אתה מתכוון להפוך את הפגר לעגלה?
חלום שלי, כמו שהיה פעם ליורמי מגבע.
Printable View
אתה מתכוון להפוך את הפגר לעגלה?
חלום שלי, כמו שהיה פעם ליורמי מגבע.
חלומות צריך להגשים.
ותכלס לא חסר לך כלום. כולל סרן בלי דיפרנציאל, בודי, ועגלה עם רשיונות....
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
כמעט ובניתי נגרר מחצי ריינג'ר, השלדה שלו היא מן 2 קופסאות, החלק האחורי מתחבר עם ברגים לחלק הקדמי.
זה ממש קלאסי לנתק חלק אחורי לבנות ייצול ולקבל ריינג'ר עם 2 ארגזים.
אבל בסוף הקנייה לא התממשה
תכלס, אני לא מבין אתכם,
מה כבר רציתי?
בשאלון "איזה אוטו חדש בא לי עכשיו" כתוב:
יודע לטפל לבד?
יכול להתמודד עם מכה של כמה ת'לפים מידי פעם?
אז אני יכול ויודע ויש לי מקום ויכול לפנות זמן, וסהכ זה הרי תחביב יותר מאשר סתם אוטו.
אז מה אכפת לכם שאני אוסף גרוטאות בחצר?
אני מעדיף לבזבז 30 אלף ש"ח שלמים על רכב +עוד רכב לחלקי חילוף, מאשר לקנות רכב חדיש במעל 100 אשח (הרבה מעל)
בסך הכל רוצה לאלף אריות אסייתים, חווה!
צודק בהחלט.
אז תגיד לחווה שאתה רוצה לעבוד רק במקצוע שלך... 🤣
אבל רק להזכירך, אתה שאלת בכותרת "נא עצתכם לגבי ציריות" וכו'...
אז אל תתפלא שקיבלת 100 עצות לכאן ולשם...
😉
צודק, אבל לא התלוננתי.
חותמת?
יש כאן בחוץ אריה אסייאתי לבן משתולל...
עדיין לא משתולל האריה הלבן שלי,
צריך קודם למלא שמן בסרן
בטלו. קראתי לא נכון והגבתי שטויות.
אוי פספסתי שלח לי בפרטי.
חזל"ש, עשיתי סיבוב של שעה, איזה כיף!
מת על הנבלה הזו!
יש בא משהו כ"כ מיוחד.
האמת לא הבנתי את הרציונל אבל החלטת ועשית. תתחדש.
בסוף נשארת עם אותו דיפרנציאל חלש שמניסיוני (לצערנו) יכשל שוב בנסיעה במעלה קשה ויחזיר אותך לאותה נקודה.
החזרת אותי אחורה 14 שנה....רק שאני החלפתי 3 דיפרנציאלים עד שהבנתי שאני משחק בקקה,ואז שמתי נעילה
ומאז ועד היום. ששקט.
יש מצב, לא מתווכח, הזמן יגיד, לפעמים צריך ללמוד דרך הרגליים.
אגב, לפחות לפעם הבאה, יש כבר דיפ' נוסף במלאי.
אגב, עשיתי השנה (קניתי ביולי שעבר) רק 5000 ק"מ = נגב *4 + תבור *2 +ציפורי +מדבר יהודה שחיסל אותו סופית.
וחילוץ לילי ארוך
אז אני מאוד אופתע אם יהיה לי נזק נוסף באחורי בקרוב.
הקדמי יטופל כשהרכב (הפגר) יגיע
אולי פספסתי, אבל שמת דיפרנציאל משומש נכון? (זתומרת הבנתי שקנית רכב לחלקים, אבל הדיפ הורכב לפני שקנית).
אם כן, יהיה קשה לדעת מתי הוא ייכשל. תעקוב טוב אחרי החופש שלו (כמה הדרייבשאפט מסתובב חופשי). כשהחופש הזה יגדל, יגדלו גם ההלמים שהדיפ' חוטף. בנסיעה בשימוש סביר (טיולים והכל, אבל לא עבירות בהגדרה. הבעלים הקודם דווקא כן), הדיפרנציאל אצלי בדיסקו שורד כבר 320 אלף. ובדיפנדר שלפניו (90 -סרן כמו שלך) גם שרד ק"מ דומה לפני שהחלטתי שהחופש מוגזם והחלפתי. כך שסה"כ להגיד שזאת נקודת חולשה, יהיה קצת להעצים את הסיפור.
כן, פירקתי מהסרן שקניתי, ושמתי as is את הביצה קומפלט בסרן שלי.
הסטיליטים נראים טוב, יש רק את האיבוד ברק הזה בנקודות המגע, וזהו,אין שקעים של חומר חומר או משהו כזה, אז אני מניח שזו ביצה שלא עבדה קשה עדיין, היא גם הייתה בשמן נקי (בסרן שקניתי)
לא בדקתי מיסבים,מניח שהם בסדר כפונקציה של נראות הסטיליטים.
חופש בדקתי לפני שסגרתי את העסקה, אין כלל חופש,כלומר יש של 1ממ כזה, לא חופש האמת כמו שיש לי בקדמי כרגע (אבל קדמי זה, חוםףפש מצטבר של פלאנגים וכו, יטופל בהקדם)
הייתה לי כוונה להחליף את המחזיר שמן בפיניון, אבל הלכה לי ההברגה בחולץ שבניתי בזמנו, ולכן זה הורכב ככה.
תכלס, זה 5 דקות להחליף מחזש אם יהיה צורך.
תכלס, כל העבודה להוציא ביצה היא 30 דקות גג מרגע דימום מנוע, ג'ק- חמורים- גלגלים- ציריות- ביצה והופ.
וכמו שאמרתי, יש לי עוד אחד על האוטו שקניתי ביחד עם הסרנים.
לצורך הבהרה, קניתי אוטו קומפלט + סרן אחורי מלא + קדמי ללא צירות וביצה.
בתמונה לאחר גירושין מהסרן בדרך להרכבה בשליhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...8341310cea.jpg
העיקר שאתה נהנה....
גם אני נסעתי שנים עם דיפ וציריות מקוריות לחלוטין בדיסקו 1 בשימוש טיולים ועבירות בינונית, ולא חוויתי שום ארוע טראומטי (צמיגים במידה מקורית בטח גם עזרו).
מה שכן אני זוכר איך התעקשתי עם הבן שלי עד שלמד לעבור בעדינות מהברקס לגז כדי למנוע הלם ממערכת ההינע.. אז יש אולי משמעות גם לסגנון הנהיגה.