להעדיף קורולה אפרורית על גולף GTI, זה כמו להעדיף טריפוליטאית (בלי להעליב) שמנה ומסורתית, אבל מאוד אמינה על פני מזרח אירופאית רזה גבוהה ומסוכנת.
זכותך. הכל בסדר.
Printable View
להעדיף קורולה אפרורית על גולף GTI, זה כמו להעדיף טריפוליטאית (בלי להעליב) שמנה ומסורתית, אבל מאוד אמינה על פני מזרח אירופאית רזה גבוהה ומסוכנת.
זכותך. הכל בסדר.
נכון.
לפנסיונר לא הייתי ממליץ על גולף GTI. אבל כן על ספורטאז'.
זה אתה שהשווית.
באותה מידה יכולת להשוות קורולה למיאטה. או לסברבן. או לטרקטורון לכיסוח דשא. או לטנק מרכבה, אנאעארף.
אבל קורולה מול אוקטביה, שהיא בתכלס גולף עם בגאז' וסמל של סקודה, זו כן השוואה טובה. עם תוצאה מאוד ברורה אגב.
לא השוויתי, ניסיתי להבהיר שאין השוואה, אחד רוצה תפוחים, השני רוצה פופקורן. ולכן אין אמת מידה. אם היה רכב שגם עושה הכל, גם זול, גם אמין וגם מגלח אותך בדרך לעבודה, כולם היו קונים רק אותו וזה היה הרכב היחיד על הכביש.
ברגע שלמישהו יש סטנדרט קצת אחר, פתאום קורולה היא רכב יותר נכון מגולף.
אם אחליף את המילה "טוב" במילה "נכון" נצא שווים?
(למרות שאני לא זוכר אם רשמתי טוב מלכתחילה).
אם בפקק היא עושה לי כוס קפה וכבונוס גם נותנת מצ....ה, יש מצב שאולי אני אשקול קורולה....
וברצינות - עוד לא הייתי בסיטואציה שהייתי צריך לבחור דווקא בין שתיהן. מכיוון שאני מכיר טוב את שתי המכוניות המדוברות, צריכים לקרות המון דברים לא צפויים (נגיד, שטויוטה יעניקו לי דלקן/פזומט בחינם לכל החיים) כדי שאעדיף קורולה על גולף....
אתה מסרב להבין את הפואנטה. ויתרתי.
הבנתי אותך מההתחלה.
ההשוואה שלך, של תפוחים מול פופקורן, או של מכנסיים מול נעליים, היתה פשוט תלושה.
הטענה שלאנשים שונים יש דרישות שונות, או חוסר דרישות, ברורה כמו השמש, כמו קפה בבוקר, כמו שרוב האזרחים בפריפריה בוחרים ביבי.
אבל כשמתייחסים לגופו של עניין, לרכבים עצמם, מה לעשות, יש רכבים טובים יותר וטובים פחות.
זאת עובדה.
"אבל אותי רק מעניין להגיע מ A ל B"....סבבה, את מי זה מעניין ? זה פורום מכוניות...ג'יפים..משהו.....
אני מעוניין במכונית משעממת,אמינה (זה כנראה מגיע ביחד?), סחירה, טרנדית נורא, אבל לא יותר מידי מנקרת עיניים (אני לא ערס או פושע)...עם מולטימדיה ואורות כחולים בפנים....את מי זה מעניין מה אתה רוצה ?
אנחנו נסביר לך מה אתה רוצה ומה אתה צריך כי אתה לא מבין כלום !!!
;)
לא יכולת לנסח את ככה מהתחלה?