מבחן טוב לפורד ברונקו 2021
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
KOOKE
דרור,
אני מתייחס לתמחור של דגם הבסיס + חבילת סאסקווטץ' בחו"ל ובהליך של יבוא אישי. אם אני זוכר נכון זה בערך 35,000 $ שם. בתרגום לש"ח לאחר יבוא אישי ומיסוי כ- 250,000 ש"ח. זה באמת יכול להיות אחלה דיל (יחסית כן) ברונקו חדש מהניילון בדגם בסיסי, עם צמיגי 35" נעול קדימה אחורה בכ- 250,000 ש"ח בלבד...וואלה קונה מייד.
לפי הפרסום של היבואן הרשמי מתכוונים להביא ביבוא סדיר רק את דגם הבד לנדס ודגם הויילד משהו..רכבים אלו זו אופרה אחרת ותמחור אחר.
להבנתי 35k$ ביבוא אישי, מתקרב יותר ל 300k₪…
Sent from my iPhone using Tapatalk
תגובה: מבחן טוב לפורד ברונקו 2021
אפשר לחשב ..... 35 ועוד 2000 הובלה. על זה 130 אחוז מיסים פחות או יותר - לפני עמלה ליבואן, עברנו את ה85000$ - סביב 300000 שח תלוי בשער. עדיין יותר זול מהמחיר בחנות של רנגלר בסיסי עם גג ברזנט ובלי שום תוספת.
זה בהנחה שבאמת המחיר שם הוא 35000.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
רנגלר ספורט קצר מתחיל עכשיו ב-270,000 בערך.
דרור
בעלות של רנגלר ספורט קצר (בערך) כפי שכתבתי ניתן לקבל ברונקו BASE קצר עם צמיגי 35" ונעול קדימה אחורה.
בכל אופן, מדיי יום מתווספים סרטונים ביוטיוב של אנשים שכבר קיבלו לידיהם את הברונקו שהם הזמינו וכן בהחלט יש מחלות ילדות ובעיקר בעיה בגג הקשיח שנסדק ונפתח וכל מיני באגים אלקטרוניים כמו גם בעיות של אי התאמה בין מה שהוזמן למה שסופק...
מי שמתעניין שיקיש בחיפוש ביוטיוב ויעלו לו ים סרטונים של משתמשים בפועל.
הדיעה הכללית היא התלהבות ושביעות רצון
בואו.. נכניס קצת לפרופורציות,
הברונקו עם כל ההערכה והכבוד יהיה סבבה לגמרי לשוק הישראלי, משב רוח רענן, צמיגים גדולים וכל מה שרצינו ולא יכולנו חוקית לעשות, אבל אם נהיה רגע כנים, אין לו את היכולות להגיע למהלכי מתלים ולשידרוגים כמו לרנגלר, הוא די מוגבל בגלל המתלה הקידמי, בצפיה בסרטוני יוטיוב שם לוקחים אותו לשטח אמיתי, מואב, הוא נחמד אבל די מזכיר לי מבחינת התנהגות מבלי להעליב... WK על סטרואידים,
בערוץ של הבלונדינית Lite Brite ניתן לראות היטב, בסרטון הראשון את הברונקו ויכולתיו ובשני מדוע צריך רנגלר בשטח קשה.
תהנו..אפילו אם רק מהבלונדינית.
https://www.youtube.com/watch?v=6Cf2n_F1Hbk
https://www.youtube.com/watch?v=4zm0Bg2XFp0
מהבלונדינית אני תמיד נהנה.
הבעיה זה החבר המיותר שלה…
כמה חוכמה ואיזה יכולות.
איזה הבדל בין האלקטרוניקה המסובכת של הדיפנדר, שבסופו של יום לא נותנת שום יכולת מיוחדת, לעומת הגישה המעשית של הברונקו.
איזה רעיון מבריק לגבי הרדיוס סיבוב או ה one padel ...
פשוט מבריק.
אני באמת מחכה בקוצר רוח לראות את הידיים שלי אוחזות בהגה עם סוס כזה עליו.
ככל שהתמונה ה'אמיתית' (כלומר לא של יח"צ ועיתונות) מתבהרת זה נראה יותר טוב.
המתחרה היחיד על רכב השטח האחרון שלי נראה כמו מיץ הרימונים האנגלי.
אסף.
הרעיון של קיצור רדיוס הסיבוב ( בלימה ידנית)הוא עתיק יומין, הם כנראה יישמו אותו כאן כי במתלה נפרד זווית ההיגוי קטנה יותר לעומת המתחרה הישיר שלהם עם הסרן הקידמי… ועדיין .. בלימה של גלגל אחד, הכפלת מהירות סיבוב הגלגל השני, הורדת המומנט בחצי ,לצורך התקדמות במהיריות נסיעה איטיות בשטח, לא מוסיף אלא גורע, בכל זאת , כל הכבוד על האומץ ביישום.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
nirs
מהבלונדינית אני תמיד נהנה.
הבעיה זה החבר המיותר שלה…
אז זהו שהוא לא חבר שלה אלא אשקרה הבעל שלה....אין לו את הכריזמה והמראה של הבלונדינית אבל הוא נהג ממש לא רע ואפילו סיים בין עשרת הראשונים בקינג אוף דה האמרס האחרון וזה היה המירוץ הראשון שלו !!!
אגב לגבי המחיר - 4 דלתות בסיסי עולה 35. תוספת חבילת ה35 וזה וזה מביאה אותו למעלה 40.
אסף.
אני רק הניח את זה כאן
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...e3964ea150.jpg
Sent from my SM-N970F using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
talw
הרעיון של קיצור רדיוס הסיבוב ( בלימה ידנית)הוא עתיק יומין, הם כנראה יישמו אותו כאן כי במתלה נפרד זווית ההיגוי קטנה יותר לעומת המתחרה הישיר שלהם עם הסרן הקידמי… ועדיין .. בלימה של גלגל אחד, הכפלת מהירות סיבוב הגלגל השני, הורדת המומנט בחצי ,לצורך התקדמות במהיריות נסיעה איטיות בשטח, לא מוסיף אלא גורע, בכל זאת , כל הכבוד על האומץ ביישום.
יכול להיות שההסבר התיאורטי הזה נכון, אבל במבחן המציאות, אתה מבין שאתה יכול להגיע לירידה או עליה תלולה, שמחייבת תמרוני הגה חזקים, לשים קרוז על 1קמש, וכל מה שנשאר לך זה לכוון את ההגה....
כל התאוריה של מהירות גלגל כזה או אחר לא מענינת.
זה יפנה ברדיוס קטן וישמור על מהירות.
כל השאר, דיבורים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
talw
אני חושב שהם נאלצו להשתמש בטריק הזה - לא בגלל המתלים אלא בגלל שזה רכב גדול שמנסה להידחק למסלולי ג'יפים.
מי שישב בקבינה של f150 - זה הגודל. כלומר יותר רחב מרוב רכבי השטח שלנו.
אסף.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
אני חושב שהם נאלצו להשתמש בטריק הזה - לא בגלל המתלים אלא בגלל שזה רכב גדול שמנסה להידחק למסלולי ג'יפים.
מי שישב בקבינה של f150 - זה הגודל. כלומר יותר רחב מרוב רכבי השטח שלנו.
אסף.
אסף,
הם לא נאלצו...
בדיוק כמו שאף אחד להכריח אותם לפתח יכולת של one pedal או קרוז למהירות נמוכה, או ניתוק וחיבור מוט מייצב תוך כדי נסיעה, או גלגל 35 (ושים לב שהם מדברים על 37 עם הגבהה ).....
הם פשוט רוצים לעשות רכב טוב, והם מוכנים לעשות מחוץ לקופסה, ולקחת סיכונים.
והם כנראה "די" הצליחו :-)
זה מה שיוצא כשמתכננים רכב שיהיה קונטרה לרנגלר ואולי אף יתעלה עליו. ממש בהשראת מילות השיר: every thing you can do I can do better
פשוט עשו רשימת תכונות ויכולות של הרנגלר ושמו V על כל פרט כשהם ייצרו משהו טוב יותר.
ג'יפ מנסה להחזיר בקונטרה משלהם והצרכנים cארה"ב נהנים מפירות התחרות ואולי גם אנחנו נצטרף לחגיגה בחסדי היבוא האישי/ המקביל
פורד יודעים לעשות רכבי שטח מצויינים. רק עד עכשיו הם יותר מדי זמן השאירו את הבמה לפיאט, כשהם חילטרו עם כל מיני ראפטורים.
לכן הברונקו הוא באמת בשורה. עם המון המון פרטים פשוט נכונים ומדוייקים - הצליחו מאוד לקלוע בדיוק למה שג'יפאים רוצים. וזה לא פשוט.
אנחנו מסתכלים על הפתרונות הטכנולוגיים אבל יש עוד המון דברים. החל במראות והנקודות קשירה על המכסה מנוע והתושבת למצלמה על הדשבורד וכלה בפגוש המתפרק או הכנפונים המתפרקים או הכנפיים - מפח - שמחוברות בברגים.
יאללה תביאו כמה שיותר בייבוא אישי.
אסף.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
ברונקו נוחת בישראל!!!
מצורפת ההודעה לעיתונות שהאמברגו עליה הוסר הבוקר. (מה שבסוגריים/מודגש זו הפרשנות שלי):
ההזמנה תתבצע אך ורק באתר אינטרנט ייעודי: bronco.ford.co.il שייפתח להזמנות החל מ-3.8.2021 בשעה 10:00 בבוקר.
מוצעים שלושה דגמים:
wildtrack - "מיועד לשטח מהיר" ימכר בתצורת ארבע דלתות בלבד
badlands - "מיועד לשטח טכני/אקסטרימי". יימכר עם אפשרות בחירה בין ארבע או שתי דלתות
outer banks - "סטייליסטי יותר" ידידותי ויוקרתי, כולל פריטי עיצוב סטייליסטיים. יימכר עם אפשרות בחירה בין ארבע לשתי דלתות
(ומה עם ססקוואץ'?....)
בשלב הראשון כולם עם המנוע החזק יותר (שהוא V6 בנפח 2.7 ליטר טורבו, 310 כ"ס. לא מפורט איזה גיר. כמקובל בדלק מוטורס אני מנחש שזה יהיה כל גיר כל עוד הוא האוטומטי.....)
איך תתבצע ההזמנה?
בתחילה יוצג באתר שעון ובו ספירה לאחור: כמה זמן נותר לתחילת המכירה. כשהספירה לאחור תסתיים ב-3.8.2021 בשעה 10:00 בבוקר, יהיה האתר פתוח להזמנה ותשלום מקדמה.
המכירה באתר תימשך כל עוד נותרו מכוניות פנויות שלא הוזמנו. המכירה תסתיים והאתר יינעל כאשר כל היחידות הזמינות בו יימכרו. לא יהיה ניתן לפתוח הזמנות עתידיות לדגם.
לקוחות שביצעו הזמנה ושילמו מקדמה, יוזמנו לפגישת אפיון סופית עם צוות המומחים שלנו שבה יעברו על הרכב שנבחר ועל האבזור הנלווה הרב שניתן להוסיף לרכב כתוספות.
קדימה - תסתדרו בתור.
(לא פורטו מחירים. גם לא שאלתי. אני לא הלקוח המיועד למרות שהייתי שמח לססקוואץ' ידני... אישית, אני מנחש שבדלק מוטורס הולכים להכיר אוכלוסיות חדשות ומלבבות, כאלה שעד היום היו מזוהות עם רנגלרים)
ווילדטראק מגיע להבנתי עם חבילת ססקווצ' אבל בלי ניתוק מייצב.
אסף.