רוב המשתתפים בקבוצה משלמים בהוראת קבע, זה המחיר עבור הרוב המוחלט של המשתתפים. כפי שרשום באופן בולט בהצעה יש תוספת סליקה למי שמשתמש מולם בכרטיס אשראי, כפי שגם היה בכל החברות שנתנו הצעה.
Printable View
התקנתי היום דלקן וגם תידלוק ראשון...
נקווה לטוב.
אגב הבנתי שכרגע יש תקלה עם חברת דלק ועד שתתוקן ניתן לתדלק רק בסונול, דור אלון ותן.
אם יש קבוצת וואטסאפ שבה מתעדכנים במחירים על בסיס חודשי, אשמח להצטרף אליה.
מה המחיר לפברואר
?
האם יש דרך לתדלק שלא דרך ההתקן.
אני מבין שתחנת הדלק מזהה את ההתקן אוטומטית ולכן לא ניתן להחליט לעשות תדלוק ספציפי שלא דרך ההתקן.
למשל: אם השאלתי את הרכב לחבר והוא רוצה להחזיר לי אותו עם מיכל מלא.
או אם הגעתי לתחנה שבה יש הנחה גדולה יותר, למשל בטן בימי שני יש הנחה של 40 אגורות ממחיר בשירות עצמי.
יש מה לעשות?
או לא להתקין את ההתקן?
פעם היו בתחנות טבעות מתכת שאתה מלביש על הידית תדלוק וזה מונע את הקריאה.
פעם הייתה לי תקלה כזו, הפוקוס שלי הייתה פעם ליסינג, ומישהו התקין בה דלקן, שנים לא הייתה שום בעיה בתדלוק עצמי, הנחתי שהדלקן בכלל לא פעיל, ויום אחד באותה תחנה בה אני מתדלק קבוע המשאבה לא רצתה לעבוד בתדלוק עצמי, המתדלק אמר שיש דלקן של חברה אחרת ובגלל זה המשאבה לא עובדת, בסוף הוא הפעיל אותה ידנית ע"י הכרטיס שלו.
כמובן שאחכ תלשתי את הדלקן החוצה.
אני תדלקתי תדלןק מזדמן
במזומן , באשראי לפני תחילת התדלוק
וגם מקרה בו המתדלק הפעיל תדלוק ידני בגלל הדלקן.
לא היה פעם שלא הצלחתי לתדלק באמצעי אחר בגלל הדלקן
בתחנה שאני מתדלק (דור אלון רח' העבודה אשדוד)
המחיר לליטר סולר נכון להיום הינו 6.31,
באם אני מתדלק עם הדלקן האם אני משלם יותר?
או שמשוים לי את זה למחיר בתחנה?
תודה רבה לכם.
אתה תמיד יכול לשלם באשראי/מזומן או מה שבא לך.
פשוט תעביר אמצעי תשלום לפני שאתה שם את הפייה במיכל (ז"א לפני שהפייה "קוראת" את ההתקן דלקן).
אם לא העברת אשראי לפני והפייה במיכל, אז התשלום הוא דרך הדלקן במחיר של הדלקן. לא יותר ולא פחות
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
זה פדיחה,
כי כאילו זה בא להקל עלי,
אבל אם התחנה יותר זולה אז זה מיקר לי,
אולי יש עם מי לדבר שהמחיר הוא בתנאי שהמחיר בתחנה לא יותר זול.,
אהלן שלוימלה,
אין שום פאדיחה, רוצה לשלם במזומן או אשראי, תשלם, מצויין, רוצה לשלם עם הדלקן שמותקן, גם אחלה.
זה ההסדר המוצע גם בכל חברת דלקנים אחרת, ככה עובדת הטכנולוגיה, אפשר לדון בשרשור המקורי האם דלקן זה טוב או רע
אהלן,
מחיר חודש מרץ
סולר 6.74
בנזין 6.97
בחודשים הקרובים ההנחה של המועדון תגדל כל חודש באגורה עד יישור קו עם שאר מועדני הרכב שבהסדרים עם דלקל
תיקון חשוב:
מחיר הבנזין 6.97
(עודכן בהודעה הקודמת)
בהצעה דומה של דלקל טיפה יותר טובה (משקי גליל עליון), ההוזלה היא 3% בבנזין בתחנה הקבועה והקרובה NRG עמיעד.
בקיצר לא משתלם באופן מיוחד.
ממתין לעדכון של החודש לסולר
תודה רבה.
מישהו אולי יוכל פעם אחת להסביר מאיפה נגזר המחיר של הסולר,
תמיד מדברים כמה יעלה הבנזין,
אף פעם אין דיבורי על הסולר,
פתאום החודש הסולר קפץ בצורה מטורפת מה הסיפור?
תודה רבה.