה שלה לפני שנים.
אכן, צעצוע חביב, קיבלתי מתנה בנוי קומפלט - לא בניתי.
מתכנן בעתיד הרחוק לבנות משהו מעט יותר רציני עם כרסום עליו ועם ראש לייזר יותר רציני .
המקור שלו מכאן : https://eleksmaker.com/
ניתן לצרוב על עץ תמונות ואותיות.
מצ"ב סרטון הדרכה לתוכנה - ערוך בחובבנות מכאיבה https://youtu.be/RMZrn9iZAbg
אבל הפקתי ממנו לא מעט תובנות בעניין הפעלת המכשיר.
זה עולם מעניין, רף כניסה זול יחסית (מאות דולרים ) .
חנייה פנימית שהפכה למערה
קובץ מצורף 132339
קובץ מצורף 132340
קובץ מצורף 132341
וואלה סדרה 80. חוסר הצדק האלוהי וחלוקת המשאבים הקלוקלת ביקום זועקים עד לב שמיים. לראיה: יש אנשים עם מחסן מתוקתק רשום בטאבו עם מגירות מסודרות לפי ABC- כשמחוץ למחסן יש להם רכב שהוא בפועל מחסן שלא מתקלקל ונוסע לכל מקום "נעילות? הא הא יש ב80 נעילות מהמפעל, בוא ניסע לכמריר 130 קמש כל הדרך". ויש אנשים עם ג'יפ ליברטי שיש להם צמיגים בחדר עבודה, שש קופסאות קרטון עם חלקים מתחת למיטה בחדר השינה שהחתולות אוכלות את הקרטון בשלוש בבוקר ומקיאות את החתיכות של הקרטונים בסלון, שני ארגזי כלים ברכב שעשוי בפועל מעיסת נייר על בסיס שמן משומש וחניה רשומה בטאבו ברוחב של סיטרואן סקסו, שגומבינר השכן (כן, זה שם משפחה) היה חייב להתקין על גבול החניה עמדת טעינה בשביל הMG החשמלית שלו וכל פעם להעיר שהחניה אינה מוסך וכוס האמא שלו הבת אלף שרמוטות שהבן שלה בא לארוחת שישי וצריך לספר להורים שהוא נוסע על אוטו סיני ולהסביר שלמרות זאת הוא הצליח להביא ילדים לעולם.
אני רק שאלה....יש כבר בוט ששולח את כל ההודעות של תומר לפנתיאון?
[emoji1787]
אני על זה
השרשור הזה גורם דמורליזציה.
אבל יהיה אחד המיתולוגים
נשלח מהנייד
תנוח דעתך ...
ישנם כאלו שאין להם אפילו חדר עבודה עם לפטופ ..
וישנם כאלו שחדר עבודה שלהם מלא בחלקי ארדואינו ..
לא הכל בחיים זה צמיגי 45״
Sent from my iPhone using Tapatalk
זה אחד המשפטים הכי נכונים. אני מכיר חברים שהיו שנה שנתיים "מחוץ לעיניינים"- פגשו בחורה מבית טוב ואז היא "גילתה שהם משוגעים". ואז הלך על התחביב, כי תחביב מוטורי זה משהו שאוכל כסף. כשפגשתי את אשתי היתי בן 27, היא היתה אחת כזאת שיוצאת עם הייטקיסטים עם חולצה מכופתרת שפותחים לה דלת. בדייט ראשון אמרתי לה "הגעתי באוטובוס כי אני מחליף באוטו מנוע בחניה בבית". (306 XSI). אני עד היום מבין שהקטע שאשתי מרשה לי להכניס הביתה צמיגים זה בגלל היציאה ההיא. כי תמיד היה בבית איזה אוטו שקצת התחרה בה על תשומת הלב.
זה המשרד שלי בבית, מאז ימי הקורונה.
זה חלקי, בלי המחסן שליד הרכב בחניה.
לא הכל זה ג'יפים :D
קובץ מצורף 132342קובץ מצורף 132343קובץ מצורף 132344קובץ מצורף 132345קובץ מצורף 132346קובץ מצורף 132347
אני חוזר בי...
יש כאן אנשים רעים, אפילו רעים מאוד...
Sent from my iPhone using Tapatalk