2 קבצים מצורפים
תגובה: חניון לילה למטר פרסאידים 12.8.21
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
ערימה בשקית ליד הפח אשפה היא נכונה בעיני המטייל הנורמטיבי הממוצע.
ככה הוא עושה גם בבית והעיריה מפנה תוך כמה שעות.
גם לרשות יש חלק בזוהמה בשטח.
יש שרותים שאנחנו זכאים להם כמשלמי המון מיסים
יש הבדל בין שטח עירוני לבין טבע,
בטבע חיות תוך כמה שעות יפזרו את הזבל ויותר גרוע הם יאכלו אותו ,
ראיתי לפני כמה שבועות שקית אחת של זבל שתוך שעה מהרגע שהשאירו אותו בשטח תן כבר קרע את השקית ,
כל מה שראית ליד הפח בתמונה נאסף ע"י הפקחים לשם מתוך השטח
לפני הפח זה היה שם..
( יש בטח כאלה שיגידו טוב הם שמו ליד השלט / שיח בערמה..)
קובץ מצורף 134848
קובץ מצורף 134849
אתה מבין את ההבדל כי אתה מטייל הרבה בשטח.
המטיל הממוצע כבר יודע לאסוף בשקית והוא רואה פח אז הוא שם בפח, או ליד וזה נראה לו לגיטימי.
האמת שלי נראה לגיטימי שמי שאחראי על השטח קרי הרשות או המועצות ידאגו לפחי אשפה ולפינוי.
אני חושב שזה שרות שאפשר לצפות לקבל כאזרח. במיוחד לאור נטל המיסים הגבוהה.
צריך לדרוש לקבל תמורה ולא רק חובות.
1 קבצים מצורפים
שנה הבאה קצת מנוחה למדבר,
זה יוצא בירח מלא..
קובץ מצורף 134850
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
אתה מבין את ההבדל כי אתה מטייל הרבה בשטח.
המטיל הממוצע כבר יודע לאסוף בשקית והוא רואה פח אז הוא שם בפח, או ליד וזה נראה לו לגיטימי.
האמת שלי נראה לגיטימי שמי שאחראי על השטח קרי הרשות או המועצות ידאגו לפחי אשפה ולפינוי.
אני חושב שזה שרות שאפשר לצפות לקבל כאזרח. במיוחד לאור נטל המיסים הגבוהה.
צריך לדרוש לקבל תמורה ולא רק חובות.
ולכן יש כאן בעיה בהסברה.
כולם צריכים להבין שבשטח לא משאירים זבל - גם לא בערמת שקיות.
ואני חושב שהרשות צריכה להשקיע בהסברה של העניין הזה.
כאמור - אתה מצפה לשרות פינוי אשפה מהשטח כי אתה משלם. זו טעות כי בטבע אתה לא לקוח. אתה לא מתארח בשטח בתור נופש. המיסים שאנחנו משלמים הם לא עבור שירות - ולא טוב לראות את זה ככה.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
אם יש שם פח ומקבלים שם קנסות אז אנחנו לקוחות.
אני גם לגמרי חושב שאם מגדירים שמורות מפוקחות, מסמנים שבילים, חניונים מוסדרים אז צריך לדאוג לציבור גם לשרותים כימיים פינוי אשפה וכו׳.
תראה איך נראים כמעט כל החניונים מבחינת ערמות חרא, נייר טואלט ועוד.
לפחות במקומות המאוד מטוילים.
רוב המטיילים לא מכינים כמונו כלי רכב למסע והגזירות גדולות על הציבור.
אם יהיה גם טיפה מאמץ מהרשויות לתת תנאים שהציבור יכול לעמוד בהם הטבע רק ירוויח.
אף צד לא צודק כרגע
שואל אותי? (אין צורך לענות)
תעיף ת'פח. שים פקח עם פנקס דוחות.
מהכסף תעשה פרסומות בטלוויזיה/פייסבוק/יוטיוב.
סטייל חפץ חשוד ופרחים מוגנים.
עריכה:
הגזירה קשה על הציבור?אתה צריך דיפנדר נעול כפול עם גגון ואוהל גג כדי לשים את הנייר טואלט והקקי בשקית קטנה, ואת הפח לקחת איתך? תעשה לי טובה. זה רק עניין של מודעות שבאה מחינוך. או במקרה של הישראלי ענישה ואז חינוך.
חניון לילה למטר פרסאידים 12.8.21
אייל, אנחנו לא מייצגים ולנו יש ציוד טיול ונוחיות יקר בהרבה מלרוב המטיילים.
שילוב של הגבלות בלי לתת לציבור אפשרות סבירה לעמוד בדרישות זה טמטום שכולנו סובלים ממנו.
גם לרשויות יש אחריות ומשאבים לדאוג שהטבע יהיה במצב יותר טוב. אני מזכיר שאנחנו משלמים המון מיסים אז במקום לנפח מנגנון שיתנו שרות לאזרח.
הישראלי הממוצע לא יקח איתו את מרבית הזבל, כל שכן קקי בשקית של אבא אמא ושלושה ארבעה גוזלים
אתה קורא, אבל מבין הפוך. מה לא סביר מלצפות ממישהו לקחת איתו את הזבל? מה, ביונדאי אלנטרה לא נכנסת שקית?
אולי אתה מטייל רק בחניונים הארד קור. אני חוטא מדי פעם בחניוני פרייבטים (מה לעשות, רוב המשפחות סביבנו בלי ג'יפ), שם אתה רואה משפחה עוזבת אתר קמפינג מסודר לעילא ולעילא, ומשאירה את השקית איפה שישבו בזמן שעשר מטר מהם יש פח. או יותר מטופש, לוקחים את השקית ומניחים ליד הפח (למרות שהוא ריק. מה, אתם פוחדים מהריח שמלווה פתיחת פח?).
אז אם כשאתה אומר "גזירה שהציבור לא מסוגל לעמוד בה" אתה מתכוונן ל "לא להיות מטומטם", אזי אולי באמת צריך לסגור כאן את המקום ולתת את המפתחות ליושבים במדינות המקיפות אותנו. לפחות מהם אף אחד לא מצפה שום דבר.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
אם יש שם פח ומקבלים שם קנסות אז אנחנו לקוחות.
אני גם לגמרי חושב שאם מגדירים שמורות מפוקחות, מסמנים שבילים, חניונים מוסדרים אז צריך לדאוג לציבור גם לשרותים כימיים פינוי אשפה וכו׳.
תראה איך נראים כמעט כל החניונים מבחינת ערמות חרא, נייר טואלט ועוד.
לפחות במקומות המאוד מטוילים.
רוב המטיילים לא מכינים כמונו כלי רכב למסע והגזירות גדולות על הציבור.
אם יהיה גם טיפה מאמץ מהרשויות לתת תנאים שהציבור יכול לעמוד בהם הטבע רק ירוויח.
אף צד לא צודק כרגע
תעשה הבדלה בין שרותים כימיים / אקולוגיים שאני חושב שצריך לשים בכל חניון לילה נגיש למשאית ( לא מצפה שמשאית תגיע לחניון לילה הר עידו ),
ועניין הפחים שכבר דיברנו מקודם שמה לעשות זה מושך חיות ואי אפשר לרוקן פח כל יום בעשרות חניונים
זה מתחיל בזה שחייבים שירותים.
ופחים.
וכמובן לתחזק את השביל.
ומזנון. שילמנו, מה לא יהיה מזנון?
וקיבלת חניון בארות.
או יותר גרוע חניון יהודיה שהרי עולה הרבה כסף להחזיק צוות קבוע וניקיון - אז לגיטימי גם לגבות תשלום.
אני לעומת זאת מוכן לשלם יותר - כדי ששום דבר מהדברים האלה לא יהיה בשטח. לא פחים ולא שירותים ולא מזנון ולא תחזוקת דרכים. רק טבע.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
מהרגע שיש לרטג אחריות על השטח ועל הנפגעים והם מסדרים דרכים, מרדדים בריכות וכו׳ טבע כבר אין שם.
אז לפחות שידאגו שיראה נורמלי מפני שהחלופה היא ערמות חרא וטינופת שהן איך לומר… לא ממש טבע במיטבו
חניון לילה למטר פרסאידים 12.8.21
לדעתי רטג לא צריכים לשאת בנטל אחריות של הזבל שאתה מכניס לשטח כי הבאת אותו.
מה שהיה לו מקום ברכב כשהגעת לשטח, צריך להיות לו מקום ביציאה.
זה מה שאתה רוצה לראות בשטח?
ערימות זבל ממתינות לפינוי?
זה מתחבר לחלק השני, של המגבלות בבריכות וכו, בגלל זריקת האחריות האישית לעצמך שהולכת ונשחקת בשנים האחרונות.
״תעשו לי/תדאגו לי״ במקום לקחת אחריות.
להשאיר זבל בשטח בשקית זה סוג של בריחה מהאחריות אישית לדברים שלך.
כנ״ל לגבי הסרת האחריות מרטג לגבי בריכות וכו.
שייקבע בהנחיות כניסה לשמורה שכניסה על אחריות המשתמש.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
לביא
הגעתם בסוף עם הסובארו?
בעיות עבירות?
תודה
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
בסובארו היה נהג מנוסה שצלח את הדרך ללא בעיה. האמת שהופתעתי כי אני לא הייתי נוסע שם עם פורסטר (מעט מבולדר ומספר עליות שמצריכות תנופה לא אלגנטית)
בחניון פגשנו 2 בעלי סובארו XV שהגיעו מאותה דרך ואמרו שלא חוו קשיים מיוחדים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
dorbh
בסובארו היה נהג מנוסה שצלח את הדרך ללא בעיה. האמת שהופתעתי כי אני לא הייתי נוסע שם עם פורסטר (מעט מבולדר ומספר עליות שמצריכות תנופה לא אלגנטית)
זו כנראה פאטה מורגנה, כי הרי ידוע שזה לא רכב שטח….
Sent from my iPhone using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
dorbh
תודה רבה דור.
פוסט בפיייסבוק של ראש המועצה המקומית מצפה רמון
אירועי הכוכבים השנה הוכתרו כבכל השנים האחרונות כהצלחה גדולה. כארבעים אלף איש פקדו את אזורינו בימים האחרונים בכדי לצפות במטר הפרסאידים ולהשתתף באירועים המאורגנים ביישוב ובסביבתו.
https://static.xx.fbcdn.net/images/e...1/16/1fa90.png זה הזמן להודות לעובדי המועצה על עבודה מאומצת שהושקעו בפרסום, בארגון, באבטחה, בכיבוי האורות, בשמירה על הסדר והניקיון ביישוב ועוד...
https://static.xx.fbcdn.net/images/e...1/16/1fa90.png את תחושת השמחה בהצלחה מלווה גם תחושה קשה של מחיר כבד אל מול הנזק העצום שנגרם לערכי הטבע שלנו ובכלל זה נחל צין, הר רמון, ומכתש רמון.
השנה נשאל עצמינו האם וכיצד ניתן לצמצם את מספר האנשים שיגיעו למרחב באירועי הפרסאידים? וכן כיצד לפעול על מנת לשלוט במאסה העצומה השוטפת את המרחב בכדי למזער נזקים סביבתיים?
בהזדמנות זו אני מזמין את רשות הטבע והגנים לבדוק את עצמה נוכח איבוד השליטה הטוטלי במרחב במהלך הימים האחרונים.
אלפי אוהלים מוקמו בכל נקודה כמעט לאורך כביש 40 ובעומק השטח מותירים אחריהם קוליסים שלא ימחו לעד באזורים רגישים להפליא.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
זעקת הקוזאק הנגזל?
זה נשמע ככה.
צריך לצמצם את כמות הלקוחות הלא משלמים.
זה לא משנה של מי הזעקה. הנזק הוא מוחשי. מקווה שעשרות אלפים התאכזבו השנה ויפיצו את הבשורה שזה "לא שווה" ושיחזרו לפרנס את בתי המלון והצימרים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איל מ
זה לא משנה של מי הזעקה. הנזק הוא מוחשי. מקווה שעשרות אלפים התאכזבו השנה ויפיצו את הבשורה שזה "לא שווה" ושיחזרו לפרנס את בתי המלון והצימרים.
הנזק מוחשי, אין ספק.
אבל מעט הסתכלות פנימית ולקיחת אחריות, או שזה מוגזם בימינו?