תגובה: הכי אוף טופיק שיש... למה הישראלים אובססיביים להבאת ילדים?
מביאים ילדים, כי זו הדרך היחידה לקבל נכדים.
ונכדים זה כיף נטו בלי האחריות לגדל אותם.
ונכדים הם אלו שבאו להחליף אותך בעולם...
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
שמעון.פ
מביאים ילדים, כי זו הדרך היחידה לקבל נכדים.
ונכדים זה כיף נטו בלי האחריות לגדל אותם.
אני לא יודע איך זה אצלכם-אבל רובנו פחות משקיעים מחשבה בנושא הנכדים כשאנחנו בני עשרים ומשהו ועושים שיקולים של האם לעשות ילד.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
kd2
אני בעד שאנחנו האנשים מהשורה נפסיק להגיב פה וניתן לדרור ברלי להגיב לתומר הדר, ואז הדר לברלי וחוזר חלילה.
זה יהיה דיון גיפולוג הטוב בהיסטוריה.
ו...חזרה לנושא הדיון, אני בן 31 היום, בגיל שכבר זיוני המוח על ילדים עולים מדרגה.
לעניות דעתי אתם תתחילו לראות את גיל הבאת הילדים עולה ועולה ועולה ויש לנו הרבה סיבות טובות לכך.
אבל בטופ טופ של הסיבות (ולא בטוח שמקבלת את הבמה כראוי) נמצאת התנפצות הציפיות שלנו ממה שחשבנו שיהיה פה כש"נהיה גדולים".
אנחנו מתחככים במערכות השונות במדינה ולא מאמינים שמה שראינו עולה ועולה ומתקדם ומתקדם כילדים ונערים, תקוע לחלוטין במקום.
אני מדבר על חינוך ואקדמיה, בריאות, משרדי ממשלה, בירוקרטיה, משטרה,בתי משפט, עיריות וכדומה...
בעוטף עזה בכלל שלא נדבר על ביטחון, ויתרנו.
דירה ? על כמה משכורות אנחנו עומדים היום ? 190 ?
ומשבר הקורונה נתן את המסמר האחרון בארון.
תמיד הרגשנו שבמשבר אמיתי בסוף בסוף ישימו בצד הרבה מהזבל, שהchecks and balances העמוקים שעוד נשארו לנו ילחצו על הברקס. ומישהו למעלה יפסיק עם המשחקים של גיל 5. אבל לא.
יתרה מכך, אני חושב שבני דורי שהיו שכירים אבל צמודים לעצמאים בתקופת הקורונה (כמו שיצא לי) בכלל עם הלסת ברצפה מרוב הלם. תחושה שלאף אחד ברשויות לא אכפת ממך אבל ברמות הכי מגעילות הקיימות.
כשאני, ומאמין עוד הרבה אחרים, שואלים את עצמנו האם לילד שלנו יהיה טוב במדינה במצב הזה, התשובה מאוד גבולית.
זה לא מה שרצינו.
ולכן הציבור החילוני השפוי דוחים ודוחים עד שאולי יתבהר פה הערפל.
בערך בגילך.. מאוהב במדינה ומוכן לעשות איתה מלא ילדים http://emoji.tapatalk-cdn.com/emoji1.png.
חג שמח!
Sent from my SM-N970F using Tapatalk