אין ברירה. https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...a825a834cb.jpg
Printable View
"היגוי מעורפל" זה בלשון המעטה, ואני דיברתי על זה בכביש, רק שם הוא יהיה עם 150קג~ נוספים מאחורי הסרן האחורי.. וגם יחסית גבוה.
היילקס אחר פה בפורום, דיווח שהתחת שקע בפתיחת מתקן גלגל ספייר שבנה עם גריקן מים.. נגיד 50קג אמ והרכב קיבל זווית המראה. לנסוע ככה בכביש בדרך לטיול נראה לי קצת מסוכן.
אני עם זיו, גם כדי שהרובוטריק הזה יעבוד... המשקל הנוסף מחייב התייחסות ובמקרה הזה אני בעד הכריות אוויר.
Sent from my SM-A530F using Tapatalk
שחרר, אורי. דעתך נשמעה וגם זו של זיו ושמיל. כבר אין לזה רלוונטיות בשלב הזה.
ביקשתי סיעור מוחות. קיבלתי. החלטתי פה אחד והודיתי לכל מי שהשתתף. ממשיכים הלאה.
מי שמשתתף בסיעור מוחות כזה צריך לדעת מראש שדעתו לא בהכרח תתקבל, ולקחת את זה בלי להתרגש.
אם ארגיש צורך לטפל בזה בהמשך בשביל כמה נסיעות בשנה, אטפל.
חנן, אתה יודע שיש מוצרים מוכנים לנושא...
חיפוש קצר של atv carries נותן מספר רב של דוגמאות.
מחיבור לרסיבר האחורי, מעלונים וכו'
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
תודה. לא חיפשתי עם המלים האלה, וזה בהחלט מציג קונספטים מעניינים. בינתיים לא ראיתי משהו שתפס אותי. רובם סותרים את החוקיים המקומיים שלנו.
ניסיתי, שחר, את הקונספט שלך.
לא הצלחתי לייצר את הכח הנדרש להעלות את הכלי עם ראצ'ט מסיבי. אצטרך קודם לארגן כננת קטנה שתקובע היטב אל הגג.
https://imageshack.com/i/pnw3lgRgj
תנסה לחשוב על מה אתה מניח את הגלגלים האחוריים.
אולי בכוח של מנוף מלמטה ואבטחה/עיגון מלמעלה.
או שפלות קצרות מהרצפה לפגוש.
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
איך אתה שולט בכננת??? איזה מרחק מהכננת אתה יכול לעמוד?
תעזר בכננת. סדר שתי גלגלות מובילות ( על הגג מעל החלון הקידמי, ועל הגג של הארגז).
לצורך הניסוי, תעמוד מול עמוד, תחבר על העמוד גלגלת, ואתה מוכן לניסוי.
אני לא עד כדי כך לחוץ :) .
או שאחכה להתקנת כננת מתאימה על הגג, ידנית או חשמלית, או שאנסה לעשות את זה ברמפה כלשהי, אולי ליד הלולים שלנו. יתכן שזה בכלל יכול להיות פתרון שייתר צורך בכננת. להעמיד את הטרקטורון על האחוריים שלו זה משהו שאני עושה בקלות, ביד אחת. אז אם אני מוצא בשטח קפל קרקע שמגיע לגובה הפגוש האחורי, זה כבר מייתר את כל הצורך בהרמה. שווה בדיקה.
אבל זה רק בבית, מה קורה כשרוצים לחזור מהשטח? תחפשו כפלי קרקע?
Sent from my HD1903 using Tapatalk
המשיכה צריכה להיות מאזור החלק האחורי של הטרקטורון, אחרת בשלבים האחרונים של ההרמה העומסים נהיים עצומים. ולכן אתה צריך לחשוב על משיכה/הצמדה כלשהי של הסרן הקדמי, אבל רוב העבודה צריכה להתבצע עי משיכת/הרמת הסרן האחורי.
רעיון שעלה לי למתקן, בהשראת מתקן לגלילת תופי כבלים שבניתי בעבר.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...dcae507a25.jpg
Sent from my LM-V405 using Tapatalk
יניב, תודה.
אני מניח שהכוונה היא למשוך את הטרקטורון למצב שבו רק הגלגלים הקדמיים נמצאים על הגג?
אכן, המתלה לדעתי צריך לישר קו פחות או יותר עם הגג או אפילו אלכסוני אליו כך שיצמיד את הגלגלים לזוית העליונה של הגג. נראה לי אבל שבכל מקרה כדאי גם איזושהיא נעילה תחתונה
Sent from my LM-V405 using Tapatalk
שאלה: כשהטרקטורון במצב אנכי, האם יש סיכוי שמים/שמן/דלק יתחילו לנזול החוצה ?
מקסימום אבקת חשמל...
Sent from my SM-A530F using Tapatalk
צחוק בצד גם מצברים "אטומים" נוזלים כשהופכים אותם. שווה לבדוק איזה מצבר יש שם והאם הוא יודע להתמודד עם זה.
"
Can my AGM battery be installed in any position?
The AGM and Gel batteries can be mounted on their sides with no problems, but should not be mounted upside down.
"
נוזל בלמים נראה לי הדבר היחיד שיש לדאוג ממנו.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk