תגובה: מה עדיף לפנס אפטרמארקט, קסנון או LED?
אם הכוונה היא לנסיעת שטח, לדעתי היצף.
אין לך אלמנט של נסיעת שבילים פתוחים שטוחים במהירות גבוהה כמו באחה שאתה צריך לראות עיזה או מקסיקני בשיחים בטווח 500מ'.
כן יש צורך לראות את הסביבה בשביל טכני (כמו שהעלת בפתיח השרשור..), כדי לבחור נתיב ולהבין את הסביבה שלך, להסתכל גם מעט הצידה וראות ולהבין לאן לבחור נתיב להבדיל ממסדרון אור צר לפניך עם ספוט.
וכן, גם כדי להנות מהנוף הקרוב.
פנסי ההיצף האלו, גם הסיניים מעל 50W מוצהר (אני יודע שהמספרים הם בגדר המלצה- תחסכו את הויכוח בבקשה), יותר חזקים מפנס רכב ראשי באור גבוה מבחינת הטווח, והכיסוי לצדדים הרבה יותר גדול ומאפשר את מה שציינתי.
אני חושב 180מעלות מדורון.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
פנסי ההיצף האלו, גם הסיניים מעל 50W מוצהר (אני יודע שהמספרים הם בגדר המלצה- תחסכו את הויכוח בבקשה), יותר חזקים מפנס רכב ראשי באור גבוה מבחינת הטווח, והכיסוי לצדדים הרבה יותר גדול ומאפשר את מה שציינתי.
ופה הוא פשוט טועה, אלא אם כן אתה עם רפלקטור ישן, נורה עתיקה וצמה אכולה...
בחיי שהשואתי ולא ללד 50וואט אלא 60 ו70.
מה עדיף לפנס אפטרמארקט, קסנון או LED?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
סולי
ופה הוא פשוט טועה, אלא אם כן אתה עם רפלקטור ישן, נורה עתיקה וצמה אכולה...
בחיי שהשואתי ולא ללד 50וואט אלא 60 ו70.
לא מבין את הצורך לנסות להנמיך את הסביבה בשביל להבליט את הדיעה שלך.
פגשת פנס לא מוצלח, זו דעתך וסבבה, זה לא אומר שנסיון שונה משלך שגוי או טעות.
יש לי נסיון מצוין עם פנס כזה, ביחס לפנס ראשי תקין+.
עכשיו נסה להתאפק ולענות מה טוב מהנסיון שלך ולא מה אתה מעריך שלא עובד אצל מישהו אחר עב מידע שאין לך.
לא להנמיך, חס וחלילה...קטונתי על ציר הזמן הניסיון שלי מועט משלך.
אבל לדעתי אתה מטעה, מנסיוני כמובן...
אם אנחנו מסכימים על תאורת היצף, אז למה פנס (2?), ולא לד בר?
ואם נשארים בגישה של פנסים ולא לד בר, אז למה שנים ולא נגיד 4-5 קטנים יותר?
מה עדיף לפנס אפטרמארקט, קסנון או LED?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zivo
ואם נשארים בגישה של פנסים ולא לד בר, אז למה שנים ולא נגיד 4-5 קטנים יותר?
כי החוק מאפשר הוספת רק 2 פנסים..
כל אחד ואופי הטיולים שלו בלילה. אני כמו דורון, לא עושה ראלי בלילה.
מה שחסר לי בפנסי הרכב המקוריים זה תאורה רחבה לטווח קרוב.
לדעתי לד באר נראה יותר טוב ופחות בולט, ויש כאלה שמשלבים אור ממוקד והיצף.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
hadtomer
אני מעיר את השרשור שבנתיים הלך לצד היותר ויכוחי/פולמוסי, כדי לציין שנראה לי שהסיני של עליאקספרס הבין שהוא מכר לי יותר מדי בזול- נראה לי שעושים לי שם קונץ.
בכל מקרה רציתי לוודא לפני שאני אכנס איתם ל DISPUTE: בהנחה שאני מזמין זוג פנסי LED לחזית, האם ללכת על היצף או ספוט? מצ"ב דוגמה לכזה פנס שבא גם בתצורה הראשונה וגם השניה, כלומר היצף וספוט. אני כמובן אדגיש שאני יודע שאני לא קונה כאן ARB.
https://www.amazon.com/-/he/gp/produ...ref_=pd_gw_unk
שים לב שכל ההבדל בין הפנסים בלינק ששלחת הוא הפלסטיק/זכוכית דרכו עובר האור. בפנסים שלי אפשר להחליף את הפלסטיק (קיבלתי עם הפנסים פלסטיק נוסף) וזה מאפשר לבחור באותו פנס spot או flood. ואז גם ניתן להשתמש כאשר פנס אחד flood והשני spot.
או שניהם spot או שניהם flood על פי הצורך.
למשל כמו באלה:
https://www.amazon.com/Exzeit-%D7%A2%D7%92%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7%9E%D7%99%D7%93%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%A9%D7%90%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%98%D7%95%D7%99%D7%95%D7%98%D7%94/dp/B083NMF64M/ref=pd_aw_sbs_6/142-0688666-0997655?pd_rd_w=awRDE&pf_rd_p=6f0a1bb0-f0f1-49e1-9d85-00cf05541082&pf_rd_r=S3RXWP8VNNZPMXT85FN R&pd_rd_r=68e3be3d-0207-4928-81bd-9b2395d5e5e6&pd_rd_wg=FHlxb&pd_rd_i=B083 NMF64M&psc=1
האמת שחשבתי אפילו להזמין אחד FLOOD ואחד SPOT ושלום על ישראל. זה גם מה שמומלץ באתר של ARB- שברור לי שאין לי יכולת להרשות לעצמי את הפנסים שלה. בוא נאמר שגם ככה מי שמכיר את הרכב שלי יודע שאין לי יותר מדי סטנדרטים בכל הקשור לערך הקוסמטי של דברים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
עיזה או מקסיקני בשיחים בטווח 500מ'.
זה לא אותו דבר?
בכל מקרה כפי שחשבתי-המוכר הבין שלא שווה לו לשלוח לישראל וויתר. אקנה 2 FLOOD ושלום.
Alipay Singapore E-Commerce Private Limited issued a $59.11 USD refund
The refund has been issued to your MASTER_CARD x-. It may take a few days for it to appear on your statement.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zivo
מצויין.
שים לב שיש PCB מאלומיניום ויש מנחושת, נחושת עדיף.
שים לב איך ה PCB מחובר מהודק לגוף אלומיניום ע"מ לפזר את החום (כולל גריז נכון)
הגיעו אליי הלד והדרייבר החדשים והודבקו עם דבק טרמי למקומם.
בינתיים, לאחר חמש שעות עבודה על השולחן, מול מאוורר קטן, ועוד שעתיים בטיול לילה מזורז, זה נראה טוב. אפילו מצוין.
24 וואט מדודים ועוצמת תאורה נהדרת. מפוזרת היטב ורחוקה מספיק כדי לזהות כל פרט בשביל.
יתרון נוסף עבורי שבניגוד למה שהיה בפנס המקורי, שהייתי צריך לבחור במוד הנכון בעזרת לחיצה על כפתור ההפעלה בחלק האחורי של הפנס, עם הדרייבר החדש יש מוד הפעלה בודד, הכי חזק, והוא פועל מיד עם קבלת המתח ממפסק אורות ייעודי שמותקן על הכידון בצמוד לידית השמאלית.
הפנס זיכה אותי בצפייה בצבי, ינשוף, עשרות תנשמות, צפע, נברנים וזוג דרבנים, וכל זה בסיבוב לילי בודד. תענוג.