תגובה: (נערך) ניסן ווינר 99 - ישור קו + תיקון 4*4
אני תיקנתי לוח שעונים במכוון בחולון, עלה 600 ש"ח, אבל היה שווה את זה (לי הייתה בעיה במד סל"ד בלבד) לאחר זמן מה החלה גם בעיה במד מהירות שהחל לגמגם, החלטתי שזהו ואני מתקן. חשוב לציין כי אצלי הרכב משמש ליום יום ולכן זה חשוב לי. אגב, לדעתי כדאי גם לך על אף שמשמש לנסיעות שטח בלבד, אלא אם אין לך נסיעות כביש בדרך ואתה נוסע אך ורק בשטח.
לך לתקן. יעלה פחות מלוח משומש מאיביי.
מכשירן סביר - נשארו כמה כאלה - יידע לאתר את הבעיה.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
בטוח שיש רכבים כאלו בפרוקיות בארץ.
חפש בקאר פארט או ב המאגר
https://www.car-part.co.il/m/
המאגר בווטסאפ בשעות העבודה
052-540-7751
עובד. 700ש"ח החליפו ידיים ביני לבין המחוון. אין לי מושג מה הוא עשה שם. אבל לדבריו "זו מחלה" של הרכב הזה.
מה שיפה, המונה המשיך לספור קילומטרים גם כשהשעונים לא עבדו.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...9b84160754.jpg
Sent from my SM-N970F using Tapatalk
שאלה הבאה חברים. לגבי מערכת הקירור. על פניו נראה שהצינורות לא יבשים. מילאו נוזל קירור כמו שצריך במשך השנים והמערכת דיי נקייה. שוקל לגבי ניקוז הנוזל ומילוי נוזל טרי. השאלה היא לגבי הרדיאטור והצינורות. מניח שבשנים ההם עדיין יצרו רדיאטורים עם דודי אלומיניום. עם זאת, זה כנראה הרדיאטור המקורי. יש מה לגעת בו ובצינורות או שרענון הנוזל אמור להספיק?
מציע לך (שוב) לשקול לייצר שרשורים נפרדים, עם כותרות מתאימות, לנושאים השונים במקום לרכז בשרשור אחד הרבה שאלות ונושאים טכניים שונים...
יהיה יותר קל למצוא בעתיד את המידע אם הוא יהיה מסווג לנושאים שונים ובעיקר - יש סיכוי שתקבל תשובות טובות מהר יותר או יהיה שרשור נפרד לנושאים השונים שיש להם כותרת מתאימה.
נשלח מהנייד
החלפת נוזל במקרה שהמערכת קירור לא תוחזקה שנים תגרום לנזילות רבות והחלפה הדרגתית או מהירה של כלל רכיבי המערכת.
בדרך כלל הראשונה ליפול זאת המשאבה,אחרי זה רדיאטור בדשבורד וכך הלאה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
erezgur
מציע לך (שוב) לשקול לייצר שרשורים נפרדים, עם כותרות מתאימות, לנושאים השונים במקום לרכז בשרשור אחד הרבה שאלות ונושאים טכניים שונים...
יהיה יותר קל למצוא בעתיד את המידע אם הוא יהיה מסווג לנושאים שונים ובעיקר - יש סיכוי שתקבל תשובות טובות מהר יותר או יהיה שרשור נפרד לנושאים השונים שיש להם כותרת מתאימה.
נשלח מהנייד
תודה רבה על ההצעה ארז, כרגע כל עוד מדובר ביישור קו נראה שמן הראוי להישאר בשרשור הזה. כשהיישור יסתיים בע"ה נוכל לפזול לאשכולות חדשים :)
מה השאלה בכלל?
תעשה ביקורת על הרכיבים , רוקן את המערכת ומלא נוזל טרי לפי המלצת היצרן.
שים לב שיש גם צינורות משניים דקים. אל תשכח לבדוק גם אותם.
אני דוגל בתחזוקה מונעת ולא תחזוקת שבר.
השאלה היא האם מראש כבר להחליף הכל (משאבת מים, רדיאטור, צינורות). או להחליף נוזל בלבד + בדיקה ויזואלית.
הקמ שרשום בשעון הוא אמיתי?
משאבת מים הייתי מחליף אולי ליתר ביטחון. כל השאר לפי מצבם.
אם הצינורות בגיל האוטו הייתי מחליף ללא היסוס גם אותם. צינורות ישנים רק יכולים להצמיח צרות ונזק למנוע.
הק"מ אמיתי, כן.
לגבי הצינורות, אין לי מושג אם הם המקוריים. זה סביר בכלל?
אותה שאלה לגבי המשאבה, יכול להיות שהמקורית שם מעל 20 שנה?
אני יודע שהבעלים הקודם אדם יקה. לפחות מהצד המכני.
אם זה היה בשגרת הטיפולים הוא ודאי החליף.
תחליף צינורות. זה לפני הכל.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk