אגב.. תומר... הזכרת לי את הסיפור של חבר ותיק (אצלי זה לא יקרה)
'עכשיו כשאני בהריון הגיע הזמן שנמכור את הג'יפ כדי שנוכל להשקיע יותר במשפחה'
'את יודעת שאת נשמעת כמו אשתי לשעבר?'
'לא ידעתי שהיית נשוי לפני'
'כי לא הייתי'
Printable View
אגב.. תומר... הזכרת לי את הסיפור של חבר ותיק (אצלי זה לא יקרה)
'עכשיו כשאני בהריון הגיע הזמן שנמכור את הג'יפ כדי שנוכל להשקיע יותר במשפחה'
'את יודעת שאת נשמעת כמו אשתי לשעבר?'
'לא ידעתי שהיית נשוי לפני'
'כי לא הייתי'
תומר ודרור , אהבתי ממש מילים מחזקות במיוחד שמחזיקים רכב בן 16שנה ...
תודה
תומר, המיאטה זה בנוסף לליברטי או במקום ?
אין לי מושג. אני בנתיים בחיפושים אחר רכב נוסף ואני אזרום עם מה שיבוא, אני לא סגור אפילו על הנעה קדמית או אחורית, מבחינתי אם עכשיו תיפול מהשמים 106 ספורטיבית אני אקנה וגם אם תיפול עלי מיאטה או סדרה 3. לא יודע, אני רק רוצה לחזור לימים שהיתי מאוד גאה במה שנהגתי בו. כיום רוב המכוניות החדשות עושות לי תחושת עליבות ומבוכה, זו תחושה אישית שלי. פעם היתי אומר לאשתי שאני יוצא עם מכונית בחמש בבוקר- וחוזר בעשר בלילה. היום לא בזין שלי. זה לא שאיבדתי את התשוקה- זה שהמכוניות פשוט עצובות ומדכאות. לאחרונה היתי בארה"ב - והשהיה שם, במיוחד בקליפורניה, מייצרת הבנה של כמה רע בישראל. לא מבחינה חוקית אלא מבחינת תרבות, יחס למכוניות. זה כמו לחיות במאדים ולחזור למחנה פליטים. ופליטים שיודעים הכי טוב. אי לי מילים לתאר כמה אנחנו עלובים. וזה מאוד מתבטא במכוניות ובתרבות רכב. במיוחד. זה לא כל כך המכוניות, זה היחס לנושא. בכל מקרה הליברטי לא משמש אותי ליום יום כבר כמה שנים. מבחינה כספית - אני לא חייב לו כלום והוא לא חייב לי כלום. להחזיק גם אותו לא תהיה לי בעיה. בכל מקרה, זה לא רלוונטי לשאלה המקורית בשרשור
למה לא קשור ...ליברטי בקלות אצל אנשים מסויימים מוגדר מפלצת מוצצת ....
בתור אדם שכבר 20 שנה מקבל רכבים משעממים מליסינג ....ואין ברירה כי אני לא משלם ובזכות זה אני יכול לטייל מבין את ההרגשה שתיארת .
לצערי לא נראה שניפתר אי פעם ממפלצת מוצצת = שאצלי מפלצת מוצצת זה כמו הסמוראי שהיה לי שכל טיול לא הצלחתי להגיע הביתה מהשטח
בשטח היה אחלה אבל בכביש כמעט כל טיול שני על גרר ....
ברוך השם שהליברטי עושה לי כבר מעל 5 שנים חוויה מתקנת ,
אבל ברגע שיחזור על גרר כמעט כל טיול שני הוא יהפוך למפלצת מוצצת ואני מקווה שיהיה לי מספיק כסף לבדלנדס או רנגלר וויליס כמה שיותר חדש.
זה ה2 סנט שלי
למה אתה כולכך רוצה רנגלר וויליס?
וויליס זה רמת גימור.
סוג של הונאה.
אני חושב שהמילה מוצצת שברה פה שיא ברמת האיזכורים בפוסט.
זה בטח יתרום לגוגל להפנות אלינו כל מיני טיפוסים והאתר הולך לשבור שיא של כניסות בקרוב.
אהבתי.
מיאטה דרך אגב, קשה מאוד להשיג אבל אפשרי, ויש מועדון חי ובועט, עם שנתונים היסטוריים שנראים כאילו חדשים לגמרי, עם המון ידע ופעילות.
בהחלט אופציה מעניינת ״להתקע״ עם אחת כזאת לנצח, בזמן שכל השאר יחברו כבלים ויטבעו במסכים מחוברים למוח.
אטרקטיבי מאוד בעיניי. סוג של מרד, אמירה, לייף סטייל. תזדיינו כולם.
קודם כל לא ענית על השאלה, האם היית באירוע כזה ? אבל שוב...אירוע אירוע.
כי באמת אחרת זה קל לבקר מרחוק.
לגבי הכמויות - אם הגענו למצב של תקלה סדרתית שאפילו עוברת את מחסום בית המשפט במדינה עם בתי משפט כאלו דפוקים ?
אז אלפים רבים בכל תביעה.
סתם דוגמא אני חבר בקבוצת הפייסבוק של נפגעי גיר רנו, הפסקתי לספור כבר כמה פוסטים ראיתי שם ב2022.
זה לא הבלחה פה ושם....זה מובהק.
וגם עזוב אותי שניה מסטטיסטיקות, אני עובד יום יום על מכונות ועד לא מזמן ניהלתי צי רכב קטן של 18 רכבים.
יש לי קצת קצת פרספקטיבה והבנה טכנית, אני רואה את המוצר בעיניים ומרגיש אותו בידיים - רואים תוך שנייה שמדובר בהנדסה מתחכמת בשקל תשעים.
רואים שזה חרא של מוצר.
זה לא נועד להחזיק מעולם.
קדמה היא לא הבעיה פה, היא רק עוד גורם מסבך בדרך, גם אם היו היום קרבורטורים ברכבים, בתפיסה הנוכחית הם היו
עם המתכות הכי מסריחות, בעובי דופן המינימלי האפשרי, עם אטמים מפונקים...
זאת אג'נדה לא אילוץ.
כי אני לא אנצל רוביקון =וסהרה זה באמת לבעלי מוסכים שנמאס להם מרוביקון ורוצים שופוני ולכל אלו שקונים ליופי ולמדרכות ...חבל שהפציצו את הכבישים בו =אמאלה איזה צמת חשמל תהיה לו שיתיישן
וספורט להתחיל לשפר אותו לפי התקצבות השיירה שלי והרצונות שלי = עדיף להתחיל מוויליס שבא לפחות עם :
1.סרן אחורי כמו של רוביקון .
2.אפשר לשים נעילה חשמלית ברמה נוחה יותר שננעלת מיידית ...כמו שיש לי בליברטי .
3.משפר ומחזק ממקום יותר גבוה מהספורט .
אם היה צפי לברונקו בייס עם חבילת ססקוואצ שמביאה לרכב בסיס כמו ברונקו ווילדטראק רק בלי כל האלק:
2 נעילות
הגבהה
גלגלי 35
אז זה בשביל האופי הטיולים שלי והרצון שלי בשיירות שעושות רק מסלולים שדורשים הילוך כוח אבל מתייצבות בבינוני פלוס כי לעשות קשה בישראל לצערי באמת לכיס יותר עמוק משלי .
ולכן אני לא צריך רוביקון ואני אוהב תמורה לתועלת - ולקנות רוביקון ולא להשתמש ביכולות =כי אני בחיים לא אפעיל את הנעילה הקדמית אבל אשלם לתחזק את הסרן הקדמי הזה ללא שימוש....
אז זה יהפוך אצלי למפלצת מוצצת !
אני באמונה לקנות אם אתה משתמש ולא בשביל רק היופי והמדבקה = שלאחרונה מסמנת לגנבים שאנחנו מוכנים לשלם לגנבים מהביטוח יותר.
אני מבקש יעוץ והכוונה
20 שנה נסעתי בכזה ( עדין שומר אותו לנכדים )
קובץ מצורף 142210
ואז יום אחד החלפתי לכזה
קובץ מצורף 142211
מה מצב המציצות ?
לפי השרשור יש חשש למציצה
ואני רק רוצה להחליף בלי מציצה
איציק
לדעתי החדש לא יחזיק 18 שנה ….
יהיה מפצלת מוצצת יותר מההיילקס הישנה .
אבל הוא נוח ברמות גבוהות היה לאבא שלי את הישנה ועכשיו יש לו 2018 ו2020 …ואין מה לדבר בנוחות איך הוא נהנה
Sent from my iPhone using Tapatalk
תכל׳ס, איזה כיף לנכדים של איציק.
Sent from my iPhone using Tapatalk
סיבכת לדעתי דבר מאוד פשוט.
יש רוביקון, ויש לא רוביקון.
גרסאות ״ביניים״ הם הונאה שיווקית, כדי להוציא ממך כסף.
אלא אם כן רמות גימור עושות לך את זה ואתה מוכן לשלם על זה (והרבה), ברמה הטכנית, זה לא דומה ולא קרוב לרוביקון בשום צורה.
אם אתה כבר מוסיף כסף על המחיר של ״הספורט״, כדאי מאוד שתקנה כבר רוביקון, ותהנה מהיכולות (אחרות ולא דומות לספורט) ומהסחירות העתידית.
זאת דעתי.
נראה לי שכחתם עוד אלמנט במפלצת המוצצת - היא צריכה להראות בהתחלה כמו איזה דיל קרוקודיל ("רכב מפואר, הכל חשמלי, ביטורבו ורק ב 30 אלף שקל" = אאודי אולרואד למשל) ואז אתה מגלה שהיא בלתי ניתנת לתחזוקה עצמית, כל חלק עולה הון או בכל לא ניתן להשגה, והמוסכניק שלך בונה קומה שנייה בווילה.
מאד מתחבר למשנתם של דרור ותומר ובכלל אני חולה על מה שנחשב "מפלצות מוצצות" - מאז ומתמיד אני נוקט בגישה של לרכוש רכבים ייחודיים בעלי תמיד ציבורית של "מפלצת מוצצת" שאז מקבלים המווון רכב בתמורה למעט כסף בעת הרכישה כרכב יד 2.
ברוב המקרים הופתעתי לטובה מרמת האמינות ועלויות האחזקה השוטפת ביחס לתדמית המרתיעה מראש.
מתי בכל זאת רכב X הופך להיות אצלי למפלצת מוצצת - כשאני כבר לא יכול לסמוך על הרכב שיניע ויביא אותי ליעד ויחזיר אותי חזרה בנסיעה ולא על גרר ולא כתוצאה משבר של התחרעות/ טעות בנהיגה.
כן עלויות האחזקה והתיקונים יקרות יותר אבל היי אני מאלו שטוענים שעל הנאות/הנעות משלמים בכיף.
רק כדי להבהיר הנה רשימה חלקית של רכבים שהיו לי שנחשבים ל"מפלצות מוצצות": דיסקו 1 בנזין ודיזל, דיפנדר, אלפא סוד, סיטרואן ZX וולקן, סאאב 9-5, סיטרואן BX, מרצדס 190.
גם כיום הרכב הרכבים המשפחתי הוא לכאורה עונה להגדרה: ג'יפ רנגלר סהרה משודרג שנת 2010 לטיולים + אינפיניטי G37 שנת 2012 כדיילי ואשה סיטרואן C3 2018.
צודק , אבל הוא בהפרש של 100k מוויליס ומספורט עוד 30 .....יעני 140 ומשהו.
גם ביד 2 זה הפרשים לא כדאיים .(אני יכול להעמיד תקציב של 200 ....ואני מעדיף כמה שיותר חדש בגלל כל העתיד של החשמלי וכו )
אם הוא היה בתקציב שלי הייתי לוקח אותו בחשבון - מבחינתי רנגלר זה רוביקון כמו ברונקו זה בדלנדס\ווילדטראק !
הסיבה שאני בודק חבילות אמצע זה העלות של הכלים האלו בארץ שהם בראייתי מוגזם והמהות של השרשור זה מפלצת מוצצת ...אז בארץ רוביקון הוא מפלצת מוצצת של היבואנים מאנשים כמוני= ככה אני חושב .
להזכירכם שזה לא דיון על דגמים של רוביקון....
מפלצת מוצצת זה גרוטאה, או רכב חדש שמאלץ אותך להיכנס למוסך יותר מידי ולא בשביל דברים קטנים.
או רכב שאתה לא בטוח אם יחזור על גרר כל טיול או לא.
הנה, סיכמתי.
לפעמים החולה מתכחש למציצות, מנסה לשכוח מהם, ולא מתעד אותם בשום מקום, וזה אחד הסממנים הראשונים למחלה ולשגעון.
יש חולים שמכורים למציצות גדולות וארוכות במיוחד, והם נהנים מזה מאוד,ו / או משכנעים את עצמם שהם מאוד נהנים וזה שווה את זה.
בהמשך התפתחות המחלה, הפציינט כבר מודע למציצות ולמצב, והוא בסוג של השלמה עם הדברים.
הכחשה - התמודדות - השלמה.
כמו במוסד הנישואין :
הכחשה
התמודדות
השלמה